Termin |
Dzień |
PG |
Od |
Do |
Przedmiot |
RZ |
Nauczyciel |
Miejsce |
2025-04-05 |
So |
A |
08:30 |
11:30 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-04-05 |
So |
B |
11:50 |
14:50 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-04-05 |
So |
A |
13:20 |
16:30 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-04-05 |
So |
B |
16:40 |
19:50 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
2025-04-06 |
Ni |
|
08:00 |
11:10 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
104PK AS-54 |
2025-04-06 |
Ni |
|
11:20 |
12:50 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-04-06 |
Ni |
|
13:00 |
16:00 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-04-12 |
So |
B |
08:55 |
11:10 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-04-12 |
So |
A |
08:55 |
11:10 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-12 |
So |
|
11:20 |
12:50 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-04-12 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
104PK AS-54 |
2025-04-12 |
So |
|
15:00 |
16:30 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
8LK AS-55 |
2025-04-12 |
So |
A |
16:40 |
18:55 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-04-12 |
So |
B |
16:40 |
18:55 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
2025-04-13 |
Ni |
|
08:00 |
11:00 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
104PK AS-54 |
2025-04-26 |
So |
A |
08:55 |
11:10 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-26 |
So |
|
11:20 |
12:50 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-04-26 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
104PK AS-54 |
2025-04-26 |
So |
|
15:00 |
16:30 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
8LK AS-55 |
2025-04-26 |
So |
B |
16:40 |
18:55 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
2025-04-27 |
Ni |
|
08:00 |
09:30 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-04-27 |
Ni |
|
09:40 |
13:25 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
105PK AS-54 |
2025-04-27 |
Ni |
|
13:30 |
15:45 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
102PK AS-54 |
2025-05-10 |
So |
B |
08:55 |
11:10 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-05-10 |
So |
A |
08:55 |
11:10 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
2025-05-10 |
So |
|
11:20 |
12:50 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
2LK AS-55 |
2025-05-10 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
2025-05-10 |
So |
|
15:00 |
16:30 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
2025-05-10 |
So |
A |
16:40 |
18:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-05-10 |
So |
B |
16:40 |
19:40 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
2025-05-11 |
Ni |
B |
10:35 |
12:50 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-05-11 |
Ni |
A |
10:35 |
12:50 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-05-11 |
Ni |
|
13:20 |
16:30 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2025-05-11 |
Ni |
A |
16:40 |
18:55 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-05-11 |
Ni |
B |
16:40 |
18:55 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
9LK AS-55 |
2025-05-24 |
So |
A |
08:55 |
11:10 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-05-24 |
So |
|
11:20 |
12:50 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-05-24 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
104PK AS-54 |
2025-05-24 |
So |
|
15:00 |
16:30 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
8LK AS-55 |
2025-05-24 |
So |
A |
16:40 |
18:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-05-24 |
So |
B |
16:40 |
18:55 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
2025-05-25 |
Ni |
|
08:45 |
12:30 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-05-25 |
Ni |
|
12:35 |
14:05 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-05-31 |
So |
A |
08:30 |
11:30 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-05-31 |
So |
B |
11:50 |
14:50 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-05-31 |
So |
A |
13:20 |
16:30 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-05-31 |
So |
B |
16:40 |
19:50 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
2025-06-01 |
Ni |
|
08:00 |
11:10 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
104PK AS-54 |
2025-06-01 |
Ni |
|
11:20 |
13:35 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-06-01 |
Ni |
|
13:40 |
15:55 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-06-01 |
Ni |
B |
16:00 |
18:15 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-06-14 |
So |
|
08:00 |
10:15 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-06-14 |
So |
|
10:20 |
12:45 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-06-14 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
104PK AS-54 |
2025-06-14 |
So |
|
15:00 |
16:30 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
104PK AS-54 |
2025-06-14 |
So |
|
16:40 |
18:10 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
2025-06-14 |
So |
|
18:20 |
19:50 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
2025-06-15 |
Ni |
A |
08:00 |
10:15 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
2025-06-15 |
Ni |
B |
08:00 |
11:10 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
9LK AS-55 |
2025-06-15 |
Ni |
B |
11:20 |
12:05 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
2025-06-15 |
Ni |
A |
11:20 |
14:50 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
9LK AS-55 |
2025-06-15 |
Ni |
|
15:00 |
18:00 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |