Plan zajęć

11TŻiŻC-ND 24/25

Technologia żywności i żywienie człowieka
niestacjonarne / drugiego stopnia z tyt. magistra
semestr letni 2024/2025

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Sobota
  08:00 10:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54 2025-06-14
A 08:30 11:30 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54 2025-04-05; 2025-05-31
A 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2025-05-10
A 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24
B 08:55 11:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54 2025-04-12
B 08:55 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54 2025-05-10
  10:20 12:45 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54 2025-06-14
  11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24
  11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 2LK AS-55 2025-05-10
B 11:50 14:50 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54 2025-04-05; 2025-05-31
  13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24; 2025-06-14
  13:20 14:50 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska 2025-05-10
A 13:20 16:30 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55 2025-04-05; 2025-05-31
  15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 8LK AS-55 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24
  15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54 2025-06-14
  15:00 16:30 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska 2025-05-10
  16:40 18:10 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska 2025-06-14
A 16:40 18:55 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54 2025-04-12
A 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54 2025-05-10; 2025-05-24
B 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24
B 16:40 19:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2025-05-10
B 16:40 19:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-04-05; 2025-05-31
  18:20 19:50 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska 2025-06-14
Niedziela
  08:00 09:30 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54 2025-04-27
A 08:00 10:15 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2025-06-15
  08:00 11:00 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54 2025-04-13
B 08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55 2025-06-15
  08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 104PK AS-54 2025-04-06; 2025-06-01
  08:45 12:30 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54 2025-05-25
  09:40 13:25 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 105PK AS-54 2025-04-27
A 10:35 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55 2025-05-11
B 10:35 12:50 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54 2025-05-11
B 11:20 12:05 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 2025-06-15
  11:20 12:50 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54 2025-04-06
  11:20 13:35 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54 2025-06-01
A 11:20 14:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55 2025-06-15
  12:35 14:05 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54 2025-05-25
  13:00 16:00 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54 2025-04-06
  13:20 16:30 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55 2025-05-11
  13:30 15:45 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 102PK AS-54 2025-04-27
  13:40 15:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54 2025-06-01
  15:00 18:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55 2025-06-15
B 16:00 18:15 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54 2025-06-01
A 16:40 18:55 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54 2025-05-11
B 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55 2025-05-11
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-04-05 So A 08:30 11:30 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-04-05 So B 11:50 14:50 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-04-05 So A 13:20 16:30 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-04-05 So B 16:40 19:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-04-06 Ni   08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 104PK AS-54
2025-04-06 Ni   11:20 12:50 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-04-06 Ni   13:00 16:00 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-04-12 So B 08:55 11:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-04-12 So A 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-12 So   11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-04-12 So   13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54
2025-04-12 So   15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 8LK AS-55
2025-04-12 So A 16:40 18:55 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-04-12 So B 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj
2025-04-13 Ni   08:00 11:00 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54
2025-04-26 So A 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-26 So   11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-04-26 So   13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54
2025-04-26 So   15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 8LK AS-55
2025-04-26 So B 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj
2025-04-27 Ni   08:00 09:30 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-04-27 Ni   09:40 13:25 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 105PK AS-54
2025-04-27 Ni   13:30 15:45 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 102PK AS-54
2025-05-10 So B 08:55 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-05-10 So A 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-05-10 So   11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 2LK AS-55
2025-05-10 So   13:20 14:50 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-10 So   15:00 16:30 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-10 So A 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-05-10 So B 16:40 19:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-05-11 Ni B 10:35 12:50 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-05-11 Ni A 10:35 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-05-11 Ni   13:20 16:30 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-05-11 Ni A 16:40 18:55 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-05-11 Ni B 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55
2025-05-24 So A 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-05-24 So   11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-05-24 So   13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54
2025-05-24 So   15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 8LK AS-55
2025-05-24 So A 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-05-24 So B 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-25 Ni   08:45 12:30 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-05-25 Ni   12:35 14:05 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-05-31 So A 08:30 11:30 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-05-31 So B 11:50 14:50 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-05-31 So A 13:20 16:30 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-05-31 So B 16:40 19:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-06-01 Ni   08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 104PK AS-54
2025-06-01 Ni   11:20 13:35 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-06-01 Ni   13:40 15:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-06-01 Ni B 16:00 18:15 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-06-14 So   08:00 10:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-06-14 So   10:20 12:45 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-06-14 So   13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54
2025-06-14 So   15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54
2025-06-14 So   16:40 18:10 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-14 So   18:20 19:50 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-15 Ni A 08:00 10:15 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-06-15 Ni B 08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55
2025-06-15 Ni B 11:20 12:05 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-15 Ni A 11:20 14:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55
2025-06-15 Ni   15:00 18:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55