Plan zajęć

3PK AS-54

sala wykładowa; liczba miejsc: 60

Jedn. zarządzająca: Uniwersytet Zielonogórski

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
08:00 10:00 Zarys chorob dietozależnych 11ŻCiD-NP 24/25 dr n. med. Bożena Mospan 2025-09-08
09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek 2025-09-01
Środa
11:00 12:00 Zarys chorob dietozależnych 11ŻCiD-SP 24/25 dr n. med. Bożena Mospan 2025-09-03
Piątek
11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-09-12
Sobota
09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek 2025-09-06
11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-09-13
14:30 16:30 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska 2025-09-13
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2025-09-01 Po 09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-09-03 Śr 11:00 12:00 Zarys chorob dietozależnych 11ŻCiD-SP 24/25 dr n. med. Bożena Mospan
2025-09-06 So 09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-09-08 Po 08:00 10:00 Zarys chorob dietozależnych 11ŻCiD-NP 24/25 dr n. med. Bożena Mospan
2025-09-12 Pi 11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-09-13 So 11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-09-13 So 14:30 16:30 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska