Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
16:00 | 18:50 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP | dr n. med. Bożena Mospan | DN | |
Środa | ||||||
08:00 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | DP | |
Czwartek | ||||||
11:30 | 14:15 | Podstawy usług hotelarskich | 41ŻCiD-SP | dr Iwona Miedzińska | DN | |
Sobota | ||||||
11:20 | 14:50 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-01-25 | |
Niedziela | ||||||
07:55 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-01-12; 2025-01-26 | |
08:00 | 09:30 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | 2024-12-01 | |
09:40 | 11:10 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-01-12; 2025-01-26 | |
09:40 | 11:15 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | 2024-12-01 | |
11:20 | 12:50 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-01-12; 2025-01-26 | |
11:20 | 13:15 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | 2024-12-01 | |
13:20 | 14:50 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-01-26 | |
14:15 | 16:30 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2024-11-24; 2024-12-08 | |
15:00 | 18:45 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP | dr inż. Jarosław Kliks | 2024-12-15 | |
16:40 | 19:40 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | dr Justyna Korycka - Korwek | 2024-11-24; 2024-12-08 | |
18:20 | 19:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-01-26 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-24 | Ni | 14:15 | 16:30 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-11-24 | Ni | 16:40 | 19:40 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2024-11-25 | Po | 16:00 | 18:50 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP | dr n. med. Bożena Mospan | |
2024-11-28 | Cz | 11:30 | 14:15 | Podstawy usług hotelarskich | 41ŻCiD-SP | dr Iwona Miedzińska | |
2024-12-01 | Ni | 08:00 | 09:30 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-01 | Ni | 09:40 | 11:15 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-01 | Ni | 11:20 | 13:15 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-04 | Śr | 08:00 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-08 | Ni | 14:15 | 16:30 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-NP | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2024-12-08 | Ni | 16:40 | 19:40 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2024-12-09 | Po | 16:00 | 18:50 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP | dr n. med. Bożena Mospan | |
2024-12-12 | Cz | 11:30 | 14:15 | Podstawy usług hotelarskich | 41ŻCiD-SP | dr Iwona Miedzińska | |
2024-12-15 | Ni | 15:00 | 18:45 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-12-18 | Śr | 08:00 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-07 | Wt | 16:00 | 18:50 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP | dr n. med. Bożena Mospan | |
2025-01-09 | Cz | 11:30 | 14:15 | Podstawy usług hotelarskich | 41ŻCiD-SP | dr Iwona Miedzińska | |
2025-01-12 | Ni | 07:55 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-12 | Ni | 09:40 | 11:10 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-12 | Ni | 11:20 | 12:50 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-15 | Śr | 08:00 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-20 | Po | 16:00 | 18:50 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP | dr n. med. Bożena Mospan | |
2025-01-23 | Cz | 11:30 | 14:15 | Podstawy usług hotelarskich | 41ŻCiD-SP | dr Iwona Miedzińska | |
2025-01-25 | So | 11:20 | 14:50 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-26 | Ni | 07:55 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-26 | Ni | 09:40 | 11:10 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-26 | Ni | 11:20 | 12:50 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-26 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-26 | Ni | 18:20 | 19:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-01-27 | Po | 16:00 | 18:50 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP | dr n. med. Bożena Mospan |