Plan zajęć

3PK AS-54

sala wykładowa; liczba miejsc: 60

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
10:00 11:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-02-03
11:00 12:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-02-17
16:00 18:50 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP dr n. med. Bożena Mospan DN
Środa
08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj DP
Czwartek
11:30 14:15 Podstawy usług hotelarskich 41ŻCiD-SP dr Iwona Miedzińska DN
Piątek
10:55 11:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-31; 2025-02-14
12:00 13:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-31; 2025-02-14
Sobota
09:55 10:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj 2025-02-01
11:00 12:00 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-02-01; 2025-02-15
11:20 14:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-25
12:05 13:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj 2025-02-15
Niedziela
07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-12; 2025-01-26
09:40 11:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-12; 2025-01-26
11:00 12:00 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-02-02; 2025-02-16
11:20 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-12; 2025-01-26
13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-26
14:15 16:30 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz 2024-12-08
15:00 18:45 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP dr inż. Jarosław Kliks 2024-12-15
16:40 19:40 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP dr Justyna Korycka - Korwek 2024-12-08
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2024-12-04 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-08 Ni 14:15 16:30 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-NP mgr inż. Agnieszka Kłysz
2024-12-08 Ni 16:40 19:40 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP dr Justyna Korycka - Korwek
2024-12-09 Po 16:00 18:50 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP dr n. med. Bożena Mospan
2024-12-12 Cz 11:30 14:15 Podstawy usług hotelarskich 41ŻCiD-SP dr Iwona Miedzińska
2024-12-15 Ni 15:00 18:45 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-18 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-07 Wt 16:00 18:50 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP dr n. med. Bożena Mospan
2025-01-09 Cz 11:30 14:15 Podstawy usług hotelarskich 41ŻCiD-SP dr Iwona Miedzińska
2025-01-12 Ni 07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-12 Ni 09:40 11:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-12 Ni 11:20 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-15 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-20 Po 16:00 18:50 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP dr n. med. Bożena Mospan
2025-01-23 Cz 11:30 14:15 Podstawy usług hotelarskich 41ŻCiD-SP dr Iwona Miedzińska
2025-01-25 So 11:20 14:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-26 Ni 07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-26 Ni 09:40 11:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-26 Ni 11:20 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-26 Ni 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-27 Po 16:00 18:50 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP dr n. med. Bożena Mospan
2025-01-31 Pi 10:55 11:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-31 Pi 12:00 13:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-02-01 So 09:55 10:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2025-02-01 So 11:00 12:00 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-02-02 Ni 11:00 12:00 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-02-03 Po 10:00 11:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-02-14 Pi 10:55 11:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2025-02-14 Pi 12:00 13:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-02-15 So 11:00 12:00 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-02-15 So 12:05 13:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2025-02-16 Ni 11:00 12:00 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-02-17 Po 11:00 12:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj