Plan zajęć

10LK AS-55

sala laboratoryjna (specjalistyczna); liczba miejsc: 15

Jedn. zarządzająca: Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Wtorek
13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj 2025-10-07; 2025-10-21; 2025-11-04; 2025-11-18; 2025-12-02
Środa
13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03
16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03
Czwartek
09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska 2025-10-16; 2025-10-30; 2025-11-27; 2025-12-11; 2026-01-08; 2026-01-22; 2026-01-29
14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska 2025-10-16; 2025-10-30; 2025-11-27; 2025-12-11; 2026-01-08; 2026-01-22; 2026-01-29
Piątek
08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-10-24; 2025-11-07; 2025-11-21; 2025-12-05; 2025-12-19; 2026-01-16
15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks DN
16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-10-24; 2025-11-07; 2025-11-21; 2025-12-05; 2025-12-19; 2026-01-16
17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks DN
Sobota
08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2025-11-22
09:40 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2025-10-18
10:00 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2026-01-31
11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-10-25; 2025-11-22; 2025-12-06
13:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-10-04
15:00 18:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2026-01-31
15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-11-15
Niedziela
08:55 11:10 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP 22/23/A mgr Monika Kruszelnicka 2025-10-26
11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2025-10-05
12:35 14:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 2026-01-25
16:40 19:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2025-12-07
17:20 19:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 2025-10-19
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2025-10-03 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-03 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-04 So 13:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-10-04 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-05 Ni 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-10-07 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-08 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-08 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-16 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2025-10-16 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2025-10-17 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-17 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-18 So 09:40 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-10-18 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-19 Ni 17:20 19:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra
2025-10-21 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-22 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-22 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-24 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-10-24 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-10-25 So 11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-10-26 Ni 08:55 11:10 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP 22/23/A mgr Monika Kruszelnicka
2025-10-30 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2025-10-30 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2025-10-31 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-31 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-04 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-05 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-05 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-07 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-07 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-15 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-18 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-19 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-19 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-21 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-21 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-22 So 08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-22 So 11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-27 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2025-11-27 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2025-11-28 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-28 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-02 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-03 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-03 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-05 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-12-05 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-12-06 So 11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-12-07 Ni 16:40 19:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-11 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2025-12-11 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2025-12-12 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-12 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-19 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-12-19 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2026-01-08 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-08 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-09 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-09 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-16 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2026-01-16 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2026-01-22 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-22 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-23 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-23 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-25 Ni 12:35 14:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra
2026-01-29 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-29 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-30 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-30 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-31 So 10:00 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-31 So 15:00 18:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ