Jedn. zarządzająca: Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie
Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-10-03 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-10-03 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-10-04 | So | 13:20 | 14:50 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-10-04 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-05 | Ni | 11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-10-07 | Wt | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-08 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-08 | Śr | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-16 | Cz | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-10-16 | Cz | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-10-17 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-10-17 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-10-18 | So | 09:40 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-10-18 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-19 | Ni | 17:20 | 19:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | |
2025-10-21 | Wt | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-22 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-22 | Śr | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-24 | Pi | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-10-24 | Pi | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-10-25 | So | 11:20 | 14:50 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-10-26 | Ni | 08:55 | 11:10 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-NP 22/23/A | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-10-30 | Cz | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-10-30 | Cz | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-10-31 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-10-31 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-11-04 | Wt | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-05 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-05 | Śr | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-07 | Pi | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-11-07 | Pi | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-11-15 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-18 | Wt | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-19 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-19 | Śr | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-21 | Pi | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-11-21 | Pi | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-11-22 | So | 08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-11-22 | So | 11:20 | 14:50 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-11-27 | Cz | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-11-27 | Cz | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-11-28 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-11-28 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-12-02 | Wt | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-03 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-03 | Śr | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-05 | Pi | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-12-05 | Pi | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-12-06 | So | 11:20 | 14:50 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-12-07 | Ni | 16:40 | 19:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-12-11 | Cz | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-12-11 | Cz | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-12-12 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-12-12 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-12-19 | Pi | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-12-19 | Pi | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2026-01-08 | Cz | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Anna Gawrońska | |
2026-01-08 | Cz | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Anna Gawrońska | |
2026-01-09 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-09 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-16 | Pi | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2026-01-16 | Pi | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2026-01-22 | Cz | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Anna Gawrońska | |
2026-01-22 | Cz | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Anna Gawrońska | |
2026-01-23 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-23 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-25 | Ni | 12:35 | 14:50 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | |
2026-01-29 | Cz | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Anna Gawrońska | |
2026-01-29 | Cz | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Anna Gawrońska | |
2026-01-30 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-30 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-31 | So | 10:00 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-31 | So | 15:00 | 18:10 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |