Plan zajęć

10LK AS-55

sala laboratoryjna (specjalistyczna); liczba miejsc: 15

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj DP
08:00 11:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks 2024-11-25; 2024-12-09
14:10 17:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks 2024-11-25; 2024-12-09
Wtorek
08:00 11:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Anna Gawrońska 2024-12-03
11:30 12:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś D
15:00 18:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Anna Gawrońska 2024-12-03
Środa
09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj 2024-12-04; 2024-12-18
16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj 2024-12-04; 2024-12-18
Czwartek
13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks DP
Piątek
08:00 11:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ DP
15:00 18:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ DP
Sobota
08:00 13:10 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-11
09:45 11:15 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-25
09:50 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks 2024-11-23; 2024-12-07
15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Anna Gawrońska 2024-11-30
16:40 19:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks 2025-01-25
16:40 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks 2024-11-23; 2024-12-07
Niedziela
10:15 12:30 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks 2024-12-08; 2025-01-26
11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Anna Gawrońska 2024-12-15
15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Anna Gawrońska 2024-12-15
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2024-11-21 Cz 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-11-22 Pi 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-11-22 Pi 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-11-23 So 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-11-23 So 16:40 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-11-25 Po 08:00 11:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-11-25 Po 14:10 17:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-11-26 Wt 11:30 12:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-11-30 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Anna Gawrońska
2024-12-02 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-03 Wt 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Anna Gawrońska
2024-12-03 Wt 11:30 12:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-12-03 Wt 15:00 18:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Anna Gawrońska
2024-12-04 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-04 Śr 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-05 Cz 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-06 Pi 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-12-06 Pi 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-12-07 So 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-07 So 16:40 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-08 Ni 10:15 12:30 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-09 Po 08:00 11:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-09 Po 14:10 17:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-10 Wt 11:30 12:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-12-15 Ni 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Anna Gawrońska
2024-12-15 Ni 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Anna Gawrońska
2024-12-16 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-17 Wt 11:30 12:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-12-18 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-18 Śr 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-19 Cz 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-20 Pi 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-12-20 Pi 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-01-11 So 08:00 13:10 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-13 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-14 Wt 11:30 12:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2025-01-16 Cz 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-01-17 Pi 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-01-17 Pi 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-01-21 Wt 11:30 12:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2025-01-25 So 09:45 11:15 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-25 So 16:40 19:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-01-26 Ni 10:15 12:30 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-01-28 Wt 11:30 12:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś