Plan zajęć

10LK AS-55

sala laboratoryjna (specjalistyczna); liczba miejsc: 15

Jedn. zarządzająca: Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Wtorek
13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj 2025-11-18; 2025-12-02
Środa
13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj 2025-11-19; 2025-12-03
16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj 2025-11-19; 2025-12-03
Czwartek
09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska DN
14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska DN
Piątek
08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ DP
15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks DN
16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ DP
17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks DN
Sobota
08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2025-11-22
10:00 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2026-01-31
11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-11-22; 2025-12-06
15:00 18:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2026-01-31
Niedziela
12:35 14:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 2026-01-25
16:40 19:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2025-12-07
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2025-11-18 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-19 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-19 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-21 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-21 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-22 So 08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-22 So 11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-27 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2025-11-27 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2025-11-28 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-28 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-02 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-03 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-03 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-05 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-12-05 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-12-06 So 11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-12-07 Ni 16:40 19:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-11 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2025-12-11 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2025-12-12 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-12 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-19 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-12-19 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2026-01-08 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-08 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-09 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-09 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-16 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2026-01-16 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2026-01-22 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-22 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-23 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-23 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-25 Ni 12:35 14:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra
2026-01-29 Cz 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-29 Cz 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Anna Gawrońska
2026-01-30 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-30 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-31 So 10:00 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-31 So 15:00 18:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ