Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | DP | |
08:00 | 11:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | 2024-11-25; 2024-12-09 | |
14:10 | 17:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | 2024-11-25; 2024-12-09 | |
Wtorek | ||||||
08:00 | 11:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-12-03 | |
11:30 | 12:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | D | |
15:00 | 18:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-12-03 | |
Środa | ||||||
09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | 2024-12-04; 2024-12-18 | |
16:45 | 20:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Agnieszka Maj | 2024-12-04; 2024-12-18 | |
Czwartek | ||||||
13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | DP | |
Piątek | ||||||
08:00 | 11:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | DP | |
15:00 | 18:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | DP | |
Sobota | ||||||
08:00 | 13:10 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-01-11 | |
09:45 | 11:15 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-01-25 | |
09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | 2024-11-23; 2024-12-07 | |
15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-11-30 | |
16:40 | 19:40 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | 2025-01-25 | |
16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | 2024-11-23; 2024-12-07 | |
Niedziela | ||||||
10:15 | 12:30 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | 2024-12-08; 2025-01-26 | |
11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-12-15 | |
15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Anna Gawrońska | 2024-12-15 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-21 | Cz | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-11-22 | Pi | 08:00 | 11:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2024-11-22 | Pi | 15:00 | 18:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2024-11-23 | So | 09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-11-23 | So | 16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-11-25 | Po | 08:00 | 11:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-11-25 | Po | 14:10 | 17:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-11-26 | Wt | 11:30 | 12:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-11-30 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-12-02 | Po | 08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-03 | Wt | 08:00 | 11:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-12-03 | Wt | 11:30 | 12:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-12-03 | Wt | 15:00 | 18:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-12-04 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-04 | Śr | 16:45 | 20:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-05 | Cz | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-12-06 | Pi | 08:00 | 11:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2024-12-06 | Pi | 15:00 | 18:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2024-12-07 | So | 09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-12-07 | So | 16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-12-08 | Ni | 10:15 | 12:30 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-12-09 | Po | 08:00 | 11:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-12-09 | Po | 14:10 | 17:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-12-10 | Wt | 11:30 | 12:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-12-15 | Ni | 11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-12-15 | Ni | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Anna Gawrońska | |
2024-12-16 | Po | 08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-17 | Wt | 11:30 | 12:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-12-18 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-18 | Śr | 16:45 | 20:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-19 | Cz | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-12-20 | Pi | 08:00 | 11:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2024-12-20 | Pi | 15:00 | 18:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-01-11 | So | 08:00 | 13:10 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-13 | Po | 08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-14 | Wt | 11:30 | 12:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2025-01-16 | Cz | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-01-17 | Pi | 08:00 | 11:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-01-17 | Pi | 15:00 | 18:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-01-21 | Wt | 11:30 | 12:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2025-01-25 | So | 09:45 | 11:15 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-25 | So | 16:40 | 19:40 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-01-26 | Ni | 10:15 | 12:30 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-01-28 | Wt | 11:30 | 12:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś |