Jedn. zarządzająca: Uniwersytet Zielonogórski
Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
| Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Wtorek | ||||||
| 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | DN | |
| 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | DP | |
| 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | DN | |
| Środa | ||||||
| 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | DN | |
| 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | DN | |
| Czwartek | ||||||
| 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | DN | |
| 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | DN | |
| Sobota | ||||||
| 11:20 | 12:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | 2026-01-10 | |
| 11:20 | 14:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | 2025-12-06 | |
| 13:00 | 15:15 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | dr inż. Bogna Latacz | 2025-12-13; 2026-01-31 | |
| 13:30 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | 2026-01-10 | |
| 15:00 | 18:00 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | 2025-11-22 | |
| 15:00 | 19:50 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | 2025-12-06 | |
| 15:20 | 17:35 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | dr inż. Bogna Latacz | 2025-12-13; 2026-01-31 | |
| 16:40 | 19:50 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-NP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2026-01-10 | |
| Niedziela | ||||||
| 09:40 | 12:50 | Podstawy dietetyki | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | 2025-11-23; 2026-02-01 | |
| 11:20 | 15:10 | Podstawy dietetyki | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | 2026-01-25 | |
| 13:00 | 17:30 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Bogna Latacz | 2025-12-14 | |
| 13:20 | 16:30 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/B | dr Artur Wandycz | 2025-11-16; 2025-12-07; 2026-01-11 | |
| 16:40 | 18:10 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/A | dr Artur Wandycz | 2026-02-01 | |
| 16:40 | 19:40 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/A | dr Artur Wandycz | 2025-11-16; 2025-12-07; 2026-01-11 | |
| 18:20 | 19:50 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/B | dr Artur Wandycz | 2026-02-01 | |
| Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2025-11-16 | Ni | 13:20 | 16:30 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/B | dr Artur Wandycz | |
| 2025-11-16 | Ni | 16:40 | 19:40 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/A | dr Artur Wandycz | |
| 2025-11-18 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2025-11-22 | So | 15:00 | 18:00 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2025-11-23 | Ni | 09:40 | 12:50 | Podstawy dietetyki | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | |
| 2025-11-25 | Wt | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-11-25 | Wt | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-11-26 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-11-26 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-11-27 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-11-27 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-12-02 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2025-12-06 | So | 11:20 | 14:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2025-12-06 | So | 15:00 | 19:50 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2025-12-07 | Ni | 13:20 | 16:30 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/B | dr Artur Wandycz | |
| 2025-12-07 | Ni | 16:40 | 19:40 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/A | dr Artur Wandycz | |
| 2025-12-09 | Wt | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-12-09 | Wt | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-12-10 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-12-10 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-12-11 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-12-11 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-12-13 | So | 13:00 | 15:15 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-12-13 | So | 15:20 | 17:35 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-12-14 | Ni | 13:00 | 17:30 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2025-12-16 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2026-01-07 | Śr | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-07 | Śr | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-08 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-08 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-10 | So | 11:20 | 12:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2026-01-10 | So | 13:30 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-10 | So | 16:40 | 19:50 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-NP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
| 2026-01-11 | Ni | 13:20 | 16:30 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/B | dr Artur Wandycz | |
| 2026-01-11 | Ni | 16:40 | 19:40 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/A | dr Artur Wandycz | |
| 2026-01-13 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2026-01-20 | Wt | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-20 | Wt | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-21 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-21 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-22 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-22 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-25 | Ni | 11:20 | 15:10 | Podstawy dietetyki | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | |
| 2026-01-27 | Wt | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-27 | Wt | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-28 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-28 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-29 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-29 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-31 | So | 13:00 | 15:15 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-01-31 | So | 15:20 | 17:35 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | dr inż. Bogna Latacz | |
| 2026-02-01 | Ni | 09:40 | 12:50 | Podstawy dietetyki | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | |
| 2026-02-01 | Ni | 16:40 | 18:10 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/A | dr Artur Wandycz | |
| 2026-02-01 | Ni | 18:20 | 19:50 | Informatyka | 11ŻCiD-NP 25/26/B | dr Artur Wandycz |