Plan zajęć

dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

t.zieba@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8 D
Czwartek
18:00 19:00 Konsultacje   204PK AS-54 DP
Piątek
08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 10LK AS-55 DP
12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55 DP
16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 10LK AS-55 DP
Sobota
08:10 11:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55 2025-11-22; 2025-12-06
11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55 2026-01-31
11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 10LK AS-55 2025-11-22; 2025-12-06
15:00 18:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 10LK AS-55 2026-01-31
Nieregularne
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25 D
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25 D
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B WNB_ŻiD_NST
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/B WNB_ŻiD_NST
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A WNB_ŻiD_NST
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-11-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-06 Cz 18:00 19:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-11-07 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 10LK AS-55
2025-11-07 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-11-07 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 10LK AS-55
2025-11-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-19 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-20 Cz 18:00 19:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-11-21 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 10LK AS-55
2025-11-21 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-11-21 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 10LK AS-55
2025-11-22 So 08:10 11:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2025-11-22 So 11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 10LK AS-55
2025-11-26 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-03 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-04 Cz 18:00 19:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-12-05 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 10LK AS-55
2025-12-05 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-12-05 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 10LK AS-55
2025-12-06 So 08:10 11:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2025-12-06 So 11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 10LK AS-55
2025-12-10 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-17 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-18 Cz 18:00 19:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-12-19 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 10LK AS-55
2025-12-19 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-12-19 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 10LK AS-55
2026-01-14 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-15 Cz 18:00 19:00 Konsultacje   204PK AS-54
2026-01-16 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 10LK AS-55
2026-01-16 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2026-01-16 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 10LK AS-55
2026-01-21 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-28 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-31 So 11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2026-01-31 So 15:00 18:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 10LK AS-55
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/B
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-02-27 Cz 10:30 15:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25 105PK AS-54
2025-02-27 Cz 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 9LK AS-55
2025-02-28 Pi 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-02-28 Pi 11:30 14:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-02-28 Pi 14:50 18:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-03-01 So 08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-03-01 So 10:30 12:45 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-03-06 Cz 10:30 15:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25 105PK AS-54
2025-03-06 Cz 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 9LK AS-55
2025-03-07 Pi 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-03-07 Pi 11:30 14:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-03-07 Pi 14:50 18:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-03-09 Ni 12:00 14:15 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-09 Ni 14:20 15:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-03-09 Ni 16:00 18:15 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 10LK AS-55
2025-04-03 Cz 10:30 15:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25 105PK AS-54
2025-04-03 Cz 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 9LK AS-55
2025-04-04 Pi 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-04-04 Pi 11:30 14:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-04-04 Pi 14:50 18:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-04-05 So 08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-04-05 So 10:30 12:45 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-04-05 So 13:20 16:30 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-05 So 16:40 19:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-06 Ni 08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-05-11 Ni 10:35 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-11 Ni 13:20 16:30 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-05-11 Ni 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 9LK AS-55
2025-05-29 Cz 10:30 15:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25 105PK AS-54
2025-05-29 Cz 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 9LK AS-55
2025-05-30 Pi 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-05-30 Pi 11:30 14:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-05-30 Pi 14:50 18:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-05-31 So 08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-05-31 So 10:30 12:45 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-05-31 So 13:20 16:30 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-31 So 16:40 19:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-06-01 Ni 08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-12 Cz 10:30 15:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25 105PK AS-54
2025-06-12 Cz 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 9LK AS-55
2025-06-13 Pi 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-06-13 Pi 11:30 14:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-06-13 Pi 14:50 18:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-06-14 So 08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-06-14 So 10:30 12:45 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-06-15 Ni 08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 9LK AS-55
2025-06-15 Ni 11:20 14:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55
2025-06-15 Ni 15:00 18:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-06-20 Pi 10:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-06-21 So 09:00 11:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-09-05 Pi 10:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-09-06 So 09:00 11:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-10-01 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-04 So 13:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 10LK AS-55
2025-10-04 So 15:00 16:30 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2025-10-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-24 Pi 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 10LK AS-55
2025-10-24 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-10-24 Pi 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 10LK AS-55
2025-10-25 So 08:10 11:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2025-10-25 So 11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 10LK AS-55
2025-10-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/B
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi