Plan zajęć

dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

t.zieba@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8 D
Piątek
08:00 11:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55 DP
11:30 14:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55 DP
15:00 18:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55 DP
Sobota
08:00 12:30 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2024-11-23; 2025-01-25
12:35 17:05 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55 2024-11-23; 2025-01-25
17:15 18:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2025-01-25
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-11-22 Pi 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2024-11-22 Pi 11:30 14:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-11-22 Pi 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2024-11-23 So 08:00 12:30 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2024-11-23 So 12:35 17:05 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2024-11-27 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-06 Pi 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2024-12-06 Pi 11:30 14:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-12-06 Pi 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2024-12-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-18 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-20 Pi 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2024-12-20 Pi 11:30 14:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-12-20 Pi 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-01-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-17 Pi 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-01-17 Pi 11:30 14:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-01-17 Pi 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-01-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-25 So 08:00 12:30 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-01-25 So 12:35 17:05 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2025-01-25 So 17:15 18:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-01-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8