Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Środa | ||||||
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | D | ||
Piątek | ||||||
08:00 | 11:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | DP | |
11:30 | 14:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | DP | |
15:00 | 18:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | DP | |
Sobota | ||||||
08:00 | 12:30 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | 2024-11-23; 2025-01-25 | |
12:35 | 17:05 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | 2024-11-23; 2025-01-25 | |
17:15 | 18:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | 2025-01-25 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-22 | Pi | 08:00 | 11:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2024-11-22 | Pi | 11:30 | 14:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2024-11-22 | Pi | 15:00 | 18:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2024-11-23 | So | 08:00 | 12:30 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2024-11-23 | So | 12:35 | 17:05 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2024-11-27 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-04 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-06 | Pi | 08:00 | 11:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-06 | Pi | 11:30 | 14:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2024-12-06 | Pi | 15:00 | 18:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2024-12-11 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-18 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-20 | Pi | 08:00 | 11:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-20 | Pi | 11:30 | 14:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2024-12-20 | Pi | 15:00 | 18:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-01-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-17 | Pi | 08:00 | 11:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-01-17 | Pi | 11:30 | 14:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-01-17 | Pi | 15:00 | 18:15 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-01-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-25 | So | 08:00 | 12:30 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-01-25 | So | 12:35 | 17:05 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2025-01-25 | So | 17:15 | 18:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-01-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 |