Jedn. zarządzająca: Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie
Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
10:15 | 13:15 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | DP | |
Wtorek | ||||||
16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr Justyna Korycka - Korwek | DP | |
16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr Justyna Korycka - Korwek | DN | |
Czwartek | ||||||
08:00 | 11:20 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | DP | |
08:00 | 12:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | DN | |
Sobota | ||||||
15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-05-24 | |
Niedziela | ||||||
13:20 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-05-25 | |
16:40 | 18:10 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-06-15 | |
16:40 | 19:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-05-25 | |
18:20 | 20:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-06-15 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-05-20 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-05-22 | Cz | 08:00 | 12:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-05-24 | So | 15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-05-25 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-05-25 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-05-26 | Po | 10:15 | 13:15 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-05-27 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-05-29 | Cz | 08:00 | 11:20 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-06-03 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-05 | Cz | 08:00 | 12:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-06-09 | Po | 10:15 | 13:15 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-06-10 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-12 | Cz | 08:00 | 11:20 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-06-15 | Ni | 16:40 | 18:10 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-15 | Ni | 18:20 | 20:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-17 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr Justyna Korycka - Korwek |