Jedn. zarządzająca: Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie
Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
| Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2025-11-19 | Śr | 13:25 | 16:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-11-19 | Śr | 16:45 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-11-23 | Ni | 08:00 | 09:30 | Podstawy dietetyki | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | |
| 2025-11-23 | Ni | 13:20 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-11-23 | Ni | 16:40 | 19:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-12-03 | Śr | 13:25 | 16:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-12-03 | Śr | 16:45 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-12-07 | Ni | 08:00 | 10:15 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2025-12-14 | Ni | 08:00 | 09:30 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-12-14 | Ni | 09:40 | 12:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-12-14 | Ni | 13:20 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-12-14 | Ni | 16:40 | 19:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-12-17 | Śr | 13:25 | 16:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2025-12-17 | Śr | 16:45 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2026-01-11 | Ni | 09:40 | 11:10 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
| 2026-01-11 | Ni | 11:20 | 13:35 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
| 2026-01-14 | Śr | 13:25 | 16:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2026-01-14 | Śr | 16:45 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2026-01-25 | Ni | 08:55 | 11:10 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2026-01-25 | Ni | 15:00 | 17:15 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2026-01-31 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Jarosław Kliks | |
| 2026-02-01 | Ni | 08:00 | 09:30 | Podstawy dietetyki | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | |
| 2026-02-01 | Ni | 09:40 | 11:10 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2026-02-01 | Ni | 11:20 | 14:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
| 2026-02-01 | Ni | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | dr Justyna Korycka - Korwek |