Plan zajęć

8LK AS-55

sala laboratoryjna (specjalistyczna); liczba miejsc: 15

Jedn. zarządzająca: Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska DP
Wtorek
16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A dr Justyna Korycka - Korwek DP
16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B dr Justyna Korycka - Korwek DN
Czwartek
08:00 11:20 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24/A mgr inż. Agnieszka Kłysz DP
08:00 12:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz DN
Sobota
15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-05-24
Niedziela
13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr Justyna Korycka - Korwek 2025-05-25
16:40 18:10 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr Justyna Korycka - Korwek 2025-06-15
16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B dr Justyna Korycka - Korwek 2025-05-25
18:20 20:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B dr Justyna Korycka - Korwek 2025-06-15
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2025-05-20 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-22 Cz 08:00 12:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-05-24 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-25 Ni 13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-25 Ni 16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-26 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-27 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-29 Cz 08:00 11:20 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24/A mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-06-03 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-05 Cz 08:00 12:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-06-09 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-10 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-12 Cz 08:00 11:20 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24/A mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-06-15 Ni 16:40 18:10 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-15 Ni 18:20 20:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-17 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B dr Justyna Korycka - Korwek