Plan zajęć

dr inż. Anna Gawrońska

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

a.gawronska@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54 DP
10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55 DP
13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54 DP
15:00 16:30 Konsulacje   3PK AS-54 DP
Wtorek
08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 DP
09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 DP
11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54 DP
15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54 DP
16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55 DP
Sobota
10:00 12:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 3PK AS-54 2025-06-28
12:00 14:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 102PK AS-54 2025-09-13
16:40 18:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25 2025-06-14
18:20 19:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25 2025-06-14
Niedziela
08:00 10:15 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55 2025-06-15
11:20 12:05 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 2025-06-15
12:35 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54 2025-06-15
15:00 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 2025-06-15
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54 2025-06-15
Nieregularne
    Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/B D
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-05-26 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-26 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-05-26 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-26 Po 15:00 16:30 Konsulacje   3PK AS-54
2025-05-27 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-27 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-27 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-05-27 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-27 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-09 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-06-09 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-06-09 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-06-09 Po 15:00 16:30 Konsulacje   3PK AS-54
2025-06-10 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-06-10 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-06-10 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-06-10 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-10 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-14 So 16:40 18:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-06-14 So 18:20 19:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-06-15 Ni 08:00 10:15 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-15 Ni 11:20 12:05 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-06-15 Ni 12:35 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-06-15 Ni 15:00 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-06-15 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-06-28 So 10:00 12:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 3PK AS-54
2025-09-13 So 12:00 14:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 102PK AS-54
  Nr     Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/B
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-10-02 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-05 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55
2024-10-05 So 18:20 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2024-10-06 Ni 09:40 12:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 104PK AS-54
2024-10-06 Ni 13:20 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 104PK AS-54
2024-10-07 Po 09:15 10:50 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24 116 A-8
2024-10-07 Po 13:15 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 106PK AS-54
2024-10-07 Po 16:45 20:00 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 8PK AS-54
2024-10-08 Wt 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-10-08 Wt 11:30 14:45 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 105PK AS-54
2024-10-08 Wt 15:00 18:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-10-09 Śr 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/B 18 A-8
2024-10-09 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-09 Śr 13:25 15:00 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/A 107 A-8
2024-10-16 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-19 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 10LK AS-55
2024-10-19 So 18:20 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2024-10-20 Ni 13:20 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 104PK AS-54
2024-10-21 Po 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24 116 A-8
2024-10-21 Po 11:30 13:00 Konsultacje   204PK AS-54
2024-10-21 Po 13:15 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 106PK AS-54
2024-10-21 Po 16:45 20:00 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 8PK AS-54
2024-10-22 Wt 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-10-22 Wt 11:30 14:45 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 105PK AS-54
2024-10-22 Wt 15:00 18:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-10-23 Śr 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/B 18 A-8
2024-10-23 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-23 Śr 13:25 15:00 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/A 107 A-8
2024-10-30 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-04 Po 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24 116 A-8
2024-11-04 Po 11:30 13:00 Konsultacje   204PK AS-54
2024-11-04 Po 13:15 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 106PK AS-54
2024-11-04 Po 16:45 20:00 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 8PK AS-54
2024-11-05 Wt 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-11-05 Wt 11:30 14:45 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 105PK AS-54
2024-11-05 Wt 15:00 18:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-11-06 Śr 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/B 18 A-8
2024-11-06 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-06 Śr 13:25 15:00 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/A 107 A-8
2024-11-16 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55
2024-11-16 So 16:40 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2024-11-16 So 18:20 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2024-11-17 Ni 09:40 12:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 104PK AS-54
2024-11-17 Ni 13:20 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 104PK AS-54
2024-11-18 Po 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24 116 A-8
2024-11-18 Po 11:30 13:00 Konsultacje   204PK AS-54
2024-11-18 Po 13:15 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 106PK AS-54
2024-11-18 Po 16:45 20:00 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 8PK AS-54
2024-11-19 Wt 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-11-19 Wt 11:30 14:45 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 105PK AS-54
2024-11-19 Wt 15:00 18:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-11-20 Śr 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/B 18 A-8
2024-11-20 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-20 Śr 13:25 15:00 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/A 107 A-8
2024-11-27 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-30 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 10LK AS-55
2024-11-30 So 18:20 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2024-12-01 Ni 09:40 12:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 104PK AS-54
2024-12-01 Ni 13:20 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 104PK AS-54
2024-12-02 Po 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24 116 A-8
2024-12-02 Po 11:30 13:00 Konsultacje   204PK AS-54
2024-12-02 Po 13:15 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 106PK AS-54
2024-12-02 Po 16:45 20:00 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 8PK AS-54
2024-12-03 Wt 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-03 Wt 11:30 14:45 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 105PK AS-54
2024-12-03 Wt 15:00 18:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-12-04 Śr 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/B 18 A-8
2024-12-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-04 Śr 13:25 15:00 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/A 107 A-8
2024-12-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-15 Ni 08:00 09:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 102PK AS-54
2024-12-15 Ni 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-15 Ni 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 10LK AS-55
2024-12-15 Ni 18:20 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-12-16 Po 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24 116 A-8
2024-12-16 Po 11:30 13:00 Konsultacje   204PK AS-54
2024-12-16 Po 13:15 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 106PK AS-54
2024-12-16 Po 16:45 20:00 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 8PK AS-54
2024-12-18 Śr 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/B 18 A-8
2024-12-18 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-18 Śr 13:25 15:00 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/A 107 A-8
2025-01-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-13 Po 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24 116 A-8
2025-01-13 Po 11:30 13:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-01-13 Po 13:15 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 106PK AS-54
2025-01-13 Po 16:45 20:00 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 8PK AS-54
2025-01-14 Wt 14:00 15:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 4PK AS-54
2025-01-14 Wt 15:45 17:15 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 4PK AS-54
2025-01-15 Śr 09:10 10:45 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/B 18 A-8
2025-01-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-15 Śr 13:25 15:00 Podstawy żywienia 21S-SP 23/24/A 107 A-8
2025-01-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-31 Pi 13:00 14:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 2LK AS-55
2025-02-14 Pi 12:00 13:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-SP 2LK AS-55
2025-02-15 So 12:00 13:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 4PK AS-54
2025-03-02 Ni 09:40 11:10 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-03-02 Ni 11:20 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-03-02 Ni 13:20 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-03-02 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-03-03 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-03 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-03-03 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-08 So 08:00 10:15 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-08 So 10:20 12:35 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-08 So 12:45 15:00 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-17 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-17 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-03-17 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-22 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-22 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-03-22 So 13:20 14:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-22 So 15:00 16:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-22 So 16:40 19:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 10LK AS-55
2025-03-30 Ni 09:40 11:10 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-03-30 Ni 11:20 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-03-30 Ni 13:20 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-03-30 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-03-31 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-31 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-03-31 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-01 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-01 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-01 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-04-01 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-01 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-14 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-14 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-04-14 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-15 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-15 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-15 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-04-15 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-15 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-27 Ni 08:00 09:30 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-27 Ni 10:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-04-27 Ni 13:20 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-04-27 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-04-28 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-28 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-04-28 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-28 Po 15:00 16:30 Konsulacje   3PK AS-54
2025-04-29 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-29 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-29 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-04-29 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-29 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-10 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-10 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-05-10 So 13:20 14:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-05-10 So 15:00 16:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-05-10 So 16:40 19:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 10LK AS-55
2025-05-11 Ni 11:20 12:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-05-11 Ni 13:20 14:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-05-11 Ni 15:00 18:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-05-11 Ni 18:20 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-05-12 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-12 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-05-12 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-12 Po 15:00 16:30 Konsulacje   3PK AS-54
2025-05-13 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-13 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-13 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-05-13 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-13 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
  Nr     Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/B