Termin
Dzień
Od
Do
Przedmiot
RZ
Grupy
Miejsce
2024-10-02
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-10-05
So
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
10LK AS-55
2024-10-05
So
18:20
19:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
106PK AS-54
2024-10-06
Ni
09:40
12:50
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
W
41ŻCiD-NP
104PK AS-54
2024-10-06
Ni
13:20
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-NP
104PK AS-54
2024-10-07
Po
09:15
10:50
Podstawy żywienia
W
21S-SP 23/24
116 A-8
2024-10-07
Po
13:15
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
W
41ŻCiD-SP
106PK AS-54
2024-10-07
Po
16:45
20:00
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-SP
8PK AS-54
2024-10-08
Wt
08:00
11:15
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-10-08
Wt
11:30
14:45
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 22/23
105PK AS-54
2024-10-08
Wt
15:00
18:15
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
10LK AS-55
2024-10-09
Śr
09:10
10:45
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/B
18 A-8
2024-10-09
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-10-09
Śr
13:25
15:00
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/A
107 A-8
2024-10-16
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-10-19
So
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
10LK AS-55
2024-10-19
So
18:20
19:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
106PK AS-54
2024-10-20
Ni
13:20
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-NP
104PK AS-54
2024-10-21
Po
09:10
10:45
Podstawy żywienia
W
21S-SP 23/24
116 A-8
2024-10-21
Po
11:30
13:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2024-10-21
Po
13:15
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
W
41ŻCiD-SP
106PK AS-54
2024-10-21
Po
16:45
20:00
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-SP
8PK AS-54
2024-10-22
Wt
08:00
11:15
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-10-22
Wt
11:30
14:45
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 22/23
105PK AS-54
2024-10-22
Wt
15:00
18:15
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
10LK AS-55
2024-10-23
Śr
09:10
10:45
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/B
18 A-8
2024-10-23
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-10-23
Śr
13:25
15:00
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/A
107 A-8
2024-10-30
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-11-04
Po
09:10
10:45
Podstawy żywienia
W
21S-SP 23/24
116 A-8
2024-11-04
Po
11:30
13:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2024-11-04
Po
13:15
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
W
41ŻCiD-SP
106PK AS-54
2024-11-04
Po
16:45
20:00
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-SP
8PK AS-54
2024-11-05
Wt
08:00
11:15
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-11-05
Wt
11:30
14:45
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 22/23
105PK AS-54
2024-11-05
Wt
15:00
18:15
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
10LK AS-55
2024-11-06
Śr
09:10
10:45
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/B
18 A-8
2024-11-06
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-11-06
Śr
13:25
15:00
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/A
107 A-8
2024-11-16
So
13:20
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
10LK AS-55
2024-11-16
So
16:40
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
106PK AS-54
2024-11-16
So
18:20
19:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
106PK AS-54
2024-11-17
Ni
09:40
12:50
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
W
41ŻCiD-NP
104PK AS-54
2024-11-17
Ni
13:20
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-NP
104PK AS-54
2024-11-18
Po
09:10
10:45
Podstawy żywienia
W
21S-SP 23/24
116 A-8
2024-11-18
Po
11:30
13:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2024-11-18
Po
13:15
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
W
41ŻCiD-SP
106PK AS-54
2024-11-18
Po
16:45
20:00
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-SP
8PK AS-54
2024-11-19
Wt
08:00
11:15
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-11-19
Wt
11:30
14:45
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 22/23
105PK AS-54
2024-11-19
Wt
15:00
18:15
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
10LK AS-55
2024-11-20
Śr
09:10
10:45
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/B
18 A-8
2024-11-20
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-11-20
Śr
13:25
15:00
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/A
107 A-8
2024-11-27
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-11-30
So
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
10LK AS-55
2024-11-30
So
18:20
19:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
106PK AS-54
2024-12-01
Ni
09:40
12:50
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
W
41ŻCiD-NP
104PK AS-54
2024-12-01
Ni
13:20
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-NP
104PK AS-54
2024-12-02
Po
09:10
10:45
Podstawy żywienia
W
21S-SP 23/24
116 A-8
2024-12-02
Po
11:30
13:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2024-12-02
Po
13:15
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
W
41ŻCiD-SP
106PK AS-54
2024-12-02
Po
16:45
20:00
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-SP
8PK AS-54
2024-12-03
Wt
08:00
11:15
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-12-03
Wt
11:30
14:45
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 22/23
105PK AS-54
2024-12-03
Wt
15:00
18:15
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
10LK AS-55
2024-12-04
Śr
09:10
10:45
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/B
18 A-8
2024-12-04
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-12-04
Śr
13:25
15:00
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/A
107 A-8
2024-12-11
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-12-15
Ni
08:00
09:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-NP
102PK AS-54
2024-12-15
Ni
11:20
14:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
10LK AS-55
2024-12-15
Ni
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
10LK AS-55
2024-12-15
Ni
18:20
19:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
104PK AS-54
2024-12-16
Po
09:10
10:45
Podstawy żywienia
W
21S-SP 23/24
116 A-8
2024-12-16
Po
11:30
13:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2024-12-16
Po
13:15
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
W
41ŻCiD-SP
106PK AS-54
2024-12-16
Po
16:45
20:00
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-SP
8PK AS-54
2024-12-18
Śr
09:10
10:45
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/B
18 A-8
2024-12-18
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-12-18
Śr
13:25
15:00
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/A
107 A-8
2025-01-08
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-01-13
Po
09:10
10:45
Podstawy żywienia
W
21S-SP 23/24
116 A-8
2025-01-13
Po
11:30
13:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-01-13
Po
13:15
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
W
41ŻCiD-SP
106PK AS-54
2025-01-13
Po
16:45
20:00
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
Ć
41ŻCiD-SP
8PK AS-54
2025-01-14
Wt
14:00
15:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
E
41ŻCiD-SP
4PK AS-54
2025-01-14
Wt
15:45
17:15
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
E
41ŻCiD-NP
4PK AS-54
2025-01-15
Śr
09:10
10:45
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/B
18 A-8
2025-01-15
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-01-15
Śr
13:25
15:00
Podstawy żywienia
L
21S-SP 23/24/A
107 A-8
2025-01-22
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-01-29
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-01-31
Pi
13:00
14:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
E
41ŻCiD-SP
2LK AS-55
2025-02-14
Pi
12:00
13:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
E
41ŻCiD-SP
2LK AS-55
2025-02-15
So
12:00
13:30
Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych
E
41ŻCiD-NP
4PK AS-54
2025-03-02
Ni
09:40
11:10
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-03-02
Ni
11:20
12:50
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-03-02
Ni
13:20
16:30
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-03-02
Ni
16:40
19:50
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-NP 24/25
104PK AS-54
2025-03-03
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-03
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-03-03
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-03-08
So
08:00
10:15
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-03-08
So
10:20
12:35
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-08
So
12:45
15:00
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-03-17
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-17
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-03-17
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-03-22
So
08:55
11:10
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
10LK AS-55
2025-03-22
So
11:20
12:50
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2LK AS-55
2025-03-22
So
13:20
14:50
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-22
So
15:00
16:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-22
So
16:40
19:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
10LK AS-55
2025-03-30
Ni
09:40
11:10
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-03-30
Ni
11:20
12:50
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-03-30
Ni
13:20
16:30
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-03-30
Ni
16:40
19:50
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-NP 24/25
104PK AS-54
2025-03-31
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-31
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-03-31
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-01
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-01
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-01
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-04-01
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-04-01
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-04-14
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-14
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-04-14
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-15
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-15
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-15
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-04-15
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-04-15
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-04-27
Ni
08:00
09:30
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-04-27
Ni
10:40
12:50
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-04-27
Ni
13:20
16:30
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-04-27
Ni
16:40
19:50
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-NP 24/25
104PK AS-54
2025-04-28
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-28
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-04-28
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-28
Po
15:00
16:30
Konsulacje
I
3PK AS-54
2025-04-29
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-29
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-29
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-04-29
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-04-29
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-05-10
So
08:55
11:10
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
10LK AS-55
2025-05-10
So
11:20
12:50
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2LK AS-55
2025-05-10
So
13:20
14:50
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-05-10
So
15:00
16:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-05-10
So
16:40
19:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
10LK AS-55
2025-05-11
Ni
11:20
12:50
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-05-11
Ni
13:20
14:50
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-05-11
Ni
15:00
18:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-05-11
Ni
18:20
19:50
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-NP 24/25
104PK AS-54
2025-05-12
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-05-12
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-05-12
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-05-12
Po
15:00
16:30
Konsulacje
I
3PK AS-54
2025-05-13
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-13
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-13
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-05-13
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-05-13
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
Nr
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/B