Plan zajęć

dr inż. Anna Gawrońska

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

a.gawronska@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54 DP
10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55 DP
13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54 DP
Wtorek
08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 DP
09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 DP
11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54 DP
15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54 DP
16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55 DP
Sobota
08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55 2025-05-10
11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55 2025-05-10
13:20 14:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25 2025-05-10
15:00 16:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25 2025-05-10
16:40 18:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25 2025-06-14
16:40 19:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 10LK AS-55 2025-05-10
18:20 19:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25 2025-06-14
Niedziela
08:00 09:30 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54 2025-04-27
08:00 10:15 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55 2025-06-15
10:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54 2025-04-27
11:20 12:05 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 2025-06-15
11:20 12:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54 2025-05-11
12:35 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54 2025-06-15
13:20 14:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54 2025-05-11
13:20 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 2025-04-27
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
15:00 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 2025-06-15
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
15:00 18:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 2025-05-11
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54 2025-04-27; 2025-06-15
18:20 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54 2025-05-11
Nieregularne
    Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/B D
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-04-14 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-14 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-04-14 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-15 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-15 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-15 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-04-15 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-15 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-27 Ni 08:00 09:30 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-27 Ni 10:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-04-27 Ni 13:20 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-04-27 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-04-28 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-28 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-04-28 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-29 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-29 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-29 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-04-29 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-29 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-10 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-10 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-05-10 So 13:20 14:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-05-10 So 15:00 16:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-05-10 So 16:40 19:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 10LK AS-55
2025-05-11 Ni 11:20 12:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-05-11 Ni 13:20 14:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-05-11 Ni 15:00 18:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-05-11 Ni 18:20 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-05-12 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-12 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-05-12 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-13 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-13 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-13 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-05-13 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-13 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-26 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-26 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-05-26 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-27 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-27 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-27 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-05-27 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-27 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-09 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-06-09 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-06-09 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-06-10 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-06-10 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-06-10 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-06-10 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-10 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-14 So 16:40 18:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-06-14 So 18:20 19:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-06-15 Ni 08:00 10:15 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-15 Ni 11:20 12:05 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-06-15 Ni 12:35 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-06-15 Ni 15:00 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-06-15 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
  Nr     Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/B