Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
09:10 | 10:45 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24 | 116 A-8 | DP | |
11:30 | 13:00 | Konsultacje | 204PK AS-54 | DP | ||
13:15 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-SP | 106PK AS-54 | DP | |
16:45 | 20:00 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-SP | 8PK AS-54 | DP | |
Wtorek | ||||||
08:00 | 11:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | 2024-12-03 | |
11:30 | 14:45 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 105PK AS-54 | 2024-12-03 | |
15:00 | 18:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 10LK AS-55 | 2024-12-03 | |
Środa | ||||||
09:10 | 10:45 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24/B | 18 A-8 | DP | |
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | D | ||
13:25 | 15:00 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24/A | 107 A-8 | DP | |
Sobota | ||||||
15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 10LK AS-55 | 2024-11-30 | |
18:20 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 106PK AS-54 | 2024-11-30 | |
Niedziela | ||||||
08:00 | 09:30 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-NP | 102PK AS-54 | 2024-12-15 | |
09:40 | 12:50 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | 2024-12-01 | |
11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | 2024-12-15 | |
13:20 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | 2024-12-01 | |
15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 10LK AS-55 | 2024-12-15 | |
18:20 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54 | 2024-12-15 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-27 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-11-30 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2024-11-30 | So | 18:20 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2024-12-01 | Ni | 09:40 | 12:50 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | |
2024-12-01 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | |
2024-12-02 | Po | 09:10 | 10:45 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2024-12-02 | Po | 11:30 | 13:00 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2024-12-02 | Po | 13:15 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-SP | 106PK AS-54 | |
2024-12-02 | Po | 16:45 | 20:00 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-SP | 8PK AS-54 | |
2024-12-03 | Wt | 08:00 | 11:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-03 | Wt | 11:30 | 14:45 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 105PK AS-54 | |
2024-12-03 | Wt | 15:00 | 18:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2024-12-04 | Śr | 09:10 | 10:45 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24/B | 18 A-8 | |
2024-12-04 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-04 | Śr | 13:25 | 15:00 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24/A | 107 A-8 | |
2024-12-11 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-15 | Ni | 08:00 | 09:30 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-NP | 102PK AS-54 | |
2024-12-15 | Ni | 11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-15 | Ni | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2024-12-15 | Ni | 18:20 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-12-16 | Po | 09:10 | 10:45 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2024-12-16 | Po | 11:30 | 13:00 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2024-12-16 | Po | 13:15 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-SP | 106PK AS-54 | |
2024-12-16 | Po | 16:45 | 20:00 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-SP | 8PK AS-54 | |
2024-12-18 | Śr | 09:10 | 10:45 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24/B | 18 A-8 | |
2024-12-18 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-18 | Śr | 13:25 | 15:00 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24/A | 107 A-8 | |
2025-01-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-13 | Po | 09:10 | 10:45 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-01-13 | Po | 11:30 | 13:00 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-01-13 | Po | 13:15 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-SP | 106PK AS-54 | |
2025-01-13 | Po | 16:45 | 20:00 | Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych | 41ŻCiD-SP | 8PK AS-54 | |
2025-01-15 | Śr | 09:10 | 10:45 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24/B | 18 A-8 | |
2025-01-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-15 | Śr | 13:25 | 15:00 | Podstawy żywienia | 21S-SP 23/24/A | 107 A-8 | |
2025-01-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 |