Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
08:45 | 10:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | DP | ||
10:15 | 13:15 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | DP | ||
13:20 | 14:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | DP | ||
Wtorek | ||||||
08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | DP | ||
09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | DP | ||
11:30 | 14:35 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 24/25 | DP | ||
15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | DP | ||
16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | DP | ||
Sobota | ||||||
08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 2025-05-10 | ||
11:20 | 12:50 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-05-10 | ||
13:20 | 14:50 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-05-10 | ||
15:00 | 16:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-05-10 | ||
16:40 | 18:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-06-14 | ||
16:40 | 19:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 2025-05-10 | ||
18:20 | 19:50 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-06-14 | ||
Niedziela | ||||||
08:00 | 09:30 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-04-27 | ||
08:00 | 10:15 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 2025-06-15 | ||
10:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2025-04-27 | ||
11:20 | 12:05 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 2025-06-15 | ||
11:20 | 12:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2025-05-11 | ||
12:35 | 14:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2025-06-15 | ||
13:20 | 14:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2025-05-11 | ||
13:20 | 16:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2025-04-27 | ||
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium | ||||||
15:00 | 16:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2025-06-15 | ||
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium | ||||||
15:00 | 18:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2025-05-11 | ||
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium | ||||||
16:40 | 19:50 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25 | 2025-04-27; 2025-06-15 | ||
18:20 | 19:50 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25 | 2025-05-11 | ||
Nieregularne | ||||||
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/B | D |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-04-14 | Po | 08:45 | 10:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-04-14 | Po | 10:15 | 13:15 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-04-14 | Po | 13:20 | 14:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-04-15 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-15 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-15 | Wt | 11:30 | 14:35 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 24/25 | ||
2025-04-15 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-15 | Wt | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-04-27 | Ni | 08:00 | 09:30 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-04-27 | Ni | 10:40 | 12:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | ||
2025-04-27 | Ni | 13:20 | 16:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | ||
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium | |||||||
2025-04-27 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25 | ||
2025-04-28 | Po | 08:45 | 10:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-04-28 | Po | 10:15 | 13:15 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-04-28 | Po | 13:20 | 14:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-04-29 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-29 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-29 | Wt | 11:30 | 14:35 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 24/25 | ||
2025-04-29 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-29 | Wt | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-05-10 | So | 08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | ||
2025-05-10 | So | 11:20 | 12:50 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-05-10 | So | 13:20 | 14:50 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-05-10 | So | 15:00 | 16:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-05-10 | So | 16:40 | 19:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | ||
2025-05-11 | Ni | 11:20 | 12:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | ||
2025-05-11 | Ni | 13:20 | 14:50 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | ||
2025-05-11 | Ni | 15:00 | 18:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | ||
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium | |||||||
2025-05-11 | Ni | 18:20 | 19:50 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25 | ||
2025-05-12 | Po | 08:45 | 10:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-05-12 | Po | 10:15 | 13:15 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-05-12 | Po | 13:20 | 14:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-05-13 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-13 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-13 | Wt | 11:30 | 14:35 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 24/25 | ||
2025-05-13 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-13 | Wt | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-05-26 | Po | 08:45 | 10:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-05-26 | Po | 10:15 | 13:15 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-05-26 | Po | 13:20 | 14:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-05-27 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-27 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-27 | Wt | 11:30 | 14:35 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 24/25 | ||
2025-05-27 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-27 | Wt | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-06-09 | Po | 08:45 | 10:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-06-09 | Po | 10:15 | 13:15 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-06-09 | Po | 13:20 | 14:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-06-10 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-06-10 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-06-10 | Wt | 11:30 | 14:35 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 24/25 | ||
2025-06-10 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-06-10 | Wt | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-06-14 | So | 16:40 | 18:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-06-14 | So | 18:20 | 19:50 | Żywienie a zdrowie publiczne | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-06-15 | Ni | 08:00 | 10:15 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | ||
2025-06-15 | Ni | 11:20 | 12:05 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | ||
2025-06-15 | Ni | 12:35 | 14:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | ||
2025-06-15 | Ni | 15:00 | 16:30 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | ||
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium | |||||||
2025-06-15 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25 | ||
Nr | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/B |