Plan zajęć

dr inż. Anna Gawrońska

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

a.gawronska@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Sobota
08:00 09:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2025-10-18
08:00 09:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54 2025-11-22
09:40 11:10 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54 2025-11-22
09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54 2026-01-10
09:40 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55 2025-10-18
09:40 12:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54 2025-10-04; 2026-01-24
11:20 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2025-11-22
12:00 14:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 102PK AS-54 2025-09-13
13:20 14:50 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 106PK AS-54 2025-10-18; 2026-01-10
13:20 16:30 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 105PK AS-54 2025-12-13
13:20 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54 2025-10-04; 2026-01-24
13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55 2025-11-22
14:30 16:30 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 3PK AS-54 2025-09-13
15:00 18:10 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 106PK AS-54 2025-10-18; 2026-01-10
16:40 18:10 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 106PK AS-54 2025-10-04
16:40 19:40 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 105PK AS-54 2025-12-13
18:20 19:50 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 106PK AS-54 2025-10-04
Niedziela
08:00 09:30 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 8LK AS-55 2025-11-23; 2026-02-01
08:00 09:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55 2026-01-11
08:00 11:10 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 105PK AS-54 2026-01-25
08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54 2025-12-14
08:00 11:10 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54 2025-10-19
09:40 11:10 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55 2026-01-11
09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54 2025-10-05
09:40 12:50 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 8PK AS-54 2025-11-23; 2026-02-01
11:20 12:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55 2025-12-14
11:20 14:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54 2025-10-19
11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55 2025-10-05
11:20 15:10 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 8PK AS-54 2026-01-25
13:20 14:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55 2025-12-14
Nieregularne
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B WNB_ŻiD_NST
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/A WNB_ŻiD_NST
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A WNB_ŻiD_NST
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-09-13 So 12:00 14:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 102PK AS-54
2025-09-13 So 14:30 16:30 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 3PK AS-54
2025-10-04 So 09:40 12:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-10-04 So 13:20 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-10-04 So 16:40 18:10 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 106PK AS-54
2025-10-04 So 18:20 19:50 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 106PK AS-54
2025-10-05 Ni 09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54
2025-10-05 Ni 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-10-18 So 08:00 09:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-10-18 So 09:40 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-10-18 So 13:20 14:50 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 106PK AS-54
2025-10-18 So 15:00 18:10 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 106PK AS-54
2025-10-19 Ni 08:00 11:10 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-10-19 Ni 11:20 14:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-11-22 So 08:00 09:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-11-22 So 09:40 11:10 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-11-22 So 11:20 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-11-22 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2025-11-23 Ni 08:00 09:30 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 8LK AS-55
2025-11-23 Ni 09:40 12:50 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 8PK AS-54
2025-12-13 So 13:20 16:30 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 105PK AS-54
2025-12-13 So 16:40 19:40 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 105PK AS-54
2025-12-14 Ni 08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54
2025-12-14 Ni 11:20 12:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55
2025-12-14 Ni 13:20 14:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55
2026-01-10 So 09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54
2026-01-10 So 13:20 14:50 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 106PK AS-54
2026-01-10 So 15:00 18:10 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 106PK AS-54
2026-01-11 Ni 08:00 09:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55
2026-01-11 Ni 09:40 11:10 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55
2026-01-24 So 09:40 12:50 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2026-01-24 So 13:20 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach wewnętrznych 41ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2026-01-25 Ni 08:00 11:10 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 105PK AS-54
2026-01-25 Ni 11:20 15:10 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 8PK AS-54
2026-02-01 Ni 08:00 09:30 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 8LK AS-55
2026-02-01 Ni 09:40 12:50 Podstawy dietetyki 21ŻCiD-NP 24/25 8PK AS-54
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/A
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-03-02 Ni 09:40 11:10 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-03-02 Ni 11:20 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-03-02 Ni 13:20 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-03-02 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-03-03 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-03 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-03-03 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-08 So 08:00 10:15 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-08 So 10:20 12:35 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-08 So 12:45 15:00 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-17 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-17 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-03-17 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-22 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-22 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-03-22 So 13:20 14:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-22 So 15:00 16:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-22 So 16:40 19:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 10LK AS-55
2025-03-30 Ni 09:40 11:10 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-03-30 Ni 11:20 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-03-30 Ni 13:20 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-03-30 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-03-31 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-31 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-03-31 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-01 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-01 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-01 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-04-01 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-01 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-14 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-14 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-04-14 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-15 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-15 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-15 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-04-15 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-15 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-27 Ni 08:00 09:30 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-27 Ni 10:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-04-27 Ni 13:20 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-04-27 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-04-28 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-28 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-04-28 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-28 Po 15:00 16:30 Konsulacje   3PK AS-54
2025-04-29 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-29 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-29 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-04-29 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-29 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-10 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-10 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-05-10 So 13:20 14:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-05-10 So 15:00 16:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-05-10 So 16:40 19:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 10LK AS-55
2025-05-11 Ni 11:20 12:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-05-11 Ni 13:20 14:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-05-11 Ni 15:00 18:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-05-11 Ni 18:20 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-05-12 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-12 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-05-12 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-12 Po 15:00 16:30 Konsulacje   3PK AS-54
2025-05-13 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-13 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-13 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-05-13 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-13 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-26 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-26 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-05-26 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-26 Po 15:00 16:30 Konsulacje   3PK AS-54
2025-05-27 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-27 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-27 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-05-27 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-27 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-09 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-06-09 Po 10:15 13:15 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 8LK AS-55
2025-06-09 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-06-09 Po 15:00 16:30 Konsulacje   3PK AS-54
2025-06-10 Wt 08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-06-10 Wt 09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-SD 24/25
2025-06-10 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 104PK AS-54
2025-06-10 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-10 Wt 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-14 So 16:40 18:10 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-06-14 So 18:20 19:50 Żywienie a zdrowie publiczne 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-06-15 Ni 08:00 10:15 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-15 Ni 11:20 12:05 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-06-15 Ni 12:35 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 104PK AS-54
2025-06-15 Ni 15:00 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-06-15 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 104PK AS-54
2025-06-27 Pi 13:30 15:30 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 3PK AS-54
2025-06-28 So 08:00 10:00 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 3PK AS-54
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/A