Termin
Dzień
Od
Do
Przedmiot
RZ
Grupy
Miejsce
2025-03-02
Ni
09:40
11:10
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-03-02
Ni
11:20
12:50
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-03-02
Ni
13:20
16:30
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-03-02
Ni
16:40
19:50
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-NP 24/25
104PK AS-54
2025-03-03
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-03
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-03-03
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-03-08
So
08:00
10:15
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-03-08
So
10:20
12:35
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-08
So
12:45
15:00
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-03-17
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-17
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-03-17
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-03-22
So
08:55
11:10
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
10LK AS-55
2025-03-22
So
11:20
12:50
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2LK AS-55
2025-03-22
So
13:20
14:50
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-22
So
15:00
16:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-22
So
16:40
19:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
10LK AS-55
2025-03-30
Ni
09:40
11:10
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-03-30
Ni
11:20
12:50
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-03-30
Ni
13:20
16:30
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-03-30
Ni
16:40
19:50
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-NP 24/25
104PK AS-54
2025-03-31
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-31
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-03-31
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-01
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-01
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-01
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-04-01
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-04-01
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-04-14
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-14
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-04-14
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-15
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-15
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-15
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-04-15
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-04-15
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-04-27
Ni
08:00
09:30
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-04-27
Ni
10:40
12:50
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-04-27
Ni
13:20
16:30
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-04-27
Ni
16:40
19:50
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-NP 24/25
104PK AS-54
2025-04-28
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-28
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-04-28
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-28
Po
15:00
16:30
Konsulacje
I
3PK AS-54
2025-04-29
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-29
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-04-29
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-04-29
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-04-29
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-05-10
So
08:55
11:10
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
10LK AS-55
2025-05-10
So
11:20
12:50
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2LK AS-55
2025-05-10
So
13:20
14:50
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-05-10
So
15:00
16:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-05-10
So
16:40
19:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
10LK AS-55
2025-05-11
Ni
11:20
12:50
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-05-11
Ni
13:20
14:50
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-05-11
Ni
15:00
18:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-05-11
Ni
18:20
19:50
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-NP 24/25
104PK AS-54
2025-05-12
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-05-12
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-05-12
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-05-12
Po
15:00
16:30
Konsulacje
I
3PK AS-54
2025-05-13
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-13
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-13
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-05-13
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-05-13
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-05-26
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-05-26
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-05-26
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-05-26
Po
15:00
16:30
Konsulacje
I
3PK AS-54
2025-05-27
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-27
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-05-27
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-05-27
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-05-27
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-06-09
Po
08:45
10:10
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-06-09
Po
10:15
13:15
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-SP 23/24
8LK AS-55
2025-06-09
Po
13:20
14:45
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-06-09
Po
15:00
16:30
Konsulacje
I
3PK AS-54
2025-06-10
Wt
08:05
09:30
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-06-10
Wt
09:45
11:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2025-06-10
Wt
11:30
14:35
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-SP 24/25
104PK AS-54
2025-06-10
Wt
15:00
16:25
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-06-10
Wt
16:30
17:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-06-14
So
16:40
18:10
Żywienie a zdrowie publiczne
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-06-14
So
18:20
19:50
Żywienie a zdrowie publiczne
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-06-15
Ni
08:00
10:15
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
10LK AS-55
2025-06-15
Ni
11:20
12:05
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-06-15
Ni
12:35
14:50
Dodatki do żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
104PK AS-54
2025-06-15
Ni
15:00
16:30
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych
Ć
21ŻCiD-NP 23/24
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-06-15
Ni
16:40
19:50
Podstawy żywienia człowieka
W
11ŻCiD-NP 24/25
104PK AS-54
2025-06-27
Pi
13:30
15:30
Podstawy żywienia człowieka
E
11ŻCiD-SP 24/25
3PK AS-54
2025-06-28
So
08:00
10:00
Podstawy żywienia człowieka
E
11ŻCiD-NP 24/25
3PK AS-54
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-ND_24/25/A
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-ND_24/25/B
Nr
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND_24/25/A