Jedn. zarządzająca: Uniwersytet Zielonogórski
Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-10-02 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-10-03 | Pi | 11:08 | 13:00 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-10-04 | So | 08:55 | 11:10 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-10-04 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-04 | So | 15:00 | 16:30 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-10-05 | Ni | 07:45 | 09:30 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-ND_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2025-10-05 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-06 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-06 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-06 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-06 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-10-06 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-10-07 | Wt | 11:25 | 13:00 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2025-10-08 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-08 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-13 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-10-16 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-10-16 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-10-16 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-10-17 | Pi | 11:08 | 13:00 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-10-18 | So | 08:00 | 09:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-10-18 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-19 | Ni | 09:40 | 12:50 | Chemia ogólna i nieorganiczna | 11ŻCiD-NP 25/26 | dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ | |
2025-10-19 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-19 | Ni | 15:00 | 17:15 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-NP 22/23 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-10-19 | Ni | 17:20 | 19:35 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-NP 22/23 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-10-20 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-20 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-20 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-20 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-10-20 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-10-21 | Wt | 11:25 | 13:00 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2025-10-22 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-22 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-10-24 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-10-25 | So | 08:10 | 11:10 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-10-26 | Ni | 07:45 | 09:30 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-ND_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2025-10-26 | Ni | 11:20 | 12:50 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-NP 22/23 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-10-26 | Ni | 13:20 | 14:50 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-NP 22/23 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-10-27 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-10-30 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-10-30 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-10-30 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-10-31 | Pi | 11:08 | 13:00 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-11-03 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-03 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-03 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-03 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-11-03 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-11-04 | Wt | 11:25 | 13:00 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2025-11-05 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-05 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-07 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-11-13 | Cz | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-11-15 | So | 08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-15 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-16 | Ni | 09:40 | 12:50 | Chemia ogólna i nieorganiczna | 11ŻCiD-NP 25/26 | dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ | |
2025-11-16 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-17 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-17 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-17 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-17 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-11-17 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-11-18 | Wt | 11:25 | 13:00 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2025-11-19 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-19 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-11-21 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-11-22 | So | 08:10 | 11:10 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-11-22 | So | 11:20 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-11-23 | Ni | 07:45 | 09:30 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-ND_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2025-11-23 | Ni | 09:40 | 12:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-11-24 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-11-27 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-11-27 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-11-27 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-11-28 | Pi | 11:08 | 13:00 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-12-01 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-01 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-01 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-01 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-12-01 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-12-02 | Wt | 11:25 | 13:00 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2025-12-03 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-03 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-05 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-12-06 | So | 08:10 | 11:10 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-12-07 | Ni | 09:40 | 12:50 | Chemia ogólna i nieorganiczna | 11ŻCiD-NP 25/26 | dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ | |
2025-12-07 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-12-08 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-12-11 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-12-11 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-12-11 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2025-12-12 | Pi | 11:08 | 13:00 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-12-13 | So | 08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-13 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-14 | Ni | 07:45 | 09:30 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-ND_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2025-12-14 | Ni | 16:40 | 18:55 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-15 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-15 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-15 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-15 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-12-15 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-12-16 | Wt | 11:25 | 13:00 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2025-12-17 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-12-19 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2026-01-08 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2026-01-08 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2026-01-08 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2026-01-09 | Pi | 11:08 | 13:00 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2026-01-10 | So | 11:20 | 13:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2026-01-10 | So | 16:40 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2026-01-11 | Ni | 09:40 | 12:50 | Chemia ogólna i nieorganiczna | 11ŻCiD-NP 25/26 | dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ | |
2026-01-11 | Ni | 13:45 | 16:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2026-01-12 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2026-01-12 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2026-01-12 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2026-01-12 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-12 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-13 | Wt | 11:25 | 13:00 | Analiza żywności I | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Agnieszka Mirończyk | |
2026-01-14 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2026-01-16 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2026-01-19 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-22 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2026-01-22 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2026-01-22 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2026-01-23 | Pi | 11:08 | 13:00 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2026-01-24 | So | 15:00 | 17:15 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2026-01-25 | Ni | 10:15 | 12:30 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 23/24 | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | |
2026-01-25 | Ni | 15:15 | 17:30 | Zasady pierwszej pomocy | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr Mateusz Ciepliński | |
2026-01-26 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-29 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych | 41ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Bogna Latacz | |
2026-01-29 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2026-01-29 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr inż. Bogna Latacz | |
2026-01-30 | Pi | 11:08 | 13:00 | Fitoterapia w dietetyce | 41ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2026-01-31 | So | 11:20 | 14:50 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2026-02-01 | Ni | 13:00 | 15:15 | Zasady pierwszej pomocy | 21ŻCiD-NP 24/25 | dr Mateusz Ciepliński | |
2026-02-02 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek |