Plan zajęć

2LK AS-55

sala wykładowa; liczba miejsc: 60

Jedn. zarządzająca: Uniwersytet Zielonogórski

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj DP
11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj DP
13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj DP
15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 dr Justyna Korycka - Korwek DN
15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek DP
18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek DP
Wtorek
11:25 13:00 Analiza żywności I 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk DP
Środa
08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj DP
09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03
Czwartek
08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz DN
11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz 2025-10-16; 2025-10-30; 2025-11-27; 2025-12-11; 2026-01-08; 2026-01-22; 2026-01-29
13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz 2025-10-16; 2025-10-30; 2025-11-27; 2025-12-11; 2026-01-08; 2026-01-22; 2026-01-29
Piątek
11:08 13:00 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz DN
12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-10-24; 2025-11-07; 2025-11-21; 2025-12-05; 2025-12-19; 2026-01-16
Sobota
08:00 09:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2025-10-18
08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-11-15; 2025-12-13
08:10 11:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-10-25; 2025-11-22; 2025-12-06
08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2025-10-04
11:20 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2025-11-22
11:20 13:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2026-01-10
11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2026-01-31
13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-11-15
13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-12-13
15:00 16:30 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-10-04
15:00 17:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2026-01-24
16:40 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2026-01-10
Niedziela
07:45 09:30 Analiza żywności I 11TŻiŻC-ND_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk 2025-10-05; 2025-10-26; 2025-11-23; 2025-12-14
09:40 12:50 Chemia ogólna i nieorganiczna 11ŻCiD-NP 25/26 dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ 2025-10-19; 2025-11-16; 2025-12-07; 2026-01-11
09:40 12:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek 2025-11-23
10:15 12:30 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 2026-01-25
11:20 12:50 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP 22/23 mgr Monika Kruszelnicka 2025-10-26
13:00 15:15 Zasady pierwszej pomocy 21ŻCiD-NP 24/25 dr Mateusz Ciepliński 2026-02-01
13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16
13:20 14:50 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP 22/23 mgr Monika Kruszelnicka 2025-10-26
13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2025-12-07
13:45 16:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2026-01-11
15:00 17:15 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP 22/23 mgr Monika Kruszelnicka 2025-10-19
15:15 17:30 Zasady pierwszej pomocy 21ŻCiD-NP 24/25 dr Mateusz Ciepliński 2026-01-25
16:40 18:55 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-12-14
17:20 19:35 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP 22/23 mgr Monika Kruszelnicka 2025-10-19
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2025-10-02 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2025-10-03 Pi 11:08 13:00 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-10-04 So 08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-04 So 13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-04 So 15:00 16:30 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-10-05 Ni 07:45 09:30 Analiza żywności I 11TŻiŻC-ND_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-10-05 Ni 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-06 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-06 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-06 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-06 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-10-06 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-10-07 Wt 11:25 13:00 Analiza żywności I 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-10-08 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-08 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-13 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-10-16 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2025-10-16 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2025-10-16 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2025-10-17 Pi 11:08 13:00 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-10-18 So 08:00 09:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-10-18 So 13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-19 Ni 09:40 12:50 Chemia ogólna i nieorganiczna 11ŻCiD-NP 25/26 dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ
2025-10-19 Ni 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-19 Ni 15:00 17:15 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP 22/23 mgr Monika Kruszelnicka
2025-10-19 Ni 17:20 19:35 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP 22/23 mgr Monika Kruszelnicka
2025-10-20 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-20 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-20 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-20 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-10-20 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-10-21 Wt 11:25 13:00 Analiza żywności I 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-10-22 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-22 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-24 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-10-25 So 08:10 11:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-10-26 Ni 07:45 09:30 Analiza żywności I 11TŻiŻC-ND_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-10-26 Ni 11:20 12:50 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP 22/23 mgr Monika Kruszelnicka
2025-10-26 Ni 13:20 14:50 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP 22/23 mgr Monika Kruszelnicka
2025-10-27 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-10-30 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2025-10-30 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2025-10-30 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2025-10-31 Pi 11:08 13:00 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-11-03 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-03 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-03 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-03 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-11-03 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-11-04 Wt 11:25 13:00 Analiza żywności I 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-11-05 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-05 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-07 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-13 Cz 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-11-15 So 08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-15 So 13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-16 Ni 09:40 12:50 Chemia ogólna i nieorganiczna 11ŻCiD-NP 25/26 dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ
2025-11-16 Ni 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-17 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-17 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-17 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-17 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-11-17 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-11-18 Wt 11:25 13:00 Analiza żywności I 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-11-19 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-19 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-21 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-22 So 08:10 11:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-11-22 So 11:20 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-11-23 Ni 07:45 09:30 Analiza żywności I 11TŻiŻC-ND_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-11-23 Ni 09:40 12:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-11-24 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-11-27 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2025-11-27 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2025-11-27 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2025-11-28 Pi 11:08 13:00 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-12-01 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-01 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-01 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-01 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-12-01 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-12-02 Wt 11:25 13:00 Analiza żywności I 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-12-03 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-03 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-05 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-12-06 So 08:10 11:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-12-07 Ni 09:40 12:50 Chemia ogólna i nieorganiczna 11ŻCiD-NP 25/26 dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ
2025-12-07 Ni 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-08 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-12-11 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2025-12-11 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2025-12-11 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2025-12-12 Pi 11:08 13:00 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-12-13 So 08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-13 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-14 Ni 07:45 09:30 Analiza żywności I 11TŻiŻC-ND_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-12-14 Ni 16:40 18:55 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-15 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-15 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-15 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-15 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-12-15 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-12-16 Wt 11:25 13:00 Analiza żywności I 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-12-17 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-19 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2026-01-08 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2026-01-08 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2026-01-08 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2026-01-09 Pi 11:08 13:00 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2026-01-10 So 11:20 13:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-10 So 16:40 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-11 Ni 09:40 12:50 Chemia ogólna i nieorganiczna 11ŻCiD-NP 25/26 dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ
2026-01-11 Ni 13:45 16:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-12 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-12 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-12 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-12 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-12 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-13 Wt 11:25 13:00 Analiza żywności I 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2026-01-14 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-16 Pi 12:25 16:10 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2026-01-19 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-22 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2026-01-22 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2026-01-22 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2026-01-23 Pi 11:08 13:00 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2026-01-24 So 15:00 17:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-25 Ni 10:15 12:30 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra
2026-01-25 Ni 15:15 17:30 Zasady pierwszej pomocy 21ŻCiD-NP 24/25 dr Mateusz Ciepliński
2026-01-26 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-29 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Bogna Latacz
2026-01-29 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2026-01-29 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 dr inż. Bogna Latacz
2026-01-30 Pi 11:08 13:00 Fitoterapia w dietetyce 41ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2026-01-31 So 11:20 14:50 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2026-02-01 Ni 13:00 15:15 Zasady pierwszej pomocy 21ŻCiD-NP 24/25 dr Mateusz Ciepliński
2026-02-02 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 dr Justyna Korycka - Korwek