Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
11:05 | 14:05 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | 2024-11-25; 2024-12-09 | |
11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | DP | |
13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | DP | |
Wtorek | ||||||
08:30 | 09:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | D | |
11:25 | 13:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | DP | |
13:10 | 16:40 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | DP | |
Środa | ||||||
13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | 2024-12-04; 2024-12-18 | |
Czwartek | ||||||
10:15 | 11:40 | Zasady pierwszej pomocy | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Mateusz Ciepliński | DN | |
10:15 | 11:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Mateusz Ciepliński | DP | |
Piątek | ||||||
11:30 | 14:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | DP | |
Sobota | ||||||
08:00 | 10:15 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-NP | dr inż. Natalia Tomaś | 2024-11-30; 2024-12-07; 2024-12-14 | |
08:00 | 12:30 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2024-11-23; 2025-01-25 | |
13:20 | 14:55 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-01-11 | |
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | 2024-11-23; 2024-12-07 | |
15:00 | 16:30 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-01-25 | |
17:15 | 18:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2025-01-25 | |
Niedziela | ||||||
08:00 | 09:30 | Chemia ogólna i nieorganiczna | 11ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ | 2025-01-26 | |
13:00 | 14:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-01-26 | |
13:20 | 16:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | 2024-11-24 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-21 | Cz | 10:15 | 11:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-11-22 | Pi | 11:30 | 14:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2024-11-23 | So | 08:00 | 12:30 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2024-11-23 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-11-24 | Ni | 13:20 | 16:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-11-25 | Po | 11:05 | 14:05 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-11-26 | Wt | 08:30 | 09:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-11-28 | Cz | 10:15 | 11:40 | Zasady pierwszej pomocy | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-11-30 | So | 08:00 | 10:15 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-NP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-12-02 | Po | 11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-02 | Po | 13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-03 | Wt | 08:30 | 09:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-12-03 | Wt | 11:25 | 13:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-03 | Wt | 13:10 | 16:40 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-04 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-05 | Cz | 10:15 | 11:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-12-06 | Pi | 11:30 | 14:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2024-12-07 | So | 08:00 | 10:15 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-NP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-12-07 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-12-09 | Po | 11:05 | 14:05 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Jarosław Kliks | |
2024-12-10 | Wt | 08:30 | 09:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-12-12 | Cz | 10:15 | 11:40 | Zasady pierwszej pomocy | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-12-14 | So | 08:00 | 10:15 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-NP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-12-16 | Po | 11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-16 | Po | 13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-17 | Wt | 08:30 | 09:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2024-12-17 | Wt | 11:25 | 13:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-17 | Wt | 13:10 | 16:40 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-18 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2024-12-19 | Cz | 10:15 | 11:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Mateusz Ciepliński | |
2024-12-20 | Pi | 11:30 | 14:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-01-09 | Cz | 10:15 | 11:40 | Zasady pierwszej pomocy | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Mateusz Ciepliński | |
2025-01-11 | So | 13:20 | 14:55 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-13 | Po | 11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-13 | Po | 13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-14 | Wt | 08:30 | 09:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2025-01-14 | Wt | 11:25 | 13:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-14 | Wt | 13:10 | 16:40 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-16 | Cz | 10:15 | 11:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Mateusz Ciepliński | |
2025-01-17 | Pi | 11:30 | 14:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-01-21 | Wt | 08:30 | 09:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś | |
2025-01-23 | Cz | 10:15 | 11:40 | Zasady pierwszej pomocy | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Mateusz Ciepliński | |
2025-01-25 | So | 08:00 | 12:30 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-01-25 | So | 15:00 | 16:30 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-01-25 | So | 17:15 | 18:45 | Ogólna technologia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-01-26 | Ni | 08:00 | 09:30 | Chemia ogólna i nieorganiczna | 11ŻCiD-NP 24/25 | dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ | |
2025-01-26 | Ni | 13:00 | 14:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-01-28 | Wt | 08:30 | 09:55 | Żywienie w sporcie | 41ŻCiD-SP | dr inż. Natalia Tomaś |