Plan zajęć

2LK AS-55

sala wykładowa; liczba miejsc: 60

Jedn. zarządzająca: Uniwersytet Zielonogórski

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj DP
Wtorek
11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj DP
15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek DN
15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek DP
Środa
15:45 17:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Bogna Latacz DP
Piątek
11:30 14:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-05-30; 2025-06-13
Sobota
08:00 09:30 Chemia organiczna 11ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk 2025-06-14
08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2025-05-24
08:00 11:10 Chemia organiczna 11ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk 2025-05-31
11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-05-24
15:00 17:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2025-05-31
Niedziela
09:50 12:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Bogna Latacz 2025-05-25; 2025-06-01
15:00 18:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-06-15
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2025-05-20 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-24 So 08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2025-05-24 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-25 Ni 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Bogna Latacz
2025-05-26 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-27 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-27 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-28 Śr 15:45 17:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Bogna Latacz
2025-05-30 Pi 11:30 14:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-05-31 So 08:00 11:10 Chemia organiczna 11ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-05-31 So 15:00 17:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2025-06-01 Ni 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Bogna Latacz
2025-06-03 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-09 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-06-10 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-06-10 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-11 Śr 15:45 17:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Bogna Latacz
2025-06-13 Pi 11:30 14:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-06-14 So 08:00 09:30 Chemia organiczna 11ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Mirończyk
2025-06-15 Ni 15:00 18:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-06-17 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek