Plan zajęć

2LK AS-55

sala wykładowa; liczba miejsc: 60

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
11:05 14:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks 2024-11-25; 2024-12-09
11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj DP
13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj DP
Wtorek
08:30 09:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś D
11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj DP
13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj DP
Środa
13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj 2024-12-04; 2024-12-18
Czwartek
10:15 11:40 Zasady pierwszej pomocy 21ŻCiD-SP 23/24 dr Mateusz Ciepliński DN
10:15 11:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 dr Mateusz Ciepliński DP
Piątek
11:30 14:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ DP
Sobota
08:00 10:15 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP dr inż. Natalia Tomaś 2024-11-30; 2024-12-07; 2024-12-14
08:00 12:30 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2024-11-23; 2025-01-25
13:20 14:55 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-11
13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks 2024-11-23; 2024-12-07
15:00 16:30 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-25
17:15 18:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-01-25
Niedziela
08:00 09:30 Chemia ogólna i nieorganiczna 11ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ 2025-01-26
13:00 14:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek 2025-01-26
13:20 16:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks 2024-11-24
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2024-11-21 Cz 10:15 11:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 dr Mateusz Ciepliński
2024-11-22 Pi 11:30 14:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-11-23 So 08:00 12:30 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-11-23 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-11-24 Ni 13:20 16:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-11-25 Po 11:05 14:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-11-26 Wt 08:30 09:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-11-28 Cz 10:15 11:40 Zasady pierwszej pomocy 21ŻCiD-SP 23/24 dr Mateusz Ciepliński
2024-11-30 So 08:00 10:15 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP dr inż. Natalia Tomaś
2024-12-02 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-02 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-03 Wt 08:30 09:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-12-03 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-03 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-04 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-05 Cz 10:15 11:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 dr Mateusz Ciepliński
2024-12-06 Pi 11:30 14:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-12-07 So 08:00 10:15 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP dr inż. Natalia Tomaś
2024-12-07 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-09 Po 11:05 14:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-10 Wt 08:30 09:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-12-12 Cz 10:15 11:40 Zasady pierwszej pomocy 21ŻCiD-SP 23/24 dr Mateusz Ciepliński
2024-12-14 So 08:00 10:15 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-NP dr inż. Natalia Tomaś
2024-12-16 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-16 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-17 Wt 08:30 09:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2024-12-17 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-17 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-18 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-19 Cz 10:15 11:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 dr Mateusz Ciepliński
2024-12-20 Pi 11:30 14:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-01-09 Cz 10:15 11:40 Zasady pierwszej pomocy 21ŻCiD-SP 23/24 dr Mateusz Ciepliński
2025-01-11 So 13:20 14:55 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-13 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-13 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-14 Wt 08:30 09:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2025-01-14 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-14 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-16 Cz 10:15 11:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 dr Mateusz Ciepliński
2025-01-17 Pi 11:30 14:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-01-21 Wt 08:30 09:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś
2025-01-23 Cz 10:15 11:40 Zasady pierwszej pomocy 21ŻCiD-SP 23/24 dr Mateusz Ciepliński
2025-01-25 So 08:00 12:30 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-01-25 So 15:00 16:30 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23 dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-25 So 17:15 18:45 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-01-26 Ni 08:00 09:30 Chemia ogólna i nieorganiczna 11ŻCiD-NP 24/25 dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ
2025-01-26 Ni 13:00 14:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-01-28 Wt 08:30 09:55 Żywienie w sporcie 41ŻCiD-SP dr inż. Natalia Tomaś