Plan zajęć

9LK AS-55

sala laboratoryjna (specjalistyczna); liczba miejsc: 15

Jedn. zarządzająca: Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr inż. Agnieszka Maj DP
Wtorek
08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr inż. Agnieszka Maj DP
11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj DP
Piątek
11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks DP
13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks DP
Sobota
08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2025-10-25
10:30 12:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-11-15; 2025-12-13
13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2026-01-24
13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2025-11-22
13:30 18:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 24/25 dr Andżelina Michalska 2025-11-15
13:45 16:00 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 2025-10-25
13:45 16:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2026-01-10
Niedziela
10:25 12:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2025-12-07
13:20 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-12-14
15:00 16:30 Chemia ogólna i nieorganiczna 11ŻCiD-NP 25/26/A dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ 2026-02-01
15:00 18:10 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16
17:30 19:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks 2026-01-25
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2025-10-05 Ni 15:00 18:10 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-06 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-07 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-07 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-10 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-10 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-19 Ni 15:00 18:10 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-20 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-21 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-21 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-10-24 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-24 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-25 So 08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-25 So 13:45 16:00 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra
2025-11-03 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-04 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-04 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-07 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-07 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-15 So 10:30 12:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-15 So 13:30 18:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 24/25 dr Andżelina Michalska
2025-11-16 Ni 15:00 18:10 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-17 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-18 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-18 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-11-21 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-21 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-22 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-12-01 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-02 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-02 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-05 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-05 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-07 Ni 10:25 12:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-13 So 10:30 12:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-14 Ni 13:20 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-15 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-16 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-16 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-12-19 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-19 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-10 So 13:45 16:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-12 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-13 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-13 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-16 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-16 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-24 So 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2026-01-25 Ni 17:30 19:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Jarosław Kliks
2026-02-01 Ni 15:00 16:30 Chemia ogólna i nieorganiczna 11ŻCiD-NP 25/26/A dr hab. inż. Andrzej Kasperski, prof. UZ