Jedn. zarządzająca: Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie
Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | DP | |
11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Agnieszka Maj | DP | |
18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | DP | |
Środa | ||||||
13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Jarosław Kliks | DP | |
17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | DP | |
Czwartek | ||||||
15:05 | 19:35 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | DP | |
Sobota | ||||||
08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-05-24 | |
Niedziela | ||||||
08:00 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2025-06-15 | |
11:20 | 14:50 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2025-06-15 | |
13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-05-25 | |
16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-05-25 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-05-24 | So | 08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-05-25 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-05-25 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-05-26 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-05-26 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-05-26 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-05-28 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-05-28 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-05-29 | Cz | 15:05 | 19:35 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-06-09 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-06-09 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-06-09 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-06-11 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-06-11 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-06-12 | Cz | 15:05 | 19:35 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-06-15 | Ni | 08:00 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-06-15 | Ni | 11:20 | 14:50 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |