Plan zajęć

9LK AS-55

sala laboratoryjna (specjalistyczna); liczba miejsc: 15

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Wtorek
08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj DP
16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj DP
Czwartek
14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks DP
Sobota
08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj 2024-11-30
10:20 12:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj 2024-11-30
12:35 17:05 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2024-11-23; 2025-01-25
13:20 15:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj 2024-12-14
15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj 2024-11-30
15:45 17:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj 2024-12-14
Niedziela
11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj 2024-12-15
13:20 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2024-12-01
15:00 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj 2025-01-26
15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj 2024-12-15
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2024-11-21 Cz 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-11-23 So 12:35 17:05 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2024-11-30 So 08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2024-11-30 So 10:20 12:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj
2024-11-30 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-01 Ni 13:20 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-03 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-03 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-05 Cz 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2024-12-14 So 13:20 15:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-14 So 15:45 17:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-15 Ni 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-15 Ni 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-17 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-17 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2024-12-19 Cz 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-01-14 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-14 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-01-16 Cz 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-01-25 So 12:35 17:05 Ogólna technologia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-01-26 Ni 15:00 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Agnieszka Maj