Plan zajęć

9LK AS-55

sala laboratoryjna (specjalistyczna); liczba miejsc: 15

Jedn. zarządzająca: Filia Uniwersytetu Zielonogórskiego w Sulechowie

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj DP
11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj DP
18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj DP
Środa
13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks DP
17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks DP
Czwartek
15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ DP
Sobota
08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A dr inż. Agnieszka Maj 2025-05-24
Niedziela
08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-06-15
11:20 14:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-06-15
13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj 2025-05-25
16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj 2025-05-25
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2025-05-24 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-25 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-25 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-26 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-26 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-26 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-28 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-05-28 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-05-29 Cz 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-06-09 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A dr inż. Agnieszka Maj
2025-06-09 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B dr inż. Agnieszka Maj
2025-06-09 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-06-11 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B dr inż. Jarosław Kliks
2025-06-11 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A dr inż. Jarosław Kliks
2025-06-12 Cz 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-SD 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-06-15 Ni 08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/B dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-06-15 Ni 11:20 14:50 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25/A dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ