Legenda: RZ - rodzaj zajęć;
jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
08:00 | 11:15 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | DP | |
11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | DP | |
13:10 | 14:45 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | DP | |
15:00 | 18:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/A | 9LK AS-55 | DP | |
Wtorek | ||||||
08:00 | 11:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/B | 9LK AS-55 | DP | |
11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | DP | |
13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | 2025-10-07; 2025-10-21; 2025-11-04; 2025-11-18; 2025-12-02 | |
Środa | ||||||
08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | DP | |
09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03 | |
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | D | ||
13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03 | |
16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03 | |
Sobota | ||||||
08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | 2025-11-15; 2025-12-13 | |
10:30 | 12:45 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | 2025-11-15; 2025-12-13 | |
11:20 | 13:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | 2026-01-10 | |
13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-11-15 | |
13:20 | 14:50 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 9LK AS-55 | 2026-01-24 | |
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | 2025-12-13 | |
13:45 | 16:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | 2026-01-10 | |
15:00 | 17:15 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | 2026-01-24 | |
15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-11-15 | |
16:40 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | 2026-01-10 | |
Niedziela | ||||||
09:40 | 11:10 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 8LK AS-55 | 2026-01-11 | |
09:40 | 12:50 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16; 2025-12-14 | ||
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK | ||||||
11:20 | 13:35 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 8LK AS-55 | 2026-01-11 | |
13:20 | 14:50 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16 | |
13:20 | 16:30 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 9LK AS-55 | 2025-12-14 | |
13:45 | 16:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | 2026-01-11 | |
15:00 | 18:10 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 9LK AS-55 | 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16 | |
16:40 | 18:55 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | 2025-12-14 | |
Nieregularne | ||||||
Pracownia magisterska ![]() |
11TŻiŻC-SD_24/25 | D | ||||
Seminarium dyplomowe ![]() |
11TŻiŻC-SD_24/25 | D | ||||
Pracownia magisterska ![]() |
11TŻiŻC-ND_24/25/B | WNB_ŻiD_NST | ||||
Seminarium dyplomowe ![]() |
11TŻiŻC-ND_24/25/B | WNB_ŻiD_NST | ||||
Pracownia magisterska ![]() |
11TŻiŻC-ND_24/25/A | WNB_ŻiD_NST |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-10-04 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-10-04 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
2025-10-05 | Ni | 09:40 | 12:50 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | ||
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK | |||||||
2025-10-05 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-10-05 | Ni | 15:00 | 18:10 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-10-06 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-10-06 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-10-06 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-10-06 | Po | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/A | 9LK AS-55 | |
2025-10-07 | Wt | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/B | 9LK AS-55 | |
2025-10-07 | Wt | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-10-07 | Wt | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-10-08 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-10-08 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-10-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-08 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-10-08 | Śr | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-10-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-18 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-10-18 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
2025-10-19 | Ni | 09:40 | 12:50 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | ||
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK | |||||||
2025-10-19 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-10-19 | Ni | 15:00 | 18:10 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-10-20 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-10-20 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-10-20 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-10-20 | Po | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/A | 9LK AS-55 | |
2025-10-21 | Wt | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/B | 9LK AS-55 | |
2025-10-21 | Wt | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-10-21 | Wt | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-10-22 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-10-22 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-10-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-22 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-10-22 | Śr | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-10-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-03 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-11-03 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-11-03 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-11-03 | Po | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/A | 9LK AS-55 | |
2025-11-04 | Wt | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/B | 9LK AS-55 | |
2025-11-04 | Wt | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-11-04 | Wt | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-11-05 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-11-05 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-11-05 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-05 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-11-05 | Śr | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-11-12 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-15 | So | 08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-11-15 | So | 10:30 | 12:45 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2025-11-15 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-11-15 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
2025-11-16 | Ni | 09:40 | 12:50 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | ||
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK | |||||||
2025-11-16 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-11-16 | Ni | 15:00 | 18:10 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-11-17 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-11-17 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-11-17 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-11-17 | Po | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/A | 9LK AS-55 | |
2025-11-18 | Wt | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/B | 9LK AS-55 | |
2025-11-18 | Wt | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-11-18 | Wt | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-11-19 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-11-19 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-11-19 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-19 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-11-19 | Śr | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-11-26 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-12-01 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-12-01 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-12-01 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-12-01 | Po | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/A | 9LK AS-55 | |
2025-12-02 | Wt | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/B | 9LK AS-55 | |
2025-12-02 | Wt | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-12-02 | Wt | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-12-03 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-12-03 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-12-03 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-12-03 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-12-03 | Śr | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
2025-12-10 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-12-13 | So | 08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-12-13 | So | 10:30 | 12:45 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2025-12-13 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-12-14 | Ni | 09:40 | 12:50 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | ||
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK | |||||||
2025-12-14 | Ni | 13:20 | 16:30 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-12-14 | Ni | 16:40 | 18:55 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-12-15 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-12-15 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-12-15 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-12-15 | Po | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/A | 9LK AS-55 | |
2025-12-16 | Wt | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/B | 9LK AS-55 | |
2025-12-16 | Wt | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-12-17 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-12-17 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2026-01-10 | So | 11:20 | 13:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2026-01-10 | So | 13:45 | 16:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2026-01-10 | So | 16:40 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2026-01-11 | Ni | 09:40 | 11:10 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 8LK AS-55 | |
2026-01-11 | Ni | 11:20 | 13:35 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 8LK AS-55 | |
2026-01-11 | Ni | 13:45 | 16:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2026-01-12 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2026-01-12 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2026-01-12 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2026-01-12 | Po | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/A | 9LK AS-55 | |
2026-01-13 | Wt | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-SP 24/25/B | 9LK AS-55 | |
2026-01-13 | Wt | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2026-01-14 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
31ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2026-01-14 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2026-01-21 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2026-01-24 | So | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 9LK AS-55 | |
2026-01-24 | So | 15:00 | 17:15 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych ![]() |
21ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2026-01-28 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
Nr | Pracownia magisterska ![]() |
11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
Nr | Pracownia magisterska ![]() |
11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
Nr | Pracownia magisterska ![]() |
11TŻiŻC-SD_24/25 | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe ![]() |
11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe ![]() |
11TŻiŻC-SD_24/25 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-03-02 | Ni | 16:40 | 18:10 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-03-02 | Ni | 18:20 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-03-03 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-03-03 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-03-03 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-03-03 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-03-04 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-03-04 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 10LK AS-55 | |
2025-03-08 | So | 15:15 | 17:30 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-03-08 | So | 17:35 | 19:05 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-03-09 | Ni | 08:00 | 09:30 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-03-09 | Ni | 09:40 | 11:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-03-16 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-03-16 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-03-17 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-03-17 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-03-17 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-03-17 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-03-18 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-03-18 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 10LK AS-55 | |
2025-03-31 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-03-31 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-03-31 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-03-31 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-04-01 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-04-01 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-04-01 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 10LK AS-55 | |
2025-04-12 | So | 08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 9LK AS-55 | |
2025-04-12 | So | 11:20 | 12:50 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-04-12 | So | 13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-04-12 | So | 15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 8LK AS-55 | |
2025-04-12 | So | 16:40 | 18:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | ||
2025-04-13 | Ni | 08:00 | 11:00 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-04-13 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-04-13 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-04-14 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-04-14 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-04-14 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-04-14 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-04-15 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-04-15 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-04-15 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 10LK AS-55 | |
2025-04-26 | So | 08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 9LK AS-55 | |
2025-04-26 | So | 11:20 | 12:50 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-04-26 | So | 13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-04-26 | So | 15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 8LK AS-55 | |
2025-04-26 | So | 16:40 | 18:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | ||
2025-04-27 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-04-27 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-04-28 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-04-28 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-04-28 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-04-28 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-04-29 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-04-29 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-04-29 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 10LK AS-55 | |
2025-05-12 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-05-12 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-05-12 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-05-12 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-05-13 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-05-13 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-05-13 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 10LK AS-55 | |
2025-05-24 | So | 08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 9LK AS-55 | |
2025-05-24 | So | 11:20 | 12:50 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-05-24 | So | 13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-05-24 | So | 15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 8LK AS-55 | |
2025-05-24 | So | 16:40 | 18:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | ||
2025-05-25 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-05-25 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-05-26 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-05-26 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-05-26 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-05-26 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-05-27 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-05-27 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-05-27 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 10LK AS-55 | |
2025-06-09 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2025-06-09 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-06-09 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-06-09 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 9LK AS-55 | |
2025-06-10 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-06-10 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-06-10 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 10LK AS-55 | |
2025-06-14 | So | 13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-06-14 | So | 15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-06-20 | Pi | 11:00 | 12:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 3PK AS-54 | |
2025-06-21 | So | 11:00 | 12:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 3PK AS-54 | |
2025-09-12 | Pi | 11:00 | 12:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 3PK AS-54 | |
2025-09-13 | So | 11:00 | 12:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 3PK AS-54 | |
2025-10-01 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
Nr | Pracownia magisterska ![]() |
11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
Nr | Pracownia magisterska ![]() |
11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
Nr | Pracownia magisterska ![]() |
11TŻiŻC-SD_24/25 | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe ![]() |
11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe ![]() |
11TŻiŻC-SD_24/25 |