Plan zajęć

dr inż. Agnieszka Maj

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

a.maj@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55 DP
11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55 DP
15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55 DP
18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55 DP
Wtorek
10:30 11:30 Konsultacje   DP
Pokój 207PK AS-54
11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55 DP
13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55 DP
Sobota
08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24
11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24
13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24; 2025-06-14
15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54 2025-06-14
15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24
16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24
Niedziela
08:00 11:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54 2025-04-13
13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55 2025-04-13; 2025-04-27; 2025-05-25
16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55 2025-04-13; 2025-04-27; 2025-05-25
Nieregularne
    Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/B D
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-04-12 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55
2025-04-12 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-04-12 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-12 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55
2025-04-12 So 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-13 Ni 08:00 11:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-13 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-13 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-14 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-14 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-14 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-14 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-04-15 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-04-15 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-15 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-26 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55
2025-04-26 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-04-26 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-26 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55
2025-04-26 So 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-27 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-27 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-28 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-28 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-28 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-28 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-04-29 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-04-29 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-29 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-12 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-05-12 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-05-12 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-12 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-05-13 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-05-13 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-13 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-24 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55
2025-05-24 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-05-24 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-05-24 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55
2025-05-24 So 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-05-25 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-05-25 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-05-26 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-05-26 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-05-26 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-26 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-05-27 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-05-27 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-27 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-09 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-06-09 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-06-09 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-06-09 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-06-10 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-06-10 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-06-10 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-14 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-14 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
  Nr     Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/B