Plan zajęć

dr inż. Agnieszka Maj

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

a.maj@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55 DP
09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55 DP
11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55 DP
13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55 DP
15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55 DP
16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55 DP
Wtorek
08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55 DP
11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55 DP
13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55 DP
16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55 DP
Środa
08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54 DP
09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55 2024-12-04; 2024-12-18
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8 D
13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55 2024-12-04; 2024-12-18
16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55 2024-12-04; 2024-12-18
Sobota
08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55 2024-11-30
08:00 13:10 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55 2025-01-11
09:45 11:15 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55 2025-01-25
10:20 12:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55 2024-11-30
10:35 12:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55 2024-12-14
11:20 14:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54 2025-01-25
13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54 2024-11-30
13:20 14:55 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55 2025-01-11
13:20 15:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55 2024-12-14
15:00 16:30 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55 2025-01-25
15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55 2024-11-30
15:00 19:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 1LK AS-55 2025-01-11
15:45 17:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55 2024-12-14
16:40 18:30 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 1LK AS-55 2025-01-25
Niedziela
07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54 2025-01-12; 2025-01-26
08:00 09:30 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54 2024-12-01
09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54 2024-12-15
09:40 11:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54 2025-01-12; 2025-01-26
09:40 11:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54 2024-12-01
11:20 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54 2025-01-12; 2025-01-26
11:20 13:15 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54 2024-12-01
11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55 2024-12-15
13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54 2025-01-26
13:20 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55 2024-12-01
15:00 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55 2025-01-26
15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55 2024-12-15
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-11-27 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-30 So 08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2024-11-30 So 10:20 12:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2024-11-30 So 13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-11-30 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2024-12-01 Ni 08:00 09:30 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-12-01 Ni 09:40 11:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-12-01 Ni 11:20 13:15 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-12-01 Ni 13:20 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2024-12-02 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-02 Po 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55
2024-12-02 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-02 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-02 Po 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-12-02 Po 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-12-03 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2024-12-03 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-12-03 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-12-03 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2024-12-04 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-12-04 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-04 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-04 Śr 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-12-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-14 So 10:35 12:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55
2024-12-14 So 13:20 15:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2024-12-14 So 15:45 17:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2024-12-15 Ni 09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2024-12-15 Ni 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2024-12-15 Ni 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2024-12-16 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-16 Po 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55
2024-12-16 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-16 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-16 Po 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-12-16 Po 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-12-17 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2024-12-17 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-12-17 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-12-17 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2024-12-18 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-12-18 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-18 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-18 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-18 Śr 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2025-01-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-11 So 08:00 13:10 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55
2025-01-11 So 13:20 14:55 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55
2025-01-11 So 15:00 19:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 1LK AS-55
2025-01-12 Ni 07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-12 Ni 09:40 11:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-12 Ni 11:20 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-13 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2025-01-13 Po 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55
2025-01-13 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-01-13 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-01-13 Po 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2025-01-13 Po 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2025-01-14 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-01-14 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-01-14 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-01-14 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-01-15 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-01-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-25 So 09:45 11:15 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55
2025-01-25 So 11:20 14:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-01-25 So 15:00 16:30 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55
2025-01-25 So 16:40 18:30 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 1LK AS-55
2025-01-26 Ni 07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-26 Ni 09:40 11:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-26 Ni 11:20 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-26 Ni 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-26 Ni 15:00 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2025-01-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8