Plan zajęć

dr inż. Agnieszka Maj

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

a.maj@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55 DP
11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55 DP
15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55 DP
18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55 DP
Wtorek
10:30 11:30 Konsultacje   DP
Pokój 207PK AS-54
11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55 DP
13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55 DP
Piątek
11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 3PK AS-54 2025-06-20; 2025-09-12
Sobota
08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55 2025-05-24
11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 3PK AS-54 2025-06-21; 2025-09-13
11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55 2025-05-24
13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54 2025-05-24; 2025-06-14
15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54 2025-06-14
15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55 2025-05-24
16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B 2025-05-24
Niedziela
13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55 2025-05-25
16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55 2025-05-25
Nieregularne
    Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/B D
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-05-24 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55
2025-05-24 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-05-24 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-05-24 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55
2025-05-24 So 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-05-25 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-05-25 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-05-26 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-05-26 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-05-26 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-26 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-05-27 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-05-27 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-27 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-09 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-06-09 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-06-09 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-06-09 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-06-10 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-06-10 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-06-10 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-14 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-14 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-20 Pi 11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 3PK AS-54
2025-06-21 So 11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 3PK AS-54
2025-09-12 Pi 11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 3PK AS-54
2025-09-13 So 11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 3PK AS-54
  Nr     Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/B
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-10-02 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-05 So 11:20 12:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-10-05 So 13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-10-05 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2024-10-06 Ni 08:00 09:30 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-10-06 Ni 09:40 11:10 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-10-06 Ni 11:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2024-10-06 Ni 15:00 17:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2024-10-06 Ni 17:20 19:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2024-10-07 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-10-07 Po 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55
2024-10-07 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-10-07 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-10-07 Po 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-10-07 Po 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-10-08 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2024-10-08 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-10-08 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-10-08 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2024-10-09 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-10-09 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-10-09 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-09 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-10-09 Śr 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-10-16 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-19 So 09:45 11:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-10-19 So 11:20 12:55 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-10-19 So 13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-10-19 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2024-10-20 Ni 11:30 14:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2024-10-20 Ni 15:00 18:00 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2024-10-21 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-10-21 Po 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55
2024-10-21 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-10-21 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-10-21 Po 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-10-21 Po 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-10-22 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2024-10-22 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-10-22 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-10-22 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2024-10-23 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-10-23 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-30 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-04 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-11-04 Po 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55
2024-11-04 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-11-04 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-11-04 Po 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-11-04 Po 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-11-05 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2024-11-05 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-11-05 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-11-05 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2024-11-06 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-11-06 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-11-06 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-06 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-11-06 Śr 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-11-16 So 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2024-11-16 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2024-11-17 Ni 08:00 09:30 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-11-17 Ni 09:40 11:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-11-17 Ni 11:20 13:15 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-11-17 Ni 13:20 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2024-11-18 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-11-18 Po 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55
2024-11-18 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-11-18 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-11-18 Po 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-11-18 Po 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-11-19 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2024-11-19 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-11-19 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-11-19 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2024-11-20 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-11-20 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-11-20 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-20 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-11-20 Śr 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-11-27 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-30 So 08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2024-11-30 So 10:20 12:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2024-11-30 So 13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 104PK AS-54
2024-11-30 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2024-12-01 Ni 08:00 09:30 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-12-01 Ni 09:40 11:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-12-01 Ni 11:20 13:15 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2024-12-01 Ni 13:20 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2024-12-02 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-02 Po 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55
2024-12-02 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-02 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-02 Po 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-12-02 Po 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-12-03 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2024-12-03 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-12-03 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-12-03 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2024-12-04 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-12-04 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-04 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-04 Śr 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-12-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-14 So 10:35 12:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55
2024-12-14 So 13:20 15:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2024-12-14 So 15:45 17:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2024-12-15 Ni 09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2024-12-15 Ni 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2024-12-15 Ni 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2024-12-16 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-16 Po 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55
2024-12-16 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-16 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-16 Po 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-12-16 Po 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2024-12-17 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2024-12-17 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-12-17 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2024-12-17 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2024-12-18 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2024-12-18 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-18 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-18 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-18 Śr 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2025-01-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-11 So 08:00 13:10 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55
2025-01-11 So 13:20 14:55 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55
2025-01-11 So 15:00 19:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 1LK AS-55
2025-01-12 Ni 07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-12 Ni 09:40 11:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-12 Ni 11:20 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-13 Po 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2025-01-13 Po 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 1LK AS-55
2025-01-13 Po 11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-01-13 Po 13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-01-13 Po 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2025-01-13 Po 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 1LK AS-55
2025-01-14 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-01-14 Wt 11:25 13:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-01-14 Wt 13:10 16:40 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-01-14 Wt 16:45 20:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-01-15 Śr 08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-01-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-25 So 09:45 11:15 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55
2025-01-25 So 11:20 14:50 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-01-25 So 15:00 16:30 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55
2025-01-25 So 16:40 18:30 Nowe rodzaje żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 1LK AS-55
2025-01-26 Ni 07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-26 Ni 09:40 11:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-26 Ni 11:20 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-26 Ni 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-01-26 Ni 15:00 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2025-01-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-31 Pi 10:55 11:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 3PK AS-54
2025-01-31 Pi 12:00 13:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-02-01 So 09:55 10:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-02-01 So 11:00 12:00 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-02-02 Ni 11:00 12:00 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-02-03 Po 10:00 11:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-02-14 Pi 10:55 11:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 3PK AS-54
2025-02-14 Pi 12:00 13:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-02-15 So 11:00 12:00 Biochemia 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-02-15 So 12:05 13:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-02-16 Ni 11:00 12:00 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-02-17 Po 11:00 12:00 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-03-02 Ni 16:40 18:10 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-03-02 Ni 18:20 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-03-03 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-03-03 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-03-03 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-03-03 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-03-04 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-03-04 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-08 So 15:15 17:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 9LK AS-55
2025-03-08 So 17:35 19:05 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-09 Ni 08:00 09:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-09 Ni 09:40 11:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-16 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-03-16 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-03-17 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-03-17 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-03-17 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-03-17 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-03-18 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-03-18 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-31 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-03-31 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-03-31 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-03-31 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-04-01 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-04-01 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-01 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-12 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55
2025-04-12 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-04-12 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-12 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55
2025-04-12 So 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-13 Ni 08:00 11:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-13 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-13 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-14 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-14 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-14 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-14 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-04-15 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-04-15 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-15 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-26 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55
2025-04-26 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-04-26 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-26 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55
2025-04-26 So 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-27 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-27 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-28 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-28 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-28 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-28 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-04-29 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-04-29 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-29 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-12 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-05-12 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-05-12 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-12 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-05-13 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-05-13 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-13 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
  Nr     Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/B