Termin
Dzień
Od
Do
Przedmiot
RZ
Grupy
Miejsce
2024-10-02
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-10-05
So
11:20
12:50
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
104PK AS-54
2024-10-05
So
13:20
14:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
104PK AS-54
2024-10-05
So
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2024-10-06
Ni
08:00
09:30
Biochemia
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2024-10-06
Ni
09:40
11:10
Chemia żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2024-10-06
Ni
11:20
14:50
Chemia żywności
L
21ŻCiD-NP 23/24
9LK AS-55
2024-10-06
Ni
15:00
17:15
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2024-10-06
Ni
17:20
19:35
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2024-10-07
Po
08:00
09:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-10-07
Po
09:45
11:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
1LK AS-55
2024-10-07
Po
11:30
13:05
Nowe rodzaje żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-10-07
Po
13:15
14:50
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-10-07
Po
15:00
16:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-10-07
Po
16:45
18:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-10-08
Wt
08:00
11:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2024-10-08
Wt
11:25
13:00
Chemia żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-10-08
Wt
13:10
16:40
Biochemia
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-10-08
Wt
16:45
20:00
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2024-10-09
Śr
08:00
09:35
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2024-10-09
Śr
09:45
13:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-10-09
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-10-09
Śr
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-10-09
Śr
16:45
20:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
10LK AS-55
2024-10-16
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-10-19
So
09:45
11:15
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
104PK AS-54
2024-10-19
So
11:20
12:55
Nowe rodzaje żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
104PK AS-54
2024-10-19
So
13:20
14:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
104PK AS-54
2024-10-19
So
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2024-10-20
Ni
11:30
14:50
Biochemia
W
21ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2024-10-20
Ni
15:00
18:00
Chemia żywności
L
21ŻCiD-NP 23/24
9LK AS-55
2024-10-21
Po
08:00
09:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-10-21
Po
09:45
11:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
1LK AS-55
2024-10-21
Po
11:30
13:05
Nowe rodzaje żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-10-21
Po
13:15
14:50
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-10-21
Po
15:00
16:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-10-21
Po
16:45
18:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-10-22
Wt
08:00
11:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2024-10-22
Wt
11:25
13:00
Chemia żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-10-22
Wt
13:10
16:40
Biochemia
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-10-22
Wt
16:45
20:00
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2024-10-23
Śr
08:00
09:35
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2024-10-23
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-10-30
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-11-04
Po
08:00
09:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-11-04
Po
09:45
11:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
1LK AS-55
2024-11-04
Po
11:30
13:05
Nowe rodzaje żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-11-04
Po
13:15
14:50
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-11-04
Po
15:00
16:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-11-04
Po
16:45
18:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-11-05
Wt
08:00
11:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2024-11-05
Wt
11:25
13:00
Chemia żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-11-05
Wt
13:10
16:40
Biochemia
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-11-05
Wt
16:45
20:00
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2024-11-06
Śr
08:00
09:35
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2024-11-06
Śr
09:45
13:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-11-06
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-11-06
Śr
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-11-06
Śr
16:45
20:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
10LK AS-55
2024-11-16
So
09:50
12:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
106PK AS-54
2024-11-16
So
13:20
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2024-11-17
Ni
08:00
09:30
Biochemia
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2024-11-17
Ni
09:40
11:15
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2024-11-17
Ni
11:20
13:15
Chemia żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2024-11-17
Ni
13:20
16:30
Chemia żywności
L
21ŻCiD-NP 23/24
9LK AS-55
2024-11-18
Po
08:00
09:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-11-18
Po
09:45
11:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
1LK AS-55
2024-11-18
Po
11:30
13:05
Nowe rodzaje żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-11-18
Po
13:15
14:50
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-11-18
Po
15:00
16:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-11-18
Po
16:45
18:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-11-19
Wt
08:00
11:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2024-11-19
Wt
11:25
13:00
Chemia żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-11-19
Wt
13:10
16:40
Biochemia
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-11-19
Wt
16:45
20:00
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2024-11-20
Śr
08:00
09:35
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2024-11-20
Śr
09:45
13:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-11-20
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-11-20
Śr
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-11-20
Śr
16:45
20:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
10LK AS-55
2024-11-27
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-11-30
So
08:00
10:15
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2024-11-30
So
10:20
12:35
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2024-11-30
So
13:20
14:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
104PK AS-54
2024-11-30
So
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2024-12-01
Ni
08:00
09:30
Biochemia
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2024-12-01
Ni
09:40
11:15
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2024-12-01
Ni
11:20
13:15
Chemia żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2024-12-01
Ni
13:20
16:30
Chemia żywności
L
21ŻCiD-NP 23/24
9LK AS-55
2024-12-02
Po
08:00
09:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-12-02
Po
09:45
11:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
1LK AS-55
2024-12-02
Po
11:30
13:05
Nowe rodzaje żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-12-02
Po
13:15
14:50
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-12-02
Po
15:00
16:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-12-02
Po
16:45
18:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-12-03
Wt
08:00
11:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2024-12-03
Wt
11:25
13:00
Chemia żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-12-03
Wt
13:10
16:40
Biochemia
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-12-03
Wt
16:45
20:00
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2024-12-04
Śr
08:00
09:35
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2024-12-04
Śr
09:45
13:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-12-04
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-12-04
Śr
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-12-04
Śr
16:45
20:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
10LK AS-55
2024-12-11
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-12-14
So
10:35
12:50
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
1LK AS-55
2024-12-14
So
13:20
15:35
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2024-12-14
So
15:45
17:45
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2024-12-15
Ni
09:40
11:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 22/23
106PK AS-54
2024-12-15
Ni
11:20
14:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2024-12-15
Ni
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2024-12-16
Po
08:00
09:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-12-16
Po
09:45
11:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
1LK AS-55
2024-12-16
Po
11:30
13:05
Nowe rodzaje żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-12-16
Po
13:15
14:50
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-12-16
Po
15:00
16:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-12-16
Po
16:45
18:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2024-12-17
Wt
08:00
11:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2024-12-17
Wt
11:25
13:00
Chemia żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-12-17
Wt
13:10
16:40
Biochemia
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2024-12-17
Wt
16:45
20:00
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2024-12-18
Śr
08:00
09:35
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2024-12-18
Śr
09:45
13:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2024-12-18
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2024-12-18
Śr
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2024-12-18
Śr
16:45
20:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
10LK AS-55
2025-01-08
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-01-11
So
08:00
13:10
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
10LK AS-55
2025-01-11
So
13:20
14:55
Nowe rodzaje żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
2LK AS-55
2025-01-11
So
15:00
19:50
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
1LK AS-55
2025-01-12
Ni
07:55
09:35
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-01-12
Ni
09:40
11:10
Biochemia
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-01-12
Ni
11:20
12:50
Biochemia
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-01-13
Po
08:00
09:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
10LK AS-55
2025-01-13
Po
09:45
11:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
1LK AS-55
2025-01-13
Po
11:30
13:05
Nowe rodzaje żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-01-13
Po
13:15
14:50
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-01-13
Po
15:00
16:35
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2025-01-13
Po
16:45
18:20
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
1LK AS-55
2025-01-14
Wt
08:00
11:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-01-14
Wt
11:25
13:00
Chemia żywności
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-01-14
Wt
13:10
16:40
Biochemia
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-01-14
Wt
16:45
20:00
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-01-15
Śr
08:00
09:35
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-01-15
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-01-22
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-01-25
So
09:45
11:15
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
10LK AS-55
2025-01-25
So
11:20
14:50
Nowe rodzaje żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-01-25
So
15:00
16:30
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
2LK AS-55
2025-01-25
So
16:40
18:30
Nowe rodzaje żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
1LK AS-55
2025-01-26
Ni
07:55
09:35
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-01-26
Ni
09:40
11:10
Biochemia
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-01-26
Ni
11:20
12:50
Biochemia
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-01-26
Ni
13:20
14:50
Chemia żywności
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-01-26
Ni
15:00
16:30
Chemia żywności
L
21ŻCiD-NP 23/24
9LK AS-55
2025-01-29
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-01-31
Pi
10:55
11:55
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
E
31ŻCiD-SP 22/23
3PK AS-54
2025-01-31
Pi
12:00
13:00
Biochemia
E
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-02-01
So
09:55
10:55
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
E
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-02-01
So
11:00
12:00
Biochemia
E
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-02-02
Ni
11:00
12:00
Chemia żywności
E
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-02-03
Po
10:00
11:00
Chemia żywności
E
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-02-14
Pi
10:55
11:55
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
E
31ŻCiD-SP 22/23
3PK AS-54
2025-02-14
Pi
12:00
13:00
Biochemia
E
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-02-15
So
11:00
12:00
Biochemia
E
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-02-15
So
12:05
13:05
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
E
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-02-16
Ni
11:00
12:00
Chemia żywności
E
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-02-17
Po
11:00
12:00
Chemia żywności
E
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-03-02
Ni
16:40
18:10
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2025-03-02
Ni
18:20
19:50
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2025-03-03
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-03-03
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-03-03
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-03-03
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-03-04
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-03-04
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-03-08
So
15:15
17:30
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
9LK AS-55
2025-03-08
So
17:35
19:05
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-03-09
Ni
08:00
09:30
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-03-09
Ni
09:40
11:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-16
Ni
13:20
16:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2025-03-16
Ni
16:40
19:50
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2025-03-17
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-03-17
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-03-17
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-03-17
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-03-18
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-03-18
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-03-31
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-03-31
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-03-31
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-03-31
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-04-01
Wt
10:30
11:30
Konsultacje
I
Pokój 207PK AS-54
2025-04-01
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-04-01
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-04-12
So
08:55
11:10
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
9LK AS-55
2025-04-12
So
11:20
12:50
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2LK AS-55
2025-04-12
So
13:20
14:50
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-04-12
So
15:00
16:30
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
8LK AS-55
2025-04-12
So
16:40
18:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-13
Ni
08:00
11:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-04-13
Ni
13:20
16:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2025-04-13
Ni
16:40
19:50
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2025-04-14
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-04-14
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-04-14
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-04-14
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-04-15
Wt
10:30
11:30
Konsultacje
I
Pokój 207PK AS-54
2025-04-15
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-04-15
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-04-26
So
08:55
11:10
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
9LK AS-55
2025-04-26
So
11:20
12:50
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2LK AS-55
2025-04-26
So
13:20
14:50
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-04-26
So
15:00
16:30
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
8LK AS-55
2025-04-26
So
16:40
18:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-27
Ni
13:20
16:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2025-04-27
Ni
16:40
19:50
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2025-04-28
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-04-28
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-04-28
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-04-28
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-04-29
Wt
10:30
11:30
Konsultacje
I
Pokój 207PK AS-54
2025-04-29
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-04-29
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-05-12
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-05-12
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-05-12
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-05-12
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-05-13
Wt
10:30
11:30
Konsultacje
I
Pokój 207PK AS-54
2025-05-13
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-05-13
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
Nr
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/B