Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | DP | |
09:45 | 11:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 1LK AS-55 | DP | |
11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | DP | |
13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | DP | |
15:00 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 1LK AS-55 | DP | |
16:45 | 18:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 1LK AS-55 | DP | |
Wtorek | ||||||
08:00 | 11:15 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | DP | |
11:25 | 13:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | DP | |
13:10 | 16:40 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | DP | |
16:45 | 20:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | DP | |
Środa | ||||||
08:00 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | DP | |
09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | 2024-12-04; 2024-12-18 | |
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | D | ||
13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | 2024-12-04; 2024-12-18 | |
16:45 | 20:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 10LK AS-55 | 2024-12-04; 2024-12-18 | |
Sobota | ||||||
08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | 2024-11-30 | |
08:00 | 13:10 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | 2025-01-11 | |
09:45 | 11:15 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | 2025-01-25 | |
10:20 | 12:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | 2024-11-30 | |
10:35 | 12:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 1LK AS-55 | 2024-12-14 | |
11:20 | 14:50 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | 2025-01-25 | |
13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54 | 2024-11-30 | |
13:20 | 14:55 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | 2025-01-11 | |
13:20 | 15:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | 2024-12-14 | |
15:00 | 16:30 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | 2025-01-25 | |
15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | 2024-11-30 | |
15:00 | 19:50 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 1LK AS-55 | 2025-01-11 | |
15:45 | 17:45 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | 2024-12-14 | |
16:40 | 18:30 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 1LK AS-55 | 2025-01-25 | |
Niedziela | ||||||
07:55 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | 2025-01-12; 2025-01-26 | |
08:00 | 09:30 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | 2024-12-01 | |
09:40 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 106PK AS-54 | 2024-12-15 | |
09:40 | 11:10 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | 2025-01-12; 2025-01-26 | |
09:40 | 11:15 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | 2024-12-01 | |
11:20 | 12:50 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | 2025-01-12; 2025-01-26 | |
11:20 | 13:15 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | 2024-12-01 | |
11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | 2024-12-15 | |
13:20 | 14:50 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | 2025-01-26 | |
13:20 | 16:30 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | 2024-12-01 | |
15:00 | 16:30 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | 2025-01-26 | |
15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | 2024-12-15 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-27 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-11-30 | So | 08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2024-11-30 | So | 10:20 | 12:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2024-11-30 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-11-30 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2024-12-01 | Ni | 08:00 | 09:30 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2024-12-01 | Ni | 09:40 | 11:15 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2024-12-01 | Ni | 11:20 | 13:15 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2024-12-01 | Ni | 13:20 | 16:30 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2024-12-02 | Po | 08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-02 | Po | 09:45 | 11:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 1LK AS-55 | |
2024-12-02 | Po | 11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-12-02 | Po | 13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-12-02 | Po | 15:00 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 1LK AS-55 | |
2024-12-02 | Po | 16:45 | 18:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 1LK AS-55 | |
2024-12-03 | Wt | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2024-12-03 | Wt | 11:25 | 13:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2024-12-03 | Wt | 13:10 | 16:40 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2024-12-03 | Wt | 16:45 | 20:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2024-12-04 | Śr | 08:00 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2024-12-04 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-04 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-04 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-12-04 | Śr | 16:45 | 20:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2024-12-11 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-14 | So | 10:35 | 12:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 1LK AS-55 | |
2024-12-14 | So | 13:20 | 15:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2024-12-14 | So | 15:45 | 17:45 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2024-12-15 | Ni | 09:40 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2024-12-15 | Ni | 11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2024-12-15 | Ni | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 9LK AS-55 | |
2024-12-16 | Po | 08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-16 | Po | 09:45 | 11:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 1LK AS-55 | |
2024-12-16 | Po | 11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-12-16 | Po | 13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-12-16 | Po | 15:00 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 1LK AS-55 | |
2024-12-16 | Po | 16:45 | 18:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 1LK AS-55 | |
2024-12-17 | Wt | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2024-12-17 | Wt | 11:25 | 13:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2024-12-17 | Wt | 13:10 | 16:40 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2024-12-17 | Wt | 16:45 | 20:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2024-12-18 | Śr | 08:00 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2024-12-18 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-18 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-18 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-12-18 | Śr | 16:45 | 20:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2025-01-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-11 | So | 08:00 | 13:10 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2025-01-11 | So | 13:20 | 14:55 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-01-11 | So | 15:00 | 19:50 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 1LK AS-55 | |
2025-01-12 | Ni | 07:55 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-01-12 | Ni | 09:40 | 11:10 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-01-12 | Ni | 11:20 | 12:50 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-01-13 | Po | 08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2025-01-13 | Po | 09:45 | 11:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 1LK AS-55 | |
2025-01-13 | Po | 11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-01-13 | Po | 13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-01-13 | Po | 15:00 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 1LK AS-55 | |
2025-01-13 | Po | 16:45 | 18:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 1LK AS-55 | |
2025-01-14 | Wt | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-01-14 | Wt | 11:25 | 13:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-01-14 | Wt | 13:10 | 16:40 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-01-14 | Wt | 16:45 | 20:00 | Chemia żywności | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-01-15 | Śr | 08:00 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-01-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-25 | So | 09:45 | 11:15 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2025-01-25 | So | 11:20 | 14:50 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-01-25 | So | 15:00 | 16:30 | Technologie i metody przechowywania żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-01-25 | So | 16:40 | 18:30 | Nowe rodzaje żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 1LK AS-55 | |
2025-01-26 | Ni | 07:55 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-01-26 | Ni | 09:40 | 11:10 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-01-26 | Ni | 11:20 | 12:50 | Biochemia | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-01-26 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-01-26 | Ni | 15:00 | 16:30 | Chemia żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2025-01-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 |