Termin
Dzień
Od
Do
Przedmiot
RZ
Grupy
Miejsce
2025-03-02
Ni
16:40
18:10
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2025-03-02
Ni
18:20
19:50
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2025-03-03
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-03-03
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-03-03
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-03-03
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-03-04
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-03-04
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-03-08
So
15:15
17:30
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
9LK AS-55
2025-03-08
So
17:35
19:05
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-03-09
Ni
08:00
09:30
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-03-09
Ni
09:40
11:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-16
Ni
13:20
16:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2025-03-16
Ni
16:40
19:50
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2025-03-17
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-03-17
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-03-17
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-03-17
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-03-18
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-03-18
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-03-31
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-03-31
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-03-31
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-03-31
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-04-01
Wt
10:30
11:30
Konsultacje
I
Pokój 207PK AS-54
2025-04-01
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-04-01
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-04-12
So
08:55
11:10
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
9LK AS-55
2025-04-12
So
11:20
12:50
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2LK AS-55
2025-04-12
So
13:20
14:50
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-04-12
So
15:00
16:30
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
8LK AS-55
2025-04-12
So
16:40
18:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-13
Ni
08:00
11:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-04-13
Ni
13:20
16:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2025-04-13
Ni
16:40
19:50
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2025-04-14
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-04-14
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-04-14
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-04-14
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-04-15
Wt
10:30
11:30
Konsultacje
I
Pokój 207PK AS-54
2025-04-15
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-04-15
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-04-26
So
08:55
11:10
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
9LK AS-55
2025-04-26
So
11:20
12:50
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2LK AS-55
2025-04-26
So
13:20
14:50
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-04-26
So
15:00
16:30
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
8LK AS-55
2025-04-26
So
16:40
18:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-27
Ni
13:20
16:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2025-04-27
Ni
16:40
19:50
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2025-04-28
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-04-28
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-04-28
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-04-28
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-04-29
Wt
10:30
11:30
Konsultacje
I
Pokój 207PK AS-54
2025-04-29
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-04-29
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-05-12
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-05-12
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-05-12
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-05-12
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-05-13
Wt
10:30
11:30
Konsultacje
I
Pokój 207PK AS-54
2025-05-13
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-05-13
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-05-24
So
08:55
11:10
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
9LK AS-55
2025-05-24
So
11:20
12:50
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-ND 24/25
2LK AS-55
2025-05-24
So
13:20
14:50
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-05-24
So
15:00
16:30
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
8LK AS-55
2025-05-24
So
16:40
18:55
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-05-25
Ni
13:20
16:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/B
9LK AS-55
2025-05-25
Ni
16:40
19:50
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-NP 22/23/A
9LK AS-55
2025-05-26
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-05-26
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-05-26
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-05-26
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-05-27
Wt
10:30
11:30
Konsultacje
I
Pokój 207PK AS-54
2025-05-27
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-05-27
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-06-09
Po
08:10
11:15
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/A
9LK AS-55
2025-06-09
Po
11:30
14:30
Podstawy projektowania w gastronomii
P
31ŻCiD-SP 22/23/B
9LK AS-55
2025-06-09
Po
15:00
18:00
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-06-09
Po
18:15
19:40
Aparatura przemysłu spożywczego
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
9LK AS-55
2025-06-10
Wt
10:30
11:30
Konsultacje
I
Pokój 207PK AS-54
2025-06-10
Wt
11:35
13:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
W
11TŻiŻC-SD 24/25
2LK AS-55
2025-06-10
Wt
13:15
14:40
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
10LK AS-55
2025-06-14
So
13:20
14:50
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-06-14
So
15:00
16:30
Aparatura przemysłu spożywczego
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-06-20
Pi
11:00
12:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
E
11TŻiŻC-SD 24/25
3PK AS-54
2025-06-21
So
11:00
12:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
E
11TŻiŻC-ND 24/25
3PK AS-54
2025-09-12
Pi
11:00
12:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
E
11TŻiŻC-SD 24/25
3PK AS-54
2025-09-13
So
11:00
12:00
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych
E
11TŻiŻC-ND 24/25
3PK AS-54
2025-10-01
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-04
So
13:20
14:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-10-04
So
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 23/24
10LK AS-55
2025-10-05
Ni
09:40
12:50
Biochemia
W
21ŻCiD-NP 24/25
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L
w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
2025-10-05
Ni
13:20
14:50
Chemia żywności
W
21ŻCiD-NP 24/25
2LK AS-55
2025-10-05
Ni
15:00
18:10
Chemia żywności
L
21ŻCiD-NP 24/25
9LK AS-55
2025-10-06
Po
08:00
11:15
Biochemia
W
21ŻCiD-SP 24/25
2LK AS-55
2025-10-06
Po
11:25
13:00
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 24/25
2LK AS-55
2025-10-06
Po
13:10
14:45
Chemia żywności
W
21ŻCiD-SP 24/25
2LK AS-55
2025-10-06
Po
15:00
18:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 24/25/A
9LK AS-55
2025-10-07
Wt
08:00
11:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 24/25/B
9LK AS-55
2025-10-07
Wt
11:30
13:05
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-10-07
Wt
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-10-08
Śr
08:00
09:35
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-10-08
Śr
09:45
13:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-10-08
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-08
Śr
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-10-08
Śr
16:45
19:00
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-10-15
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-18
So
13:20
14:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-10-18
So
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 23/24
10LK AS-55
2025-10-19
Ni
09:40
12:50
Biochemia
W
21ŻCiD-NP 24/25
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L
w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
2025-10-19
Ni
13:20
14:50
Chemia żywności
W
21ŻCiD-NP 24/25
2LK AS-55
2025-10-19
Ni
15:00
18:10
Chemia żywności
L
21ŻCiD-NP 24/25
9LK AS-55
2025-10-20
Po
08:00
11:15
Biochemia
W
21ŻCiD-SP 24/25
2LK AS-55
2025-10-20
Po
11:25
13:00
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 24/25
2LK AS-55
2025-10-20
Po
13:10
14:45
Chemia żywności
W
21ŻCiD-SP 24/25
2LK AS-55
2025-10-20
Po
15:00
18:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 24/25/A
9LK AS-55
2025-10-21
Wt
08:00
11:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 24/25/B
9LK AS-55
2025-10-21
Wt
11:30
13:05
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-10-21
Wt
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-10-22
Śr
08:00
09:35
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-10-22
Śr
09:45
13:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-10-22
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-22
Śr
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-10-22
Śr
16:45
19:00
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-10-29
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-03
Po
08:00
11:15
Biochemia
W
21ŻCiD-SP 24/25
2LK AS-55
2025-11-03
Po
11:25
13:00
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych
W
21ŻCiD-SP 24/25
2LK AS-55
2025-11-03
Po
13:10
14:45
Chemia żywności
W
21ŻCiD-SP 24/25
2LK AS-55
2025-11-03
Po
15:00
18:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 24/25/A
9LK AS-55
2025-11-03
Po
18:16
19:16
Konsultacje
I
3PK AS-54
2025-11-04
Wt
08:00
11:15
Chemia żywności
L
21ŻCiD-SP 24/25/B
9LK AS-55
2025-11-04
Wt
11:30
13:05
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-11-04
Wt
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-11-05
Śr
08:00
09:35
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-11-05
Śr
09:45
13:00
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-11-05
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-05
Śr
13:15
16:30
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-11-05
Śr
16:45
19:00
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-11-12
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-15
So
08:00
10:15
Technologie i metody przechowywania żywności
W
31ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-11-15
So
10:30
12:45
Technologie i metody przechowywania żywności
L
31ŻCiD-NP 23/24
9LK AS-55
2025-11-15
So
13:20
14:50
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-11-15
So
15:00
18:10
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-NP 23/24
10LK AS-55
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-ND_24/25/A
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-ND_24/25/B
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
Nr
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND_24/25/B
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
Nr
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi