Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/A | DP | ||
11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/B | DP | ||
15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | DP | ||
18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | DP | ||
Wtorek | ||||||
10:30 | 11:30 | Konsultacje | DP | |||
Pokój 207PK AS-54 | ||||||
11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | DP | ||
13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25/A | DP | ||
Sobota | ||||||
08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25/A | 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24 | ||
11:20 | 12:50 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24 | ||
13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24; 2025-06-14 | ||
15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-06-14 | ||
15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24 | ||
16:40 | 18:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25/B | 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24 | ||
Niedziela | ||||||
08:00 | 11:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-04-13 | ||
13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-NP 22/23/B | 2025-04-13; 2025-04-27; 2025-05-25 | ||
16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-NP 22/23/A | 2025-04-13; 2025-04-27; 2025-05-25 | ||
Nieregularne | ||||||
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25/B | D |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-04-12 | So | 08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25/A | ||
2025-04-12 | So | 11:20 | 12:50 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-04-12 | So | 13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-04-12 | So | 15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-04-12 | So | 16:40 | 18:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25/B | ||
2025-04-13 | Ni | 08:00 | 11:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-04-13 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-NP 22/23/B | ||
2025-04-13 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-NP 22/23/A | ||
2025-04-14 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-04-14 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-04-14 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-14 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-15 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-04-15 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-15 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-04-26 | So | 08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25/A | ||
2025-04-26 | So | 11:20 | 12:50 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-04-26 | So | 13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-04-26 | So | 15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-04-26 | So | 16:40 | 18:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25/B | ||
2025-04-27 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-NP 22/23/B | ||
2025-04-27 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-NP 22/23/A | ||
2025-04-28 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-04-28 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-04-28 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-28 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-29 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-04-29 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-29 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-05-12 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-05-12 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-05-12 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-12 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-13 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-05-13 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-13 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-05-24 | So | 08:55 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25/A | ||
2025-05-24 | So | 11:20 | 12:50 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-05-24 | So | 13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-05-24 | So | 15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-05-24 | So | 16:40 | 18:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25/B | ||
2025-05-25 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-NP 22/23/B | ||
2025-05-25 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-NP 22/23/A | ||
2025-05-26 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-05-26 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-05-26 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-26 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-27 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-05-27 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-27 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-06-09 | Po | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-06-09 | Po | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-06-09 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-06-09 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-06-10 | Wt | 10:30 | 11:30 | Konsultacje | |||
Pokój 207PK AS-54 | |||||||
2025-06-10 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-06-10 | Wt | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-06-14 | So | 13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-06-14 | So | 15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
Nr | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() ![]() |
11TŻiŻC-SD 24/25/B |