Plan zajęć

dr inż. Agnieszka Maj

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

a.maj@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55 DP
11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55 DP
13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55 DP
15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 9LK AS-55 DP
Wtorek
08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 9LK AS-55 DP
11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55 DP
13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55 2025-10-07; 2025-10-21; 2025-11-04; 2025-11-18; 2025-12-02
Środa
08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55 DP
09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8 D
13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03
16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03
Sobota
08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2025-11-15; 2025-12-13
10:30 12:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55 2025-11-15; 2025-12-13
11:20 13:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2026-01-10
13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-11-15
13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 9LK AS-55 2026-01-24
13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2025-12-13
13:45 16:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55 2026-01-10
15:00 17:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55 2026-01-24
15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-11-15
16:40 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2026-01-10
Niedziela
09:40 11:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 24/25 8LK AS-55 2026-01-11
09:40 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 24/25 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16; 2025-12-14
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
11:20 13:35 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 8LK AS-55 2026-01-11
13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16
13:20 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 9LK AS-55 2025-12-14
13:45 16:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55 2026-01-11
15:00 18:10 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 9LK AS-55 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16
16:40 18:55 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55 2025-12-14
Nieregularne
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25 D
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25 D
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B WNB_ŻiD_NST
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/B WNB_ŻiD_NST
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A WNB_ŻiD_NST
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-10-04 So 13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-10-04 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-10-05 Ni 09:40 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 24/25
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
2025-10-05 Ni 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2025-10-05 Ni 15:00 18:10 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 9LK AS-55
2025-10-06 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-10-06 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-10-06 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-10-06 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 9LK AS-55
2025-10-07 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 9LK AS-55
2025-10-07 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-10-07 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-10-08 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-10-08 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-10-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-08 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-10-08 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-10-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-18 So 13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-10-18 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-10-19 Ni 09:40 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 24/25
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
2025-10-19 Ni 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2025-10-19 Ni 15:00 18:10 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 9LK AS-55
2025-10-20 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-10-20 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-10-20 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-10-20 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 9LK AS-55
2025-10-21 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 9LK AS-55
2025-10-21 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-10-21 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-10-22 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-10-22 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-10-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-22 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-10-22 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-10-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-03 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-11-03 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-11-03 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-11-03 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 9LK AS-55
2025-11-04 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 9LK AS-55
2025-11-04 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-11-04 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-11-05 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-11-05 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-11-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-05 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-11-05 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-11-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-15 So 08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-11-15 So 10:30 12:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2025-11-15 So 13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-11-15 So 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-11-16 Ni 09:40 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 24/25
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
2025-11-16 Ni 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2025-11-16 Ni 15:00 18:10 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 9LK AS-55
2025-11-17 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-11-17 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-11-17 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-11-17 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 9LK AS-55
2025-11-18 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 9LK AS-55
2025-11-18 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-11-18 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-11-19 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-11-19 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-11-19 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-19 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-11-19 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-11-26 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-01 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-12-01 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-12-01 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-12-01 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 9LK AS-55
2025-12-02 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 9LK AS-55
2025-12-02 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-12-02 Wt 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-12-03 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-12-03 Śr 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-12-03 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-03 Śr 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-12-03 Śr 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-12-10 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-13 So 08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-12-13 So 10:30 12:45 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2025-12-13 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-12-14 Ni 09:40 12:50 Biochemia 21ŻCiD-NP 24/25
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
2025-12-14 Ni 13:20 16:30 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 9LK AS-55
2025-12-14 Ni 16:40 18:55 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2025-12-15 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-12-15 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-12-15 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2025-12-15 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 9LK AS-55
2025-12-16 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 9LK AS-55
2025-12-16 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-12-17 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-12-17 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-10 So 11:20 13:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2026-01-10 So 13:45 16:00 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2026-01-10 So 16:40 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2026-01-11 Ni 09:40 11:10 Biochemia 21ŻCiD-NP 24/25 8LK AS-55
2026-01-11 Ni 11:20 13:35 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 8LK AS-55
2026-01-11 Ni 13:45 16:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2026-01-12 Po 08:00 11:15 Biochemia 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2026-01-12 Po 11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2026-01-12 Po 13:10 14:45 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25 2LK AS-55
2026-01-12 Po 15:00 18:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/A 9LK AS-55
2026-01-13 Wt 08:00 11:15 Chemia żywności 21ŻCiD-SP 24/25/B 9LK AS-55
2026-01-13 Wt 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2026-01-14 Śr 08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności 31ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2026-01-14 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-21 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-24 So 13:20 14:50 Chemia żywności 21ŻCiD-NP 24/25 9LK AS-55
2026-01-24 So 15:00 17:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2026-01-28 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-03-02 Ni 16:40 18:10 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-03-02 Ni 18:20 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-03-03 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-03-03 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-03-03 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-03-03 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-03-04 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-03-04 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-08 So 15:15 17:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 9LK AS-55
2025-03-08 So 17:35 19:05 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-09 Ni 08:00 09:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-09 Ni 09:40 11:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25
2025-03-16 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-03-16 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-03-17 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-03-17 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-03-17 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-03-17 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-03-18 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-03-18 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-03-31 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-03-31 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-03-31 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-03-31 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-04-01 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-04-01 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-01 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-12 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55
2025-04-12 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-04-12 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-12 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55
2025-04-12 So 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-13 Ni 08:00 11:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-13 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-13 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-14 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-14 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-14 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-14 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-04-15 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-04-15 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-15 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-04-26 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55
2025-04-26 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-04-26 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-04-26 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55
2025-04-26 So 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-04-27 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-27 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-28 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-04-28 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-04-28 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-28 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-04-29 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-04-29 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-04-29 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-12 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-05-12 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-05-12 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-12 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-05-13 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-05-13 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-13 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-05-24 So 08:55 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/A 9LK AS-55
2025-05-24 So 11:20 12:50 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 2LK AS-55
2025-05-24 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-05-24 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 8LK AS-55
2025-05-24 So 16:40 18:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25/B
2025-05-25 Ni 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/B 9LK AS-55
2025-05-25 Ni 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-NP 22/23/A 9LK AS-55
2025-05-26 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-05-26 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-05-26 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-26 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-05-27 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-05-27 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-05-27 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-09 Po 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/A 9LK AS-55
2025-06-09 Po 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-06-09 Po 15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-06-09 Po 18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-SD 24/25 9LK AS-55
2025-06-10 Wt 10:30 11:30 Konsultacje  
Pokój 207PK AS-54
2025-06-10 Wt 11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 2LK AS-55
2025-06-10 Wt 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25/A 10LK AS-55
2025-06-14 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-14 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-20 Pi 11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 3PK AS-54
2025-06-21 So 11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 3PK AS-54
2025-09-12 Pi 11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 3PK AS-54
2025-09-13 So 11:00 12:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 3PK AS-54
2025-10-01 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25