Legenda: RZ - rodzaj zajęć;
jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | DN | |
15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | DP | |
18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | DP | |
Wtorek | ||||||
16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | DP | |
16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | 2025-10-14; 2025-10-28; 2025-11-14; 2025-11-25; 2025-12-09; 2026-01-07; 2026-01-20 | |
18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | D | |
19:45 | 21:10 | Doping w sporcie | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | DN | |
Środa | ||||||
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | D | ||
15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | D | |
16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | D | |
18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | D | |
Piątek | ||||||
11:30 | 14:45 | Bioskładniki żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 106PK AS-54 | DP | |
15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | DP | |
18:20 | 19:55 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | DP | |
Sobota | ||||||
10:00 | 13:00 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | 2025-10-18; 2025-10-25 | ||
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK | ||||||
11:20 | 12:50 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 25/26 | 115 A-8 | 2025-12-13 | |
13:20 | 14:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | 2025-10-18; 2025-10-25 | ||
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK | ||||||
13:20 | 16:20 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | 115 A-8 | 2026-01-10 | |
15:00 | 18:10 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | 2025-10-04; 2025-10-18 | |
Niedziela | ||||||
08:00 | 09:30 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | 2025-12-14 | |
08:00 | 11:10 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | 2025-11-16 | |
08:55 | 11:10 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | 2026-01-25 | |
09:40 | 11:10 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/A | 8LK AS-55 | 2026-02-01 | |
09:40 | 12:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | 2025-11-23 | |
09:40 | 12:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | 8LK AS-55 | 2025-10-05; 2025-10-26; 2025-12-14 | |
11:20 | 12:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | 204PK AS-54 | 2026-01-25 | |
11:20 | 14:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | 1LK AS-55 | 2025-11-16 | |
11:20 | 14:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | 2026-02-01 | |
13:20 | 14:50 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | 2025-10-05 | |
13:20 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | 8LK AS-55 | 2025-11-23 | |
13:20 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | 2025-10-26; 2025-12-14 | |
15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | 8LK AS-55 | 2026-02-01 | |
15:00 | 16:30 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | 1LK AS-55 | 2025-11-16 | |
15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | 2025-10-05 | |
15:00 | 16:30 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | 2026-01-25 | |
16:40 | 19:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/A | 8LK AS-55 | 2025-10-05; 2025-10-26; 2025-11-23; 2025-12-14 | |
16:40 | 19:40 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | 2026-01-11 | |
Nieregularne | ||||||
Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-SD_24/25 | D | ||||
Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD_24/25 | D | ||||
Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | WNB_ŻiD_NST | ||||
Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | WNB_ŻiD_NST | ||||
Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | WNB_ŻiD_NST |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-10-04 | So | 15:00 | 18:10 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | |
2025-10-05 | Ni | 09:40 | 12:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-10-05 | Ni | 13:20 | 14:50 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | |
2025-10-05 | Ni | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | |
2025-10-05 | Ni | 16:40 | 19:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-10-06 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-10-06 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-10-07 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-10-07 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-10-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-08 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-10-08 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-10-08 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-10-10 | Pi | 11:30 | 14:45 | Bioskładniki żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 106PK AS-54 | |
2025-10-10 | Pi | 15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-10-10 | Pi | 18:20 | 19:55 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-10-13 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-10-14 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-10-14 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-10-14 | Wt | 19:45 | 21:10 | Doping w sporcie | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-10-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-15 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-10-15 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-10-15 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-10-18 | So | 10:00 | 13:00 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | ||
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK | |||||||
2025-10-18 | So | 13:20 | 14:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | ||
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK | |||||||
2025-10-18 | So | 15:00 | 18:10 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | |
2025-10-20 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-10-20 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-10-21 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-10-21 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-10-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-22 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-10-22 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-10-22 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-10-24 | Pi | 11:30 | 14:45 | Bioskładniki żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 106PK AS-54 | |
2025-10-24 | Pi | 15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-10-24 | Pi | 18:20 | 19:55 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-10-25 | So | 10:00 | 13:00 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | ||
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK | |||||||
2025-10-25 | So | 13:20 | 14:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | ||
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK | |||||||
2025-10-26 | Ni | 09:40 | 12:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-10-26 | Ni | 13:20 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | |
2025-10-26 | Ni | 16:40 | 19:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-10-27 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-10-28 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-10-28 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-10-28 | Wt | 19:45 | 21:10 | Doping w sporcie | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-10-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-29 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-10-29 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-10-29 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-11-03 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-11-03 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-11-04 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-11-04 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-11-05 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-05 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-11-05 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-11-05 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-11-07 | Pi | 11:30 | 14:45 | Bioskładniki żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 106PK AS-54 | |
2025-11-07 | Pi | 15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-11-07 | Pi | 18:20 | 19:55 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-11-12 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-12 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-11-12 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-11-12 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-11-13 | Cz | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-11-14 | Pi | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-11-14 | Pi | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-11-14 | Pi | 19:45 | 21:10 | Doping w sporcie | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-11-16 | Ni | 08:00 | 11:10 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | |
2025-11-16 | Ni | 11:20 | 14:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | 1LK AS-55 | |
2025-11-16 | Ni | 15:00 | 16:30 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | 1LK AS-55 | |
2025-11-17 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-11-17 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-11-18 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-11-18 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-11-19 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-19 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-11-19 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-11-19 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-11-21 | Pi | 11:30 | 14:45 | Bioskładniki żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 106PK AS-54 | |
2025-11-21 | Pi | 15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-11-21 | Pi | 18:20 | 19:55 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-11-23 | Ni | 09:40 | 12:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-11-23 | Ni | 13:20 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-11-23 | Ni | 16:40 | 19:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-11-24 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-11-25 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-11-25 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-11-25 | Wt | 19:45 | 21:10 | Doping w sporcie | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-11-26 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-26 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-11-26 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-11-26 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-12-01 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-12-01 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-12-02 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-12-02 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-12-03 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-12-03 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-12-03 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-12-03 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-12-05 | Pi | 11:30 | 14:45 | Bioskładniki żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 106PK AS-54 | |
2025-12-05 | Pi | 15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-12-05 | Pi | 18:20 | 19:55 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-12-08 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-12-09 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-12-09 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-12-09 | Wt | 19:45 | 21:10 | Doping w sporcie | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-12-10 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-12-10 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-12-10 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-12-10 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-12-13 | So | 11:20 | 12:50 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 25/26 | 115 A-8 | |
2025-12-14 | Ni | 08:00 | 09:30 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | |
2025-12-14 | Ni | 09:40 | 12:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-12-14 | Ni | 13:20 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | |
2025-12-14 | Ni | 16:40 | 19:40 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-12-15 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-12-15 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2025-12-16 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2025-12-16 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2025-12-17 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-12-17 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-12-17 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-12-17 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2025-12-19 | Pi | 11:30 | 14:45 | Bioskładniki żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 106PK AS-54 | |
2025-12-19 | Pi | 15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-12-19 | Pi | 18:20 | 19:55 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2026-01-07 | Śr | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2026-01-07 | Śr | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2026-01-07 | Śr | 19:45 | 21:10 | Doping w sporcie | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2026-01-10 | So | 13:20 | 16:20 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | 115 A-8 | |
2026-01-11 | Ni | 16:40 | 19:40 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | |
2026-01-12 | Po | 15:00 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2026-01-12 | Po | 18:25 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 25/26 | 2LK AS-55 | |
2026-01-13 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2026-01-13 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2026-01-14 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2026-01-14 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2026-01-14 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2026-01-14 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2026-01-16 | Pi | 11:30 | 14:45 | Bioskładniki żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 106PK AS-54 | |
2026-01-16 | Pi | 15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2026-01-16 | Pi | 18:20 | 19:55 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2026-01-19 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
2026-01-20 | Wt | 16:20 | 17:55 | Żywienie i suplementacja w sporcie | 21WF-SD 24/25 | 18 A-8 | |
2026-01-20 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2026-01-20 | Wt | 19:45 | 21:10 | Doping w sporcie | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2026-01-21 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2026-01-21 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2026-01-21 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2026-01-21 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2026-01-25 | Ni | 08:55 | 11:10 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | |
2026-01-25 | Ni | 11:20 | 12:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | 204PK AS-54 | |
2026-01-25 | Ni | 15:00 | 16:30 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | |
2026-01-26 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
2026-01-27 | Wt | 18:00 | 19:30 | Personalizacja planu odżywiania | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2026-01-27 | Wt | 19:45 | 21:10 | Doping w sporcie | 31S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
2026-01-28 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2026-01-28 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2026-01-28 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2026-01-28 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
2026-02-01 | Ni | 09:40 | 11:10 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2026-02-01 | Ni | 11:20 | 14:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26 | 8LK AS-55 | |
2026-02-01 | Ni | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2026-02-02 | Po | 15:00 | 18:00 | Epigenetyka w żywieniu | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-SD_24/25 | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD_24/25 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-03-01 | So | 08:00 | 19:15 | Analiza instrumentlna i sensoryczna wina | SPEW2023/2024L/A | ||
Kalsk 122 | |||||||
2025-03-02 | Ni | 08:00 | 09:30 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-03-02 | Ni | 09:40 | 11:10 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-03-02 | Ni | 11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-03-02 | Ni | 12:55 | 21:00 | Analiza instrumentalna i sensoryczna wina | SPEW2023/2024L/B | ||
Kalsk 122 | |||||||
2025-03-03 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 105PK AS-54 | |
2025-03-03 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2025-03-04 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-03-04 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-03-05 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-03-05 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 106PK AS-54 | |
2025-03-09 | Ni | 12:00 | 14:15 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 104PK AS-54 | |
2025-03-09 | Ni | 16:00 | 18:15 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 104PK AS-54 | |
2025-03-11 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-03-11 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-03-11 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-03-11 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-03-12 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-03-12 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 106PK AS-54 | |
2025-03-17 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 105PK AS-54 | |
2025-03-17 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2025-03-18 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-03-18 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-03-19 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-03-23 | Ni | 13:00 | 15:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-03-23 | Ni | 15:20 | 17:35 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-03-25 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-03-25 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-03-25 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-03-25 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-03-26 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-03-26 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 106PK AS-54 | |
2025-03-29 | So | 08:00 | 10:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-03-29 | So | 13:20 | 16:20 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-03-29 | So | 16:30 | 18:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-03-30 | Ni | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-03-30 | Ni | 11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-03-30 | Ni | 13:20 | 16:30 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-03-30 | Ni | 16:40 | 18:55 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-03-31 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 105PK AS-54 | |
2025-03-31 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2025-03-31 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-04-01 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-04-01 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-04-02 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-04-02 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 106PK AS-54 | |
2025-04-06 | Ni | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-04-06 | Ni | 11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-04-06 | Ni | 13:20 | 16:30 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-04-06 | Ni | 16:40 | 18:55 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-04-07 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-04-08 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-04-08 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-04-08 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-04-08 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-04-09 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-04-09 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 106PK AS-54 | |
2025-04-12 | So | 08:00 | 11:00 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 101PK AS-54 | |
2025-04-12 | So | 13:45 | 15:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 101PK AS-54 | |
2025-04-12 | So | 15:20 | 18:20 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 7LK AS-55 | |
2025-04-12 | So | 18:30 | 21:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 7LK AS-55 | |
2025-04-14 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 105PK AS-54 | |
2025-04-14 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2025-04-14 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-04-15 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-04-15 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-04-16 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-04-16 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 106PK AS-54 | |
2025-04-23 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-04-23 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 106PK AS-54 | |
2025-04-27 | Ni | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-04-27 | Ni | 11:20 | 12:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-04-27 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-04-27 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-04-28 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 105PK AS-54 | |
2025-04-28 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2025-04-28 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-04-29 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-04-29 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-04-30 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-04-30 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 106PK AS-54 | |
2025-05-05 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-05-06 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-05-06 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-05-06 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-05-06 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-05-07 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-05-07 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 106PK AS-54 | |
2025-05-10 | So | 08:55 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 104PK AS-54 | |
2025-05-10 | So | 16:40 | 18:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 104PK AS-54 | |
2025-05-11 | Ni | 08:55 | 11:10 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-05-11 | Ni | 13:20 | 14:50 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-05-11 | Ni | 15:00 | 18:10 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-05-11 | Ni | 18:20 | 19:05 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-05-12 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 105PK AS-54 | |
2025-05-12 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2025-05-12 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-05-13 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-05-13 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-05-14 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-05-14 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 106PK AS-54 | |
2025-05-19 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-05-20 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-05-20 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-05-20 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-05-20 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-05-21 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-05-21 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 106PK AS-54 | |
2025-05-24 | So | 16:40 | 18:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 104PK AS-54 | |
2025-05-25 | Ni | 08:00 | 10:15 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-05-25 | Ni | 10:25 | 12:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-05-25 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-05-25 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-05-26 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 105PK AS-54 | |
2025-05-26 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2025-05-26 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-05-27 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-05-27 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-05-28 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-05-28 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 106PK AS-54 | |
2025-06-01 | Ni | 11:20 | 13:35 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-06-01 | Ni | 13:40 | 15:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-06-01 | Ni | 16:00 | 18:15 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 104PK AS-54 | |
2025-06-02 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-06-03 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-06-03 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-06-03 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-06-03 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-06-04 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-06-04 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 106PK AS-54 | |
2025-06-09 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 105PK AS-54 | |
2025-06-09 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | 104PK AS-54 | |
2025-06-09 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-06-10 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-06-10 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-06-11 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-06-11 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 106PK AS-54 | |
2025-06-14 | So | 08:00 | 10:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-06-14 | So | 10:20 | 12:45 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-06-15 | Ni | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-06-15 | Ni | 11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-06-15 | Ni | 13:20 | 16:30 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-06-15 | Ni | 16:40 | 18:10 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 8LK AS-55 | |
2025-06-15 | Ni | 18:20 | 20:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-06-16 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-06-17 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-06-17 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | 104PK AS-54 | |
2025-06-17 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2025-06-17 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 8LK AS-55 | |
2025-06-21 | So | 09:00 | 10:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-06-23 | Po | 09:00 | 10:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-09-01 | Po | 09:00 | 10:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-09-06 | So | 09:00 | 10:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 3PK AS-54 | |
2025-10-01 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-01 | Śr | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/A | 8LK AS-55 | |
2025-10-01 | Śr | 16:45 | 18:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/B | 8LK AS-55 | |
2025-10-01 | Śr | 18:30 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 25/26/C | 8LK AS-55 | |
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-SD_24/25 | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD_24/25 |