Plan zajęć

dr Justyna Korycka - Korwek

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

j.korycka@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55 DN
15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55 DP
18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55 DP
Wtorek
16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8 DP
16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8 2025-10-14; 2025-10-28; 2025-11-14; 2025-11-25; 2025-12-09; 2026-01-07; 2026-01-20
18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8 D
19:45 21:10 Doping w sporcie 31S-SP 23/24 116 A-8 DN
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8 D
15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55 D
16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55 D
18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55 D
Piątek
11:30 14:45 Bioskładniki żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 106PK AS-54 DP
15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54 DP
18:20 19:55 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54 DP
Sobota
10:00 13:00 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 2025-10-18; 2025-10-25
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK
11:20 12:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 25/26 115 A-8 2025-12-13
13:20 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 2025-10-18; 2025-10-25
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK
13:20 16:20 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26 115 A-8 2026-01-10
15:00 18:10 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54 2025-10-04; 2025-10-18
Niedziela
08:00 09:30 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55 2025-12-14
08:00 11:10 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54 2025-11-16
08:55 11:10 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55 2026-01-25
09:40 11:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/A 8LK AS-55 2026-02-01
09:40 12:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55 2025-11-23
09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/B 8LK AS-55 2025-10-05; 2025-10-26; 2025-12-14
11:20 12:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 204PK AS-54 2026-01-25
11:20 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55 2025-11-16
11:20 14:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55 2026-02-01
13:20 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55 2025-10-05
13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/B 8LK AS-55 2025-11-23
13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55 2025-10-26; 2025-12-14
15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/B 8LK AS-55 2026-02-01
15:00 16:30 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55 2025-11-16
15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55 2025-10-05
15:00 16:30 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54 2026-01-25
16:40 19:40 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/A 8LK AS-55 2025-10-05; 2025-10-26; 2025-11-23; 2025-12-14
16:40 19:40 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54 2026-01-11
Nieregularne
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25 D
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25 D
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B WNB_ŻiD_NST
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/B WNB_ŻiD_NST
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A WNB_ŻiD_NST
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-10-04 So 15:00 18:10 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54
2025-10-05 Ni 09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/B 8LK AS-55
2025-10-05 Ni 13:20 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55
2025-10-05 Ni 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55
2025-10-05 Ni 16:40 19:40 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/A 8LK AS-55
2025-10-06 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-10-06 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-10-07 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-10-07 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-10-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-08 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-10-08 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-10-08 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-10-10 Pi 11:30 14:45 Bioskładniki żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 106PK AS-54
2025-10-10 Pi 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-10-10 Pi 18:20 19:55 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-10-13 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-10-14 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-10-14 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-10-14 Wt 19:45 21:10 Doping w sporcie 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-10-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-15 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-10-15 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-10-15 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-10-18 So 10:00 13:00 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK
2025-10-18 So 13:20 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK
2025-10-18 So 15:00 18:10 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54
2025-10-20 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-10-20 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-10-21 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-10-21 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-10-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-22 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-10-22 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-10-22 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-10-24 Pi 11:30 14:45 Bioskładniki żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 106PK AS-54
2025-10-24 Pi 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-10-24 Pi 18:20 19:55 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-10-25 So 10:00 13:00 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK
2025-10-25 So 13:20 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 18.10.2025 sala 105PK w dniu 25.10.2025 sala 8 LK
2025-10-26 Ni 09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/B 8LK AS-55
2025-10-26 Ni 13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55
2025-10-26 Ni 16:40 19:40 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/A 8LK AS-55
2025-10-27 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-10-28 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-10-28 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-10-28 Wt 19:45 21:10 Doping w sporcie 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-10-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-29 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-10-29 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-10-29 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-11-03 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-11-03 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-11-04 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-11-04 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-11-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-05 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-11-05 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-11-05 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-11-07 Pi 11:30 14:45 Bioskładniki żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 106PK AS-54
2025-11-07 Pi 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-11-07 Pi 18:20 19:55 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-11-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-12 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-11-12 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-11-12 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-11-13 Cz 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-11-14 Pi 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-11-14 Pi 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-11-14 Pi 19:45 21:10 Doping w sporcie 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-11-16 Ni 08:00 11:10 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54
2025-11-16 Ni 11:20 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55
2025-11-16 Ni 15:00 16:30 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55
2025-11-17 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-11-17 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-11-18 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-11-18 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-11-19 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-19 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-11-19 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-11-19 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-11-21 Pi 11:30 14:45 Bioskładniki żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 106PK AS-54
2025-11-21 Pi 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-11-21 Pi 18:20 19:55 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-11-23 Ni 09:40 12:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55
2025-11-23 Ni 13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/B 8LK AS-55
2025-11-23 Ni 16:40 19:40 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/A 8LK AS-55
2025-11-24 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-11-25 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-11-25 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-11-25 Wt 19:45 21:10 Doping w sporcie 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-11-26 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-26 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-11-26 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-11-26 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-12-01 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-12-01 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-12-02 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-12-02 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-12-03 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-03 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-12-03 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-12-03 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-12-05 Pi 11:30 14:45 Bioskładniki żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 106PK AS-54
2025-12-05 Pi 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-12-05 Pi 18:20 19:55 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-12-08 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-12-09 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-12-09 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-12-09 Wt 19:45 21:10 Doping w sporcie 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-12-10 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-10 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-12-10 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-12-10 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-12-13 So 11:20 12:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 25/26 115 A-8
2025-12-14 Ni 08:00 09:30 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55
2025-12-14 Ni 09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/B 8LK AS-55
2025-12-14 Ni 13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55
2025-12-14 Ni 16:40 19:40 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/A 8LK AS-55
2025-12-15 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-12-15 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2025-12-16 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2025-12-16 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2025-12-17 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-17 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-12-17 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-12-17 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2025-12-19 Pi 11:30 14:45 Bioskładniki żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 106PK AS-54
2025-12-19 Pi 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-12-19 Pi 18:20 19:55 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2026-01-07 Śr 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2026-01-07 Śr 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2026-01-07 Śr 19:45 21:10 Doping w sporcie 31S-SP 23/24 116 A-8
2026-01-10 So 13:20 16:20 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26 115 A-8
2026-01-11 Ni 16:40 19:40 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54
2026-01-12 Po 15:00 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2026-01-12 Po 18:25 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 25/26 2LK AS-55
2026-01-13 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2026-01-13 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2026-01-14 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-14 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2026-01-14 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2026-01-14 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2026-01-16 Pi 11:30 14:45 Bioskładniki żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 106PK AS-54
2026-01-16 Pi 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2026-01-16 Pi 18:20 19:55 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2026-01-19 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2026-01-20 Wt 16:20 17:55 Żywienie i suplementacja w sporcie 21WF-SD 24/25 18 A-8
2026-01-20 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2026-01-20 Wt 19:45 21:10 Doping w sporcie 31S-SP 23/24 116 A-8
2026-01-21 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-21 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2026-01-21 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2026-01-21 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2026-01-25 Ni 08:55 11:10 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55
2026-01-25 Ni 11:20 12:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 204PK AS-54
2026-01-25 Ni 15:00 16:30 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54
2026-01-26 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2026-01-27 Wt 18:00 19:30 Personalizacja planu odżywiania 31S-SP 23/24 116 A-8
2026-01-27 Wt 19:45 21:10 Doping w sporcie 31S-SP 23/24 116 A-8
2026-01-28 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-28 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2026-01-28 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2026-01-28 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
2026-02-01 Ni 09:40 11:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/A 8LK AS-55
2026-02-01 Ni 11:20 14:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26 8LK AS-55
2026-02-01 Ni 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 25/26/B 8LK AS-55
2026-02-02 Po 15:00 18:00 Epigenetyka w żywieniu 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-03-01 So 08:00 19:15 Analiza instrumentlna i sensoryczna wina SPEW2023/2024L/A
Kalsk 122
2025-03-02 Ni 08:00 09:30 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-03-02 Ni 09:40 11:10 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-03-02 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-03-02 Ni 12:55 21:00 Analiza instrumentalna i sensoryczna wina SPEW2023/2024L/B
Kalsk 122
2025-03-03 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-03-03 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-03-04 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-03-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-05 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-03-09 Ni 12:00 14:15 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B 104PK AS-54
2025-03-09 Ni 16:00 18:15 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A 104PK AS-54
2025-03-11 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-11 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-11 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-03-11 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-03-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-12 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-03-17 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-03-17 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-03-18 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-03-19 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-23 Ni 13:00 15:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-23 Ni 15:20 17:35 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-25 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-25 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-25 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-03-25 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-03-26 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-26 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-03-29 So 08:00 10:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-03-29 So 13:20 16:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-03-29 So 16:30 18:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55
2025-03-30 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-03-30 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-03-30 Ni 13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-03-30 Ni 16:40 18:55 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-03-31 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-03-31 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-31 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-01 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-01 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-02 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-02 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-04-06 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-06 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-06 Ni 13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-06 Ni 16:40 18:55 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-04-07 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-08 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-08 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-08 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-08 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-04-09 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-09 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-04-12 So 08:00 11:00 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 101PK AS-54
2025-04-12 So 13:45 15:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 101PK AS-54
2025-04-12 So 15:20 18:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 7LK AS-55
2025-04-12 So 18:30 21:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 7LK AS-55
2025-04-14 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-04-14 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-14 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-15 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-15 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-16 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-16 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-04-23 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-23 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-04-27 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-27 Ni 11:20 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23
2025-04-27 Ni 13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-27 Ni 16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-04-28 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-04-28 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-28 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-29 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-29 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-30 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-30 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-05-05 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-06 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-06 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-06 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-06 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-05-07 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-07 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-05-10 So 08:55 11:10 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B 104PK AS-54
2025-05-10 So 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A 104PK AS-54
2025-05-11 Ni 08:55 11:10 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-05-11 Ni 13:20 14:50 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-05-11 Ni 15:00 18:10 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-05-11 Ni 18:20 19:05 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-05-12 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-05-12 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-12 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-13 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-13 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-05-14 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-14 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-05-19 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-20 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-20 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-20 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-20 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-05-21 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-21 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-05-24 So 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A 104PK AS-54
2025-05-25 Ni 08:00 10:15 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-05-25 Ni 10:25 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-05-25 Ni 13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-05-25 Ni 16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-05-26 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-05-26 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-26 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-27 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-27 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-05-28 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-28 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-06-01 Ni 11:20 13:35 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-01 Ni 13:40 15:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-01 Ni 16:00 18:15 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B 104PK AS-54
2025-06-02 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-03 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-03 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-03 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-06-03 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-06-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-06-04 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-06-09 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-06-09 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-06-09 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-10 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-06-10 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-06-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-06-11 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-06-14 So 08:00 10:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-14 So 10:20 12:45 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-15 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-15 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-15 Ni 13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-15 Ni 16:40 18:10 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-06-15 Ni 18:20 20:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-06-16 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-17 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-17 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-17 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-06-17 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-06-21 So 09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-23 Po 09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 3PK AS-54
2025-09-01 Po 09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 3PK AS-54
2025-09-06 So 09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-10-01 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-01 Śr 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/A 8LK AS-55
2025-10-01 Śr 16:45 18:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/B 8LK AS-55
2025-10-01 Śr 18:30 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 25/26/C 8LK AS-55
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25