Plan zajęć

dr Justyna Korycka - Korwek

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

j.korycka@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55 DP
16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55 DP
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8 D
13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54 DP
13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55 DN
15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54 DP
16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55 DN
Czwartek
08:00 11:00 -   221/221a A-8 2024-11-21
Piątek
13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8 DP
15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8 D
Sobota
08:00 19:15 Analiza instrumentalna i sensoryczna wina EW 23/24 sem letni/A 2025-01-11
Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożęń Agrotechnicznych Kalsk 122
15:00 18:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 117 A-8 2024-12-07
16:40 18:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8 2024-11-23; 2024-11-30
17:45 19:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 115 A-8 2024-12-14
18:20 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8 2024-11-23; 2024-11-30
Niedziela
08:00 19:15 Analiza instrumentalna i sensoryczna wina EW 23/24 sem letni/B 2025-01-12
Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożęń Agrotechnicznych Kalsk 122
09:40 11:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/B 8LK AS-55 2025-01-26
09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/B 8LK AS-55 2024-11-24; 2024-12-08
11:20 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/A 8LK AS-55 2025-01-26
13:00 14:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55 2025-01-26
13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/A 8LK AS-55 2024-11-24; 2024-12-08
15:00 18:10 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 102PK AS-54 2025-01-26
16:40 19:40 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 3PK AS-54 2024-11-24; 2024-12-08
18:20 19:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 3PK AS-54 2025-01-26
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-11-21 Cz 08:00 11:00 -   221/221a A-8
2024-11-22 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8
2024-11-22 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-11-23 So 16:40 18:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-11-23 So 18:20 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-11-24 Ni 09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/B 8LK AS-55
2024-11-24 Ni 13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/A 8LK AS-55
2024-11-24 Ni 16:40 19:40 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 3PK AS-54
2024-11-27 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-27 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2024-11-27 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2024-11-29 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-11-30 So 16:40 18:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-11-30 So 18:20 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-12-02 Po 13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55
2024-12-02 Po 16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55
2024-12-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-04 Śr 13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-12-04 Śr 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-12-06 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8
2024-12-06 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-12-07 So 15:00 18:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 117 A-8
2024-12-08 Ni 09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/B 8LK AS-55
2024-12-08 Ni 13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/A 8LK AS-55
2024-12-08 Ni 16:40 19:40 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 3PK AS-54
2024-12-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-11 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2024-12-11 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2024-12-13 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-12-14 So 17:45 19:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 115 A-8
2024-12-16 Po 13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55
2024-12-16 Po 16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55
2024-12-18 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-18 Śr 13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-12-18 Śr 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-12-20 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8
2024-12-20 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2025-01-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-08 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2025-01-08 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2025-01-10 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2025-01-11 So 08:00 19:15 Analiza instrumentalna i sensoryczna wina EW 23/24 sem letni/A
Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożęń Agrotechnicznych Kalsk 122
2025-01-12 Ni 08:00 19:15 Analiza instrumentalna i sensoryczna wina EW 23/24 sem letni/B
Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożęń Agrotechnicznych Kalsk 122
2025-01-13 Po 13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55
2025-01-13 Po 16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55
2025-01-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-15 Śr 13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2025-01-15 Śr 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2025-01-17 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8
2025-01-17 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2025-01-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-22 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2025-01-22 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2025-01-24 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2025-01-26 Ni 09:40 11:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/B 8LK AS-55
2025-01-26 Ni 11:20 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/A 8LK AS-55
2025-01-26 Ni 13:00 14:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2025-01-26 Ni 15:00 18:10 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 102PK AS-54
2025-01-26 Ni 18:20 19:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 3PK AS-54
2025-01-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-29 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2025-01-29 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2025-01-30 Cz 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8