Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
13:15 | 16:30 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 7LK AS-55 | DP | |
16:45 | 20:00 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 7LK AS-55 | DP | |
Środa | ||||||
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | D | ||
13:15 | 14:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | DP | |
13:15 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/B | 8LK AS-55 | DN | |
15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | DP | |
16:45 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/A | 8LK AS-55 | DN | |
Czwartek | ||||||
08:00 | 11:00 | - | 221/221a A-8 | 2024-11-21 | ||
Piątek | ||||||
13:15 | 14:50 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 24/25 | 118 A-8 | DP | |
15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25 | 117 A-8 | D | |
Sobota | ||||||
08:00 | 19:15 | Analiza instrumentalna i sensoryczna wina | EW 23/24 sem letni/A | 2025-01-11 | ||
Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożęń Agrotechnicznych Kalsk 122 | ||||||
15:00 | 18:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | 117 A-8 | 2024-12-07 | |
16:40 | 18:10 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | 221/221a A-8 | 2024-11-23; 2024-11-30 | |
17:45 | 19:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | 115 A-8 | 2024-12-14 | |
18:20 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 24/25 | 221/221a A-8 | 2024-11-23; 2024-11-30 | |
Niedziela | ||||||
08:00 | 19:15 | Analiza instrumentalna i sensoryczna wina | EW 23/24 sem letni/B | 2025-01-12 | ||
Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożęń Agrotechnicznych Kalsk 122 | ||||||
09:40 | 11:10 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25/B | 8LK AS-55 | 2025-01-26 | |
09:40 | 12:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25/B | 8LK AS-55 | 2024-11-24; 2024-12-08 | |
11:20 | 12:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25/A | 8LK AS-55 | 2025-01-26 | |
13:00 | 14:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | 2025-01-26 | |
13:20 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25/A | 8LK AS-55 | 2024-11-24; 2024-12-08 | |
15:00 | 18:10 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | 102PK AS-54 | 2025-01-26 | |
16:40 | 19:40 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | 3PK AS-54 | 2024-11-24; 2024-12-08 | |
18:20 | 19:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | 3PK AS-54 | 2025-01-26 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-21 | Cz | 08:00 | 11:00 | - | 221/221a A-8 | ||
2024-11-22 | Pi | 13:15 | 14:50 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 24/25 | 118 A-8 | |
2024-11-22 | Pi | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25 | 117 A-8 | |
2024-11-23 | So | 16:40 | 18:10 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | 221/221a A-8 | |
2024-11-23 | So | 18:20 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 24/25 | 221/221a A-8 | |
2024-11-24 | Ni | 09:40 | 12:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25/B | 8LK AS-55 | |
2024-11-24 | Ni | 13:20 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25/A | 8LK AS-55 | |
2024-11-24 | Ni | 16:40 | 19:40 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | 3PK AS-54 | |
2024-11-27 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-11-27 | Śr | 13:15 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/B | 8LK AS-55 | |
2024-11-27 | Śr | 16:45 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/A | 8LK AS-55 | |
2024-11-29 | Pi | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25 | 117 A-8 | |
2024-11-30 | So | 16:40 | 18:10 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | 221/221a A-8 | |
2024-11-30 | So | 18:20 | 20:00 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-NP 24/25 | 221/221a A-8 | |
2024-12-02 | Po | 13:15 | 16:30 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 7LK AS-55 | |
2024-12-02 | Po | 16:45 | 20:00 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 7LK AS-55 | |
2024-12-04 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-04 | Śr | 13:15 | 14:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | |
2024-12-04 | Śr | 15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | |
2024-12-06 | Pi | 13:15 | 14:50 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 24/25 | 118 A-8 | |
2024-12-06 | Pi | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25 | 117 A-8 | |
2024-12-07 | So | 15:00 | 18:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | 117 A-8 | |
2024-12-08 | Ni | 09:40 | 12:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25/B | 8LK AS-55 | |
2024-12-08 | Ni | 13:20 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25/A | 8LK AS-55 | |
2024-12-08 | Ni | 16:40 | 19:40 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | 3PK AS-54 | |
2024-12-11 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-11 | Śr | 13:15 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/B | 8LK AS-55 | |
2024-12-11 | Śr | 16:45 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/A | 8LK AS-55 | |
2024-12-13 | Pi | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25 | 117 A-8 | |
2024-12-14 | So | 17:45 | 19:15 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | 115 A-8 | |
2024-12-16 | Po | 13:15 | 16:30 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 7LK AS-55 | |
2024-12-16 | Po | 16:45 | 20:00 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 7LK AS-55 | |
2024-12-18 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-18 | Śr | 13:15 | 14:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | |
2024-12-18 | Śr | 15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | |
2024-12-20 | Pi | 13:15 | 14:50 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 24/25 | 118 A-8 | |
2024-12-20 | Pi | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25 | 117 A-8 | |
2025-01-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-08 | Śr | 13:15 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/B | 8LK AS-55 | |
2025-01-08 | Śr | 16:45 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/A | 8LK AS-55 | |
2025-01-10 | Pi | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25 | 117 A-8 | |
2025-01-11 | So | 08:00 | 19:15 | Analiza instrumentalna i sensoryczna wina | EW 23/24 sem letni/A | ||
Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożęń Agrotechnicznych Kalsk 122 | |||||||
2025-01-12 | Ni | 08:00 | 19:15 | Analiza instrumentalna i sensoryczna wina | EW 23/24 sem letni/B | ||
Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożęń Agrotechnicznych Kalsk 122 | |||||||
2025-01-13 | Po | 13:15 | 16:30 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 7LK AS-55 | |
2025-01-13 | Po | 16:45 | 20:00 | Biochemia | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 7LK AS-55 | |
2025-01-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-15 | Śr | 13:15 | 14:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | |
2025-01-15 | Śr | 15:00 | 18:15 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | |
2025-01-17 | Pi | 13:15 | 14:50 | Wprowadzenie do studiowania | 11ŻCiD-SP 24/25 | 118 A-8 | |
2025-01-17 | Pi | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25 | 117 A-8 | |
2025-01-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-22 | Śr | 13:15 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/B | 8LK AS-55 | |
2025-01-22 | Śr | 16:45 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/A | 8LK AS-55 | |
2025-01-24 | Pi | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25 | 117 A-8 | |
2025-01-26 | Ni | 09:40 | 11:10 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25/B | 8LK AS-55 | |
2025-01-26 | Ni | 11:20 | 12:50 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25/A | 8LK AS-55 | |
2025-01-26 | Ni | 13:00 | 14:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-NP 24/25 | 2LK AS-55 | |
2025-01-26 | Ni | 15:00 | 18:10 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | 102PK AS-54 | |
2025-01-26 | Ni | 18:20 | 19:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP | 3PK AS-54 | |
2025-01-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-29 | Śr | 13:15 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/B | 8LK AS-55 | |
2025-01-29 | Śr | 16:45 | 20:00 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25/A | 8LK AS-55 | |
2025-01-30 | Cz | 15:00 | 16:30 | Mikrobiologia żywności | 11ŻCiD-SP 24/25 | 117 A-8 |