Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | DP | ||
15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | DP | ||
16:30 | 17:30 | Konsultacje | D | |||
Wtorek | ||||||
11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | DN | ||
13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | DN | ||
15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | DN | ||
15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | DP | ||
16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | DP | ||
16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | DN | ||
Środa | ||||||
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | D | |||
13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | DP | ||
13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | DN | ||
Sobota | ||||||
08:00 | 10:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-06-14 | ||
08:00 | 11:00 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-04-12 | ||
08:55 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 2025-05-10 | ||
10:20 | 12:45 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-06-14 | ||
13:45 | 15:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-04-12 | ||
15:20 | 18:20 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 2025-04-12 | ||
16:40 | 18:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 2025-05-10; 2025-05-24 | ||
18:30 | 21:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 2025-04-12 | ||
Niedziela | ||||||
08:00 | 10:15 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-05-25 | ||
08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-04-06; 2025-04-27; 2025-06-15 | ||
08:55 | 11:10 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2025-05-11 | ||
10:25 | 12:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-05-25 | ||
11:20 | 12:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-04-27 | ||
11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-04-06; 2025-06-15 | ||
11:20 | 13:35 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-06-01 | ||
13:20 | 14:50 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-05-11 | ||
13:20 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 2025-04-27; 2025-05-25 | ||
13:20 | 16:30 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-04-06; 2025-06-15 | ||
13:40 | 15:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | 2025-06-01 | ||
15:00 | 18:10 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-05-11 | ||
16:00 | 18:15 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 2025-06-01 | ||
16:40 | 18:10 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 2025-06-15 | ||
16:40 | 18:55 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2025-04-06 | ||
16:40 | 19:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 2025-04-27; 2025-05-25 | ||
18:20 | 19:05 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2025-05-11 | ||
18:20 | 20:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 2025-06-15 | ||
Nieregularne | ||||||
Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/B | D |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-04-02 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-04-02 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-04-06 | Ni | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-04-06 | Ni | 11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-04-06 | Ni | 13:20 | 16:30 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-04-06 | Ni | 16:40 | 18:55 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 23/24 | ||
2025-04-07 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | |||
2025-04-08 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-08 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-04-08 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | ||
2025-04-08 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-04-09 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-04-09 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-04-12 | So | 08:00 | 11:00 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-04-12 | So | 13:45 | 15:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-04-12 | So | 15:20 | 18:20 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | ||
2025-04-12 | So | 18:30 | 21:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | ||
2025-04-14 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-04-14 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-04-14 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | |||
2025-04-15 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | ||
2025-04-15 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-04-16 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-04-16 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-04-23 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-04-23 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-04-27 | Ni | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-04-27 | Ni | 11:20 | 12:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-04-27 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | ||
2025-04-27 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | ||
2025-04-28 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-04-28 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-04-28 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | |||
2025-04-29 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | ||
2025-04-29 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-04-30 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-04-30 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-05-05 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | |||
2025-05-06 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-06 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-06 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | ||
2025-05-06 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-05-07 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-05-07 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-05-10 | So | 08:55 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | ||
2025-05-10 | So | 16:40 | 18:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | ||
2025-05-11 | Ni | 08:55 | 11:10 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-NP 23/24 | ||
2025-05-11 | Ni | 13:20 | 14:50 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-05-11 | Ni | 15:00 | 18:10 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-05-11 | Ni | 18:20 | 19:05 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-05-12 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-05-12 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-05-12 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | |||
2025-05-13 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | ||
2025-05-13 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-05-14 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-05-14 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-05-19 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | |||
2025-05-20 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-20 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-05-20 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | ||
2025-05-20 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-05-21 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-05-21 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-05-24 | So | 16:40 | 18:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | ||
2025-05-25 | Ni | 08:00 | 10:15 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-05-25 | Ni | 10:25 | 12:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-05-25 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | ||
2025-05-25 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | ||
2025-05-26 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-05-26 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-05-26 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | |||
2025-05-27 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | ||
2025-05-27 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-05-28 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-05-28 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-06-01 | Ni | 11:20 | 13:35 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-06-01 | Ni | 13:40 | 15:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-06-01 | Ni | 16:00 | 18:15 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | ||
2025-06-02 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | |||
2025-06-03 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-06-03 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-06-03 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | ||
2025-06-03 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-06-04 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-06-04 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-06-09 | Po | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | ||
2025-06-09 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | ||
2025-06-09 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | |||
2025-06-10 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23 | ||
2025-06-10 | Wt | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/A | ||
2025-06-11 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | |||
2025-06-11 | Śr | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
2025-06-14 | So | 08:00 | 10:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-06-14 | So | 10:20 | 12:45 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | ||
2025-06-15 | Ni | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-06-15 | Ni | 11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-06-15 | Ni | 13:20 | 16:30 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-NP 22/23 | ||
2025-06-15 | Ni | 16:40 | 18:10 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/A | ||
2025-06-15 | Ni | 18:20 | 20:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23/B | ||
2025-06-16 | Po | 16:30 | 17:30 | Konsultacje | |||
2025-06-17 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-06-17 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | ||
2025-06-17 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | ||
2025-06-17 | Wt | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-SP 22/23/B | ||
Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD 24/25/B |