Plan zajęć

dr Justyna Korycka - Korwek

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

j.korycka@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54 DP
15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54 DP
16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54 D
Wtorek
11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54 DN
13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54 DN
15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55 DN
15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55 DP
16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55 DP
16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55 DN
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8 D
13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54 DP
13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54 DN
Sobota
08:00 10:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54 2025-06-14
08:00 11:00 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 101PK AS-54 2025-04-12
08:55 11:10 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B 104PK AS-54 2025-05-10
10:20 12:45 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54 2025-06-14
13:45 15:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 101PK AS-54 2025-04-12
15:20 18:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 7LK AS-55 2025-04-12
16:40 18:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A 104PK AS-54 2025-05-10; 2025-05-24
18:30 21:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 7LK AS-55 2025-04-12
Niedziela
08:00 10:15 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54 2025-05-25
08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54 2025-04-06; 2025-04-27; 2025-06-15
08:55 11:10 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54 2025-05-11
10:25 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54 2025-05-25
11:20 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 2025-04-27
11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54 2025-04-06; 2025-06-15
11:20 13:35 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54 2025-06-01
13:20 14:50 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54 2025-05-11
13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55 2025-04-27; 2025-05-25
13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54 2025-04-06; 2025-06-15
13:40 15:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54 2025-06-01
15:00 18:10 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54 2025-05-11
16:00 18:15 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B 104PK AS-54 2025-06-01
16:40 18:10 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55 2025-06-15
16:40 18:55 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54 2025-04-06
16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55 2025-04-27; 2025-05-25
18:20 19:05 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54 2025-05-11
18:20 20:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55 2025-06-15
Nieregularne
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/B D
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-04-02 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-02 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-04-06 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-06 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-06 Ni 13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-06 Ni 16:40 18:55 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-04-07 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-08 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-08 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-08 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-08 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-04-09 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-09 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-04-12 So 08:00 11:00 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 101PK AS-54
2025-04-12 So 13:45 15:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 101PK AS-54
2025-04-12 So 15:20 18:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 7LK AS-55
2025-04-12 So 18:30 21:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 7LK AS-55
2025-04-14 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-04-14 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-14 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-15 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-15 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-16 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-16 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-04-23 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-23 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-04-27 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-27 Ni 11:20 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23
2025-04-27 Ni 13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-27 Ni 16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-04-28 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-04-28 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-28 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-29 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-29 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-30 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-30 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-05-05 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-06 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-06 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-06 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-06 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-05-07 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-07 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-05-10 So 08:55 11:10 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B 104PK AS-54
2025-05-10 So 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A 104PK AS-54
2025-05-11 Ni 08:55 11:10 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-05-11 Ni 13:20 14:50 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-05-11 Ni 15:00 18:10 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-05-11 Ni 18:20 19:05 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-05-12 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-05-12 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-12 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-13 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-13 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-05-14 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-14 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-05-19 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-20 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-20 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-20 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-20 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-05-21 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-21 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-05-24 So 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A 104PK AS-54
2025-05-25 Ni 08:00 10:15 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-05-25 Ni 10:25 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-05-25 Ni 13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-05-25 Ni 16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-05-26 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-05-26 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-26 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-27 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-27 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-05-28 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-28 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-06-01 Ni 11:20 13:35 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-01 Ni 13:40 15:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-01 Ni 16:00 18:15 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B 104PK AS-54
2025-06-02 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-03 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-03 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-03 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-06-03 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-06-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-06-04 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-06-09 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-06-09 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-06-09 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-10 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-06-10 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-06-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-06-11 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-06-14 So 08:00 10:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-14 So 10:20 12:45 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-15 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-15 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-15 Ni 13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-15 Ni 16:40 18:10 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-06-15 Ni 18:20 20:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-06-16 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-17 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-17 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-17 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-06-17 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/B