Termin
Dzień
Od
Do
Przedmiot
RZ
Grupy
Miejsce
2025-03-01
So
08:00
19:15
Analiza instrumentlna i sensoryczna wina
L
SPEW2023/2024L/A
Kalsk 122
2025-03-02
Ni
08:00
09:30
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-NP 22/23
106PK AS-54
2025-03-02
Ni
09:40
11:10
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-03-02
Ni
11:20
12:50
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-03-02
Ni
12:55
21:00
Analiza instrumentalna i sensoryczna wina
L
SPEW2023/2024L/B
Kalsk 122
2025-03-03
Po
13:30
14:55
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD 24/25/A
105PK AS-54
2025-03-03
Po
15:00
16:25
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-04
Wt
15:05
16:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-03-04
Wt
16:45
19:35
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
8LK AS-55
2025-03-05
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-03-05
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/B
106PK AS-54
2025-03-09
Ni
12:00
14:15
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND 24/25/B
104PK AS-54
2025-03-09
Ni
16:00
18:15
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND 24/25/A
104PK AS-54
2025-03-11
Wt
11:40
13:15
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-11
Wt
13:20
14:55
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-11
Wt
15:00
16:35
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-03-11
Wt
16:45
20:00
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
8LK AS-55
2025-03-12
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-03-12
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/A
106PK AS-54
2025-03-17
Po
13:30
14:55
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD 24/25/A
105PK AS-54
2025-03-17
Po
15:00
16:25
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-18
Wt
15:05
16:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-03-18
Wt
16:45
19:35
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
8LK AS-55
2025-03-19
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-03-23
Ni
13:00
15:15
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-03-23
Ni
15:20
17:35
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-03-25
Wt
11:40
13:15
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-25
Wt
13:20
14:55
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-03-25
Wt
15:00
16:35
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-03-25
Wt
16:45
20:00
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
8LK AS-55
2025-03-26
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-03-26
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/A
106PK AS-54
2025-03-29
So
08:00
10:15
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
8LK AS-55
2025-03-29
So
13:20
16:20
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
8LK AS-55
2025-03-29
So
16:30
18:00
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
2LK AS-55
2025-03-30
Ni
08:00
11:10
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-03-30
Ni
11:20
12:50
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-03-30
Ni
13:20
16:30
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-03-30
Ni
16:40
18:55
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-03-31
Po
13:30
14:55
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD 24/25/A
105PK AS-54
2025-03-31
Po
15:00
16:25
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-03-31
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-04-01
Wt
15:05
16:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-04-01
Wt
16:45
19:35
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
8LK AS-55
2025-04-02
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-04-02
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/B
106PK AS-54
2025-04-06
Ni
08:00
11:10
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-04-06
Ni
11:20
12:50
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-04-06
Ni
13:20
16:30
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-04-06
Ni
16:40
18:55
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-04-07
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-04-08
Wt
11:40
13:15
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-04-08
Wt
13:20
14:55
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-04-08
Wt
15:00
16:35
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-04-08
Wt
16:45
20:00
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
8LK AS-55
2025-04-09
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-04-09
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/A
106PK AS-54
2025-04-12
So
08:00
11:00
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-NP 22/23
101PK AS-54
2025-04-12
So
13:45
15:15
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
101PK AS-54
2025-04-12
So
15:20
18:20
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
7LK AS-55
2025-04-12
So
18:30
21:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
7LK AS-55
2025-04-14
Po
13:30
14:55
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD 24/25/A
105PK AS-54
2025-04-14
Po
15:00
16:25
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-14
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-04-15
Wt
15:05
16:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-04-15
Wt
16:45
19:35
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
8LK AS-55
2025-04-16
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-04-16
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/B
106PK AS-54
2025-04-23
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-04-23
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/A
106PK AS-54
2025-04-27
Ni
08:00
11:10
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-04-27
Ni
11:20
12:50
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
2025-04-27
Ni
13:20
16:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
8LK AS-55
2025-04-27
Ni
16:40
19:50
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
8LK AS-55
2025-04-28
Po
13:30
14:55
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD 24/25/A
105PK AS-54
2025-04-28
Po
15:00
16:25
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-04-28
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-04-29
Wt
15:05
16:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-04-29
Wt
16:45
19:35
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
8LK AS-55
2025-04-30
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-04-30
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/B
106PK AS-54
2025-05-05
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-05-06
Wt
11:40
13:15
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-05-06
Wt
13:20
14:55
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-05-06
Wt
15:00
16:35
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-05-06
Wt
16:45
20:00
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
8LK AS-55
2025-05-07
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-05-07
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/A
106PK AS-54
2025-05-10
So
08:55
11:10
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND 24/25/B
104PK AS-54
2025-05-10
So
16:40
18:55
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND 24/25/A
104PK AS-54
2025-05-11
Ni
08:55
11:10
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-NP 23/24
3PK AS-54
2025-05-11
Ni
13:20
14:50
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-05-11
Ni
15:00
18:10
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-05-11
Ni
18:20
19:05
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-05-12
Po
13:30
14:55
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD 24/25/A
105PK AS-54
2025-05-12
Po
15:00
16:25
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-05-12
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-05-13
Wt
15:05
16:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-05-13
Wt
16:45
19:35
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
8LK AS-55
2025-05-14
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-05-14
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/B
106PK AS-54
2025-05-19
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-05-20
Wt
11:40
13:15
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-05-20
Wt
13:20
14:55
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-05-20
Wt
15:00
16:35
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-05-20
Wt
16:45
20:00
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
8LK AS-55
2025-05-21
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-05-21
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/A
106PK AS-54
2025-05-24
So
16:40
18:55
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND 24/25/A
104PK AS-54
2025-05-25
Ni
08:00
10:15
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-NP 22/23
106PK AS-54
2025-05-25
Ni
10:25
12:50
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-NP 22/23
106PK AS-54
2025-05-25
Ni
13:20
16:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
8LK AS-55
2025-05-25
Ni
16:40
19:50
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
8LK AS-55
2025-05-26
Po
13:30
14:55
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD 24/25/A
105PK AS-54
2025-05-26
Po
15:00
16:25
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-05-26
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-05-27
Wt
15:05
16:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-05-27
Wt
16:45
19:35
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
8LK AS-55
2025-05-28
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-05-28
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/B
106PK AS-54
2025-06-01
Ni
11:20
13:35
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-06-01
Ni
13:40
15:55
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-06-01
Ni
16:00
18:15
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND 24/25/B
104PK AS-54
2025-06-02
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-06-03
Wt
11:40
13:15
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-06-03
Wt
13:20
14:55
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-06-03
Wt
15:00
16:35
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-06-03
Wt
16:45
20:00
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
8LK AS-55
2025-06-04
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-06-04
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/A
106PK AS-54
2025-06-09
Po
13:30
14:55
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD 24/25/A
105PK AS-54
2025-06-09
Po
15:00
16:25
Podstawy psychologii
W
21ŻCiD-SP 23/24
104PK AS-54
2025-06-09
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-06-10
Wt
15:05
16:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-06-10
Wt
16:45
19:35
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/A
8LK AS-55
2025-06-11
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-06-11
Śr
13:05
17:55
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-SP 22/23/B
106PK AS-54
2025-06-14
So
08:00
10:15
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
W
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-06-14
So
10:20
12:45
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Ć
11TŻiŻC-ND 24/25
104PK AS-54
2025-06-15
Ni
08:00
11:10
Seminarium dyplomowe
S
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-06-15
Ni
11:20
12:50
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-06-15
Ni
13:20
16:30
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-06-15
Ni
16:40
18:10
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/A
8LK AS-55
2025-06-15
Ni
18:20
20:35
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-NP 22/23/B
8LK AS-55
2025-06-16
Po
16:30
17:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-06-17
Wt
11:40
13:15
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Ć
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-06-17
Wt
13:20
14:55
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
W
11TŻiŻC-SD 24/25
104PK AS-54
2025-06-17
Wt
15:00
16:35
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
W
31ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-06-17
Wt
16:45
20:00
Podstawy higieny i toksykologii żywności
L
31ŻCiD-SP 22/23/B
8LK AS-55
2025-06-21
So
09:00
10:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
E
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-06-23
Po
09:00
10:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
E
31ŻCiD-SP 22/23
3PK AS-54
2025-09-01
Po
09:00
10:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
E
31ŻCiD-SP 22/23
3PK AS-54
2025-09-06
So
09:00
10:30
Podstawy higieny i toksykologii żywności
E
31ŻCiD-NP 22/23
3PK AS-54
2025-09-27
So
08:00
19:15
Analiza instrumentalna i sensoryczna wina
L
SPEW2024/2025L
2025-10-01
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-01
Śr
15:00
16:30
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-SP 25/26/A
8LK AS-55
2025-10-01
Śr
16:45
18:15
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-SP 25/26/B
8LK AS-55
2025-10-04
So
15:00
18:10
Epigenetyka w żywieniu
W
11TŻiŻC-ND_24/25
105PK AS-54
2025-10-05
Ni
09:40
12:50
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-NP 25/26/B
8LK AS-55
2025-10-05
Ni
13:20
14:50
Wprowadzenie do studiowania
W
11ŻCiD-NP 25/26
8LK AS-55
2025-10-05
Ni
15:00
16:30
Mikrobiologia żywności
W
11ŻCiD-NP 25/26
8LK AS-55
2025-10-05
Ni
16:40
19:40
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-NP 25/26/A
8LK AS-55
2025-10-06
Po
15:00
18:15
Mikrobiologia żywności
W
11ŻCiD-SP 25/26
2LK AS-55
2025-10-06
Po
18:25
20:00
Wprowadzenie do studiowania
W
11ŻCiD-SP 25/26
2LK AS-55
2025-10-07
Wt
16:20
17:55
Żywienie i suplementacja w sporcie
W
21WF-SD 24/25
18 A-8
2025-10-07
Wt
18:00
19:30
Personalizacja planu odżywiania
L
31S-SP 23/24
116 A-8
2025-10-08
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-08
Śr
15:00
16:30
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-SP 25/26/A
8LK AS-55
2025-10-08
Śr
16:45
18:15
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-SP 25/26/B
8LK AS-55
2025-10-10
Pi
11:30
14:45
Bioskładniki żywności
W
11TŻiŻC-SD_24/25
106PK AS-54
2025-10-10
Pi
15:00
18:15
Żywność modyfikowana genetycznie
W
41ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-10-10
Pi
18:20
19:55
Żywność modyfikowana genetycznie
Ć
41ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-10-13
Po
15:00
18:00
Epigenetyka w żywieniu
W
11TŻiŻC-SD_24/25
2LK AS-55
2025-10-14
Wt
16:20
17:55
Żywienie i suplementacja w sporcie
L
21WF-SD 24/25
18 A-8
2025-10-14
Wt
18:00
19:30
Personalizacja planu odżywiania
L
31S-SP 23/24
116 A-8
2025-10-14
Wt
19:45
21:10
Doping w sporcie
W
31S-SP 23/24
116 A-8
2025-10-15
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-17
Pi
11:20
12:55
Food Microbiology
W
WNB-Erasmus
204PK AS-54
2025-10-17
Pi
13:00
14:35
Biologicaly active Compounds
W
WNB-Erasmus
204PK AS-54
2025-10-18
So
10:00
13:00
Żywność modyfikowana genetycznie
W
41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 18.10.2025 sala 105PK
w dniu 25.10.2025 sala 8 LK
2025-10-18
So
13:20
14:50
Żywność modyfikowana genetycznie
Ć
41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 18.10.2025 sala 105PK
w dniu 25.10.2025 sala 8 LK
2025-10-18
So
15:00
18:10
Epigenetyka w żywieniu
W
11TŻiŻC-ND_24/25
105PK AS-54
2025-10-20
Po
15:00
18:15
Mikrobiologia żywności
W
11ŻCiD-SP 25/26
2LK AS-55
2025-10-20
Po
18:25
20:00
Wprowadzenie do studiowania
W
11ŻCiD-SP 25/26
2LK AS-55
2025-10-21
Wt
16:20
17:55
Żywienie i suplementacja w sporcie
W
21WF-SD 24/25
18 A-8
2025-10-21
Wt
18:00
19:30
Personalizacja planu odżywiania
L
31S-SP 23/24
116 A-8
2025-10-22
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-22
Śr
13:25
16:40
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-SP 25/26/A
8LK AS-55
2025-10-22
Śr
16:45
20:00
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-SP 25/26/B
8LK AS-55
2025-10-24
Pi
11:30
14:45
Bioskładniki żywności
W
11TŻiŻC-SD_24/25
106PK AS-54
2025-10-24
Pi
15:00
18:15
Żywność modyfikowana genetycznie
W
41ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-10-24
Pi
18:20
19:55
Żywność modyfikowana genetycznie
Ć
41ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-10-25
So
10:00
13:00
Żywność modyfikowana genetycznie
W
41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 18.10.2025 sala 105PK
w dniu 25.10.2025 sala 8 LK
2025-10-25
So
13:20
14:50
Żywność modyfikowana genetycznie
Ć
41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 18.10.2025 sala 105PK
w dniu 25.10.2025 sala 8 LK
2025-10-26
Ni
09:40
12:50
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-NP 25/26/B
8LK AS-55
2025-10-26
Ni
13:20
16:30
Mikrobiologia żywności
W
11ŻCiD-NP 25/26
8LK AS-55
2025-10-26
Ni
16:40
19:40
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-NP 25/26/A
8LK AS-55
2025-10-27
Po
15:00
18:00
Epigenetyka w żywieniu
W
11TŻiŻC-SD_24/25
2LK AS-55
2025-10-28
Wt
16:20
17:55
Żywienie i suplementacja w sporcie
L
21WF-SD 24/25
18 A-8
2025-10-28
Wt
18:00
19:30
Personalizacja planu odżywiania
L
31S-SP 23/24
116 A-8
2025-10-28
Wt
19:45
21:10
Doping w sporcie
W
31S-SP 23/24
116 A-8
2025-10-29
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-31
Pi
07:15
11:15
Genetically modified foods/Food microbiology_Erasmus
W+L
3PK AS-54
2025-10-31
Pi
11:20
12:55
Food Microbiology
W
WNB-Erasmus
204PK AS-54
2025-10-31
Pi
13:00
14:35
Biologicaly active Compounds
W
WNB-Erasmus
204PK AS-54
2025-10-31
Pi
15:00
16:30
Konsultacje
I
3PK AS-54
2025-11-03
Po
15:00
18:15
Mikrobiologia żywności
W
11ŻCiD-SP 25/26
2LK AS-55
2025-11-03
Po
18:25
20:00
Wprowadzenie do studiowania
W
11ŻCiD-SP 25/26
2LK AS-55
2025-11-04
Wt
16:20
17:55
Żywienie i suplementacja w sporcie
W
21WF-SD 24/25
18 A-8
2025-11-04
Wt
18:00
19:30
Personalizacja planu odżywiania
L
31S-SP 23/24
116 A-8
2025-11-05
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-05
Śr
13:25
16:40
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-SP 25/26/A
8LK AS-55
2025-11-05
Śr
16:45
20:00
Mikrobiologia żywności
L
11ŻCiD-SP 25/26/B
8LK AS-55
2025-11-07
Pi
11:30
14:45
Bioskładniki żywności
W
11TŻiŻC-SD_24/25
106PK AS-54
2025-11-07
Pi
15:00
18:15
Żywność modyfikowana genetycznie
W
41ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-11-07
Pi
18:20
19:55
Żywność modyfikowana genetycznie
Ć
41ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-11-12
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-13
Cz
15:00
18:00
Epigenetyka w żywieniu
W
11TŻiŻC-SD_24/25
2LK AS-55
2025-11-14
Pi
16:20
17:55
Żywienie i suplementacja w sporcie
L
21WF-SD 24/25
18 A-8
2025-11-14
Pi
18:00
19:30
Personalizacja planu odżywiania
L
31S-SP 23/24
116 A-8
2025-11-14
Pi
19:45
21:10
Doping w sporcie
W
31S-SP 23/24
116 A-8
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-ND_24/25/A
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-ND_24/25/B
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
Nr
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND_24/25/B
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
Nr
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi