Plan zajęć

dr Justyna Korycka - Korwek

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

j.korycka@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 3PK AS-54 2025-09-01
Sobota
09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54 2025-09-06
Nieregularne
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/B D
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-09-01 Po 09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 3PK AS-54
2025-09-06 So 09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/B
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-10-02 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-04 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-10-05 So 15:00 18:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 117 A-8
2024-10-05 So 18:20 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-10-06 Ni 08:00 09:30 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 102PK AS-54
2024-10-06 Ni 09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/B 8LK AS-55
2024-10-06 Ni 13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/A 8LK AS-55
2024-10-06 Ni 16:40 19:40 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 3PK AS-54
2024-10-07 Po 13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55
2024-10-07 Po 16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55
2024-10-09 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-09 Śr 13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-10-09 Śr 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-10-11 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8
2024-10-11 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-10-16 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-16 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2024-10-16 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2024-10-18 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-10-21 Po 13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55
2024-10-21 Po 16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55
2024-10-23 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-23 Śr 13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-10-23 Śr 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-10-25 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8
2024-10-25 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-10-26 So 16:40 18:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-10-26 So 18:20 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-10-27 Ni 09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/B 8LK AS-55
2024-10-27 Ni 13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/A 8LK AS-55
2024-10-27 Ni 16:40 19:40 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 3PK AS-54
2024-10-30 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-10-30 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2024-10-30 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2024-11-04 Po 13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55
2024-11-04 Po 16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55
2024-11-06 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-06 Śr 13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-11-06 Śr 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-11-08 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8
2024-11-08 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-11-15 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-11-17 Ni 16:40 18:55 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 102PK AS-54
2024-11-18 Po 13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55
2024-11-18 Po 16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55
2024-11-20 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-20 Śr 13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-11-20 Śr 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-11-21 Cz 08:00 11:00 -   221/221a A-8
2024-11-22 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8
2024-11-22 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-11-23 So 16:40 18:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-11-23 So 18:20 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-11-24 Ni 09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/B 8LK AS-55
2024-11-24 Ni 13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/A 8LK AS-55
2024-11-24 Ni 16:40 19:40 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 3PK AS-54
2024-11-27 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-27 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2024-11-27 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2024-11-29 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-11-30 So 16:40 18:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-11-30 So 18:20 20:00 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2024-12-02 Po 13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55
2024-12-02 Po 16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55
2024-12-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-04 Śr 13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-12-04 Śr 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-12-06 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8
2024-12-06 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-12-07 So 15:00 18:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 117 A-8
2024-12-08 Ni 09:40 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/B 8LK AS-55
2024-12-08 Ni 13:20 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/A 8LK AS-55
2024-12-08 Ni 16:40 19:40 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 3PK AS-54
2024-12-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-11 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2024-12-11 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2024-12-13 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2024-12-14 So 17:45 19:15 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 115 A-8
2024-12-16 Po 13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55
2024-12-16 Po 16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55
2024-12-18 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-18 Śr 13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-12-18 Śr 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-12-20 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 118 A-8
2024-12-20 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2025-01-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-08 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2025-01-08 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2025-01-10 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2025-01-11 So 13:00 16:00 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 102PK AS-54
2025-01-11 So 16:05 17:35 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 102PK AS-54
2025-01-12 Ni 08:00 19:15 Analiza instrumentalna i sensoryczna wina EW 23/24 sem letni/B
Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożęń Agrotechnicznych Kalsk 122
2025-01-13 Po 13:15 16:30 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/B 7LK AS-55
2025-01-13 Po 16:45 20:00 Biochemia 21ŻCiD-SP 23/24/A 7LK AS-55
2025-01-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-15 Śr 13:15 14:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2025-01-15 Śr 15:00 18:15 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2025-01-17 Pi 13:15 14:50 Wprowadzenie do studiowania 11ŻCiD-SP 24/25 221/221a A-8
2025-01-17 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2025-01-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-22 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2025-01-22 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2025-01-24 Pi 13:15 14:45 Rezerwacja   117 A-8
2025-01-24 Pi 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2025-01-26 Ni 09:40 11:10 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/B 8LK AS-55
2025-01-26 Ni 11:20 12:50 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25/A 8LK AS-55
2025-01-26 Ni 13:00 14:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 2LK AS-55
2025-01-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-29 Śr 13:15 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/B 8LK AS-55
2025-01-29 Śr 16:45 20:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25/A 8LK AS-55
2025-01-30 Cz 13:15 14:45 Rezerwacja   117 A-8
2025-01-30 Cz 15:00 16:30 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 117 A-8
2025-01-31 Pi 15:00 16:00 Mikrobiolgia żywności 11ŻCiD-SP 24/25 221/221a A-8
2025-02-02 Ni 12:00 13:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 221/221a A-8
2025-02-17 Po 12:00 13:00 Mikrobiologia żywności 11ŻCiD-NP 24/25 117 A-8
2025-03-01 So 08:00 19:15 Analiza instrumentlna i sensoryczna wina SPEW2023/2024L/A
Kalsk 122
2025-03-02 Ni 08:00 09:30 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-03-02 Ni 09:40 11:10 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-03-02 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-03-02 Ni 12:55 21:00 Analiza instrumentalna i sensoryczna wina SPEW2023/2024L/B
Kalsk 122
2025-03-03 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-03-03 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-04 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-03-04 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-03-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-05 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-03-09 Ni 12:00 14:15 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B 104PK AS-54
2025-03-09 Ni 16:00 18:15 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A 104PK AS-54
2025-03-11 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-11 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-11 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-03-11 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-03-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-12 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-03-17 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-03-17 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-18 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-03-18 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-03-19 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-23 Ni 13:00 15:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-23 Ni 15:20 17:35 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-03-25 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-25 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-03-25 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-03-25 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-03-26 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-26 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-03-29 So 08:00 10:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-03-29 So 13:20 16:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-03-29 So 16:30 18:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55
2025-03-30 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-03-30 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-03-30 Ni 13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-03-30 Ni 16:40 18:55 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-03-31 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-03-31 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-03-31 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-01 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-01 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-02 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-02 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-04-06 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-06 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-06 Ni 13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-06 Ni 16:40 18:55 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-04-07 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-08 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-08 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-04-08 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-08 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-04-09 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-09 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-04-12 So 08:00 11:00 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 101PK AS-54
2025-04-12 So 13:45 15:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 101PK AS-54
2025-04-12 So 15:20 18:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 7LK AS-55
2025-04-12 So 18:30 21:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 7LK AS-55
2025-04-14 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-04-14 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-14 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-15 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-15 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-16 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-16 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-04-23 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-23 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-04-27 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-04-27 Ni 11:20 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23
2025-04-27 Ni 13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-27 Ni 16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-04-28 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-04-28 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-04-28 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-29 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-04-29 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-04-30 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-30 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-05-05 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-06 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-06 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-06 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-06 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-05-07 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-07 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-05-10 So 08:55 11:10 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B 104PK AS-54
2025-05-10 So 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A 104PK AS-54
2025-05-11 Ni 08:55 11:10 Podstawy psychologii 21ŻCiD-NP 23/24 3PK AS-54
2025-05-11 Ni 13:20 14:50 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-05-11 Ni 15:00 18:10 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-05-11 Ni 18:20 19:05 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-05-12 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-05-12 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-12 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-13 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-13 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-05-14 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-14 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-05-19 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-20 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-20 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-05-20 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-20 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-05-21 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-21 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-05-24 So 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A 104PK AS-54
2025-05-25 Ni 08:00 10:15 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-05-25 Ni 10:25 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 106PK AS-54
2025-05-25 Ni 13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-05-25 Ni 16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-05-26 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-05-26 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-05-26 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-27 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-05-27 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-05-28 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-28 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-06-01 Ni 11:20 13:35 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-01 Ni 13:40 15:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-01 Ni 16:00 18:15 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B 104PK AS-54
2025-06-02 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-03 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-03 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-03 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-06-03 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-06-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-06-04 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/A 106PK AS-54
2025-06-09 Po 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/A 105PK AS-54
2025-06-09 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 104PK AS-54
2025-06-09 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-10 Wt 15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-06-10 Wt 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/A 8LK AS-55
2025-06-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-06-11 Śr 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-SP 22/23/B 106PK AS-54
2025-06-14 So 08:00 10:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-14 So 10:20 12:45 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 104PK AS-54
2025-06-15 Ni 08:00 11:10 Seminarium dyplomowe 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-15 Ni 11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-15 Ni 13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-15 Ni 16:40 18:10 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/A 8LK AS-55
2025-06-15 Ni 18:20 20:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23/B 8LK AS-55
2025-06-16 Po 16:30 17:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-17 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-17 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 104PK AS-54
2025-06-17 Wt 15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-06-17 Wt 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23/B 8LK AS-55
2025-06-21 So 09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-NP 22/23 3PK AS-54
2025-06-23 Po 09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności 31ŻCiD-SP 22/23 3PK AS-54
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD 24/25/B