Plan zajęć

dr inż. Jarosław Kliks

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

j.kliks@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Poniedziałek
08:00 11:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55 2024-11-25; 2024-12-09
11:05 14:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55 2024-11-25; 2024-12-09
14:10 17:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55 2024-11-25; 2024-12-09
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8 D
18:20 20:00 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 102PK AS-54 DP
Czwartek
11:30 13:05 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54 DP
13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55 DP
14:20 17:05 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 104PK AS-54 DN
14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55 DP
Sobota
08:00 12:30 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 104PK AS-54 2025-01-11
09:50 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 10LK AS-55 2024-11-23; 2024-12-07
12:25 15:25 Projektowanie małej winiarni EW 23/24 sem letni 2024-12-14
13:10 15:25 Projektowanie małej winiarni EW 23/24 sem letni 105PK AS-54 2024-11-30
13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55 2024-11-23; 2024-12-07
16:40 19:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55 2025-01-25
16:40 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55 2024-11-23; 2024-12-07
17:40 19:50 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 104PK AS-54 2024-11-30
Niedziela
08:00 11:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/A 1LK AS-55 2024-12-01
10:15 12:30 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/B 10LK AS-55 2024-12-08; 2025-01-26
11:46 14:00 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55 2024-12-01
13:20 16:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55 2024-11-24
15:00 18:45 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 3PK AS-54 2024-12-15
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2024-11-21 Cz 11:30 13:05 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54
2024-11-21 Cz 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-11-21 Cz 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2024-11-23 So 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 10LK AS-55
2024-11-23 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55
2024-11-23 So 16:40 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55
2024-11-24 Ni 13:20 16:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55
2024-11-25 Po 08:00 11:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-11-25 Po 11:05 14:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-11-25 Po 14:10 17:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-11-27 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-11-28 Cz 14:20 17:05 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 104PK AS-54
2024-11-30 So 13:10 15:25 Projektowanie małej winiarni EW 23/24 sem letni 105PK AS-54
2024-11-30 So 17:40 19:50 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 104PK AS-54
2024-12-01 Ni 08:00 11:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/A 1LK AS-55
2024-12-01 Ni 11:46 14:00 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23 1LK AS-55
2024-12-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-04 Śr 18:20 20:00 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-12-05 Cz 11:30 13:05 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54
2024-12-05 Cz 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-05 Cz 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2024-12-07 So 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/B 10LK AS-55
2024-12-07 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23 2LK AS-55
2024-12-07 So 16:40 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-08 Ni 10:15 12:30 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/B 10LK AS-55
2024-12-09 Po 08:00 11:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-09 Po 11:05 14:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2024-12-09 Po 14:10 17:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 22/23/B 10LK AS-55
2024-12-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-12 Cz 14:20 17:05 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 104PK AS-54
2024-12-14 So 12:25 15:25 Projektowanie małej winiarni EW 23/24 sem letni
2024-12-15 Ni 15:00 18:45 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 3PK AS-54
2024-12-18 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2024-12-18 Śr 18:20 20:00 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2024-12-19 Cz 11:30 13:05 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54
2024-12-19 Cz 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2024-12-19 Cz 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-01-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-09 Cz 14:20 17:05 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 104PK AS-54
2025-01-11 So 08:00 12:30 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 104PK AS-54
2025-01-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-15 Śr 18:20 20:00 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 102PK AS-54
2025-01-16 Cz 11:30 13:05 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23 104PK AS-54
2025-01-16 Cz 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/A 10LK AS-55
2025-01-16 Cz 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 22/23/B 9LK AS-55
2025-01-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-01-23 Cz 14:20 17:05 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 104PK AS-54
2025-01-25 So 16:40 19:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/A 10LK AS-55
2025-01-26 Ni 10:15 12:30 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 22/23/B 10LK AS-55
2025-01-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8