Legenda: RZ - rodzaj zajęć;
jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek | ||||||
15:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | DN | |
15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | DP | |
Środa | ||||||
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | D | ||
Piątek | ||||||
11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | DN | |
11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | DP | |
13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | DN | |
13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | DP | |
15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | DN | |
17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | DN | |
Sobota | ||||||
08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | 2025-11-22 | |
08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | 2026-01-24 | |
08:55 | 11:10 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | 2025-10-25 | |
08:55 | 11:10 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | 2025-10-04 | |
10:00 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | 2026-01-31 | |
11:20 | 12:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | 2026-01-10 | |
11:20 | 14:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-10-25; 2025-12-06 | |
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 8LK AS-55 | 2026-01-31 | |
15:00 | 16:30 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | 2025-10-25 | |
15:00 | 18:00 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | 2025-11-22 | |
15:00 | 19:50 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP 22/23 | 8PK AS-54 | 2025-10-18; 2025-12-06 | |
16:35 | 20:20 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP 22/23 | 105PK AS-54 | 2026-01-31 | |
Niedziela | ||||||
08:00 | 10:15 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 8LK AS-55 | 2025-12-07 | |
08:00 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP 22/23 | 8PK AS-54 | 2025-10-05 | |
10:25 | 12:40 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | 2025-12-07 | |
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | 2025-12-07 | |
15:00 | 17:15 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 8LK AS-55 | 2026-01-25 | |
16:40 | 19:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | 2025-12-07 | |
17:25 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 106PK AS-54 | 2025-11-16 | |
17:30 | 19:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | 2026-01-25 | |
Nieregularne | ||||||
Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-SD_24/25 | D | ||||
Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD_24/25 | D | ||||
Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | WNB_ŻiD_NST | ||||
Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | WNB_ŻiD_NST | ||||
Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | WNB_ŻiD_NST |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-10-03 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2025-10-03 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2025-10-03 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-10-03 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-10-04 | So | 08:55 | 11:10 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-10-04 | So | 11:20 | 14:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-10-05 | Ni | 08:00 | 14:45 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP 22/23 | 8PK AS-54 | |
2025-10-07 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-10-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-10 | Pi | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-10-10 | Pi | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-10-14 | Wt | 15:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-10-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-17 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2025-10-17 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2025-10-17 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-10-17 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-10-18 | So | 11:20 | 14:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-10-18 | So | 15:00 | 19:50 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP 22/23 | 8PK AS-54 | |
2025-10-21 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-10-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-24 | Pi | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-10-24 | Pi | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-10-25 | So | 08:55 | 11:10 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2025-10-25 | So | 11:20 | 14:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-10-25 | So | 15:00 | 16:30 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-10-28 | Wt | 15:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-10-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-10-31 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2025-10-31 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2025-10-31 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-10-31 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-11-04 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-11-05 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-07 | Pi | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-11-07 | Pi | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-11-12 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-14 | Pi | 15:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-11-16 | Ni | 17:25 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 106PK AS-54 | |
2025-11-18 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-11-19 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-21 | Pi | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-11-21 | Pi | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-11-22 | So | 08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
2025-11-22 | So | 15:00 | 18:00 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-11-25 | Wt | 15:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-11-26 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-11-28 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2025-11-28 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2025-11-28 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-11-28 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-12-02 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-12-03 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-12-05 | Pi | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-12-05 | Pi | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-12-06 | So | 11:20 | 14:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-12-06 | So | 15:00 | 19:50 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP 22/23 | 8PK AS-54 | |
2025-12-07 | Ni | 08:00 | 10:15 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 8LK AS-55 | |
2025-12-07 | Ni | 10:25 | 12:40 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2025-12-07 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-12-07 | Ni | 16:40 | 19:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
2025-12-09 | Wt | 15:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-12-10 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-12-12 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2025-12-12 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2025-12-12 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-12-12 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2025-12-16 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
2025-12-17 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2025-12-19 | Pi | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-12-19 | Pi | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2026-01-07 | Śr | 15:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2026-01-09 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2026-01-09 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2026-01-09 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2026-01-09 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2026-01-10 | So | 11:20 | 12:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-ND_24/25 | 8PK AS-54 | |
2026-01-13 | Wt | 15:00 | 19:50 | Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności | 11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
2026-01-14 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2026-01-16 | Pi | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2026-01-16 | Pi | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2026-01-20 | Wt | 15:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2026-01-21 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2026-01-23 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2026-01-23 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2026-01-23 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2026-01-23 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2026-01-24 | So | 08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | |
2026-01-25 | Ni | 15:00 | 17:15 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 8LK AS-55 | |
2026-01-25 | Ni | 17:30 | 19:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2026-01-27 | Wt | 15:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2026-01-28 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
2026-01-30 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2026-01-30 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24 | 106PK AS-54 | |
2026-01-30 | Pi | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2026-01-30 | Pi | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
2026-01-31 | So | 10:00 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
2026-01-31 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 23/24 | 8LK AS-55 | |
2026-01-31 | So | 16:35 | 20:20 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP 22/23 | 105PK AS-54 | |
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-SD_24/25 | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD_24/25 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-02-27 | Cz | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-03-05 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-03-05 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-03-06 | Cz | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-03-13 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-03-17 | Po | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-03-20 | Cz | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-03-22 | So | 08:10 | 11:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 8PK AS-54 | |
2025-03-22 | So | 16:40 | 19:40 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-03-26 | Śr | 15:00 | 16:00 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-03-27 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-03-29 | So | 17:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | SPEW2023/2024L | ||
2025-03-30 | Ni | 08:00 | 11:45 | Chemia wina | SPEW2024/2025L | 101PK AS-54 | |
2025-03-31 | Po | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-04-02 | Śr | 12:30 | 13:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-04-02 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-04-02 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-04-03 | Cz | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-04-05 | So | 08:30 | 11:30 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-04-05 | So | 11:50 | 14:50 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 8PK AS-54 | |
2025-04-05 | So | 15:00 | 16:30 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-04-05 | So | 16:40 | 18:10 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2025-04-09 | Śr | 15:00 | 16:00 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-04-10 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-04-12 | So | 08:55 | 11:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 8PK AS-54 | |
2025-04-12 | So | 16:40 | 18:55 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-04-14 | Po | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-04-16 | Śr | 12:30 | 13:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-04-16 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-04-16 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-04-17 | Cz | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-04-23 | Śr | 15:00 | 16:00 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-04-24 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-04-26 | So | 13:00 | 16:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-04-26 | So | 16:05 | 19:05 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 9LK AS-55 | |
2025-04-27 | Ni | 09:00 | 12:00 | Seminarium dyplomowe | SPEW2023/2024L | ||
2025-04-28 | Po | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-04-30 | Śr | 12:30 | 13:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-04-30 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-04-30 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-05-07 | Śr | 15:00 | 16:00 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-05-08 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-05-11 | Ni | 10:35 | 12:50 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 8PK AS-54 | |
2025-05-11 | Ni | 16:40 | 18:55 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-05-12 | Po | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-05-14 | Śr | 12:30 | 13:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-05-14 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-05-14 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-05-15 | Cz | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-05-21 | Śr | 15:00 | 16:00 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-05-22 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-05-24 | So | 08:00 | 10:15 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-05-24 | So | 10:16 | 12:30 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
2025-05-25 | Ni | 08:00 | 11:45 | Chemia wina | SPEW2024/2025L | 7LK AS-55 | |
2025-05-26 | Po | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-05-28 | Śr | 12:30 | 13:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-05-28 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-05-28 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-05-29 | Cz | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-05-31 | So | 08:30 | 11:30 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-05-31 | So | 11:50 | 14:50 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | 8PK AS-54 | |
2025-05-31 | So | 15:00 | 17:15 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
2025-05-31 | So | 17:16 | 19:31 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
2025-06-04 | Śr | 15:00 | 16:00 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-06-05 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | 31ŻCiD-SP 22/23 | 106PK AS-54 | |
2025-06-09 | Po | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | 11TŻiŻC-SD 24/25/A | 8PK AS-54 | |
2025-06-11 | Śr | 12:30 | 13:30 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
2025-06-11 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 9LK AS-55 | |
2025-06-11 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 9LK AS-55 | |
2025-06-12 | Cz | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24 | 3PK AS-54 | |
2025-06-14 | So | 13:00 | 15:15 | Seminarium dyplomowe | SPEW2023/2024L | ||
2025-06-14 | So | 15:35 | 19:20 | Chemia wina | SPEW2024/2025L | ||
2025-10-01 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-SD_24/25 | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD_24/25 |