Plan zajęć

dr inż. Jarosław Kliks

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

j.kliks@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Wtorek
15:00 19:15 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54 DN
15:00 19:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 8PK AS-54 DP
Środa
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8 D
Piątek
11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54 DN
11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55 DP
13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54 DN
13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55 DP
15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55 DN
17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55 DN
Sobota
08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55 2025-11-22
08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54 2026-01-24
08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55 2025-10-25
08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2025-10-04
10:00 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55 2026-01-31
11:20 12:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54 2026-01-10
11:20 14:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-10-25; 2025-12-06
13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 8LK AS-55 2026-01-31
15:00 16:30 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54 2025-10-25
15:00 18:00 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54 2025-11-22
15:00 19:50 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 22/23 8PK AS-54 2025-10-18; 2025-12-06
16:35 20:20 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 22/23 105PK AS-54 2026-01-31
Niedziela
08:00 10:15 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 8LK AS-55 2025-12-07
08:00 14:45 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 22/23 8PK AS-54 2025-10-05
10:25 12:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55 2025-12-07
13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55 2025-12-07
15:00 17:15 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 8LK AS-55 2026-01-25
16:40 19:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55 2025-12-07
17:25 19:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 106PK AS-54 2025-11-16
17:30 19:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55 2026-01-25
Nieregularne
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25 D
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25 D
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B WNB_ŻiD_NST
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/A WNB_ŻiD_NST
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A WNB_ŻiD_NST
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-10-03 Pi 11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2025-10-03 Pi 13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2025-10-03 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-10-03 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-10-04 So 08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-10-04 So 11:20 14:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54
2025-10-05 Ni 08:00 14:45 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 22/23 8PK AS-54
2025-10-07 Wt 15:00 19:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 8PK AS-54
2025-10-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-10 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-10-10 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-10-14 Wt 15:00 19:15 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-10-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-17 Pi 11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2025-10-17 Pi 13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2025-10-17 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-10-17 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-10-18 So 11:20 14:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54
2025-10-18 So 15:00 19:50 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 22/23 8PK AS-54
2025-10-21 Wt 15:00 19:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 8PK AS-54
2025-10-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-24 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-10-24 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-10-25 So 08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2025-10-25 So 11:20 14:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54
2025-10-25 So 15:00 16:30 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54
2025-10-28 Wt 15:00 19:15 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-10-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-31 Pi 11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2025-10-31 Pi 13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2025-10-31 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-10-31 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-11-04 Wt 15:00 19:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 8PK AS-54
2025-11-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-07 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-11-07 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-11-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-14 Pi 15:00 19:15 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-11-16 Ni 17:25 19:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 106PK AS-54
2025-11-18 Wt 15:00 19:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 8PK AS-54
2025-11-19 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-21 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-11-21 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-11-22 So 08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-11-22 So 15:00 18:00 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54
2025-11-25 Wt 15:00 19:15 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-11-26 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-28 Pi 11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2025-11-28 Pi 13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2025-11-28 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-11-28 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-12-02 Wt 15:00 19:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 8PK AS-54
2025-12-03 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-05 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-12-05 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-12-06 So 11:20 14:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54
2025-12-06 So 15:00 19:50 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 22/23 8PK AS-54
2025-12-07 Ni 08:00 10:15 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 8LK AS-55
2025-12-07 Ni 10:25 12:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2025-12-07 Ni 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-12-07 Ni 16:40 19:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-12-09 Wt 15:00 19:15 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-12-10 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-12 Pi 11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2025-12-12 Pi 13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2025-12-12 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-12-12 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-12-16 Wt 15:00 19:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 8PK AS-54
2025-12-17 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-19 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-12-19 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2026-01-07 Śr 15:00 19:15 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2026-01-09 Pi 11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2026-01-09 Pi 13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2026-01-09 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2026-01-09 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2026-01-10 So 11:20 12:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-ND_24/25 8PK AS-54
2026-01-13 Wt 15:00 19:50 Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności 11TŻiŻC-SD_24/25 8PK AS-54
2026-01-14 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-16 Pi 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2026-01-16 Pi 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2026-01-20 Wt 15:00 19:15 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2026-01-21 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-23 Pi 11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2026-01-23 Pi 13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2026-01-23 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2026-01-23 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2026-01-24 So 08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54
2026-01-25 Ni 15:00 17:15 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 8LK AS-55
2026-01-25 Ni 17:30 19:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2026-01-27 Wt 15:00 19:15 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2026-01-28 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-30 Pi 11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2026-01-30 Pi 13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24 106PK AS-54
2026-01-30 Pi 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2026-01-30 Pi 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych 31ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2026-01-31 So 10:00 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2026-01-31 So 13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych 31ŻCiD-NP 23/24 8LK AS-55
2026-01-31 So 16:35 20:20 Seminarium dyplomowe 41ŻCiD-NP 22/23 105PK AS-54
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-02-27 Cz 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-03-05 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-03-05 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-03-06 Cz 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-03-13 Cz 16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-03-17 Po 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-SD 24/25/A 8PK AS-54
2025-03-20 Cz 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-03-22 So 08:10 11:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-ND 24/25/B 8PK AS-54
2025-03-22 So 16:40 19:40 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-ND 24/25/A 8PK AS-54
2025-03-26 Śr 15:00 16:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-03-27 Cz 16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-03-29 So 17:00 19:15 Seminarium dyplomowe SPEW2023/2024L
2025-03-30 Ni 08:00 11:45 Chemia wina SPEW2024/2025L 101PK AS-54
2025-03-31 Po 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-SD 24/25/A 8PK AS-54
2025-04-02 Śr 12:30 13:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-02 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-04-02 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-04-03 Cz 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-04-05 So 08:30 11:30 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-ND 24/25/A 8PK AS-54
2025-04-05 So 11:50 14:50 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-ND 24/25/B 8PK AS-54
2025-04-05 So 15:00 16:30 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-04-05 So 16:40 18:10 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2025-04-09 Śr 15:00 16:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-10 Cz 16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-04-12 So 08:55 11:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-ND 24/25/B 8PK AS-54
2025-04-12 So 16:40 18:55 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-ND 24/25/A 8PK AS-54
2025-04-14 Po 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-SD 24/25/A 8PK AS-54
2025-04-16 Śr 12:30 13:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-16 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-04-16 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-04-17 Cz 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-04-23 Śr 15:00 16:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-24 Cz 16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-04-26 So 13:00 16:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-04-26 So 16:05 19:05 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 9LK AS-55
2025-04-27 Ni 09:00 12:00 Seminarium dyplomowe SPEW2023/2024L
2025-04-28 Po 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-SD 24/25/A 8PK AS-54
2025-04-30 Śr 12:30 13:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-04-30 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-04-30 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-05-07 Śr 15:00 16:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-08 Cz 16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-05-11 Ni 10:35 12:50 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-ND 24/25/B 8PK AS-54
2025-05-11 Ni 16:40 18:55 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-ND 24/25/A 8PK AS-54
2025-05-12 Po 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-SD 24/25/A 8PK AS-54
2025-05-14 Śr 12:30 13:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-14 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-05-14 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-05-15 Cz 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-05-21 Śr 15:00 16:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-22 Cz 16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-05-24 So 08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-05-24 So 10:16 12:30 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-05-25 Ni 08:00 11:45 Chemia wina SPEW2024/2025L 7LK AS-55
2025-05-26 Po 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-SD 24/25/A 8PK AS-54
2025-05-28 Śr 12:30 13:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-05-28 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-05-28 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-05-29 Cz 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-05-31 So 08:30 11:30 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-ND 24/25/A 8PK AS-54
2025-05-31 So 11:50 14:50 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-ND 24/25/B 8PK AS-54
2025-05-31 So 15:00 17:15 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-05-31 So 17:16 19:31 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-06-04 Śr 15:00 16:00 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-05 Cz 16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością 31ŻCiD-SP 22/23 106PK AS-54
2025-06-09 Po 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) 11TŻiŻC-SD 24/25/A 8PK AS-54
2025-06-11 Śr 12:30 13:30 Konsultacje   204PK AS-54
2025-06-11 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 9LK AS-55
2025-06-11 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 9LK AS-55
2025-06-12 Cz 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 3PK AS-54
2025-06-14 So 13:00 15:15 Seminarium dyplomowe SPEW2023/2024L
2025-06-14 So 15:35 19:20 Chemia wina SPEW2024/2025L
2025-10-01 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25