Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
08:00 | 11:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | 2024-11-25; 2024-12-09 | |
11:05 | 14:05 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | 2024-11-25; 2024-12-09 | |
14:10 | 17:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 10LK AS-55 | 2024-11-25; 2024-12-09 | |
Środa | ||||||
11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | D | ||
18:20 | 20:00 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | DP | |
Czwartek | ||||||
11:30 | 13:05 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54 | DP | |
13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | DP | |
14:20 | 17:05 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | DN | |
14:50 | 16:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | DP | |
Sobota | ||||||
08:00 | 12:30 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | 2025-01-11 | |
09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 10LK AS-55 | 2024-11-23; 2024-12-07 | |
12:25 | 15:25 | Projektowanie małej winiarni | EW 23/24 sem letni | 2024-12-14 | ||
13:10 | 15:25 | Projektowanie małej winiarni | EW 23/24 sem letni | 105PK AS-54 | 2024-11-30 | |
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | 2024-11-23; 2024-12-07 | |
16:40 | 19:40 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | 2025-01-25 | |
16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | 2024-11-23; 2024-12-07 | |
17:40 | 19:50 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | 2024-11-30 | |
Niedziela | ||||||
08:00 | 11:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 1LK AS-55 | 2024-12-01 | |
10:15 | 12:30 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 10LK AS-55 | 2024-12-08; 2025-01-26 | |
11:46 | 14:00 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 1LK AS-55 | 2024-12-01 | |
13:20 | 16:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | 2024-11-24 | |
15:00 | 18:45 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP | 3PK AS-54 | 2024-12-15 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-21 | Cz | 11:30 | 13:05 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-11-21 | Cz | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-11-21 | Cz | 14:50 | 16:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2024-11-23 | So | 09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2024-11-23 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-11-23 | So | 16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-11-24 | Ni | 13:20 | 16:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-11-25 | Po | 08:00 | 11:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-11-25 | Po | 11:05 | 14:05 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-11-25 | Po | 14:10 | 17:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2024-11-27 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-11-28 | Cz | 14:20 | 17:05 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | |
2024-11-30 | So | 13:10 | 15:25 | Projektowanie małej winiarni | EW 23/24 sem letni | 105PK AS-54 | |
2024-11-30 | So | 17:40 | 19:50 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | |
2024-12-01 | Ni | 08:00 | 11:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 1LK AS-55 | |
2024-12-01 | Ni | 11:46 | 14:00 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 1LK AS-55 | |
2024-12-04 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-04 | Śr | 18:20 | 20:00 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | |
2024-12-05 | Cz | 11:30 | 13:05 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-12-05 | Cz | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-05 | Cz | 14:50 | 16:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2024-12-07 | So | 09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2024-12-07 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-12-07 | So | 16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-08 | Ni | 10:15 | 12:30 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2024-12-09 | Po | 08:00 | 11:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-09 | Po | 11:05 | 14:05 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
2024-12-09 | Po | 14:10 | 17:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2024-12-11 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-12 | Cz | 14:20 | 17:05 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | |
2024-12-14 | So | 12:25 | 15:25 | Projektowanie małej winiarni | EW 23/24 sem letni | ||
2024-12-15 | Ni | 15:00 | 18:45 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP | 3PK AS-54 | |
2024-12-18 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2024-12-18 | Śr | 18:20 | 20:00 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | |
2024-12-19 | Cz | 11:30 | 13:05 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2024-12-19 | Cz | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2024-12-19 | Cz | 14:50 | 16:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-01-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-09 | Cz | 14:20 | 17:05 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | |
2025-01-11 | So | 08:00 | 12:30 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-NP | 104PK AS-54 | |
2025-01-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-15 | Śr | 18:20 | 20:00 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP | 102PK AS-54 | |
2025-01-16 | Cz | 11:30 | 13:05 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23 | 104PK AS-54 | |
2025-01-16 | Cz | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2025-01-16 | Cz | 14:50 | 16:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-SP 22/23/B | 9LK AS-55 | |
2025-01-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
2025-01-23 | Cz | 14:20 | 17:05 | Seminarium dyplomowe | 41ŻCiD-SP | 104PK AS-54 | |
2025-01-25 | So | 16:40 | 19:40 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/A | 10LK AS-55 | |
2025-01-26 | Ni | 10:15 | 12:30 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | 31ŻCiD-NP 22/23/B | 10LK AS-55 | |
2025-01-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 |