Termin
Dzień
Od
Do
Przedmiot
RZ
Grupy
Miejsce
2025-02-27
Cz
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-03-05
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-03-05
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-03-06
Cz
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-03-13
Cz
16:30
19:45
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-03-17
Po
09:55
13:10
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
8PK AS-54
2025-03-20
Cz
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-03-22
So
08:10
11:10
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
8PK AS-54
2025-03-22
So
16:40
19:40
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
8PK AS-54
2025-03-26
Śr
15:00
16:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-03-27
Cz
16:30
19:45
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-03-29
So
17:00
19:15
Seminarium dyplomowe
S
SPEW2023/2024L
2025-03-30
Ni
08:00
11:45
Chemia wina
W
SPEW2024/2025L
101PK AS-54
2025-03-31
Po
09:55
13:10
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
8PK AS-54
2025-04-02
Śr
12:30
13:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-04-02
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-04-02
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-04-03
Cz
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-04-05
So
08:30
11:30
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
8PK AS-54
2025-04-05
So
11:50
14:50
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
8PK AS-54
2025-04-05
So
15:00
16:30
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-04-05
So
16:40
18:10
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-NP 23/24
9LK AS-55
2025-04-09
Śr
15:00
16:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-04-10
Cz
16:30
19:45
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-04-12
So
08:55
11:10
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
8PK AS-54
2025-04-12
So
16:40
18:55
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
8PK AS-54
2025-04-14
Po
09:55
13:10
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
8PK AS-54
2025-04-16
Śr
12:30
13:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-04-16
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-04-16
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-04-17
Cz
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-04-23
Śr
15:00
16:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-04-24
Cz
16:30
19:45
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-04-26
So
13:00
16:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-04-26
So
16:05
19:05
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-NP 23/24
9LK AS-55
2025-04-27
Ni
09:00
12:00
Seminarium dyplomowe
S
SPEW2023/2024L
2025-04-28
Po
09:55
13:10
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
8PK AS-54
2025-04-30
Śr
12:30
13:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-04-30
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-04-30
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-05-07
Śr
15:00
16:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-05-08
Cz
16:30
19:45
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-05-11
Ni
10:35
12:50
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
8PK AS-54
2025-05-11
Ni
16:40
18:55
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
8PK AS-54
2025-05-12
Po
09:55
13:10
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
8PK AS-54
2025-05-14
Śr
12:30
13:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-05-14
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-05-14
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-05-15
Cz
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-05-21
Śr
15:00
16:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-05-22
Cz
16:30
19:45
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-05-24
So
08:00
10:15
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-05-24
So
10:16
12:30
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-NP 23/24
10LK AS-55
2025-05-25
Ni
08:00
11:45
Chemia wina
L
SPEW2024/2025L
7LK AS-55
2025-05-26
Po
09:55
13:10
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
8PK AS-54
2025-05-28
Śr
12:30
13:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-05-28
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-05-28
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-05-29
Cz
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-05-31
So
08:30
11:30
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-ND 24/25/A
8PK AS-54
2025-05-31
So
11:50
14:50
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-ND 24/25/B
8PK AS-54
2025-05-31
So
15:00
17:15
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-05-31
So
17:16
19:31
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-NP 23/24
10LK AS-55
2025-06-04
Śr
15:00
16:00
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-06-05
Cz
16:30
19:45
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
Ć
31ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-06-09
Po
09:55
13:10
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD)
L
11TŻiŻC-SD 24/25/A
8PK AS-54
2025-06-11
Śr
12:30
13:30
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-06-11
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-06-11
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
9LK AS-55
2025-06-12
Cz
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
3PK AS-54
2025-06-14
So
13:00
15:15
Seminarium dyplomowe
S
SPEW2023/2024L
2025-06-14
So
15:35
19:20
Chemia wina
L
SPEW2024/2025L
2025-10-01
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-03
Pi
11:30
12:55
Opracowanie nowych produktów spożywczych
W
31ŻCiD-SP 23/24
106PK AS-54
2025-10-03
Pi
13:00
14:55
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 23/24
106PK AS-54
2025-10-03
Pi
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-10-03
Pi
17:00
18:25
Opracowanie nowych produktów spożywczych
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-10-04
So
08:55
11:10
Opracowanie nowych produktów spożywczych
W
31ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-10-04
So
11:20
14:50
Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności
Ć
11TŻiŻC-ND_24/25
8PK AS-54
2025-10-05
Ni
08:00
14:45
Seminarium dyplomowe
S
41ŻCiD-NP 22/23
8PK AS-54
2025-10-07
Wt
15:00
19:50
Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności
Ć
11TŻiŻC-SD_24/25
8PK AS-54
2025-10-08
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-10
Pi
11:30
13:40
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-10-10
Pi
13:45
15:20
Opracowanie nowych produktów spożywczych
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-10-14
Wt
15:00
19:15
Seminarium dyplomowe
S
41ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-10-15
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-17
Pi
08:00
09:35
Characteristics of individual food product groups
W
WNB-Erasmus
204PK AS-54
2025-10-17
Pi
09:40
11:15
Mass Catering
W
WNB-Erasmus
204PK AS-54
2025-10-17
Pi
11:30
12:55
Opracowanie nowych produktów spożywczych
W
31ŻCiD-SP 23/24
106PK AS-54
2025-10-17
Pi
13:00
14:55
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 23/24
106PK AS-54
2025-10-17
Pi
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-10-17
Pi
17:00
18:25
Opracowanie nowych produktów spożywczych
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-10-18
So
11:20
14:50
Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności
Ć
11TŻiŻC-ND_24/25
8PK AS-54
2025-10-18
So
15:00
19:50
Seminarium dyplomowe
S
41ŻCiD-NP 22/23
8PK AS-54
2025-10-19
Ni
11:50
14:05
Projektowanie małej winiarni
P
SPEW2024/2025L
sala 108 aula Pałac Kalsk
2025-10-21
Wt
15:00
19:50
Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności
Ć
11TŻiŻC-SD_24/25
8PK AS-54
2025-10-22
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-24
Pi
11:30
13:40
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-10-24
Pi
13:45
15:20
Opracowanie nowych produktów spożywczych
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-10-25
So
08:55
11:10
Opracowanie nowych produktów spożywczych
L
31ŻCiD-NP 23/24
9LK AS-55
2025-10-25
So
11:20
14:50
Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności
Ć
11TŻiŻC-ND_24/25
8PK AS-54
2025-10-25
So
15:00
16:30
Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności
Ć
11TŻiŻC-ND_24/25
8PK AS-54
2025-10-28
Wt
15:00
19:15
Seminarium dyplomowe
S
41ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
2025-10-29
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-31
Pi
08:00
09:35
Characteristics of individual food product groups
W
WNB-Erasmus
204PK AS-54
2025-10-31
Pi
09:40
11:15
Mass Catering
W
WNB-Erasmus
204PK AS-54
2025-10-31
Pi
11:30
12:55
Opracowanie nowych produktów spożywczych
W
31ŻCiD-SP 23/24
106PK AS-54
2025-10-31
Pi
13:00
14:55
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
W
31ŻCiD-SP 23/24
106PK AS-54
2025-10-31
Pi
15:00
16:55
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-10-31
Pi
17:00
18:25
Opracowanie nowych produktów spożywczych
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-11-04
Wt
13:00
14:45
Konsultacje
I
3PK AS-54
2025-11-04
Wt
15:00
19:50
Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności
Ć
11TŻiŻC-SD_24/25
8PK AS-54
2025-11-05
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-05
Śr
12:00
13:00
Spotkanie Informacyjne
I
18 A-8
2025-11-07
Pi
11:30
13:40
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-11-07
Pi
13:45
15:20
Opracowanie nowych produktów spożywczych
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
9LK AS-55
2025-11-12
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-14
Pi
15:00
19:15
Seminarium dyplomowe
S
41ŻCiD-SP 22/23
106PK AS-54
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-ND_24/25/A
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-ND_24/25/B
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
Nr
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND_24/25/A
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
Nr
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi