Plan zajęć

104PK AS-54

sala wykładowa; liczba miejsc: 60

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska DP
09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz DN
13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska DP
15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 dr Justyna Korycka - Korwek DP
16:45 18:10 Podstawy prawa żywnościowego 21ŻCiD-SP 23/24 mgr Dawid Lewandowski DP
Wtorek
11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska DP
11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek DN
13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek DN
15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Anna Gawrońska DP
15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka DN
16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka DN
Środa
16:10 20:00 Zarys chorob dietozależnych 11ŻCiD-SP 24/25 dr n. med. Bożena Mospan 2025-04-16; 2025-04-30; 2025-05-14; 2025-05-28; 2025-06-11
Czwartek
12:15 13:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz DN
14:00 16:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz 2025-06-05
Sobota
08:00 10:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek 2025-06-14
08:55 11:10 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B dr Justyna Korycka - Korwek 2025-05-10
10:20 12:45 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek 2025-06-14
11:00 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 22/23/A mgr inż. Agnieszka Kłysz 2025-04-05
13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-24; 2025-06-14
15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-06-14
15:00 16:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz 2025-04-05
15:00 19:30 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25/A mgr inż. Agnieszka Kłysz 2025-04-26
16:40 18:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A dr Justyna Korycka - Korwek 2025-05-10; 2025-05-24
16:40 20:25 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 22/23/B mgr inż. Agnieszka Kłysz 2025-04-05
Niedziela
08:00 09:30 Prace nad relacjami interpresonalnymi 31ŻCiD-NP 22/23 doc. dr inż. Izabela Wojewoda 2025-05-11
08:00 09:30 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Anna Gawrońska 2025-04-27
08:00 11:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj 2025-04-13
08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2025-04-06; 2025-06-01
08:45 12:30 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-ND 24/25 mgr Monika Kruszelnicka 2025-05-25
10:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2025-04-27
11:20 12:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2025-05-11
11:20 12:50 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-ND 24/25 mgr Monika Kruszelnicka 2025-04-06
11:20 13:35 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek 2025-06-01
12:35 14:05 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-ND 24/25 mgr Monika Kruszelnicka 2025-05-25
12:35 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2025-06-15
13:00 16:00 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-ND 24/25 mgr Monika Kruszelnicka 2025-04-06
13:20 14:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska 2025-05-11
13:40 15:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek 2025-06-01
16:00 18:15 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B dr Justyna Korycka - Korwek 2025-06-01
16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska 2025-04-27; 2025-06-15
18:20 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska 2025-05-11
Nieregularne
    Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25/B mgr inż. Agnieszka Kłysz WNB_T_ŻiD_N
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2025-04-05 So 11:00 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 22/23/A mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-04-05 So 15:00 16:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-04-05 So 16:40 20:25 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-NP 22/23/B mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-04-06 Ni 08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-04-06 Ni 11:20 12:50 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-ND 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-04-06 Ni 13:00 16:00 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-ND 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-04-07 Po 09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-04-08 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-04-08 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-04-08 Wt 15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-04-08 Wt 16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-04-10 Cz 12:15 13:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-04-12 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-04-13 Ni 08:00 11:00 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-04-14 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-14 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-14 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-04-14 Po 16:45 18:10 Podstawy prawa żywnościowego 21ŻCiD-SP 23/24 mgr Dawid Lewandowski
2025-04-15 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-15 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-16 Śr 16:10 20:00 Zarys chorob dietozależnych 11ŻCiD-SP 24/25 dr n. med. Bożena Mospan
2025-04-24 Cz 12:15 13:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-04-26 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-04-26 So 15:00 19:30 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25/A mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-04-27 Ni 08:00 09:30 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-27 Ni 10:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-27 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-28 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-28 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-28 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-04-28 Po 16:45 18:10 Podstawy prawa żywnościowego 21ŻCiD-SP 23/24 mgr Dawid Lewandowski
2025-04-29 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-29 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-30 Śr 16:10 20:00 Zarys chorob dietozależnych 11ŻCiD-SP 24/25 dr n. med. Bożena Mospan
2025-05-05 Po 09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-05-06 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-06 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-06 Wt 15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-05-06 Wt 16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-05-08 Cz 12:15 13:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-05-10 So 08:55 11:10 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-10 So 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-11 Ni 08:00 09:30 Prace nad relacjami interpresonalnymi 31ŻCiD-NP 22/23 doc. dr inż. Izabela Wojewoda
2025-05-11 Ni 11:20 12:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-11 Ni 13:20 14:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-11 Ni 18:20 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-12 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-12 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-12 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-12 Po 16:45 18:10 Podstawy prawa żywnościowego 21ŻCiD-SP 23/24 mgr Dawid Lewandowski
2025-05-13 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-13 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-14 Śr 16:10 20:00 Zarys chorob dietozależnych 11ŻCiD-SP 24/25 dr n. med. Bożena Mospan
2025-05-19 Po 09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-05-20 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-20 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-20 Wt 15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-05-20 Wt 16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-05-22 Cz 12:15 13:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-05-24 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-05-24 So 16:40 18:55 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/A dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-25 Ni 08:45 12:30 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-ND 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-05-25 Ni 12:35 14:05 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-ND 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-05-26 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-26 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-26 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-05-26 Po 16:45 18:10 Podstawy prawa żywnościowego 21ŻCiD-SP 23/24 mgr Dawid Lewandowski
2025-05-27 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-27 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-28 Śr 16:10 20:00 Zarys chorob dietozależnych 11ŻCiD-SP 24/25 dr n. med. Bożena Mospan
2025-06-01 Ni 08:00 11:10 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych 11TŻiŻC-ND 24/25 dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
2025-06-01 Ni 11:20 13:35 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-01 Ni 13:40 15:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-01 Ni 16:00 18:15 Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND 24/25/B dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-02 Po 09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-06-03 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-03 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-03 Wt 15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-06-03 Wt 16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-06-05 Cz 12:15 13:50 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-06-05 Cz 14:00 16:00 Żywienie człowieka w ontogenezie 21ŻCiD-SP 23/24/B mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-06-09 Po 08:45 10:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-09 Po 13:20 14:45 Dodatki do żywności 21ŻCiD-SP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-09 Po 15:00 16:25 Podstawy psychologii 21ŻCiD-SP 23/24 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-09 Po 16:45 18:10 Podstawy prawa żywnościowego 21ŻCiD-SP 23/24 mgr Dawid Lewandowski
2025-06-10 Wt 11:30 14:35 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-SP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-10 Wt 15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych 11TŻiŻC-SD 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-11 Śr 16:10 20:00 Zarys chorob dietozależnych 11ŻCiD-SP 24/25 dr n. med. Bożena Mospan
2025-06-14 So 08:00 10:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-14 So 10:20 12:45 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-ND 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-14 So 13:20 14:50 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-06-14 So 15:00 16:30 Aparatura przemysłu spożywczego 11TŻiŻC-ND 24/25 dr inż. Agnieszka Maj
2025-06-15 Ni 12:35 14:50 Dodatki do żywności 21ŻCiD-NP 23/24 dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-15 Ni 16:40 19:50 Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25 dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-16 Po 09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia 31ŻCiD-SP 22/23 mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-06-17 Wt 11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-17 Wt 13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności 11TŻiŻC-SD 24/25 dr Justyna Korycka - Korwek
2025-06-17 Wt 15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
2025-06-17 Wt 16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka 11TŻiŻC-SD 24/25 mgr Monika Kruszelnicka
  Nr     Podstawy żywienia człowieka 11ŻCiD-NP 24/25/B mgr inż. Agnieszka Kłysz