Jedn. zarządzająca: Uniwersytet Zielonogórski
Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
08:45 | 10:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | DP | |
09:45 | 13:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | DN | |
13:20 | 14:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | DP | |
15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Justyna Korycka - Korwek | DP | |
16:45 | 18:10 | Podstawy prawa żywnościowego | 21ŻCiD-SP 23/24 | mgr Dawid Lewandowski | DP | |
Wtorek | ||||||
11:30 | 14:35 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | DP | |
11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | DN | |
13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | DN | |
15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | DP | |
15:00 | 16:35 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-SD 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | DN | |
16:40 | 19:55 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-SD 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | DN | |
Środa | ||||||
16:10 | 20:00 | Zarys chorob dietozależnych | 11ŻCiD-SP 24/25 | dr n. med. Bożena Mospan | DP | |
Czwartek | ||||||
12:15 | 13:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | DN | |
14:00 | 16:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2025-06-05 | |
Sobota | ||||||
08:00 | 10:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-06-14 | |
10:20 | 12:45 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-06-14 | |
13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-05-24; 2025-06-14 | |
15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | 2025-06-14 | |
16:40 | 18:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-05-24 | |
Niedziela | ||||||
08:00 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2025-06-01 | |
08:45 | 12:30 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-ND 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | 2025-05-25 | |
11:20 | 13:35 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-06-01 | |
12:35 | 14:05 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-ND 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | 2025-05-25 | |
12:35 | 14:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | 2025-06-15 | |
13:40 | 15:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-06-01 | |
16:00 | 18:15 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-06-01 | |
16:40 | 19:50 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | 2025-06-15 | |
Nieregularne | ||||||
Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | WNB_T_ŻiD_N |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-05-19 | Po | 09:45 | 13:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-05-20 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-05-20 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-05-20 | Wt | 15:00 | 16:35 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-SD 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-05-20 | Wt | 16:40 | 19:55 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-SD 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-05-22 | Cz | 12:15 | 13:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-05-24 | So | 13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-05-24 | So | 16:40 | 18:55 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/A | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-05-25 | Ni | 08:45 | 12:30 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-ND 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-05-25 | Ni | 12:35 | 14:05 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-ND 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-05-26 | Po | 08:45 | 10:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-05-26 | Po | 13:20 | 14:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-05-26 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-05-26 | Po | 16:45 | 18:10 | Podstawy prawa żywnościowego | 21ŻCiD-SP 23/24 | mgr Dawid Lewandowski | |
2025-05-27 | Wt | 11:30 | 14:35 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-05-27 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-05-28 | Śr | 16:10 | 20:00 | Zarys chorob dietozależnych | 11ŻCiD-SP 24/25 | dr n. med. Bożena Mospan | |
2025-06-01 | Ni | 08:00 | 11:10 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |
2025-06-01 | Ni | 11:20 | 13:35 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-01 | Ni | 13:40 | 15:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-01 | Ni | 16:00 | 18:15 | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND 24/25/B | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-02 | Po | 09:45 | 13:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-06-03 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-03 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-03 | Wt | 15:00 | 16:35 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-SD 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-06-03 | Wt | 16:40 | 19:55 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-SD 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-06-05 | Cz | 12:15 | 13:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-06-05 | Cz | 14:00 | 16:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | 21ŻCiD-SP 23/24/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-06-09 | Po | 08:45 | 10:10 | Standaryzacja i jakość produktów spożywczych | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-06-09 | Po | 13:20 | 14:45 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-06-09 | Po | 15:00 | 16:25 | Podstawy psychologii | 21ŻCiD-SP 23/24 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-09 | Po | 16:45 | 18:10 | Podstawy prawa żywnościowego | 21ŻCiD-SP 23/24 | mgr Dawid Lewandowski | |
2025-06-10 | Wt | 11:30 | 14:35 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-SP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-06-10 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-06-11 | Śr | 16:10 | 20:00 | Zarys chorob dietozależnych | 11ŻCiD-SP 24/25 | dr n. med. Bożena Mospan | |
2025-06-14 | So | 08:00 | 10:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-14 | So | 10:20 | 12:45 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-14 | So | 13:20 | 14:50 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-06-14 | So | 15:00 | 16:30 | Aparatura przemysłu spożywczego | 11TŻiŻC-ND 24/25 | dr inż. Agnieszka Maj | |
2025-06-15 | Ni | 12:35 | 14:50 | Dodatki do żywności | 21ŻCiD-NP 23/24 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-06-15 | Ni | 16:40 | 19:50 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25 | dr inż. Anna Gawrońska | |
2025-06-16 | Po | 09:45 | 13:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | 31ŻCiD-SP 22/23 | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-06-17 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-17 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | 11TŻiŻC-SD 24/25 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-06-17 | Wt | 15:00 | 16:35 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-SD 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-06-17 | Wt | 16:40 | 19:55 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | 11TŻiŻC-SD 24/25 | mgr Monika Kruszelnicka | |
Nr | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25/B | mgr inż. Agnieszka Kłysz |