Termin |
Dzień |
PG |
Od |
Do |
Przedmiot |
RZ |
Nauczyciel |
Miejsce |
2025-05-15 |
Cz |
|
15:00 |
16:55 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
3PK AS-54 |
2025-05-15 |
Cz |
|
13:00 |
14:25 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-05-15 |
Cz |
|
11:30 |
12:55 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-05-15 |
Cz |
A |
08:00 |
11:20 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8LK AS-55 |
2025-05-14 |
Śr |
B |
17:55 |
20:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-05-14 |
Śr |
A |
17:55 |
20:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-05-14 |
Śr |
|
15:45 |
17:50 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
2LK AS-55 |
2025-05-14 |
Śr |
B |
13:35 |
15:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-05-14 |
Śr |
A |
13:35 |
15:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-05-13 |
Wt |
B |
13:15 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-05-13 |
Wt |
A |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-05-12 |
Po |
|
16:45 |
18:10 |
Podstawy prawa żywnościowego |
|
mgr Dawid Lewandowski |
104PK AS-54 |
2025-05-12 |
Po |
|
15:00 |
16:25 |
Podstawy psychologii |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-05-12 |
Po |
|
13:20 |
14:45 |
Dodatki do żywności |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-05-12 |
Po |
|
10:15 |
13:15 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
8LK AS-55 |
2025-05-12 |
Po |
|
08:45 |
10:10 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-05-08 |
Cz |
|
12:15 |
13:50 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-05-08 |
Cz |
B |
08:00 |
12:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8LK AS-55 |
2025-05-06 |
Wt |
B |
13:15 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-05-06 |
Wt |
A |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-30 |
Śr |
B |
17:55 |
20:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-04-30 |
Śr |
A |
17:55 |
20:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-04-30 |
Śr |
|
15:45 |
17:50 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
2LK AS-55 |
2025-04-30 |
Śr |
B |
13:35 |
15:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-04-30 |
Śr |
A |
13:35 |
15:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-04-29 |
Wt |
B |
13:15 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-29 |
Wt |
A |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-28 |
Po |
|
16:45 |
18:10 |
Podstawy prawa żywnościowego |
|
mgr Dawid Lewandowski |
104PK AS-54 |
2025-04-28 |
Po |
|
15:00 |
16:25 |
Podstawy psychologii |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-04-28 |
Po |
|
13:20 |
14:45 |
Dodatki do żywności |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-04-28 |
Po |
|
10:15 |
13:15 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
8LK AS-55 |
2025-04-28 |
Po |
|
08:45 |
10:10 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-04-24 |
Cz |
|
12:15 |
13:50 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-04-24 |
Cz |
B |
08:00 |
12:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8LK AS-55 |
2025-04-17 |
Cz |
|
15:00 |
16:55 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
3PK AS-54 |
2025-04-17 |
Cz |
|
13:00 |
14:25 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-04-17 |
Cz |
|
11:30 |
12:55 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-04-17 |
Cz |
A |
08:00 |
11:20 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8LK AS-55 |
2025-04-16 |
Śr |
B |
17:55 |
20:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-04-16 |
Śr |
A |
17:55 |
20:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-04-16 |
Śr |
|
15:45 |
17:50 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
2LK AS-55 |
2025-04-16 |
Śr |
B |
13:35 |
15:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-04-16 |
Śr |
A |
13:35 |
15:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-04-15 |
Wt |
B |
13:15 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-15 |
Wt |
A |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-14 |
Po |
|
16:45 |
18:10 |
Podstawy prawa żywnościowego |
|
mgr Dawid Lewandowski |
104PK AS-54 |
2025-04-14 |
Po |
|
15:00 |
16:25 |
Podstawy psychologii |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-04-14 |
Po |
|
13:20 |
14:45 |
Dodatki do żywności |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-04-14 |
Po |
|
10:15 |
13:15 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
8LK AS-55 |
2025-04-14 |
Po |
|
08:45 |
10:10 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-04-10 |
Cz |
|
12:15 |
13:50 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-04-10 |
Cz |
B |
08:00 |
12:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8LK AS-55 |
2025-04-08 |
Wt |
B |
13:15 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-08 |
Wt |
A |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-04 |
Pi |
B |
14:50 |
18:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-04-04 |
Pi |
|
11:30 |
14:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2025-04-04 |
Pi |
A |
08:00 |
11:15 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-04-03 |
Cz |
|
15:00 |
16:55 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
3PK AS-54 |
2025-04-03 |
Cz |
|
13:00 |
14:25 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-04-03 |
Cz |
|
11:30 |
12:55 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-04-03 |
Cz |
A |
08:00 |
11:20 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8LK AS-55 |
2025-04-02 |
Śr |
B |
17:55 |
20:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-04-02 |
Śr |
A |
17:55 |
20:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-04-02 |
Śr |
|
15:45 |
17:50 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
2LK AS-55 |
2025-04-02 |
Śr |
B |
13:35 |
15:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-04-02 |
Śr |
A |
13:35 |
15:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-04-01 |
Wt |
B |
13:15 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-01 |
Wt |
A |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-03-31 |
Po |
|
16:45 |
18:10 |
Podstawy prawa żywnościowego |
|
mgr Dawid Lewandowski |
104PK AS-54 |
2025-03-31 |
Po |
|
15:00 |
16:25 |
Podstawy psychologii |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-03-31 |
Po |
|
13:20 |
14:45 |
Dodatki do żywności |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-31 |
Po |
|
10:15 |
13:15 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
8LK AS-55 |
2025-03-31 |
Po |
|
08:45 |
10:10 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-27 |
Cz |
|
12:15 |
13:50 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-03-27 |
Cz |
B |
08:00 |
12:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8LK AS-55 |
2025-03-25 |
Wt |
B |
13:15 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-03-25 |
Wt |
A |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-03-20 |
Cz |
|
15:00 |
16:55 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
3PK AS-54 |
2025-03-20 |
Cz |
|
13:00 |
14:25 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-03-20 |
Cz |
|
11:30 |
12:55 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-03-20 |
Cz |
A |
08:00 |
11:20 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8LK AS-55 |
2025-03-19 |
Śr |
|
07:30 |
21:15 |
Rezerwacja |
|
mgr Małgorzata Gromek |
115 A-8; 116 A-8; 117 A-8; 118 A-8; 18 A-8; 221/221a A-8 |
2025-03-18 |
Wt |
B |
13:15 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-03-18 |
Wt |
A |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-03-17 |
Po |
|
16:45 |
18:10 |
Podstawy prawa żywnościowego |
|
mgr Dawid Lewandowski |
104PK AS-54 |
2025-03-17 |
Po |
|
15:00 |
16:25 |
Podstawy psychologii |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-03-17 |
Po |
|
13:20 |
14:45 |
Dodatki do żywności |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-17 |
Po |
|
10:15 |
13:15 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
8LK AS-55 |
2025-03-17 |
Po |
|
08:45 |
10:10 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-13 |
Cz |
|
12:15 |
13:50 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-03-13 |
Cz |
B |
08:00 |
12:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8LK AS-55 |
2025-03-11 |
Wt |
B |
13:15 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-03-11 |
Wt |
A |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-03-07 |
Pi |
B |
14:50 |
18:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-03-07 |
Pi |
|
11:30 |
14:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2025-03-07 |
Pi |
A |
08:00 |
11:15 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-03-06 |
Cz |
|
15:00 |
16:55 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
3PK AS-54 |
2025-03-06 |
Cz |
|
13:00 |
14:25 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-03-06 |
Cz |
|
11:30 |
12:55 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-03-06 |
Cz |
A |
08:00 |
11:20 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8LK AS-55 |
2025-03-05 |
Śr |
B |
17:55 |
20:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-03-05 |
Śr |
A |
17:55 |
20:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-03-05 |
Śr |
|
15:45 |
17:50 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
2LK AS-55 |
2025-03-05 |
Śr |
B |
13:35 |
15:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-03-05 |
Śr |
A |
13:35 |
15:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-03-04 |
Wt |
B |
13:15 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-03-04 |
Wt |
A |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-03-03 |
Po |
|
16:45 |
18:10 |
Podstawy prawa żywnościowego |
|
mgr Dawid Lewandowski |
104PK AS-54 |
2025-03-03 |
Po |
|
15:00 |
16:25 |
Podstawy psychologii |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-03-03 |
Po |
|
13:20 |
14:45 |
Dodatki do żywności |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-03 |
Po |
|
10:15 |
13:15 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
8LK AS-55 |
2025-03-03 |
Po |
|
08:45 |
10:10 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-02-28 |
Pi |
B |
14:50 |
18:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-02-28 |
Pi |
|
11:30 |
14:40 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2025-02-28 |
Pi |
A |
08:00 |
11:15 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-02-27 |
Cz |
|
15:00 |
16:55 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
3PK AS-54 |
2025-02-27 |
Cz |
|
13:00 |
14:25 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-02-27 |
Cz |
|
11:30 |
12:55 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-02-27 |
Cz |
A |
08:00 |
11:20 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
9LK AS-55 |