Legenda: RZ - rodzaj zajęć;
jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
| Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce | Terminy |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Wtorek | ||||||
| 11:40 | 13:35 | Konsultacje | 204PK AS-54 | DN | ||
| 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | DN | |
| 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | DN | |
| Środa | ||||||
| 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | DN | |
| 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | 2025-11-19; 2025-11-26; 2025-12-10; 2025-12-17; 2026-01-14; 2026-01-21; 2026-01-28 | ||
| 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24 | 105PK AS-54 | DN | |
| 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | DN | |
| Czwartek | ||||||
| 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-SP 22/23 | 8PK AS-54 | DN | |
| 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | DN | |
| 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | DN | |
| Sobota | ||||||
| 13:00 | 15:15 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25/A | 8PK AS-54 | 2025-12-13; 2026-01-31 | |
| 13:30 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-NP 22/23 | 8PK AS-54 | 2026-01-10 | |
| 15:20 | 17:35 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25/B | 8PK AS-54 | 2025-12-13; 2026-01-31 | |
| 16:40 | 18:55 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | 2026-01-10 | |
| Niedziela | ||||||
| 08:00 | 11:00 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | 2026-01-11 | |
| 08:00 | 11:10 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-NP 22/23 | 2025-11-16; 2025-12-14; 2026-02-01 | ||
| w dniu 16.11.2025 - sala 1LK w dniu 14.12.2025 sala 1LK w dniu 01.02.2026 sala 105 PK | ||||||
| 11:05 | 16:20 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | 2026-01-11 | |
| 11:20 | 12:50 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 106PK AS-54 | 2025-12-14 | |
| 11:20 | 14:50 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | 2025-11-16; 2026-02-01 | |
| 13:00 | 17:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 8PK AS-54 | 2025-12-14 | |
| 15:00 | 18:00 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | 2025-11-16 | |
| 15:00 | 19:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | 2026-02-01 | |
| Nieregularne | ||||||
| Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-SD_24/25 | D | ||||
| Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi | ||||||
| Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD_24/25 | D | ||||
| Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi | ||||||
| Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | WNB_ŻiD_NST | ||||
| Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku | ||||||
| Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | WNB_ŻiD_NST | ||||
| Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi | ||||||
| Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | WNB_ŻiD_NST | ||||
| Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku | ||||||
| Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2025-11-16 | Ni | 08:00 | 11:10 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-NP 22/23 | ||
| w dniu 16.11.2025 - sala 1LK w dniu 14.12.2025 sala 1LK w dniu 01.02.2026 sala 105 PK | |||||||
| 2025-11-16 | Ni | 11:20 | 14:50 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-11-16 | Ni | 15:00 | 18:00 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-11-19 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2025-11-25 | Wt | 11:40 | 13:35 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
| 2025-11-25 | Wt | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-25 | Wt | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-26 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-26 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2025-11-26 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-11-26 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-27 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-SP 22/23 | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-27 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
| 2025-11-27 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
| 2025-12-09 | Wt | 11:40 | 13:35 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
| 2025-12-09 | Wt | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-12-09 | Wt | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-12-10 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-12-10 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2025-12-10 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-12-10 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-12-11 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-SP 22/23 | 8PK AS-54 | |
| 2025-12-11 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
| 2025-12-11 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
| 2025-12-13 | So | 13:00 | 15:15 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-12-13 | So | 15:20 | 17:35 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-12-14 | Ni | 08:00 | 11:10 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-NP 22/23 | ||
| w dniu 16.11.2025 - sala 1LK w dniu 14.12.2025 sala 1LK w dniu 01.02.2026 sala 105 PK | |||||||
| 2025-12-14 | Ni | 11:20 | 12:50 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 106PK AS-54 | |
| 2025-12-14 | Ni | 13:00 | 17:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 8PK AS-54 | |
| 2025-12-17 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2026-01-07 | Śr | 11:40 | 13:35 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
| 2026-01-07 | Śr | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-07 | Śr | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-08 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-SP 22/23 | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-08 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
| 2026-01-08 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-10 | So | 13:30 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-NP 22/23 | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-10 | So | 16:40 | 18:55 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | |
| 2026-01-11 | Ni | 08:00 | 11:00 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2026-01-11 | Ni | 11:05 | 16:20 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2026-01-14 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2026-01-20 | Wt | 11:40 | 13:35 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
| 2026-01-20 | Wt | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-20 | Wt | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-21 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-21 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2026-01-21 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2026-01-21 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-22 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-SP 22/23 | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-22 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
| 2026-01-22 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-27 | Wt | 11:40 | 13:35 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
| 2026-01-27 | Wt | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-27 | Wt | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-28 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-28 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2026-01-28 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2026-01-28 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-29 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-SP 22/23 | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-29 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
| 2026-01-29 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-31 | So | 13:00 | 15:15 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25/A | 8PK AS-54 | |
| 2026-01-31 | So | 15:20 | 17:35 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25/B | 8PK AS-54 | |
| 2026-02-01 | Ni | 08:00 | 11:10 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-NP 22/23 | ||
| w dniu 16.11.2025 - sala 1LK w dniu 14.12.2025 sala 1LK w dniu 01.02.2026 sala 105 PK | |||||||
| 2026-02-01 | Ni | 11:20 | 14:50 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2026-02-01 | Ni | 15:00 | 19:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
| Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku | |||||||
| Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
| Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku | |||||||
| Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-SD_24/25 | |||||
| Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi | |||||||
| Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
| Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi | |||||||
| Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD_24/25 | |||||
| Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi | |||||||
| Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Miejsce |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2025-03-05 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-03-05 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
| 2025-03-05 | Śr | 15:45 | 17:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych |
21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
| 2025-03-05 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
| 2025-03-12 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-03-14 | Pi | 09:15 | 12:30 | Żywienie w zdrowiu | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-03-14 | Pi | 12:40 | 14:15 | Żywienie w sporcie | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-03-14 | Pi | 14:30 | 17:45 | Żywienie w sporcie |
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B | 8LK AS-55 | |
| 2025-03-19 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-03-26 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-03-28 | Pi | 08:00 | 09:00 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-03-28 | Pi | 09:15 | 12:30 | Żywienie w zdrowiu | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-03-28 | Pi | 12:40 | 14:15 | Żywienie w sporcie | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-03-28 | Pi | 14:30 | 17:45 | Żywienie w sporcie |
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-04-02 | Śr | 09:55 | 10:55 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-04-02 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-04-02 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
| 2025-04-02 | Śr | 15:45 | 17:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych |
21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
| 2025-04-02 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
| 2025-04-09 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-04-11 | Pi | 08:00 | 09:00 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-04-11 | Pi | 09:15 | 12:30 | Żywienie w zdrowiu | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-04-11 | Pi | 12:40 | 14:15 | Żywienie w sporcie | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-04-11 | Pi | 14:30 | 17:45 | Żywienie w sporcie |
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-04-13 | Ni | 09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych |
21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
| 2025-04-13 | Ni | 13:00 | 16:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
| 2025-04-16 | Śr | 09:55 | 10:55 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-04-16 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-04-16 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
| 2025-04-16 | Śr | 15:45 | 17:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych |
21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
| 2025-04-16 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
| 2025-04-23 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-04-25 | Pi | 08:00 | 09:00 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-04-25 | Pi | 09:15 | 12:30 | Żywienie w zdrowiu | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-04-25 | Pi | 12:40 | 14:15 | Żywienie w sporcie | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-04-25 | Pi | 14:30 | 17:45 | Żywienie w sporcie |
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-04-30 | Śr | 09:55 | 10:55 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-04-30 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-04-30 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
| 2025-04-30 | Śr | 15:45 | 17:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych |
21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
| 2025-04-30 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
| 2025-05-07 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-05-09 | Pi | 08:00 | 09:00 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-05-09 | Pi | 09:15 | 12:30 | Żywienie w zdrowiu | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-05-09 | Pi | 12:40 | 14:15 | Żywienie w sporcie | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-05-09 | Pi | 14:30 | 17:45 | Żywienie w sporcie |
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-05-14 | Śr | 09:55 | 10:55 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-05-14 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-05-14 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
| 2025-05-14 | Śr | 15:45 | 17:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych |
21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
| 2025-05-14 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
| 2025-05-21 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-05-23 | Pi | 08:00 | 09:00 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-05-23 | Pi | 09:15 | 12:30 | Żywienie w zdrowiu | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-05-23 | Pi | 12:40 | 14:15 | Żywienie w sporcie | 21S-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-05-23 | Pi | 14:30 | 17:45 | Żywienie w sporcie |
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-05-25 | Ni | 09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych |
21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
| 2025-05-25 | Ni | 13:00 | 16:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
| 2025-05-28 | Śr | 09:55 | 10:55 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-05-28 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-05-28 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
| 2025-05-28 | Śr | 15:45 | 17:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych |
21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
| 2025-05-28 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
| 2025-06-01 | Ni | 09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych |
21ŻCiD-NP 23/24 | 2LK AS-55 | |
| 2025-06-01 | Ni | 13:00 | 16:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-NP 23/24 | 10LK AS-55 | |
| 2025-06-04 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-06-06 | Pi | 08:00 | 09:00 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-06-06 | Pi | 09:15 | 12:30 | Żywienie w zdrowiu | 21S-SP 23/24 | 18 A-8 | |
| 2025-06-06 | Pi | 12:40 | 14:15 | Żywienie w sporcie | 21S-SP 23/24 | 18 A-8 | |
| 2025-06-06 | Pi | 14:30 | 17:45 | Żywienie w sporcie |
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B | 18 A-8 | |
| 2025-06-11 | Śr | 09:55 | 10:55 | Konsultacje | 105PK AS-54 | ||
| 2025-06-11 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8; 18 A-8 | ||
| 2025-06-11 | Śr | 13:35 | 15:40 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/A | 10LK AS-55 | |
| 2025-06-11 | Śr | 15:45 | 17:50 | Podstawy technologii surowców roślinnych |
21ŻCiD-SP 23/24 | 2LK AS-55 | |
| 2025-06-11 | Śr | 17:55 | 20:00 | Podstawy technologii surowców roślinnych | 21ŻCiD-SP 23/24/B | 10LK AS-55 | |
| 2025-06-25 | Śr | 11:00 | 12:00 | Żywienie w zdrowiu | 21S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
| 2025-09-10 | Śr | 11:00 | 12:00 | Żywienie w zdrowiu | 21S-SP 23/24 | 116 A-8 | |
| 2025-10-01 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 105PK AS-54 | |
| 2025-10-01 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2025-10-01 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-10-01 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 105PK AS-54 | |
| 2025-10-02 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
| 2025-10-05 | Ni | 15:00 | 19:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 8PK AS-54 | |
| 2025-10-08 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2025-10-14 | Wt | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-10-14 | Wt | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-10-15 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 105PK AS-54 | |
| 2025-10-15 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2025-10-15 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-10-15 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 105PK AS-54 | |
| 2025-10-16 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-SP 22/23 | 2LK AS-55 | |
| 2025-10-16 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
| 2025-10-16 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
| 2025-10-18 | So | 08:00 | 11:45 | technologie fermentacyjne | SPEW2024/2025L | ||
| sala 108 aula Pałac Kalsk | |||||||
| 2025-10-22 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2025-10-25 | So | 15:00 | 16:30 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-NP 22/23 | ||
| 2025-10-25 | So | 16:40 | 18:55 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | |
| 2025-10-26 | Ni | 08:00 | 11:10 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 106PK AS-54 | |
| 2025-10-26 | Ni | 11:15 | 16:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-NP 23/24 | 8PK AS-54 | |
| 2025-10-28 | Wt | 11:40 | 13:35 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
| 2025-10-28 | Wt | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-10-28 | Wt | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-10-29 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-10-29 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2025-10-29 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-10-29 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-10-30 | Cz | 08:00 | 11:05 | Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych |
41ŻCiD-SP 22/23 | 8PK AS-54 | |
| 2025-10-30 | Cz | 11:30 | 13:05 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 2LK AS-55 | |
| 2025-10-30 | Cz | 13:15 | 14:50 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-SD_24/25 | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-05 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2025-11-12 | Śr | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-12 | Śr | 11:00 | 13:00 | Dyżur pracowniczy | 115 A-8 | ||
| 2025-11-12 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24 | 105PK AS-54 | |
| 2025-11-12 | Śr | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-14 | Pi | 11:40 | 13:35 | Konsultacje | 204PK AS-54 | ||
| 2025-11-14 | Pi | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka |
31ŻCiD-SP 23/24/B | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-14 | Pi | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | 31ŻCiD-SP 23/24/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-15 | So | 11:20 | 13:35 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25 | 105PK AS-54 | |
| 2025-11-15 | So | 14:15 | 16:30 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25/A | 8PK AS-54 | |
| 2025-11-15 | So | 16:40 | 18:55 | Wartość żywieniowa produktów spożywczych |
11TŻiŻC-ND_24/25/B | 8PK AS-54 | |
| Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
| Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku | |||||||
| Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-ND_24/25/B | |||||
| Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku | |||||||
| Nr | Pracownia magisterska | 11TŻiŻC-SD_24/25 | |||||
| Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi | |||||||
| Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-ND_24/25/A | |||||
| Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi | |||||||
| Nr | Seminarium dyplomowe | 11TŻiŻC-SD_24/25 | |||||
| Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi | |||||||