Plan zajęć

dr inż. Bogna Latacz

Instytut Sportu, Turystyki i Żywienia

b.latacz@wzs.uz.zgora.pl

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć; jeżeli w rodzaju zajęć pojawi się symbol [X] oznacza to, że osoba uczestniczy w zajęciach jako słuchacz.
- zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce Terminy
Wtorek
13:40 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 8PK AS-54 DN
16:45 19:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 8PK AS-54 DN
Środa
08:10 11:15 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 105PK AS-54 DN
11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8 D
11:30 14:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24 105PK AS-54 DN
14:50 17:40 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 105PK AS-54 DN
Czwartek
08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55 DN
11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55 2025-10-16; 2025-10-30; 2025-11-27; 2025-12-11; 2026-01-08; 2026-01-22; 2026-01-29
13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55 2025-10-16; 2025-10-30; 2025-11-27; 2025-12-11; 2026-01-08; 2026-01-22; 2026-01-29
Sobota
11:20 13:35 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54 2025-11-15
13:00 15:15 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25/A 8PK AS-54 2025-12-13; 2026-01-31
13:30 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-NP 22/23 105PK AS-54 2026-01-10
14:15 16:30 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25/A 8PK AS-54 2025-11-15
15:00 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-NP 22/23 105PK AS-54 2025-10-25
15:20 17:35 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25/B 8PK AS-54 2025-12-13; 2026-01-31
16:40 18:55 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54 2025-10-25; 2026-01-10
16:40 18:55 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25/B 105PK AS-54 2025-11-15
Niedziela
08:00 11:00 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54 2026-01-11
08:00 11:10 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54 2025-10-26
08:00 11:10 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-NP 22/23 2025-11-16; 2025-12-14; 2026-02-01
w dniu 16.11.2025 - sala 1LK w dniu 14.12.2025 sala 1LK w dniu 01.02.2026 sala 105 PK
11:05 16:20 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54 2026-01-11
11:15 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 8PK AS-54 2025-10-26
11:20 12:50 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54 2025-12-14
11:20 14:50 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54 2025-11-16; 2026-02-01
13:00 17:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 8PK AS-54 2025-12-14
15:00 18:00 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54 2025-11-16
15:00 19:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54 2026-02-01
15:00 19:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 8PK AS-54 2025-10-05
Nieregularne
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25 D
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25 D
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B WNB_ŻiD_NST
    Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/A WNB_ŻiD_NST
    Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A WNB_ŻiD_NST
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-10-02 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-10-05 Ni 15:00 19:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 8PK AS-54
2025-10-08 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-14 Wt 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 8PK AS-54
2025-10-14 Wt 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 8PK AS-54
2025-10-15 Śr 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 105PK AS-54
2025-10-15 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-15 Śr 11:30 14:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24 105PK AS-54
2025-10-15 Śr 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 105PK AS-54
2025-10-16 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-10-16 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-10-16 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-10-22 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-25 So 15:00 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-NP 22/23 105PK AS-54
2025-10-25 So 16:40 18:55 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54
2025-10-26 Ni 08:00 11:10 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54
2025-10-26 Ni 11:15 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 8PK AS-54
2025-10-28 Wt 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 8PK AS-54
2025-10-28 Wt 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 8PK AS-54
2025-10-29 Śr 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 105PK AS-54
2025-10-29 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-29 Śr 11:30 14:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24 105PK AS-54
2025-10-29 Śr 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 105PK AS-54
2025-10-30 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-10-30 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-10-30 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-11-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-12 Śr 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 105PK AS-54
2025-11-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-12 Śr 11:30 14:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24 105PK AS-54
2025-11-12 Śr 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 105PK AS-54
2025-11-14 Pi 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 8PK AS-54
2025-11-14 Pi 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 8PK AS-54
2025-11-15 So 11:20 13:35 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54
2025-11-15 So 14:15 16:30 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25/A 8PK AS-54
2025-11-15 So 16:40 18:55 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25/B 105PK AS-54
2025-11-16 Ni 08:00 11:10 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 16.11.2025 - sala 1LK w dniu 14.12.2025 sala 1LK w dniu 01.02.2026 sala 105 PK
2025-11-16 Ni 11:20 14:50 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54
2025-11-16 Ni 15:00 18:00 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54
2025-11-19 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-25 Wt 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 8PK AS-54
2025-11-25 Wt 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 8PK AS-54
2025-11-26 Śr 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 105PK AS-54
2025-11-26 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-11-26 Śr 11:30 14:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24 105PK AS-54
2025-11-26 Śr 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 105PK AS-54
2025-11-27 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-11-27 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-11-27 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-12-03 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-09 Wt 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 8PK AS-54
2025-12-09 Wt 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 8PK AS-54
2025-12-10 Śr 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 105PK AS-54
2025-12-10 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-12-10 Śr 11:30 14:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24 105PK AS-54
2025-12-10 Śr 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 105PK AS-54
2025-12-11 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2025-12-11 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-12-11 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2025-12-13 So 13:00 15:15 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25/A 8PK AS-54
2025-12-13 So 15:20 17:35 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25/B 8PK AS-54
2025-12-14 Ni 08:00 11:10 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 16.11.2025 - sala 1LK w dniu 14.12.2025 sala 1LK w dniu 01.02.2026 sala 105 PK
2025-12-14 Ni 11:20 12:50 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 106PK AS-54
2025-12-14 Ni 13:00 17:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 8PK AS-54
2025-12-17 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-07 Śr 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 8PK AS-54
2026-01-07 Śr 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 8PK AS-54
2026-01-08 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2026-01-08 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2026-01-08 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2026-01-10 So 13:30 16:30 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-NP 22/23 105PK AS-54
2026-01-10 So 16:40 18:55 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25 105PK AS-54
2026-01-11 Ni 08:00 11:00 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54
2026-01-11 Ni 11:05 16:20 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54
2026-01-14 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-20 Wt 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 8PK AS-54
2026-01-20 Wt 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 8PK AS-54
2026-01-21 Śr 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 105PK AS-54
2026-01-21 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-21 Śr 11:30 14:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24 105PK AS-54
2026-01-21 Śr 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 105PK AS-54
2026-01-22 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2026-01-22 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2026-01-22 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2026-01-27 Wt 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 8PK AS-54
2026-01-27 Wt 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 8PK AS-54
2026-01-28 Śr 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 105PK AS-54
2026-01-28 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2026-01-28 Śr 11:30 14:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24 105PK AS-54
2026-01-28 Śr 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 105PK AS-54
2026-01-29 Cz 08:00 11:05 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-SP 22/23 2LK AS-55
2026-01-29 Cz 11:30 13:05 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2026-01-29 Cz 13:15 14:50 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-SD_24/25 2LK AS-55
2026-01-31 So 13:00 15:15 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25/A 8PK AS-54
2026-01-31 So 15:20 17:35 Wartość żywieniowa produktów spożywczych 11TŻiŻC-ND_24/25/B 8PK AS-54
2026-02-01 Ni 08:00 11:10 Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych 41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 16.11.2025 - sala 1LK w dniu 14.12.2025 sala 1LK w dniu 01.02.2026 sala 105 PK
2026-02-01 Ni 11:20 14:50 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54
2026-02-01 Ni 15:00 19:30 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-NP 23/24 105PK AS-54
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Miejsce
2025-03-05 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-05 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-03-05 Śr 15:45 17:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-03-05 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-03-12 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-14 Pi 09:15 12:30 Żywienie w zdrowiu 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-03-14 Pi 12:40 14:15 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-03-14 Pi 14:30 17:45 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B 8LK AS-55
2025-03-19 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-26 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-03-28 Pi 08:00 09:00 Konsultacje   105PK AS-54
2025-03-28 Pi 09:15 12:30 Żywienie w zdrowiu 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-03-28 Pi 12:40 14:15 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-03-28 Pi 14:30 17:45 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B 8PK AS-54
2025-04-02 Śr 09:55 10:55 Konsultacje   105PK AS-54
2025-04-02 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-02 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-04-02 Śr 15:45 17:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-04-02 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-04-09 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-11 Pi 08:00 09:00 Konsultacje   105PK AS-54
2025-04-11 Pi 09:15 12:30 Żywienie w zdrowiu 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-04-11 Pi 12:40 14:15 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-04-11 Pi 14:30 17:45 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B 8PK AS-54
2025-04-13 Ni 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-04-13 Ni 13:00 16:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-04-16 Śr 09:55 10:55 Konsultacje   105PK AS-54
2025-04-16 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-16 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-04-16 Śr 15:45 17:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-04-16 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-04-23 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-25 Pi 08:00 09:00 Konsultacje   105PK AS-54
2025-04-25 Pi 09:15 12:30 Żywienie w zdrowiu 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-04-25 Pi 12:40 14:15 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-04-25 Pi 14:30 17:45 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B 8PK AS-54
2025-04-30 Śr 09:55 10:55 Konsultacje   105PK AS-54
2025-04-30 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-04-30 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-04-30 Śr 15:45 17:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-04-30 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-05-07 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-09 Pi 08:00 09:00 Konsultacje   105PK AS-54
2025-05-09 Pi 09:15 12:30 Żywienie w zdrowiu 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-05-09 Pi 12:40 14:15 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-05-09 Pi 14:30 17:45 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B 8PK AS-54
2025-05-14 Śr 09:55 10:55 Konsultacje   105PK AS-54
2025-05-14 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-14 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-05-14 Śr 15:45 17:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-05-14 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-05-21 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-23 Pi 08:00 09:00 Konsultacje   105PK AS-54
2025-05-23 Pi 09:15 12:30 Żywienie w zdrowiu 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-05-23 Pi 12:40 14:15 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24 105PK AS-54
2025-05-23 Pi 14:30 17:45 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B 8PK AS-54
2025-05-25 Ni 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-05-25 Ni 13:00 16:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-05-28 Śr 09:55 10:55 Konsultacje   105PK AS-54
2025-05-28 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-05-28 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-05-28 Śr 15:45 17:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-05-28 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-06-01 Ni 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 2LK AS-55
2025-06-01 Ni 13:00 16:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-NP 23/24 10LK AS-55
2025-06-04 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-06-06 Pi 08:00 09:00 Konsultacje   105PK AS-54
2025-06-06 Pi 09:15 12:30 Żywienie w zdrowiu 21S-SP 23/24 18 A-8
2025-06-06 Pi 12:40 14:15 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24 18 A-8
2025-06-06 Pi 14:30 17:45 Żywienie w sporcie 21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B 18 A-8
2025-06-11 Śr 09:55 10:55 Konsultacje   105PK AS-54
2025-06-11 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8; 18 A-8
2025-06-11 Śr 13:35 15:40 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/A 10LK AS-55
2025-06-11 Śr 15:45 17:50 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24 2LK AS-55
2025-06-11 Śr 17:55 20:00 Podstawy technologii surowców roślinnych 21ŻCiD-SP 23/24/B 10LK AS-55
2025-06-25 Śr 11:00 12:00 Żywienie w zdrowiu 21S-SP 23/24 116 A-8
2025-09-10 Śr 11:00 12:00 Żywienie w zdrowiu 21S-SP 23/24 116 A-8
2025-10-01 Śr 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/B 105PK AS-54
2025-10-01 Śr 11:00 13:00 Dyżur pracowniczy   115 A-8
2025-10-01 Śr 11:30 14:35 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24 105PK AS-54
2025-10-01 Śr 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka 31ŻCiD-SP 23/24/A 105PK AS-54
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-ND_24/25/B
  Nr     Pracownia magisterska 11TŻiŻC-SD_24/25
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-ND_24/25/A
  Nr     Seminarium dyplomowe 11TŻiŻC-SD_24/25