Termin
Dzień
Od
Do
Przedmiot
RZ
Grupy
Miejsce
2025-03-05
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-03-05
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-03-05
Śr
15:45
17:50
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-03-05
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-03-12
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-03-14
Pi
09:15
12:30
Żywienie w zdrowiu
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-03-14
Pi
12:40
14:15
Żywienie w sporcie
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-03-14
Pi
14:30
17:45
Żywienie w sporcie
L
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B
8LK AS-55
2025-03-19
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-03-26
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-03-28
Pi
08:00
09:00
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-03-28
Pi
09:15
12:30
Żywienie w zdrowiu
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-03-28
Pi
12:40
14:15
Żywienie w sporcie
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-03-28
Pi
14:30
17:45
Żywienie w sporcie
L
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-04-02
Śr
09:55
10:55
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-04-02
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-04-02
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-04-02
Śr
15:45
17:50
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-04-02
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-04-09
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-04-11
Pi
08:00
09:00
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-04-11
Pi
09:15
12:30
Żywienie w zdrowiu
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-04-11
Pi
12:40
14:15
Żywienie w sporcie
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-04-11
Pi
14:30
17:45
Żywienie w sporcie
L
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-04-13
Ni
09:50
12:50
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-04-13
Ni
13:00
16:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-NP 23/24
10LK AS-55
2025-04-16
Śr
09:55
10:55
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-04-16
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-04-16
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-04-16
Śr
15:45
17:50
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-04-16
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-04-23
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-04-25
Pi
08:00
09:00
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-04-25
Pi
09:15
12:30
Żywienie w zdrowiu
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-04-25
Pi
12:40
14:15
Żywienie w sporcie
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-04-25
Pi
14:30
17:45
Żywienie w sporcie
L
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-04-30
Śr
09:55
10:55
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-04-30
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-04-30
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-04-30
Śr
15:45
17:50
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-04-30
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-05-07
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-05-09
Pi
08:00
09:00
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-05-09
Pi
09:15
12:30
Żywienie w zdrowiu
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-05-09
Pi
12:40
14:15
Żywienie w sporcie
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-05-09
Pi
14:30
17:45
Żywienie w sporcie
L
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-05-14
Śr
09:55
10:55
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-05-14
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-05-14
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-05-14
Śr
15:45
17:50
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-05-14
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-05-21
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-05-23
Pi
08:00
09:00
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-05-23
Pi
09:15
12:30
Żywienie w zdrowiu
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-05-23
Pi
12:40
14:15
Żywienie w sporcie
W
21S-SP 23/24
105PK AS-54
2025-05-23
Pi
14:30
17:45
Żywienie w sporcie
L
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-05-25
Ni
09:50
12:50
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-05-25
Ni
13:00
16:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-NP 23/24
10LK AS-55
2025-05-28
Śr
09:55
10:55
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-05-28
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-05-28
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-05-28
Śr
15:45
17:50
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-05-28
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-06-01
Ni
09:50
12:50
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-NP 23/24
2LK AS-55
2025-06-01
Ni
13:00
16:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-NP 23/24
10LK AS-55
2025-06-04
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-06-06
Pi
08:00
09:00
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-06-06
Pi
09:15
12:30
Żywienie w zdrowiu
W
21S-SP 23/24
18 A-8
2025-06-06
Pi
12:40
14:15
Żywienie w sporcie
W
21S-SP 23/24
18 A-8
2025-06-06
Pi
14:30
17:45
Żywienie w sporcie
L
21S-SP 23/24/A; 21S-SP 23/24/B
18 A-8
2025-06-11
Śr
09:55
10:55
Konsultacje
I
105PK AS-54
2025-06-11
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8 ; 18 A-8
2025-06-11
Śr
13:35
15:40
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/A
10LK AS-55
2025-06-11
Śr
15:45
17:50
Podstawy technologii surowców roślinnych
W
21ŻCiD-SP 23/24
2LK AS-55
2025-06-11
Śr
17:55
20:00
Podstawy technologii surowców roślinnych
L
21ŻCiD-SP 23/24/B
10LK AS-55
2025-06-25
Śr
11:00
12:00
Żywienie w zdrowiu
E
21S-SP 23/24
116 A-8
2025-09-10
Śr
11:00
12:00
Żywienie w zdrowiu
E
21S-SP 23/24
116 A-8
2025-10-01
Śr
08:10
11:15
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
105PK AS-54
2025-10-01
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-01
Śr
11:30
14:35
Dietoprofilaktyka
W
31ŻCiD-SP 23/24
105PK AS-54
2025-10-01
Śr
14:50
17:40
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
105PK AS-54
2025-10-02
Cz
08:00
11:05
Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych
Ć
41ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-10-05
Ni
15:00
19:30
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-NP 23/24
8PK AS-54
2025-10-08
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-14
Wt
13:40
16:30
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-10-14
Wt
16:45
19:35
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-SP 23/24/A
8PK AS-54
2025-10-15
Śr
08:10
11:15
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
105PK AS-54
2025-10-15
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-15
Śr
11:30
14:35
Dietoprofilaktyka
W
31ŻCiD-SP 23/24
105PK AS-54
2025-10-15
Śr
14:50
17:40
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
105PK AS-54
2025-10-16
Cz
08:00
11:05
Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych
Ć
41ŻCiD-SP 22/23
2LK AS-55
2025-10-16
Cz
11:30
13:05
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
W
11TŻiŻC-SD_24/25
2LK AS-55
2025-10-16
Cz
13:15
14:50
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
L
11TŻiŻC-SD_24/25
2LK AS-55
2025-10-18
So
08:00
11:45
technologie fermentacyjne
W
SPEW2024/2025L
sala 108 aula Pałac Kalsk
2025-10-22
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-25
So
15:00
16:30
Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych
Ć
41ŻCiD-NP 22/23
2025-10-25
So
16:40
18:55
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
W
11TŻiŻC-ND_24/25
105PK AS-54
2025-10-26
Ni
08:00
11:10
Dietoprofilaktyka
W
31ŻCiD-NP 23/24
106PK AS-54
2025-10-26
Ni
11:15
16:30
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-NP 23/24
8PK AS-54
2025-10-28
Wt
11:40
13:35
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-10-28
Wt
13:40
16:30
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-10-28
Wt
16:45
19:35
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-SP 23/24/A
8PK AS-54
2025-10-29
Śr
08:10
11:15
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-10-29
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-10-29
Śr
11:30
14:35
Dietoprofilaktyka
W
31ŻCiD-SP 23/24
105PK AS-54
2025-10-29
Śr
14:50
17:40
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
8PK AS-54
2025-10-30
Cz
08:00
11:05
Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych
Ć
41ŻCiD-SP 22/23
8PK AS-54
2025-10-30
Cz
11:30
13:05
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
W
11TŻiŻC-SD_24/25
2LK AS-55
2025-10-30
Cz
13:15
14:50
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
L
11TŻiŻC-SD_24/25
8PK AS-54
2025-11-05
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-12
Śr
08:10
11:15
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-11-12
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-12
Śr
11:30
14:35
Dietoprofilaktyka
W
31ŻCiD-SP 23/24
105PK AS-54
2025-11-12
Śr
14:50
17:40
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
8PK AS-54
2025-11-14
Pi
11:40
13:35
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-11-14
Pi
13:40
16:30
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-11-14
Pi
16:45
19:35
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-SP 23/24/A
8PK AS-54
2025-11-15
So
11:20
13:35
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
W
11TŻiŻC-ND_24/25
105PK AS-54
2025-11-15
So
14:15
16:30
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
L
11TŻiŻC-ND_24/25/A
8PK AS-54
2025-11-15
So
16:40
18:55
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
L
11TŻiŻC-ND_24/25/B
8PK AS-54
2025-11-16
Ni
08:00
11:10
Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych
Ć
41ŻCiD-NP 22/23
w dniu 16.11.2025 - sala 1LK
w dniu 14.12.2025 sala 1LK
w dniu 01.02.2026 sala 105 PK
2025-11-16
Ni
11:20
14:50
Dietoprofilaktyka
W
31ŻCiD-NP 23/24
105PK AS-54
2025-11-16
Ni
15:00
18:00
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-NP 23/24
105PK AS-54
2025-11-19
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-25
Wt
11:40
13:35
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-11-25
Wt
13:40
16:30
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-11-25
Wt
16:45
19:35
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-SP 23/24/A
8PK AS-54
2025-11-26
Śr
08:10
11:15
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-11-26
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-11-26
Śr
11:30
14:35
Dietoprofilaktyka
W
31ŻCiD-SP 23/24
105PK AS-54
2025-11-26
Śr
14:50
17:40
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
8PK AS-54
2025-11-27
Cz
08:00
11:05
Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych
Ć
41ŻCiD-SP 22/23
8PK AS-54
2025-11-27
Cz
11:30
13:05
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
W
11TŻiŻC-SD_24/25
2LK AS-55
2025-11-27
Cz
13:15
14:50
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
L
11TŻiŻC-SD_24/25
8PK AS-54
2025-12-09
Wt
11:40
13:35
Konsultacje
I
204PK AS-54
2025-12-09
Wt
13:40
16:30
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-12-09
Wt
16:45
19:35
Dietoprofilaktyka
P
31ŻCiD-SP 23/24/A
8PK AS-54
2025-12-10
Śr
08:10
11:15
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/B
8PK AS-54
2025-12-10
Śr
11:00
13:00
Dyżur pracowniczy
I
115 A-8
2025-12-10
Śr
11:30
14:35
Dietoprofilaktyka
W
31ŻCiD-SP 23/24
105PK AS-54
2025-12-10
Śr
14:50
17:40
Dietoprofilaktyka
L
31ŻCiD-SP 23/24/A
8PK AS-54
2025-12-11
Cz
08:00
11:05
Podstawy dietetyki w chorobach metabolicznych
Ć
41ŻCiD-SP 22/23
8PK AS-54
2025-12-11
Cz
11:30
13:05
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
W
11TŻiŻC-SD_24/25
2LK AS-55
2025-12-11
Cz
13:15
14:50
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
L
11TŻiŻC-SD_24/25
8PK AS-54
2025-12-13
So
13:00
15:15
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
L
11TŻiŻC-ND_24/25/A
8PK AS-54
2025-12-13
So
15:20
17:35
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
L
11TŻiŻC-ND_24/25/B
8PK AS-54
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-ND_24/25/A
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-ND_24/25/B
Realizacja zajęć w dniu 07.12.2025r od godz. 8:00 b budynku Laboratorium w Kalsku
Nr
Pracownia magisterska
L
11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
Nr
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-ND_24/25/A
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi
Nr
Seminarium dyplomowe
K
11TŻiŻC-SD_24/25
Realizacja w terminach po uzgodnieniu z prowadzącymi