Plan zajęć

204PK AS-54

sala wykładowa; liczba miejsc: 20

Jedn. zarządzająca: Uniwersytet Zielonogórski

Filtr:

Legenda: RZ - rodzaj zajęć.

Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel Terminy
Poniedziałek
15:30 16:35 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/A mgr Monika Kruszelnicka DP
16:40 18:50 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24 mgr Monika Kruszelnicka DP
18:55 20:00 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Monika Kruszelnicka DP
Wtorek
08:00 11:15 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/A mgr Małgorzata Szeląg DP
11:30 14:45 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/B mgr Małgorzata Szeląg DP
Czwartek
08:00 11:15 Język obcy 11TŻiŻC-SD_24/25 mgr Małgorzata Szeląg DP
16:40 18:15 Reduction and alternative diets WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz DN
Piątek
08:00 09:35 Characteristics of individual food product groups WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks DN
08:00 11:15 Język obcy 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Małgorzata Szeląg DP
09:40 11:15 Mass Catering WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks DN
11:20 12:55 Food Microbiology WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek DN
13:00 14:35 Biologicaly active Compounds WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek DN
14:55 16:30 Nutrition in selected diet related diseases WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz DN
Sobota
08:00 09:30 Język obcy 11TŻiŻC-ND_24/25 mgr Małgorzata Szeląg 2025-12-13
09:40 11:10 Język obcy 11TŻiŻC-ND_24/25 mgr Małgorzata Szeląg 2025-11-15; 2025-11-22; 2025-12-06; 2026-01-10; 2026-01-24; 2026-01-31
16:40 18:10 Język obcy 31ŻCiD-NP 23/24 mgr Małgorzata Szeląg 2025-10-25; 2025-11-22; 2025-12-06; 2025-12-13; 2026-01-24; 2026-01-31
18:20 19:50 Język obcy 21ŻCiD-NP 24/25 mgr Małgorzata Szeląg 2025-10-25; 2025-11-15; 2025-11-22; 2025-12-06; 2026-01-10; 2026-01-24; 2026-01-31
18:20 19:50 Język obcy 31ŻCiD-NP 23/24 mgr Małgorzata Szeląg 2025-12-13
Niedziela
11:20 12:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek 2026-01-25
Termin Dzień Od Do Przedmiot RZ Grupy Nauczyciel
2025-10-23 Cz 08:00 11:15 Język obcy 11TŻiŻC-SD_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-10-24 Pi 08:00 11:15 Język obcy 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Małgorzata Szeląg
2025-10-25 So 16:40 18:10 Język obcy 31ŻCiD-NP 23/24 mgr Małgorzata Szeląg
2025-10-25 So 18:20 19:50 Język obcy 21ŻCiD-NP 24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-10-30 Cz 16:40 18:15 Reduction and alternative diets WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-10-31 Pi 08:00 09:35 Characteristics of individual food product groups WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-31 Pi 09:40 11:15 Mass Catering WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2025-10-31 Pi 11:20 12:55 Food Microbiology WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2025-10-31 Pi 13:00 14:35 Biologicaly active Compounds WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2025-10-31 Pi 14:55 16:30 Nutrition in selected diet related diseases WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-11-03 Po 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/A mgr Monika Kruszelnicka
2025-11-03 Po 16:40 18:50 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24 mgr Monika Kruszelnicka
2025-11-03 Po 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Monika Kruszelnicka
2025-11-04 Wt 08:00 11:15 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/A mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-04 Wt 11:30 14:45 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/B mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-06 Cz 08:00 11:15 Język obcy 11TŻiŻC-SD_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-07 Pi 08:00 11:15 Język obcy 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-15 So 09:40 11:10 Język obcy 11TŻiŻC-ND_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-15 So 18:20 19:50 Język obcy 21ŻCiD-NP 24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-17 Po 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/A mgr Monika Kruszelnicka
2025-11-17 Po 16:40 18:50 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24 mgr Monika Kruszelnicka
2025-11-17 Po 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Monika Kruszelnicka
2025-11-18 Wt 08:00 11:15 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/A mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-18 Wt 11:30 14:45 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/B mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-20 Cz 08:00 11:15 Język obcy 11TŻiŻC-SD_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-21 Pi 08:00 11:15 Język obcy 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-22 So 09:40 11:10 Język obcy 11TŻiŻC-ND_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-22 So 16:40 18:10 Język obcy 31ŻCiD-NP 23/24 mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-22 So 18:20 19:50 Język obcy 21ŻCiD-NP 24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-11-27 Cz 16:40 18:15 Reduction and alternative diets WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-11-28 Pi 08:00 09:35 Characteristics of individual food product groups WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-28 Pi 09:40 11:15 Mass Catering WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2025-11-28 Pi 11:20 12:55 Food Microbiology WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2025-11-28 Pi 13:00 14:35 Biologicaly active Compounds WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2025-11-28 Pi 14:55 16:30 Nutrition in selected diet related diseases WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-12-01 Po 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/A mgr Monika Kruszelnicka
2025-12-01 Po 16:40 18:50 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24 mgr Monika Kruszelnicka
2025-12-01 Po 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Monika Kruszelnicka
2025-12-02 Wt 08:00 11:15 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/A mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-02 Wt 11:30 14:45 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/B mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-04 Cz 08:00 11:15 Język obcy 11TŻiŻC-SD_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-05 Pi 08:00 11:15 Język obcy 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-06 So 09:40 11:10 Język obcy 11TŻiŻC-ND_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-06 So 16:40 18:10 Język obcy 31ŻCiD-NP 23/24 mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-06 So 18:20 19:50 Język obcy 21ŻCiD-NP 24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-11 Cz 16:40 18:15 Reduction and alternative diets WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-12-12 Pi 08:00 09:35 Characteristics of individual food product groups WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-12 Pi 09:40 11:15 Mass Catering WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2025-12-12 Pi 11:20 12:55 Food Microbiology WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2025-12-12 Pi 13:00 14:35 Biologicaly active Compounds WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2025-12-12 Pi 14:55 16:30 Nutrition in selected diet related diseases WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2025-12-13 So 08:00 09:30 Język obcy 11TŻiŻC-ND_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-13 So 16:40 18:10 Język obcy 31ŻCiD-NP 23/24 mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-13 So 18:20 19:50 Język obcy 31ŻCiD-NP 23/24 mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-15 Po 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/A mgr Monika Kruszelnicka
2025-12-15 Po 16:40 18:50 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24 mgr Monika Kruszelnicka
2025-12-15 Po 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Monika Kruszelnicka
2025-12-16 Wt 08:00 11:15 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/A mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-16 Wt 11:30 14:45 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/B mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-18 Cz 08:00 11:15 Język obcy 11TŻiŻC-SD_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2025-12-19 Pi 08:00 11:15 Język obcy 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-08 Cz 16:40 18:15 Reduction and alternative diets WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2026-01-09 Pi 08:00 09:35 Characteristics of individual food product groups WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-09 Pi 09:40 11:15 Mass Catering WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-09 Pi 11:20 12:55 Food Microbiology WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-09 Pi 13:00 14:35 Biologicaly active Compounds WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-09 Pi 14:55 16:30 Nutrition in selected diet related diseases WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2026-01-10 So 09:40 11:10 Język obcy 11TŻiŻC-ND_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-10 So 18:20 19:50 Język obcy 21ŻCiD-NP 24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-12 Po 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/A mgr Monika Kruszelnicka
2026-01-12 Po 16:40 18:50 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24 mgr Monika Kruszelnicka
2026-01-12 Po 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Monika Kruszelnicka
2026-01-13 Wt 08:00 11:15 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/A mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-13 Wt 11:30 14:45 Język obcy 21ŻCiD-SP 24/25/B mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-15 Cz 08:00 11:15 Język obcy 11TŻiŻC-SD_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-16 Pi 08:00 11:15 Język obcy 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-22 Cz 16:40 18:15 Reduction and alternative diets WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2026-01-23 Pi 08:00 09:35 Characteristics of individual food product groups WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-23 Pi 09:40 11:15 Mass Catering WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-23 Pi 11:20 12:55 Food Microbiology WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-23 Pi 13:00 14:35 Biologicaly active Compounds WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-23 Pi 14:55 16:30 Nutrition in selected diet related diseases WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2026-01-24 So 09:40 11:10 Język obcy 11TŻiŻC-ND_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-24 So 16:40 18:10 Język obcy 31ŻCiD-NP 23/24 mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-24 So 18:20 19:50 Język obcy 21ŻCiD-NP 24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-25 Ni 11:20 12:50 Żywność modyfikowana genetycznie 41ŻCiD-NP 22/23 dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-29 Cz 16:40 18:15 Reduction and alternative diets WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2026-01-30 Pi 08:00 09:35 Characteristics of individual food product groups WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-30 Pi 09:40 11:15 Mass Catering WNB-Erasmus dr inż. Jarosław Kliks
2026-01-30 Pi 11:20 12:55 Food Microbiology WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-30 Pi 13:00 14:35 Biologicaly active Compounds WNB-Erasmus dr Justyna Korycka - Korwek
2026-01-30 Pi 14:55 16:30 Nutrition in selected diet related diseases WNB-Erasmus mgr inż. Agnieszka Kłysz
2026-01-31 So 09:40 11:10 Język obcy 11TŻiŻC-ND_24/25 mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-31 So 16:40 18:10 Język obcy 31ŻCiD-NP 23/24 mgr Małgorzata Szeląg
2026-01-31 So 18:20 19:50 Język obcy 21ŻCiD-NP 24/25 mgr Małgorzata Szeląg