Jedn. zarządzająca: Uniwersytet Zielonogórski
Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-10-23 | Cz | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 11TŻiŻC-SD_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-10-24 | Pi | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-10-25 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | 31ŻCiD-NP 23/24 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-10-25 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | 21ŻCiD-NP 24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-10-30 | Cz | 16:40 | 18:15 | Reduction and alternative diets | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-10-31 | Pi | 08:00 | 09:35 | Characteristics of individual food product groups | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-10-31 | Pi | 09:40 | 11:15 | Mass Catering | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-10-31 | Pi | 11:20 | 12:55 | Food Microbiology | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-10-31 | Pi | 13:00 | 14:35 | Biologicaly active Compounds | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-10-31 | Pi | 14:55 | 16:30 | Nutrition in selected diet related diseases | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-11-03 | Po | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24/A | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-11-03 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-11-03 | Po | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-11-04 | Wt | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 21ŻCiD-SP 24/25/A | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-04 | Wt | 11:30 | 14:45 | Język obcy | 21ŻCiD-SP 24/25/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-06 | Cz | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 11TŻiŻC-SD_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-07 | Pi | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-15 | So | 09:40 | 11:10 | Język obcy | 11TŻiŻC-ND_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-15 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | 21ŻCiD-NP 24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-17 | Po | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24/A | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-11-17 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-11-17 | Po | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-11-18 | Wt | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 21ŻCiD-SP 24/25/A | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-18 | Wt | 11:30 | 14:45 | Język obcy | 21ŻCiD-SP 24/25/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-20 | Cz | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 11TŻiŻC-SD_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-21 | Pi | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-22 | So | 09:40 | 11:10 | Język obcy | 11TŻiŻC-ND_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-22 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | 31ŻCiD-NP 23/24 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-22 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | 21ŻCiD-NP 24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-11-27 | Cz | 16:40 | 18:15 | Reduction and alternative diets | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-11-28 | Pi | 08:00 | 09:35 | Characteristics of individual food product groups | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-11-28 | Pi | 09:40 | 11:15 | Mass Catering | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-11-28 | Pi | 11:20 | 12:55 | Food Microbiology | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-11-28 | Pi | 13:00 | 14:35 | Biologicaly active Compounds | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-11-28 | Pi | 14:55 | 16:30 | Nutrition in selected diet related diseases | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-12-01 | Po | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24/A | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-12-01 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-12-01 | Po | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-12-02 | Wt | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 21ŻCiD-SP 24/25/A | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-02 | Wt | 11:30 | 14:45 | Język obcy | 21ŻCiD-SP 24/25/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-04 | Cz | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 11TŻiŻC-SD_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-05 | Pi | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-06 | So | 09:40 | 11:10 | Język obcy | 11TŻiŻC-ND_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-06 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | 31ŻCiD-NP 23/24 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-06 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | 21ŻCiD-NP 24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-11 | Cz | 16:40 | 18:15 | Reduction and alternative diets | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-12-12 | Pi | 08:00 | 09:35 | Characteristics of individual food product groups | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-12-12 | Pi | 09:40 | 11:15 | Mass Catering | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2025-12-12 | Pi | 11:20 | 12:55 | Food Microbiology | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-12-12 | Pi | 13:00 | 14:35 | Biologicaly active Compounds | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-12-12 | Pi | 14:55 | 16:30 | Nutrition in selected diet related diseases | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-12-13 | So | 08:00 | 09:30 | Język obcy | 11TŻiŻC-ND_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-13 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | 31ŻCiD-NP 23/24 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-13 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | 31ŻCiD-NP 23/24 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-15 | Po | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24/A | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-12-15 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-12-15 | Po | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Monika Kruszelnicka | |
2025-12-16 | Wt | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 21ŻCiD-SP 24/25/A | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-16 | Wt | 11:30 | 14:45 | Język obcy | 21ŻCiD-SP 24/25/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-18 | Cz | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 11TŻiŻC-SD_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2025-12-19 | Pi | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-08 | Cz | 16:40 | 18:15 | Reduction and alternative diets | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2026-01-09 | Pi | 08:00 | 09:35 | Characteristics of individual food product groups | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-09 | Pi | 09:40 | 11:15 | Mass Catering | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-09 | Pi | 11:20 | 12:55 | Food Microbiology | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-09 | Pi | 13:00 | 14:35 | Biologicaly active Compounds | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-09 | Pi | 14:55 | 16:30 | Nutrition in selected diet related diseases | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2026-01-10 | So | 09:40 | 11:10 | Język obcy | 11TŻiŻC-ND_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-10 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | 21ŻCiD-NP 24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-12 | Po | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24/A | mgr Monika Kruszelnicka | |
2026-01-12 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24 | mgr Monika Kruszelnicka | |
2026-01-12 | Po | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Monika Kruszelnicka | |
2026-01-13 | Wt | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 21ŻCiD-SP 24/25/A | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-13 | Wt | 11:30 | 14:45 | Język obcy | 21ŻCiD-SP 24/25/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-15 | Cz | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 11TŻiŻC-SD_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-16 | Pi | 08:00 | 11:15 | Język obcy | 31ŻCiD-SP 23/24/A; 31ŻCiD-SP 23/24/B | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-22 | Cz | 16:40 | 18:15 | Reduction and alternative diets | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2026-01-23 | Pi | 08:00 | 09:35 | Characteristics of individual food product groups | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-23 | Pi | 09:40 | 11:15 | Mass Catering | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-23 | Pi | 11:20 | 12:55 | Food Microbiology | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-23 | Pi | 13:00 | 14:35 | Biologicaly active Compounds | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-23 | Pi | 14:55 | 16:30 | Nutrition in selected diet related diseases | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2026-01-24 | So | 09:40 | 11:10 | Język obcy | 11TŻiŻC-ND_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-24 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | 31ŻCiD-NP 23/24 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-24 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | 21ŻCiD-NP 24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-25 | Ni | 11:20 | 12:50 | Żywność modyfikowana genetycznie | 41ŻCiD-NP 22/23 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-29 | Cz | 16:40 | 18:15 | Reduction and alternative diets | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2026-01-30 | Pi | 08:00 | 09:35 | Characteristics of individual food product groups | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-30 | Pi | 09:40 | 11:15 | Mass Catering | WNB-Erasmus | dr inż. Jarosław Kliks | |
2026-01-30 | Pi | 11:20 | 12:55 | Food Microbiology | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-30 | Pi | 13:00 | 14:35 | Biologicaly active Compounds | WNB-Erasmus | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2026-01-30 | Pi | 14:55 | 16:30 | Nutrition in selected diet related diseases | WNB-Erasmus | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2026-01-31 | So | 09:40 | 11:10 | Język obcy | 11TŻiŻC-ND_24/25 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-31 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | 31ŻCiD-NP 23/24 | mgr Małgorzata Szeląg | |
2026-01-31 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | 21ŻCiD-NP 24/25 | mgr Małgorzata Szeląg |