Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Sobota | |||||||
B | 08:00 | 09:40 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | 2024-11-23; 2024-12-07; 2024-12-14; 2025-01-25 | |
A | 08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | 2024-11-30 | |
B | 08:00 | 10:15 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 8PK AS-54 | 2024-11-30 | |
A | 08:00 | 13:10 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | 2025-01-11 | |
B | 08:40 | 13:10 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | 2025-01-11 | |
A | 09:45 | 11:15 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | 2025-01-25 | |
B | 09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | 2024-11-23; 2024-12-07 | |
A | 10:20 | 12:35 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 8PK AS-54 | 2024-11-30 | |
B | 10:20 | 12:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | 2024-11-30 | |
10:35 | 12:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | 2024-12-14 | ||
11:20 | 14:50 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | 2025-01-25 | ||
13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 104PK AS-54 | 2024-11-30 | ||
13:20 | 14:55 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | 2025-01-11 | ||
A | 13:20 | 15:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | 2024-12-14 | |
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | 2024-11-23; 2024-12-07 | ||
15:00 | 16:30 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | 2025-01-25 | ||
A | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | 2024-11-30 | |
B | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | 2024-11-30 | |
A | 15:00 | 19:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | 2025-01-11 | |
B | 15:00 | 19:50 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | 2025-01-11 | |
B | 15:45 | 17:45 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | 2024-12-14 | |
B | 16:40 | 18:30 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | 2025-01-25 | |
A | 16:40 | 19:40 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | 2025-01-25 | |
A | 16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | 2024-11-23; 2024-12-07 | |
18:15 | 20:30 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 101PK AS-54 | 2024-12-14 | ||
18:20 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | 2024-11-30 | ||
Niedziela | |||||||
08:00 | 11:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | 2024-11-24; 2025-01-12 | ||
A | 08:00 | 11:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 1LK AS-55 | 2024-12-01 | |
A | 08:00 | 12:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | 2024-12-08; 2025-01-26 | |
09:40 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 106PK AS-54 | 2024-12-15 | ||
B | 10:15 | 12:30 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | 2024-12-08; 2025-01-26 | |
11:20 | 12:50 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | 2024-11-24; 2025-01-12 | ||
A | 11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | 2024-12-15 | |
B | 11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | 2024-12-15 | |
11:46 | 14:00 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 1LK AS-55 | 2024-12-01 | ||
12:40 | 15:25 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | 2024-12-08; 2025-01-26 | ||
13:20 | 16:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | 2024-11-24 | ||
13:20 | 16:20 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 106PK AS-54 | 2025-01-12 | ||
14:05 | 16:20 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 101PK AS-54 | 2024-12-01 | ||
A | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | 2024-12-15 | |
B | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | 2024-12-15 | |
B | 15:30 | 20:00 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | 2024-12-08; 2025-01-26 | |
A | 16:45 | 18:25 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | 2024-11-24; 2024-12-01; 2024-12-08 | |
A | 17:15 | 18:55 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | 2025-01-12; 2025-01-26 | |
18:20 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 104PK AS-54 | 2024-12-15 |
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-23 | So | B | 08:00 | 09:40 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2024-11-23 | So | B | 09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-11-23 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | ||
2024-11-23 | So | A | 16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-11-24 | Ni | 08:00 | 11:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2024-11-24 | Ni | 11:20 | 12:50 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2024-11-24 | Ni | 13:20 | 16:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | ||
2024-11-24 | Ni | A | 16:45 | 18:25 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2024-11-30 | So | A | 08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2024-11-30 | So | B | 08:00 | 10:15 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 8PK AS-54 | |
2024-11-30 | So | B | 10:20 | 12:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2024-11-30 | So | A | 10:20 | 12:35 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 8PK AS-54 | |
2024-11-30 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 104PK AS-54 | ||
2024-11-30 | So | A | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2024-11-30 | So | B | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2024-11-30 | So | 18:20 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | ||
2024-12-01 | Ni | A | 08:00 | 11:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 1LK AS-55 | |
2024-12-01 | Ni | 11:46 | 14:00 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 1LK AS-55 | ||
2024-12-01 | Ni | 14:05 | 16:20 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 101PK AS-54 | ||
2024-12-01 | Ni | A | 16:45 | 18:25 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2024-12-07 | So | B | 08:00 | 09:40 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2024-12-07 | So | B | 09:50 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-12-07 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | ||
2024-12-07 | So | A | 16:40 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-12-08 | Ni | A | 08:00 | 12:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | |
2024-12-08 | Ni | B | 10:15 | 12:30 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-12-08 | Ni | 12:40 | 15:25 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | ||
2024-12-08 | Ni | B | 15:30 | 20:00 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | |
2024-12-08 | Ni | A | 16:45 | 18:25 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2024-12-14 | So | B | 08:00 | 09:40 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2024-12-14 | So | 10:35 | 12:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | ||
2024-12-14 | So | A | 13:20 | 15:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2024-12-14 | So | B | 15:45 | 17:45 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2024-12-14 | So | 18:15 | 20:30 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 101PK AS-54 | ||
2024-12-15 | Ni | 09:40 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 106PK AS-54 | ||
2024-12-15 | Ni | A | 11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2024-12-15 | Ni | B | 11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2024-12-15 | Ni | A | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2024-12-15 | Ni | B | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2024-12-15 | Ni | 18:20 | 19:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 104PK AS-54 | ||
2025-01-11 | So | A | 08:00 | 13:10 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-01-11 | So | B | 08:40 | 13:10 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-01-11 | So | 13:20 | 14:55 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-01-11 | So | A | 15:00 | 19:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | |
2025-01-11 | So | B | 15:00 | 19:50 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2025-01-12 | Ni | 08:00 | 11:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-01-12 | Ni | 11:20 | 12:50 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-01-12 | Ni | 13:20 | 16:20 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 106PK AS-54 | ||
2025-01-12 | Ni | A | 17:15 | 18:55 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2025-01-25 | So | B | 08:00 | 09:40 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2025-01-25 | So | A | 09:45 | 11:15 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-01-25 | So | 11:20 | 14:50 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2025-01-25 | So | 15:00 | 16:30 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-01-25 | So | B | 16:40 | 18:30 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2025-01-25 | So | A | 16:40 | 19:40 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-01-26 | Ni | A | 08:00 | 12:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | |
2025-01-26 | Ni | B | 10:15 | 12:30 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-01-26 | Ni | 12:40 | 15:25 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | ||
2025-01-26 | Ni | B | 15:30 | 20:00 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 101PK AS-54 | |
2025-01-26 | Ni | A | 17:15 | 18:55 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 |