Plan zajęć

31ŻCiD-NP 22/23

Żywienie człowieka i dietoterapia
niestacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr zimowy 2024/2025

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Sobota
B 08:00 09:40 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2024-11-23; 2024-12-07; 2024-12-14; 2025-01-25
A 08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2024-11-30
B 08:00 10:15 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 8PK AS-54 2024-11-30
A 08:00 13:10 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55 2025-01-11
B 08:40 13:10 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54 2025-01-11
A 09:45 11:15 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55 2025-01-25
B 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2024-11-23; 2024-12-07
A 10:20 12:35 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 8PK AS-54 2024-11-30
B 10:20 12:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2024-11-30
  10:35 12:50 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55 2024-12-14
  11:20 14:50 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54 2025-01-25
  13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54 2024-11-30
  13:20 14:55 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2025-01-11
A 13:20 15:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2024-12-14
  13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55 2024-11-23; 2024-12-07
  15:00 16:30 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2025-01-25
A 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2024-11-30
B 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2024-11-30
A 15:00 19:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54 2025-01-11
B 15:00 19:50 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55 2025-01-11
B 15:45 17:45 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2024-12-14
B 16:40 18:30 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55 2025-01-25
A 16:40 19:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2025-01-25
A 16:40 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2024-11-23; 2024-12-07
  18:15 20:30 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 101PK AS-54 2024-12-14
  18:20 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54 2024-11-30
Niedziela
  08:00 11:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2024-11-24; 2025-01-12
A 08:00 11:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 1LK AS-55 2024-12-01
A 08:00 12:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54 2024-12-08; 2025-01-26
  09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 106PK AS-54 2024-12-15
B 10:15 12:30 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2024-12-08; 2025-01-26
  11:20 12:50 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2024-11-24; 2025-01-12
A 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2024-12-15
B 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2024-12-15
  11:46 14:00 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 1LK AS-55 2024-12-01
  12:40 15:25 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54 2024-12-08; 2025-01-26
  13:20 16:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55 2024-11-24
  13:20 16:20 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 106PK AS-54 2025-01-12
  14:05 16:20 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 101PK AS-54 2024-12-01
A 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2024-12-15
B 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2024-12-15
B 15:30 20:00 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54 2024-12-08; 2025-01-26
A 16:45 18:25 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2024-11-24; 2024-12-01; 2024-12-08
A 17:15 18:55 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2025-01-12; 2025-01-26
  18:20 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54 2024-12-15
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2024-11-23 So B 08:00 09:40 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-11-23 So B 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-11-23 So   13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2024-11-23 So A 16:40 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-11-24 Ni   08:00 11:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2024-11-24 Ni   11:20 12:50 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2024-11-24 Ni   13:20 16:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2024-11-24 Ni A 16:45 18:25 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-11-30 So A 08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-11-30 So B 08:00 10:15 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 8PK AS-54
2024-11-30 So B 10:20 12:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-11-30 So A 10:20 12:35 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 8PK AS-54
2024-11-30 So   13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 104PK AS-54
2024-11-30 So A 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-11-30 So B 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2024-11-30 So   18:20 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54
2024-12-01 Ni A 08:00 11:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 1LK AS-55
2024-12-01 Ni   11:46 14:00 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 1LK AS-55
2024-12-01 Ni   14:05 16:20 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 101PK AS-54
2024-12-01 Ni A 16:45 18:25 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-07 So B 08:00 09:40 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-07 So B 09:50 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-12-07 So   13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2024-12-07 So A 16:40 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-12-08 Ni A 08:00 12:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54
2024-12-08 Ni B 10:15 12:30 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-12-08 Ni   12:40 15:25 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54
2024-12-08 Ni B 15:30 20:00 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54
2024-12-08 Ni A 16:45 18:25 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-14 So B 08:00 09:40 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-14 So   10:35 12:50 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2024-12-14 So A 13:20 15:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-12-14 So B 15:45 17:45 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-12-14 So   18:15 20:30 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 101PK AS-54
2024-12-15 Ni   09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 106PK AS-54
2024-12-15 Ni A 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2024-12-15 Ni B 11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-12-15 Ni A 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-12-15 Ni B 15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2024-12-15 Ni   18:20 19:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-01-11 So A 08:00 13:10 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-01-11 So B 08:40 13:10 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-01-11 So   13:20 14:55 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-01-11 So A 15:00 19:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54
2025-01-11 So B 15:00 19:50 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2025-01-12 Ni   08:00 11:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-01-12 Ni   11:20 12:50 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-01-12 Ni   13:20 16:20 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 106PK AS-54
2025-01-12 Ni A 17:15 18:55 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-25 So B 08:00 09:40 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-25 So A 09:45 11:15 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-01-25 So   11:20 14:50 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2025-01-25 So   15:00 16:30 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-01-25 So B 16:40 18:30 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2025-01-25 So A 16:40 19:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-01-26 Ni A 08:00 12:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54
2025-01-26 Ni B 10:15 12:30 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-01-26 Ni   12:40 15:25 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54
2025-01-26 Ni B 15:30 20:00 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 101PK AS-54
2025-01-26 Ni A 17:15 18:55 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54