Legenda: RZ - rodzaj zajęć.
Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | ||||||
17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz | D | ||
Sobota | ||||||
08:00 | 11:00 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-12 | |
13:20 | 18:10 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2025-06-14 | |
13:45 | 15:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-12 | |
15:35 | 19:20 | Ochrona winorośli | SPEW2024/2025L | dr inż. Janusz Mazurek | 2025-04-26 | |
Niedziela | ||||||
08:00 | 11:45 | Pielęgnacja winnic | SPEW2024/2025L | mgr inż. Bartosz Kucuń | 2025-06-15 | |
08:00 | 11:45 | Uprawa i żywienie winorośli | SPEW2024/2025L | dr hab. inż. Ireneusz Ochmian | 2025-04-27 | |
11:50 | 15:35 | Ochrona winorośli | SPEW2024/2025L | dr inż. Janusz Mazurek | 2025-04-27 | |
13:20 | 18:10 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2025-05-11 |
Termin | Dzień | Od | Do | Przedmiot | RZ | Grupy | Nauczyciel |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-04-07 | Po | 17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-04-12 | So | 08:00 | 11:00 | Seminarium dyplomowe | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-04-12 | So | 13:45 | 15:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | 31ŻCiD-NP 22/23 | dr Justyna Korycka - Korwek | |
2025-04-14 | Po | 17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-04-26 | So | 15:35 | 19:20 | Ochrona winorośli | SPEW2024/2025L | dr inż. Janusz Mazurek | |
2025-04-27 | Ni | 08:00 | 11:45 | Uprawa i żywienie winorośli | SPEW2024/2025L | dr hab. inż. Ireneusz Ochmian | |
2025-04-27 | Ni | 11:50 | 15:35 | Ochrona winorośli | SPEW2024/2025L | dr inż. Janusz Mazurek | |
2025-04-28 | Po | 17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-05-05 | Po | 17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-05-11 | Ni | 13:20 | 18:10 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-05-12 | Po | 17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-05-19 | Po | 17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-05-26 | Po | 17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-06-02 | Po | 17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-06-09 | Po | 17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-06-14 | So | 13:20 | 18:10 | Podstawy żywienia człowieka | 11ŻCiD-NP 24/25/A | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |
2025-06-15 | Ni | 08:00 | 11:45 | Pielęgnacja winnic | SPEW2024/2025L | mgr inż. Bartosz Kucuń | |
2025-06-16 | Po | 17:00 | 18:00 | Konsultacje | mgr inż. Agnieszka Kłysz |