Plan zajęć

11TŻiŻC-SD 24/25

Technologia żywności i żywienie człowieka
stacjonarne / drugiego stopnia z tyt. magistra
semestr letni 2024/2025

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Poniedziałek
A 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54 DP
A 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54 DP
  15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 DP
  18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 DP
Wtorek
  08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska DP
  09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska DP
  11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 DP
  11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54 DN
A 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55 DP
  13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54 DN
  15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54 DP
  15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54 DN
A 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 DP
  16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54 DN
Czwartek
  10:30 15:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 105PK AS-54 2025-04-03; 2025-05-29; 2025-06-12
A 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55 2025-04-03; 2025-05-29; 2025-06-12
Nieregularne
B     Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ D
B     Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks D
B     Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska; dr inż. Agnieszka Maj D
B     Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek D
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-04-01 Wt   08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-01 Wt   09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-01 Wt   11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-04-01 Wt A 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-04-01 Wt   15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-04-01 Wt A 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-04-03 Cz   10:30 15:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 105PK AS-54
2025-04-03 Cz A 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55
2025-04-08 Wt   11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-04-08 Wt   13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-04-08 Wt   15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-04-08 Wt   16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-04-14 Po A 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-04-14 Po A 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2025-04-14 Po   15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-04-14 Po   18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-15 Wt   08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-15 Wt   09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-15 Wt   11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-04-15 Wt A 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-04-15 Wt   15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-04-15 Wt A 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-04-28 Po A 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-04-28 Po A 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2025-04-28 Po   15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-04-28 Po   18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-29 Wt   08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-29 Wt   09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-04-29 Wt   11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-04-29 Wt A 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-04-29 Wt   15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-04-29 Wt A 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-05-06 Wt   11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-05-06 Wt   13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-05-06 Wt   15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-05-06 Wt   16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-05-12 Po A 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-05-12 Po A 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2025-05-12 Po   15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-05-12 Po   18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-05-13 Wt   08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-13 Wt   09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-13 Wt   11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-05-13 Wt A 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-05-13 Wt   15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-05-13 Wt A 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-05-20 Wt   11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-05-20 Wt   13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-05-20 Wt   15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-05-20 Wt   16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-05-26 Po A 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-05-26 Po A 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2025-05-26 Po   15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-05-26 Po   18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-05-27 Wt   08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-27 Wt   09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-05-27 Wt   11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-05-27 Wt A 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-05-27 Wt   15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-05-27 Wt A 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-05-29 Cz   10:30 15:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 105PK AS-54
2025-05-29 Cz A 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55
2025-06-03 Wt   11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-06-03 Wt   13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-06-03 Wt   15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-06-03 Wt   16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-06-09 Po A 09:55 13:10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks 8PK AS-54
2025-06-09 Po A 13:30 14:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 105PK AS-54
2025-06-09 Po   15:00 18:00 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-06-09 Po   18:15 19:40 Aparatura przemysłu spożywczego dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-06-10 Wt   08:05 09:30 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-10 Wt   09:45 11:10 Żywienie a zdrowie publiczne dr inż. Anna Gawrońska
2025-06-10 Wt   11:35 13:00 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-06-10 Wt A 13:15 14:40 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-06-10 Wt   15:00 16:25 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-06-10 Wt A 16:30 17:55 Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-06-12 Cz   10:30 15:00 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 105PK AS-54
2025-06-12 Cz A 15:05 19:35 Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55
2025-06-17 Wt   11:40 13:15 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-06-17 Wt   13:20 14:55 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności dr Justyna Korycka - Korwek 104PK AS-54
2025-06-17 Wt   15:00 16:35 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
2025-06-17 Wt   16:40 19:55 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka mgr Monika Kruszelnicka 104PK AS-54
  Nr B     Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) dr inż. Jarosław Kliks
  Nr B     Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek
  Nr B     Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ
  Nr B     Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska; dr inż. Agnieszka Maj