Termin |
Dzień |
PG |
Od |
Do |
Przedmiot |
RZ |
Nauczyciel |
Miejsce |
|
Nr |
B |
|
|
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska; dr inż. Agnieszka Maj |
|
|
Nr |
B |
|
|
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
|
|
Nr |
B |
|
|
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
|
|
Nr |
B |
|
|
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
|
2025-05-13 |
Wt |
A |
16:30 |
17:55 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
2025-05-13 |
Wt |
|
15:00 |
16:25 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-05-13 |
Wt |
A |
13:15 |
14:40 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
10LK AS-55 |
2025-05-13 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-05-13 |
Wt |
|
09:45 |
11:10 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
|
2025-05-13 |
Wt |
|
08:05 |
09:30 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
|
2025-05-12 |
Po |
|
18:15 |
19:40 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-05-12 |
Po |
|
15:00 |
18:00 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-05-12 |
Po |
A |
13:30 |
14:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
105PK AS-54 |
2025-05-12 |
Po |
A |
09:55 |
13:10 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-05-06 |
Wt |
|
16:40 |
19:55 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-05-06 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-05-06 |
Wt |
|
13:20 |
14:55 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-05-06 |
Wt |
|
11:40 |
13:15 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-04-29 |
Wt |
A |
16:30 |
17:55 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
2025-04-29 |
Wt |
|
15:00 |
16:25 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-04-29 |
Wt |
A |
13:15 |
14:40 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
10LK AS-55 |
2025-04-29 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-04-29 |
Wt |
|
09:45 |
11:10 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
|
2025-04-29 |
Wt |
|
08:05 |
09:30 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
|
2025-04-28 |
Po |
|
18:15 |
19:40 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-28 |
Po |
|
15:00 |
18:00 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-04-28 |
Po |
A |
13:30 |
14:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
105PK AS-54 |
2025-04-28 |
Po |
A |
09:55 |
13:10 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-04-15 |
Wt |
A |
16:30 |
17:55 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
2025-04-15 |
Wt |
|
15:00 |
16:25 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-04-15 |
Wt |
A |
13:15 |
14:40 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
10LK AS-55 |
2025-04-15 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-04-15 |
Wt |
|
09:45 |
11:10 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
|
2025-04-15 |
Wt |
|
08:05 |
09:30 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
|
2025-04-14 |
Po |
|
18:15 |
19:40 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-14 |
Po |
|
15:00 |
18:00 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-04-14 |
Po |
A |
13:30 |
14:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
105PK AS-54 |
2025-04-14 |
Po |
A |
09:55 |
13:10 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-04-08 |
Wt |
|
16:40 |
19:55 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-04-08 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-04-08 |
Wt |
|
13:20 |
14:55 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-04-08 |
Wt |
|
11:40 |
13:15 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-04-03 |
Cz |
A |
15:05 |
19:35 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
9LK AS-55 |
2025-04-03 |
Cz |
|
10:30 |
15:00 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
105PK AS-54 |
2025-04-01 |
Wt |
A |
16:30 |
17:55 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
2025-04-01 |
Wt |
|
15:00 |
16:25 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-04-01 |
Wt |
A |
13:15 |
14:40 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
10LK AS-55 |
2025-04-01 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-04-01 |
Wt |
|
09:45 |
11:10 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
|
2025-04-01 |
Wt |
|
08:05 |
09:30 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
|
2025-03-31 |
Po |
|
18:15 |
19:40 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-31 |
Po |
|
15:00 |
18:00 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-03-31 |
Po |
A |
13:30 |
14:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
105PK AS-54 |
2025-03-31 |
Po |
A |
09:55 |
13:10 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-03-25 |
Wt |
|
16:40 |
19:55 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-03-25 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-03-25 |
Wt |
|
13:20 |
14:55 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-03-25 |
Wt |
|
11:40 |
13:15 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-03-19 |
Śr |
|
07:30 |
21:15 |
Rezerwacja |
|
mgr Małgorzata Gromek |
115 A-8; 116 A-8; 117 A-8; 118 A-8; 18 A-8; 221/221a A-8 |
2025-03-18 |
Wt |
A |
16:30 |
17:55 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
2025-03-18 |
Wt |
|
15:00 |
16:25 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-18 |
Wt |
A |
13:15 |
14:40 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
10LK AS-55 |
2025-03-18 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-03-18 |
Wt |
|
09:45 |
11:10 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-18 |
Wt |
|
08:05 |
09:30 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-17 |
Po |
|
18:15 |
19:40 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-17 |
Po |
|
15:00 |
18:00 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-03-17 |
Po |
A |
13:30 |
14:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
105PK AS-54 |
2025-03-17 |
Po |
A |
09:55 |
13:10 |
Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8PK AS-54 |
2025-03-11 |
Wt |
|
16:40 |
19:55 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-03-11 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
104PK AS-54 |
2025-03-11 |
Wt |
|
13:20 |
14:55 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-03-11 |
Wt |
|
11:40 |
13:15 |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
104PK AS-54 |
2025-03-06 |
Cz |
A |
15:05 |
19:35 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
9LK AS-55 |
2025-03-06 |
Cz |
|
10:30 |
15:00 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
105PK AS-54 |
2025-03-04 |
Wt |
A |
16:30 |
17:55 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
2025-03-04 |
Wt |
|
15:00 |
16:25 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-04 |
Wt |
A |
13:15 |
14:40 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
10LK AS-55 |
2025-03-04 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-03-04 |
Wt |
|
09:45 |
11:10 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-04 |
Wt |
|
08:05 |
09:30 |
Żywienie a zdrowie publiczne |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-03-03 |
Po |
|
18:15 |
19:40 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-03 |
Po |
|
15:00 |
18:00 |
Aparatura przemysłu spożywczego |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-03-03 |
Po |
A |
13:30 |
14:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
105PK AS-54 |
2025-02-27 |
Cz |
A |
15:05 |
19:35 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
9LK AS-55 |
2025-02-27 |
Cz |
|
10:30 |
15:00 |
Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
105PK AS-54 |