Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | |||||||
A | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | dr inż. Jarosław Kliks | DP | ||
A | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | DP | ||
15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | DP | |||
18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | DP | |||
Wtorek | |||||||
08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | DP | |||
09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | DP | |||
11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | DP | |||
11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | DN | |||
A | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | DP | ||
13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | DN | |||
15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | DP | |||
15:00 | 16:35 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | DN | |||
A | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | DP | ||
16:40 | 19:55 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | DN | |||
Czwartek | |||||||
10:30 | 15:00 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2025-04-03; 2025-05-29; 2025-06-12 | |||
A | 15:05 | 19:35 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2025-04-03; 2025-05-29; 2025-06-12 | ||
Nieregularne | |||||||
B | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | D | ||||
B | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | dr inż. Jarosław Kliks | D | ||||
B | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska; dr inż. Agnieszka Maj | D | ||||
B | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | D |
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-04-01 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-04-01 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-04-01 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-04-01 | Wt | A | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-04-01 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-04-01 | Wt | A | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | ||
2025-04-03 | Cz | 10:30 | 15:00 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |||
2025-04-03 | Cz | A | 15:05 | 19:35 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | ||
2025-04-08 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-08 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-08 | Wt | 15:00 | 16:35 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | |||
2025-04-08 | Wt | 16:40 | 19:55 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | |||
2025-04-14 | Po | A | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | dr inż. Jarosław Kliks | ||
2025-04-14 | Po | A | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-14 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-04-14 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-04-15 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-04-15 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-04-15 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-04-15 | Wt | A | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-04-15 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-04-15 | Wt | A | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | ||
2025-04-28 | Po | A | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | dr inż. Jarosław Kliks | ||
2025-04-28 | Po | A | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-28 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-04-28 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-04-29 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-04-29 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-04-29 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-04-29 | Wt | A | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-04-29 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-04-29 | Wt | A | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | ||
2025-05-06 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-06 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-06 | Wt | 15:00 | 16:35 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | |||
2025-05-06 | Wt | 16:40 | 19:55 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | |||
2025-05-12 | Po | A | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | dr inż. Jarosław Kliks | ||
2025-05-12 | Po | A | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-12 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-05-12 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-05-13 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-05-13 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-05-13 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-05-13 | Wt | A | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-05-13 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-05-13 | Wt | A | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | ||
2025-05-20 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-20 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-20 | Wt | 15:00 | 16:35 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | |||
2025-05-20 | Wt | 16:40 | 19:55 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | |||
2025-05-26 | Po | A | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | dr inż. Jarosław Kliks | ||
2025-05-26 | Po | A | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-26 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-05-26 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-05-27 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-05-27 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-05-27 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-05-27 | Wt | A | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-05-27 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-05-27 | Wt | A | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | ||
2025-05-29 | Cz | 10:30 | 15:00 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |||
2025-05-29 | Cz | A | 15:05 | 19:35 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | ||
2025-06-03 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-06-03 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-06-03 | Wt | 15:00 | 16:35 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | |||
2025-06-03 | Wt | 16:40 | 19:55 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | |||
2025-06-09 | Po | A | 09:55 | 13:10 | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | dr inż. Jarosław Kliks | ||
2025-06-09 | Po | A | 13:30 | 14:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-06-09 | Po | 15:00 | 18:00 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-06-09 | Po | 18:15 | 19:40 | Aparatura przemysłu spożywczego ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-06-10 | Wt | 08:05 | 09:30 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-06-10 | Wt | 09:45 | 11:10 | Żywienie a zdrowie publiczne | dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-06-10 | Wt | 11:35 | 13:00 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | |||
2025-06-10 | Wt | A | 13:15 | 14:40 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-06-10 | Wt | 15:00 | 16:25 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | |||
2025-06-10 | Wt | A | 16:30 | 17:55 | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | ||
2025-06-12 | Cz | 10:30 | 15:00 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |||
2025-06-12 | Cz | A | 15:05 | 19:35 | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | ||
2025-06-17 | Wt | 11:40 | 13:15 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-06-17 | Wt | 13:20 | 14:55 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-06-17 | Wt | 15:00 | 16:35 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | |||
2025-06-17 | Wt | 16:40 | 19:55 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka | mgr Monika Kruszelnicka | |||
Nr | B | Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) | dr inż. Jarosław Kliks | |||||
Nr | B | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | |||||
Nr | B | Współczesne trendy w technologii surowców roślinnych | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | |||||
Nr | B | Współczesne trendy w technologii surowców zwierzęcych ![]() ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska; dr inż. Agnieszka Maj |