Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | |||||||
A | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | DP | ||
09:45 | 13:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | DN | |||
B | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | DP | ||
A | 13:15 | 14:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | DN | ||
Wtorek | |||||||
B | 07:55 | 09:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | DN | ||
11:35 | 13:00 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | DP | |||
13:15 | 14:40 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | DP | |||
15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | DN | |||
15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | DP | |||
A | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | DP | ||
B | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | DN | ||
Środa | |||||||
A | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | DN | ||
B | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | DP | ||
Czwartek | |||||||
13:30 | 16:20 | Prace nad relacjami interpresonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 2025-04-10; 2025-05-08; 2025-05-22; 2025-06-05 | |||
16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Jarosław Kliks | DN | |||
Piątek | |||||||
08:00 | 11:45 | Podstawy psychodietetyki ![]() |
dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ | 2025-04-04; 2025-05-16; 2025-06-13 |
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-04-01 | Wt | 11:35 | 13:00 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-04-01 | Wt | 13:15 | 14:40 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-04-01 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-01 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-02 | Śr | B | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-04 | Pi | 08:00 | 11:45 | Podstawy psychodietetyki ![]() |
dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ | |||
2025-04-07 | Po | 09:45 | 13:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |||
2025-04-07 | Po | A | 13:15 | 14:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-04-08 | Wt | B | 07:55 | 09:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-04-08 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-08 | Wt | B | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-09 | Śr | A | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-10 | Cz | 13:30 | 16:20 | Prace nad relacjami interpresonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | |||
2025-04-10 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Jarosław Kliks | |||
2025-04-14 | Po | A | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-04-14 | Po | B | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-04-15 | Wt | 11:35 | 13:00 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-04-15 | Wt | 13:15 | 14:40 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-04-15 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-15 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-16 | Śr | B | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-23 | Śr | A | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-24 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Jarosław Kliks | |||
2025-04-28 | Po | A | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-04-28 | Po | B | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-04-29 | Wt | 11:35 | 13:00 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-04-29 | Wt | 13:15 | 14:40 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-04-29 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-29 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-30 | Śr | B | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-05 | Po | 09:45 | 13:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |||
2025-05-05 | Po | A | 13:15 | 14:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-05-06 | Wt | B | 07:55 | 09:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-05-06 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-06 | Wt | B | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-07 | Śr | A | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-08 | Cz | 13:30 | 16:20 | Prace nad relacjami interpresonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | |||
2025-05-08 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Jarosław Kliks | |||
2025-05-12 | Po | A | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-05-12 | Po | B | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-05-13 | Wt | 11:35 | 13:00 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-05-13 | Wt | 13:15 | 14:40 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-05-13 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-13 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-14 | Śr | B | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-16 | Pi | 08:00 | 11:45 | Podstawy psychodietetyki ![]() |
dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ | |||
2025-05-19 | Po | 09:45 | 13:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |||
2025-05-19 | Po | A | 13:15 | 14:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-05-20 | Wt | B | 07:55 | 09:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-05-20 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-20 | Wt | B | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-21 | Śr | A | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-22 | Cz | 13:30 | 16:20 | Prace nad relacjami interpresonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | |||
2025-05-22 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Jarosław Kliks | |||
2025-05-26 | Po | A | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-05-26 | Po | B | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-05-27 | Wt | 11:35 | 13:00 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-05-27 | Wt | 13:15 | 14:40 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-05-27 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-27 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-28 | Śr | B | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-06-02 | Po | 09:45 | 13:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |||
2025-06-02 | Po | A | 13:15 | 14:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-06-03 | Wt | B | 07:55 | 09:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-06-03 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-06-03 | Wt | B | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-06-04 | Śr | A | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-06-05 | Cz | 13:30 | 16:20 | Prace nad relacjami interpresonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | |||
2025-06-05 | Cz | 16:30 | 19:45 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr inż. Jarosław Kliks | |||
2025-06-09 | Po | A | 08:10 | 11:15 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-06-09 | Po | B | 11:30 | 14:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-06-10 | Wt | 11:35 | 13:00 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-06-10 | Wt | 13:15 | 14:40 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-06-10 | Wt | 15:05 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-06-10 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-06-11 | Śr | B | 13:05 | 17:55 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-06-13 | Pi | 08:00 | 11:45 | Podstawy psychodietetyki ![]() |
dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ | |||
2025-06-16 | Po | 09:45 | 13:00 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |||
2025-06-16 | Po | A | 13:15 | 14:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-06-17 | Wt | B | 07:55 | 09:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-06-17 | Wt | 15:00 | 16:35 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-06-17 | Wt | B | 16:45 | 20:00 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek |