Plan zajęć

31ŻCiD-SP 22/23

Żywienie człowieka i dietoterapia
stacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr letni 2024/2025

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Poniedziałek
A 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 DP
  09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54 DN
B 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 DP
A 13:15 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54 DN
Wtorek
B 07:55 09:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54 DN
  11:35 13:00 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54 DP
  13:15 14:40 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54 DP
  15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55 DN
  15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55 DP
A 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55 DP
B 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55 DN
Środa
A 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54 DN
B 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54 DP
Czwartek
  13:30 16:20 Prace nad relacjami interpresonalnymi doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-04-10; 2025-05-08; 2025-05-22; 2025-06-05
  16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54 DN
Piątek
  08:00 11:45 Podstawy psychodietetyki dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ 18 A-8 2025-04-04; 2025-05-16; 2025-06-13
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-04-01 Wt   11:35 13:00 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-04-01 Wt   13:15 14:40 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-04-01 Wt   15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-04-01 Wt A 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-04-02 Śr B 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-04-04 Pi   08:00 11:45 Podstawy psychodietetyki dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ 18 A-8
2025-04-07 Po   09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2025-04-07 Po A 13:15 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-04-08 Wt B 07:55 09:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-04-08 Wt   15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-04-08 Wt B 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-04-09 Śr A 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-04-10 Cz   13:30 16:20 Prace nad relacjami interpresonalnymi doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-04-10 Cz   16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-04-14 Po A 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-14 Po B 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-15 Wt   11:35 13:00 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-04-15 Wt   13:15 14:40 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-04-15 Wt   15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-04-15 Wt A 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-04-16 Śr B 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-04-23 Śr A 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-04-24 Cz   16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-04-28 Po A 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-28 Po B 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-29 Wt   11:35 13:00 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-04-29 Wt   13:15 14:40 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-04-29 Wt   15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-04-29 Wt A 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-04-30 Śr B 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-05-05 Po   09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2025-05-05 Po A 13:15 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-05-06 Wt B 07:55 09:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-05-06 Wt   15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-05-06 Wt B 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-05-07 Śr A 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-05-08 Cz   13:30 16:20 Prace nad relacjami interpresonalnymi doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-05-08 Cz   16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-05-12 Po A 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-05-12 Po B 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-05-13 Wt   11:35 13:00 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-05-13 Wt   13:15 14:40 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-05-13 Wt   15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-05-13 Wt A 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-05-14 Śr B 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-05-16 Pi   08:00 11:45 Podstawy psychodietetyki dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ 18 A-8
2025-05-19 Po   09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2025-05-19 Po A 13:15 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-05-20 Wt B 07:55 09:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-05-20 Wt   15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-05-20 Wt B 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-05-21 Śr A 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-05-22 Cz   13:30 16:20 Prace nad relacjami interpresonalnymi doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-05-22 Cz   16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-05-26 Po A 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-05-26 Po B 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-05-27 Wt   11:35 13:00 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-05-27 Wt   13:15 14:40 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-05-27 Wt   15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-05-27 Wt A 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-05-28 Śr B 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-06-02 Po   09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2025-06-02 Po A 13:15 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-06-03 Wt B 07:55 09:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-06-03 Wt   15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-06-03 Wt B 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-06-04 Śr A 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-06-05 Cz   13:30 16:20 Prace nad relacjami interpresonalnymi doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-06-05 Cz   16:30 19:45 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-06-09 Po A 08:10 11:15 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-06-09 Po B 11:30 14:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-06-10 Wt   11:35 13:00 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-06-10 Wt   13:15 14:40 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 3PK AS-54
2025-06-10 Wt   15:05 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-06-10 Wt A 16:45 19:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-06-11 Śr B 13:05 17:55 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-06-13 Pi   08:00 11:45 Podstawy psychodietetyki dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ 18 A-8
2025-06-16 Po   09:45 13:00 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2025-06-16 Po A 13:15 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-06-17 Wt B 07:55 09:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-06-17 Wt   15:00 16:35 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-06-17 Wt B 16:45 20:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55