Termin |
Dzień |
PG |
Od |
Do |
Przedmiot |
RZ |
Nauczyciel |
Miejsce |
2025-06-23 |
Po |
|
09:00 |
10:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-06-17 |
Wt |
B |
16:45 |
20:00 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-06-17 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-06-17 |
Wt |
B |
07:55 |
09:30 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-06-16 |
Po |
A |
13:15 |
14:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-06-16 |
Po |
|
09:45 |
13:00 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-06-13 |
Pi |
|
08:00 |
11:45 |
Podstawy psychodietetyki |
|
dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ |
18 A-8 |
2025-06-11 |
Śr |
B |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-06-10 |
Wt |
A |
16:45 |
19:35 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-06-10 |
Wt |
|
15:05 |
16:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-06-10 |
Wt |
|
13:15 |
14:40 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-06-10 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-06-09 |
Po |
B |
11:30 |
14:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-06-09 |
Po |
A |
08:10 |
11:15 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-06-05 |
Cz |
|
16:30 |
19:45 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
106PK AS-54 |
2025-06-05 |
Cz |
|
13:30 |
16:20 |
Prace nad relacjami interpresonalnymi |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-06-04 |
Śr |
A |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-06-03 |
Wt |
B |
16:45 |
20:00 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-06-03 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-06-03 |
Wt |
B |
07:55 |
09:30 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-06-02 |
Po |
A |
13:15 |
14:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-06-02 |
Po |
|
09:45 |
13:00 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-05-30 |
Pi |
|
08:00 |
11:45 |
Podstawy psychodietetyki |
|
dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ |
18 A-8 |
2025-05-28 |
Śr |
B |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-05-27 |
Wt |
A |
16:45 |
19:35 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-05-27 |
Wt |
|
15:05 |
16:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-05-27 |
Wt |
|
13:15 |
14:40 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-05-27 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-05-26 |
Po |
B |
11:30 |
14:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-05-26 |
Po |
A |
08:10 |
11:15 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-05-22 |
Cz |
|
16:30 |
19:45 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
106PK AS-54 |
2025-05-22 |
Cz |
|
13:30 |
16:20 |
Prace nad relacjami interpresonalnymi |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-05-21 |
Śr |
A |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-05-20 |
Wt |
B |
16:45 |
20:00 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-05-20 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-05-20 |
Wt |
B |
07:55 |
09:30 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-05-19 |
Po |
A |
13:15 |
14:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-05-19 |
Po |
|
09:45 |
13:00 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-05-16 |
Pi |
|
08:00 |
11:45 |
Podstawy psychodietetyki |
|
dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ |
18 A-8 |
2025-05-14 |
Śr |
B |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-05-13 |
Wt |
A |
16:45 |
19:35 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-05-13 |
Wt |
|
15:05 |
16:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-05-13 |
Wt |
|
13:15 |
14:40 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-05-13 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-05-12 |
Po |
B |
11:30 |
14:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-05-12 |
Po |
A |
08:10 |
11:15 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-05-08 |
Cz |
|
16:30 |
19:45 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
106PK AS-54 |
2025-05-08 |
Cz |
|
13:30 |
16:20 |
Prace nad relacjami interpresonalnymi |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-05-07 |
Śr |
A |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-05-06 |
Wt |
B |
16:45 |
20:00 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-05-06 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-05-06 |
Wt |
B |
07:55 |
09:30 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-05-05 |
Po |
A |
13:15 |
14:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-05-05 |
Po |
|
09:45 |
13:00 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-04-30 |
Śr |
B |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-04-29 |
Wt |
A |
16:45 |
19:35 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-04-29 |
Wt |
|
15:05 |
16:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-04-29 |
Wt |
|
13:15 |
14:40 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-04-29 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-04-28 |
Po |
B |
11:30 |
14:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-28 |
Po |
A |
08:10 |
11:15 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-24 |
Cz |
|
16:30 |
19:45 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
106PK AS-54 |
2025-04-23 |
Śr |
A |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-04-16 |
Śr |
B |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-04-15 |
Wt |
A |
16:45 |
19:35 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-04-15 |
Wt |
|
15:05 |
16:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-04-15 |
Wt |
|
13:15 |
14:40 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-04-15 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-04-14 |
Po |
B |
11:30 |
14:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-14 |
Po |
A |
08:10 |
11:15 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-10 |
Cz |
|
16:30 |
19:45 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
106PK AS-54 |
2025-04-10 |
Cz |
|
13:30 |
16:20 |
Prace nad relacjami interpresonalnymi |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-04-09 |
Śr |
A |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-04-08 |
Wt |
B |
16:45 |
20:00 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-04-08 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-04-08 |
Wt |
B |
07:55 |
09:30 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-04-07 |
Po |
A |
13:15 |
14:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-04-07 |
Po |
|
09:45 |
13:00 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-04-02 |
Śr |
B |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-04-01 |
Wt |
A |
16:45 |
19:35 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-04-01 |
Wt |
|
15:05 |
16:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-04-01 |
Wt |
|
13:15 |
14:40 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-04-01 |
Wt |
|
11:35 |
13:00 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
3PK AS-54 |
2025-03-31 |
Po |
B |
11:30 |
14:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-31 |
Po |
A |
08:10 |
11:15 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-27 |
Cz |
|
16:30 |
19:45 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
106PK AS-54 |
2025-03-27 |
Cz |
B |
13:00 |
15:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-27 |
Cz |
|
10:30 |
12:45 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
2LK AS-55 |
2025-03-27 |
Cz |
A |
08:00 |
10:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-26 |
Śr |
A |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-03-25 |
Wt |
B |
16:45 |
20:00 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-03-25 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-03-25 |
Wt |
B |
07:55 |
09:30 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-03-24 |
Po |
A |
13:15 |
14:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-03-24 |
Po |
|
09:45 |
13:00 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-03-20 |
Cz |
B |
13:00 |
15:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-20 |
Cz |
|
10:30 |
12:45 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
2LK AS-55 |
2025-03-20 |
Cz |
A |
08:00 |
10:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-19 |
Śr |
|
07:30 |
21:15 |
Rezerwacja |
|
mgr Małgorzata Gromek |
115 A-8; 116 A-8; 117 A-8; 118 A-8; 18 A-8; 221/221a A-8 |
2025-03-18 |
Wt |
A |
16:45 |
19:35 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-03-18 |
Wt |
|
15:05 |
16:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-03-17 |
Po |
B |
11:30 |
14:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-17 |
Po |
A |
08:10 |
11:15 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-13 |
Cz |
|
16:30 |
19:45 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
106PK AS-54 |
2025-03-13 |
Cz |
B |
13:00 |
15:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-13 |
Cz |
|
10:30 |
12:45 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
2LK AS-55 |
2025-03-13 |
Cz |
A |
08:00 |
10:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-12 |
Śr |
A |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-03-11 |
Wt |
B |
16:45 |
20:00 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-03-11 |
Wt |
|
15:00 |
16:35 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-03-11 |
Wt |
B |
07:55 |
09:30 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-03-10 |
Po |
A |
13:15 |
14:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-03-10 |
Po |
|
09:45 |
13:00 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-03-06 |
Cz |
B |
13:00 |
15:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-06 |
Cz |
|
10:30 |
12:45 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
2LK AS-55 |
2025-03-06 |
Cz |
A |
08:00 |
10:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-05 |
Śr |
B |
13:05 |
17:55 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-03-04 |
Wt |
A |
16:45 |
19:35 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-03-04 |
Wt |
|
15:05 |
16:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-03-03 |
Po |
B |
11:30 |
14:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-03 |
Po |
A |
08:10 |
11:15 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-02-27 |
Cz |
B |
13:00 |
15:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-02-27 |
Cz |
|
10:30 |
12:45 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
2LK AS-55 |
2025-02-27 |
Cz |
A |
08:00 |
10:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |