Plan zajęć

31ŻCiD-NP 22/23

Żywienie człowieka i dietoterapia
niestacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr letni 2024/2025

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Sobota
  08:55 11:10 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 115 A-8 2025-05-24
  09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54 2025-06-21; 2025-09-06
  13:45 16:00 Podstawy psychodietetyki dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ 115 A-8 2025-05-24
Niedziela
  08:00 10:15 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54 2025-05-25
  08:00 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54 2025-06-15
  10:25 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54 2025-05-25
  11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54 2025-06-15
A 13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55 2025-05-25
B 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2025-05-25
  13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54 2025-06-15
A 16:40 18:10 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55 2025-06-15
B 16:40 18:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54 2025-06-15
A 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2025-05-25
B 16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55 2025-05-25
A 18:20 19:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54 2025-06-15
B 18:20 20:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55 2025-06-15
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-05-24 So   08:55 11:10 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 115 A-8
2025-05-24 So   13:45 16:00 Podstawy psychodietetyki dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ 115 A-8
2025-05-25 Ni   08:00 10:15 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-05-25 Ni   10:25 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-05-25 Ni A 13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-05-25 Ni B 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-05-25 Ni B 16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-05-25 Ni A 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-06-15 Ni   08:00 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-06-15 Ni   11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-06-15 Ni   13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-06-15 Ni B 16:40 18:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-06-15 Ni A 16:40 18:10 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-06-15 Ni A 18:20 19:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-06-15 Ni B 18:20 20:35 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-06-21 So   09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-09-06 So   09:00 10:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-05-11 Ni   18:20 19:05 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-05-11 Ni   15:00 18:10 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-05-11 Ni   13:20 14:50 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-05-11 Ni   09:40 12:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 106PK AS-54
2025-05-11 Ni   08:00 09:30 Prace nad relacjami interpresonalnymi doc. dr inż. Izabela Wojewoda 104PK AS-54
2025-05-10 So   13:45 16:00 Podstawy psychodietetyki dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ 115 A-8
2025-05-10 So   11:20 13:35 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 115 A-8
2025-05-10 So   08:55 11:10 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 115 A-8
2025-04-27 Ni A 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-27 Ni B 16:40 19:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-04-27 Ni B 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-27 Ni A 13:20 16:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-04-27 Ni   11:20 12:50 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek
2025-04-27 Ni   08:00 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-04-26 So   13:45 16:00 Podstawy psychodietetyki dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ 115 A-8
2025-04-26 So   11:20 13:35 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 115 A-8
2025-04-26 So   08:55 11:10 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 115 A-8
2025-04-13 Ni A 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-13 Ni B 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-04-12 So B 18:30 21:30 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 7LK AS-55
2025-04-12 So A 15:20 18:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 7LK AS-55
2025-04-12 So   13:45 15:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 101PK AS-54
2025-04-12 So   11:20 13:35 Ekologia i ochrona środowiska dr Olaf Ciebiera 115 A-8
2025-04-12 So   08:00 11:00 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 101PK AS-54
2025-04-06 Ni   16:40 19:50 Prace nad relacjami interpresonalnymi doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-04-06 Ni   13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-04-06 Ni   11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-04-06 Ni   08:00 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-04-05 So B 16:40 20:25 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2025-04-05 So   15:00 16:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2025-04-05 So A 11:00 14:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2025-03-30 Ni   16:40 19:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 106PK AS-54
2025-03-30 Ni   13:20 16:30 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-03-30 Ni   11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-03-30 Ni   08:00 11:10 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-03-29 So   18:05 20:20 Prace nad relacjami interpresonalnymi doc. dr inż. Izabela Wojewoda 104PK AS-54
2025-03-29 So   16:30 18:00 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 2LK AS-55
2025-03-29 So A 13:20 16:20 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-03-29 So B 13:00 15:15 Technologia produkcji potraw dr inż. Natalia Tomaś 10LK AS-55
2025-03-29 So   10:30 12:45 Technologia produkcji potraw dr inż. Natalia Tomaś 3PK AS-54
2025-03-29 So A 08:00 10:15 Technologia produkcji potraw dr inż. Natalia Tomaś 10LK AS-55
2025-03-29 So B 08:00 10:15 Podstawy higieny i toksykologii żywności dr Justyna Korycka - Korwek 8LK AS-55
2025-03-16 Ni A 16:40 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-03-16 Ni B 13:20 16:30 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-03-16 Ni   08:00 11:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 104PK AS-54
2025-03-15 So B 13:00 15:15 Technologia produkcji potraw dr inż. Natalia Tomaś 10LK AS-55
2025-03-15 So   10:30 12:45 Technologia produkcji potraw dr inż. Natalia Tomaś 3PK AS-54
2025-03-15 So A 08:00 10:15 Technologia produkcji potraw dr inż. Natalia Tomaś 10LK AS-55
2025-03-02 Ni A 18:20 19:50 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-03-02 Ni B 18:20 19:50 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-03-02 Ni B 16:40 18:10 Podstawy projektowania w gastronomii dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-03-02 Ni A 16:40 18:10 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 8PK AS-54
2025-03-02 Ni   13:20 16:30 Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia mgr inż. Agnieszka Kłysz 3PK AS-54
2025-03-02 Ni   11:20 12:50 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-03-02 Ni   09:40 11:10 Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-03-02 Ni   08:00 09:30 Seminarium dyplomowe dr Justyna Korycka - Korwek 106PK AS-54
2025-03-01 So B 13:00 15:15 Technologia produkcji potraw dr inż. Natalia Tomaś 10LK AS-55
2025-03-01 So   10:30 12:45 Technologia produkcji potraw dr inż. Natalia Tomaś 3PK AS-54
2025-03-01 So A 08:00 10:15 Technologia produkcji potraw dr inż. Natalia Tomaś 10LK AS-55