Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Sobota | |||||||
08:00 | 11:00 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-12 | |||
08:55 | 11:10 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | 2025-04-26; 2025-05-10; 2025-05-24 | |||
A | 11:00 | 14:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2025-04-05 | ||
11:20 | 13:35 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | 2025-04-12; 2025-04-26; 2025-05-10 | |||
13:45 | 15:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-12 | |||
13:45 | 16:00 | Podstawy psychodietetyki | dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ | 2025-04-26; 2025-05-10; 2025-05-24 | |||
15:00 | 16:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2025-04-05 | |||
A | 15:20 | 18:20 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-12 | ||
B | 16:40 | 20:25 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2025-04-05 | ||
B | 18:30 | 21:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-12 | ||
Niedziela | |||||||
08:00 | 09:30 | Prace nad relacjami interpresonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 2025-05-11 | |||
08:00 | 10:15 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-05-25 | |||
08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-06; 2025-04-27; 2025-06-15 | |||
09:40 | 12:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2025-05-11 | |||
10:25 | 12:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-05-25 | |||
11:20 | 12:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-27 | |||
11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-06; 2025-06-15 | |||
13:20 | 14:50 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-05-11 | |||
A | 13:20 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-27; 2025-05-25 | ||
B | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2025-04-13; 2025-04-27; 2025-05-25 | ||
13:20 | 16:30 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-06; 2025-06-15 | |||
15:00 | 18:10 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-05-11 | |||
A | 16:40 | 18:10 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-06-15 | ||
B | 16:40 | 18:10 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2025-06-15 | ||
A | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2025-04-13; 2025-04-27; 2025-05-25 | ||
B | 16:40 | 19:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-04-27; 2025-05-25 | ||
16:40 | 19:50 | Prace nad relacjami interpresonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 2025-04-06 | |||
18:20 | 19:05 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-05-11 | |||
A | 18:20 | 19:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | 2025-06-15 | ||
B | 18:20 | 20:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | 2025-06-15 |
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-04-05 | So | A | 11:00 | 14:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-04-05 | So | 15:00 | 16:30 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |||
2025-04-05 | So | B | 16:40 | 20:25 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-04-06 | Ni | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-06 | Ni | 11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-06 | Ni | 13:20 | 16:30 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-06 | Ni | 16:40 | 19:50 | Prace nad relacjami interpresonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | |||
2025-04-12 | So | 08:00 | 11:00 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-12 | So | 11:20 | 13:35 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-04-12 | So | 13:45 | 15:15 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-12 | So | A | 15:20 | 18:20 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-12 | So | B | 18:30 | 21:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-13 | Ni | B | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-04-13 | Ni | A | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-04-26 | So | 08:55 | 11:10 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-04-26 | So | 11:20 | 13:35 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-04-26 | So | 13:45 | 16:00 | Podstawy psychodietetyki | dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ | |||
2025-04-27 | Ni | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-27 | Ni | 11:20 | 12:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-04-27 | Ni | A | 13:20 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-27 | Ni | B | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-04-27 | Ni | B | 16:40 | 19:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-04-27 | Ni | A | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-05-10 | So | 08:55 | 11:10 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-05-10 | So | 11:20 | 13:35 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-05-10 | So | 13:45 | 16:00 | Podstawy psychodietetyki | dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ | |||
2025-05-11 | Ni | 08:00 | 09:30 | Prace nad relacjami interpresonalnymi | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | |||
2025-05-11 | Ni | 09:40 | 12:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | |||
2025-05-11 | Ni | 13:20 | 14:50 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-11 | Ni | 15:00 | 18:10 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-11 | Ni | 18:20 | 19:05 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-24 | So | 08:55 | 11:10 | Ekologia i ochrona środowiska | dr Olaf Ciebiera | |||
2025-05-24 | So | 13:45 | 16:00 | Podstawy psychodietetyki | dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ | |||
2025-05-25 | Ni | 08:00 | 10:15 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-25 | Ni | 10:25 | 12:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-05-25 | Ni | A | 13:20 | 16:30 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-25 | Ni | B | 13:20 | 16:30 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-05-25 | Ni | B | 16:40 | 19:50 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-05-25 | Ni | A | 16:40 | 19:50 | Podstawy projektowania w gastronomii ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | ||
2025-06-15 | Ni | 08:00 | 11:10 | Seminarium dyplomowe | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-06-15 | Ni | 11:20 | 12:50 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-06-15 | Ni | 13:20 | 16:30 | Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością | dr Justyna Korycka - Korwek | |||
2025-06-15 | Ni | B | 16:40 | 18:10 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-06-15 | Ni | A | 16:40 | 18:10 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
2025-06-15 | Ni | A | 18:20 | 19:50 | Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia | mgr inż. Agnieszka Kłysz | ||
2025-06-15 | Ni | B | 18:20 | 20:35 | Podstawy higieny i toksykologii żywności | dr Justyna Korycka - Korwek |