Termin |
Dzień |
PG |
Od |
Do |
Przedmiot |
RZ |
Nauczyciel |
Miejsce |
2025-05-11 |
Ni |
|
18:20 |
19:05 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-05-11 |
Ni |
|
15:00 |
18:10 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-05-11 |
Ni |
|
13:20 |
14:50 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-05-11 |
Ni |
|
09:40 |
12:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
106PK AS-54 |
2025-05-11 |
Ni |
|
08:00 |
09:30 |
Prace nad relacjami interpresonalnymi |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
104PK AS-54 |
2025-05-10 |
So |
|
13:45 |
16:00 |
Podstawy psychodietetyki |
|
dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ |
115 A-8 |
2025-05-10 |
So |
|
11:20 |
13:35 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
115 A-8 |
2025-05-10 |
So |
|
08:55 |
11:10 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
115 A-8 |
2025-04-27 |
Ni |
A |
16:40 |
19:50 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-27 |
Ni |
B |
16:40 |
19:50 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-04-27 |
Ni |
B |
13:20 |
16:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-27 |
Ni |
A |
13:20 |
16:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-04-27 |
Ni |
|
11:20 |
12:50 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
|
2025-04-27 |
Ni |
|
08:00 |
11:10 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-04-26 |
So |
|
13:45 |
16:00 |
Podstawy psychodietetyki |
|
dr Anita Famuła-Jurczak, prof. UZ |
115 A-8 |
2025-04-26 |
So |
|
11:20 |
13:35 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
115 A-8 |
2025-04-26 |
So |
|
08:55 |
11:10 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
115 A-8 |
2025-04-13 |
Ni |
A |
16:40 |
19:50 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-13 |
Ni |
B |
13:20 |
16:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-04-12 |
So |
B |
18:30 |
21:30 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
7LK AS-55 |
2025-04-12 |
So |
A |
15:20 |
18:20 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
7LK AS-55 |
2025-04-12 |
So |
|
13:45 |
15:15 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
101PK AS-54 |
2025-04-12 |
So |
|
11:20 |
13:35 |
Ekologia i ochrona środowiska |
|
dr Olaf Ciebiera |
115 A-8 |
2025-04-12 |
So |
|
08:00 |
11:00 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
101PK AS-54 |
2025-04-06 |
Ni |
|
16:40 |
19:50 |
Prace nad relacjami interpresonalnymi |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-04-06 |
Ni |
|
13:20 |
16:30 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-04-06 |
Ni |
|
11:20 |
12:50 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-04-06 |
Ni |
|
08:00 |
11:10 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-04-05 |
So |
B |
16:40 |
20:25 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-04-05 |
So |
|
15:00 |
16:30 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-04-05 |
So |
A |
11:00 |
14:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-03-30 |
Ni |
|
16:40 |
19:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
106PK AS-54 |
2025-03-30 |
Ni |
|
13:20 |
16:30 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-03-30 |
Ni |
|
11:20 |
12:50 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-03-30 |
Ni |
|
08:00 |
11:10 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-03-29 |
So |
|
18:05 |
20:20 |
Prace nad relacjami interpresonalnymi |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
104PK AS-54 |
2025-03-29 |
So |
|
16:30 |
18:00 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
2LK AS-55 |
2025-03-29 |
So |
A |
13:20 |
16:20 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-03-29 |
So |
B |
13:00 |
15:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-29 |
So |
|
10:30 |
12:45 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
3PK AS-54 |
2025-03-29 |
So |
A |
08:00 |
10:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-29 |
So |
B |
08:00 |
10:15 |
Podstawy higieny i toksykologii żywności |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
8LK AS-55 |
2025-03-16 |
Ni |
A |
16:40 |
19:50 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-16 |
Ni |
B |
13:20 |
16:30 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-16 |
Ni |
|
08:00 |
11:10 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
104PK AS-54 |
2025-03-15 |
So |
B |
13:00 |
15:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-15 |
So |
|
10:30 |
12:45 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
3PK AS-54 |
2025-03-15 |
So |
A |
08:00 |
10:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-02 |
Ni |
A |
18:20 |
19:50 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-02 |
Ni |
B |
18:20 |
19:50 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-03-02 |
Ni |
B |
16:40 |
18:10 |
Podstawy projektowania w gastronomii |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-03-02 |
Ni |
A |
16:40 |
18:10 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
8PK AS-54 |
2025-03-02 |
Ni |
|
13:20 |
16:30 |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia |
|
mgr inż. Agnieszka Kłysz |
3PK AS-54 |
2025-03-02 |
Ni |
|
11:20 |
12:50 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-03-02 |
Ni |
|
09:40 |
11:10 |
Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-03-02 |
Ni |
|
08:00 |
09:30 |
Seminarium dyplomowe |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
106PK AS-54 |
2025-03-01 |
So |
B |
13:00 |
15:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |
2025-03-01 |
So |
|
10:30 |
12:45 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
3PK AS-54 |
2025-03-01 |
So |
A |
08:00 |
10:15 |
Technologia produkcji potraw |
|
dr inż. Natalia Tomaś |
10LK AS-55 |