Termin |
Dzień |
PG |
Od |
Do |
Przedmiot |
RZ |
Nauczyciel |
Miejsce |
2025-04-05 |
So |
|
08:00 |
10:15 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
3PK AS-54 |
2025-04-05 |
So |
|
10:30 |
12:45 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-04-05 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-05 |
So |
|
15:00 |
16:30 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
2LK AS-55 |
2025-04-05 |
So |
|
16:40 |
18:10 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-04-06 |
Ni |
|
08:55 |
11:10 |
Podstawy prawa żywnościowego |
|
mgr Dawid Lewandowski |
106PK AS-54 |
2025-04-06 |
Ni |
|
11:55 |
14:10 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-04-06 |
Ni |
|
14:15 |
16:30 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-04-06 |
Ni |
|
16:40 |
18:55 |
Podstawy psychologii |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-04-12 |
So |
|
11:20 |
12:50 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-12 |
So |
|
13:20 |
18:10 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ |
1LK AS-55 |
2025-04-12 |
So |
|
18:20 |
19:50 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ |
3PK AS-54 |
2025-04-13 |
Ni |
|
09:50 |
12:50 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
2LK AS-55 |
2025-04-13 |
Ni |
|
13:00 |
16:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-04-26 |
So |
|
11:20 |
12:50 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-04-26 |
So |
|
13:00 |
16:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
2LK AS-55 |
2025-04-26 |
So |
|
16:05 |
19:05 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
2025-04-27 |
Ni |
|
10:40 |
12:50 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-04-27 |
Ni |
|
13:20 |
16:30 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
|
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium |
2025-04-27 |
Ni |
|
16:40 |
18:10 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-04-27 |
Ni |
|
18:20 |
19:50 |
Zarządzanie finansami |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
2025-05-10 |
So |
|
08:00 |
11:10 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ |
3PK AS-54 |
2025-05-10 |
So |
|
11:20 |
16:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ |
1LK AS-55 |
2025-05-11 |
Ni |
|
08:55 |
11:10 |
Podstawy psychologii |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
3PK AS-54 |
2025-05-11 |
Ni |
|
11:20 |
12:50 |
Dodatki do żywności |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-05-11 |
Ni |
|
13:20 |
14:50 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-05-11 |
Ni |
|
15:00 |
18:10 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
|
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium |
2025-05-24 |
So |
|
08:00 |
10:15 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
2LK AS-55 |
2025-05-24 |
So |
|
10:16 |
12:30 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
10LK AS-55 |
2025-05-24 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-05-25 |
Ni |
|
09:50 |
12:50 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
2LK AS-55 |
2025-05-25 |
Ni |
|
13:00 |
16:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-05-31 |
So |
|
08:00 |
10:15 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
3PK AS-54 |
2025-05-31 |
So |
|
10:30 |
12:45 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-05-31 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-05-31 |
So |
|
15:00 |
17:15 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
2LK AS-55 |
2025-05-31 |
So |
|
17:16 |
19:31 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
10LK AS-55 |
2025-06-01 |
Ni |
|
09:50 |
12:50 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
2LK AS-55 |
2025-06-01 |
Ni |
|
13:00 |
16:00 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr inż. Bogna Latacz |
10LK AS-55 |
2025-06-14 |
So |
|
08:00 |
10:15 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
3PK AS-54 |
2025-06-14 |
So |
|
10:30 |
12:45 |
Podstawy technologii surowców roślinnych |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-06-14 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-06-15 |
Ni |
|
10:00 |
12:15 |
Podstawy prawa żywnościowego |
|
mgr Dawid Lewandowski |
106PK AS-54 |
2025-06-15 |
Ni |
|
12:35 |
14:50 |
Dodatki do żywności |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
104PK AS-54 |
2025-06-15 |
Ni |
|
15:00 |
16:30 |
Standaryzacja i jakość produktów spożywczych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
![Zajęcia bezpośrednie]() |
|
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium |