Plan zajęć

21ŻCiD-NP 23/24

Żywienie człowieka i dietoterapia
niestacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr letni 2024/2025

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Sobota
  08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 3PK AS-54 2025-04-05; 2025-05-31; 2025-06-14
  08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55 2025-05-24
  08:00 11:10 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 3PK AS-54 2025-05-10
  10:16 12:30 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2025-05-24
  10:30 12:45 Podstawy technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55 2025-04-05; 2025-05-31; 2025-06-14
  11:20 12:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2025-04-12; 2025-04-26
  11:20 16:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55 2025-05-10
  13:00 16:00 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55 2025-04-26
  13:20 14:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2025-04-05; 2025-05-24; 2025-05-31; 2025-06-14
  13:20 18:10 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55 2025-04-12
  15:00 16:30 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55 2025-04-05
  15:00 17:15 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55 2025-05-31
  16:05 19:05 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55 2025-04-26
  16:40 18:10 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55 2025-04-05
  17:16 19:31 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2025-05-31
  18:20 19:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 3PK AS-54 2025-04-12
Niedziela
  08:55 11:10 Podstawy prawa żywnościowego mgr Dawid Lewandowski 106PK AS-54 2025-04-06
  08:55 11:10 Podstawy psychologii dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54 2025-05-11
  09:50 12:50 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Bogna Latacz 2LK AS-55 2025-04-13; 2025-05-25; 2025-06-01
  10:00 12:15 Podstawy prawa żywnościowego mgr Dawid Lewandowski 106PK AS-54 2025-06-15
  10:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54 2025-04-27
  11:20 12:50 Dodatki do żywności dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54 2025-05-11
  11:55 14:10 Zarządzanie finansami doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-04-06
  12:35 14:50 Dodatki do żywności dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54 2025-06-15
  13:00 16:00 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Bogna Latacz 10LK AS-55 2025-04-13; 2025-05-25; 2025-06-01
  13:20 14:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54 2025-05-11
  13:20 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych dr inż. Anna Gawrońska 2025-04-27
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
  14:15 16:30 Zarządzanie finansami doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-04-06
  15:00 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych dr inż. Anna Gawrońska 2025-06-15
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
  15:00 18:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych dr inż. Anna Gawrońska 2025-05-11
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
  16:40 18:10 Zarządzanie finansami doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-04-27
  16:40 18:55 Podstawy psychologii dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54 2025-04-06
  18:20 19:50 Zarządzanie finansami doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-04-27
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-04-05 So   08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 3PK AS-54
2025-04-05 So   10:30 12:45 Podstawy technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-04-05 So   13:20 14:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-04-05 So   15:00 16:30 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2025-04-05 So   16:40 18:10 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-04-06 Ni   08:55 11:10 Podstawy prawa żywnościowego mgr Dawid Lewandowski 106PK AS-54
2025-04-06 Ni   11:55 14:10 Zarządzanie finansami doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-04-06 Ni   14:15 16:30 Zarządzanie finansami doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-04-06 Ni   16:40 18:55 Podstawy psychologii dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-04-12 So   11:20 12:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-04-12 So   13:20 18:10 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2025-04-12 So   18:20 19:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 3PK AS-54
2025-04-13 Ni   09:50 12:50 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Bogna Latacz 2LK AS-55
2025-04-13 Ni   13:00 16:00 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Bogna Latacz 10LK AS-55
2025-04-26 So   11:20 12:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-04-26 So   13:00 16:00 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2025-04-26 So   16:05 19:05 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-04-27 Ni   10:40 12:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-04-27 Ni   13:20 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych dr inż. Anna Gawrońska
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-04-27 Ni   16:40 18:10 Zarządzanie finansami doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-04-27 Ni   18:20 19:50 Zarządzanie finansami doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-05-10 So   08:00 11:10 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 3PK AS-54
2025-05-10 So   11:20 16:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2025-05-11 Ni   08:55 11:10 Podstawy psychologii dr Justyna Korycka - Korwek 3PK AS-54
2025-05-11 Ni   11:20 12:50 Dodatki do żywności dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-05-11 Ni   13:20 14:50 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-05-11 Ni   15:00 18:10 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych dr inż. Anna Gawrońska
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium
2025-05-24 So   08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2025-05-24 So   10:16 12:30 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-05-24 So   13:20 14:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-05-25 Ni   09:50 12:50 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Bogna Latacz 2LK AS-55
2025-05-25 Ni   13:00 16:00 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Bogna Latacz 10LK AS-55
2025-05-31 So   08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 3PK AS-54
2025-05-31 So   10:30 12:45 Podstawy technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-05-31 So   13:20 14:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-05-31 So   15:00 17:15 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2025-05-31 So   17:16 19:31 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-06-01 Ni   09:50 12:50 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Bogna Latacz 2LK AS-55
2025-06-01 Ni   13:00 16:00 Podstawy technologii surowców roślinnych dr inż. Bogna Latacz 10LK AS-55
2025-06-14 So   08:00 10:15 Podstawy technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 3PK AS-54
2025-06-14 So   10:30 12:45 Podstawy technologii surowców roślinnych dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-06-14 So   13:20 14:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-06-15 Ni   10:00 12:15 Podstawy prawa żywnościowego mgr Dawid Lewandowski 106PK AS-54
2025-06-15 Ni   12:35 14:50 Dodatki do żywności dr inż. Anna Gawrońska 104PK AS-54
2025-06-15 Ni   15:00 16:30 Standaryzacja i jakość produktów spożywczych dr inż. Anna Gawrońska
realizacja ćwiczeń w salach 104 Pałac oraz 9 Laboratorium