Plan zajęć

31ŻCiD-SP 23/24

Żywienie człowieka i dietoterapia
stacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr zimowy 2025/2026

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Poniedziałek
A 10:45 12:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54 2025-10-20; 2025-11-03; 2025-11-17; 2025-12-01; 2025-12-15; 2026-01-12
  12:45 14:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54 2025-10-20; 2025-11-03; 2025-11-17; 2025-12-01; 2025-12-15; 2026-01-12
B 14:45 16:35 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54 2025-10-20; 2025-11-03; 2025-11-17; 2025-12-01; 2025-12-15; 2026-01-12
  15:00 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 DN
A 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54 DP
  16:40 18:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54 DP
  16:45 18:15 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-11-13; 2025-11-24; 2025-12-08; 2026-01-19; 2026-01-26
  16:45 18:15 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-10-13; 2025-10-27
B 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54 DP
Wtorek
A 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 DP
A 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55 2025-10-07; 2025-10-21; 2025-11-04; 2025-11-18; 2025-12-02
B 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54 DN
A 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54 DN
Środa
  08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 DP
B 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54 DN
  09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03
  11:30 14:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54 DN
B 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03
A 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54 DN
B 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55 2025-10-08; 2025-10-22; 2025-11-05; 2025-11-19; 2025-12-03
Czwartek
B 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2025-10-16; 2025-10-30; 2025-11-27; 2025-12-11; 2026-01-08; 2026-01-22; 2026-01-29
  12:10 14:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54 2025-10-16; 2025-10-30; 2025-11-27; 2025-12-11; 2026-01-08; 2026-01-22; 2026-01-29
A 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2025-10-16; 2025-10-30; 2025-11-27; 2025-12-11; 2026-01-08; 2026-01-22; 2026-01-29
Piątek
A,B 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 DP
  11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54 DN
B 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55 DP
  13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54 DN
B 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55 DP
A 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 DN
A 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 DN
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-10-03 Pi   11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-10-03 Pi   13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-10-03 Pi A 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-10-03 Pi A 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-10-06 Po A 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-10-06 Po   16:40 18:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-10-06 Po B 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-10-07 Wt A 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-10-07 Wt A 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-10-08 Śr   08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-08 Śr   09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-08 Śr B 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-10-08 Śr B 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-10-10 Pi A,B 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-10 Pi B 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-10-10 Pi B 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-10-13 Po   15:00 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-10-13 Po   16:45 18:15 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-10-14 Wt B 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-10-14 Wt A 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-10-15 Śr B 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-10-15 Śr   11:30 14:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-10-15 Śr A 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-10-16 Cz B 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-10-16 Cz   12:10 14:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-10-16 Cz A 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-10-17 Pi   11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-10-17 Pi   13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-10-17 Pi A 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-10-17 Pi A 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-10-20 Po A 10:45 12:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-10-20 Po   12:45 14:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-10-20 Po B 14:45 16:35 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-10-20 Po A 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-10-20 Po   16:40 18:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-10-20 Po B 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-10-21 Wt A 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-10-21 Wt A 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-10-22 Śr   08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-22 Śr   09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-22 Śr B 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-10-22 Śr B 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-10-24 Pi A,B 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-24 Pi B 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-10-24 Pi B 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-10-27 Po   15:00 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-10-27 Po   16:45 18:15 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-10-28 Wt B 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-10-28 Wt A 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-10-29 Śr B 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-10-29 Śr   11:30 14:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-10-29 Śr A 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-10-30 Cz B 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-10-30 Cz   12:10 14:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-10-30 Cz A 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-10-31 Pi   11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-10-31 Pi   13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-10-31 Pi A 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-10-31 Pi A 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-11-03 Po A 10:45 12:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-11-03 Po   12:45 14:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-11-03 Po B 14:45 16:35 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-11-03 Po A 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-11-03 Po   16:40 18:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-11-03 Po B 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-11-04 Wt A 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-11-04 Wt A 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-11-05 Śr   08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-05 Śr   09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-05 Śr B 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-11-05 Śr B 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-11-07 Pi A,B 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-11-07 Pi B 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-11-07 Pi B 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-11-12 Śr B 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-11-12 Śr   11:30 14:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-11-12 Śr A 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-11-13 Cz   15:00 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-11-13 Cz   16:45 18:15 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-11-14 Pi B 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-11-14 Pi A 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-11-17 Po A 10:45 12:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-11-17 Po   12:45 14:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-11-17 Po B 14:45 16:35 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-11-17 Po A 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-11-17 Po   16:40 18:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-11-17 Po B 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-11-18 Wt A 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-11-18 Wt A 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-11-19 Śr   08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-19 Śr   09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-19 Śr B 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-11-19 Śr B 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-11-21 Pi A,B 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-11-21 Pi B 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-11-21 Pi B 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-11-24 Po   15:00 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-11-24 Po   16:45 18:15 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-11-25 Wt B 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-11-25 Wt A 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-11-26 Śr B 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-11-26 Śr   11:30 14:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-11-26 Śr A 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-11-27 Cz B 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-11-27 Cz   12:10 14:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-11-27 Cz A 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-11-28 Pi   11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-11-28 Pi   13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-11-28 Pi A 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-11-28 Pi A 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-12-01 Po A 10:45 12:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-12-01 Po   12:45 14:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-12-01 Po B 14:45 16:35 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-12-01 Po A 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-12-01 Po   16:40 18:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-12-01 Po B 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-12-02 Wt A 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-12-02 Wt A 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-12-03 Śr   08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-03 Śr   09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-03 Śr B 13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-12-03 Śr B 16:45 19:00 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-12-05 Pi A,B 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-12-05 Pi B 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-12-05 Pi B 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-12-08 Po   15:00 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-12-08 Po   16:45 18:15 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-12-09 Wt B 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-12-09 Wt A 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-12-10 Śr B 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-12-10 Śr   11:30 14:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-12-10 Śr A 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-12-11 Cz B 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-12-11 Cz   12:10 14:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-12-11 Cz A 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-12-12 Pi   11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-12-12 Pi   13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2025-12-12 Pi A 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-12-12 Pi A 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-12-15 Po A 10:45 12:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-12-15 Po   12:45 14:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-12-15 Po B 14:45 16:35 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2025-12-15 Po A 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-12-15 Po   16:40 18:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-12-15 Po B 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2025-12-16 Wt A 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-12-17 Śr   08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-19 Pi A,B 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-12-19 Pi B 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-12-19 Pi B 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2026-01-07 Śr B 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2026-01-07 Śr A 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2026-01-08 Cz B 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2026-01-08 Cz   12:10 14:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2026-01-08 Cz A 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2026-01-09 Pi   11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2026-01-09 Pi   13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2026-01-09 Pi A 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2026-01-09 Pi A 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2026-01-12 Po A 10:45 12:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2026-01-12 Po   12:45 14:40 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2026-01-12 Po B 14:45 16:35 Nowe rodzaje żywności dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 106PK AS-54
2026-01-12 Po A 15:30 16:35 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2026-01-12 Po   16:40 18:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2026-01-12 Po B 18:55 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 204PK AS-54
2026-01-13 Wt A 11:30 13:05 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2026-01-14 Śr   08:00 09:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2026-01-16 Pi A,B 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2026-01-16 Pi B 11:30 13:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2026-01-16 Pi B 13:45 15:20 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2026-01-19 Po   15:00 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2026-01-19 Po   16:45 18:15 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2026-01-20 Wt B 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2026-01-20 Wt A 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2026-01-21 Śr B 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2026-01-21 Śr   11:30 14:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2026-01-21 Śr A 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2026-01-22 Cz B 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2026-01-22 Cz   12:10 14:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2026-01-22 Cz A 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2026-01-23 Pi   11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2026-01-23 Pi   13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2026-01-23 Pi A 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2026-01-23 Pi A 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2026-01-26 Po   15:00 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2026-01-26 Po   16:45 18:15 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2026-01-27 Wt B 13:40 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2026-01-27 Wt A 16:45 19:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2026-01-28 Śr B 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2026-01-28 Śr   11:30 14:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2026-01-28 Śr A 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2026-01-29 Cz B 09:55 12:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2026-01-29 Cz   12:10 14:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2026-01-29 Cz A 14:25 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2026-01-30 Pi   11:30 12:55 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2026-01-30 Pi   13:00 14:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 106PK AS-54
2026-01-30 Pi A 15:00 16:55 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2026-01-30 Pi A 17:00 18:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2026-02-02 Po   15:00 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-10-01 Śr A 14:50 17:40 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-10-01 Śr   11:30 14:35 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-10-01 Śr B 08:10 11:15 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54