Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-10-03 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2025-10-03 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2025-10-03 | Pi | A | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-10-03 | Pi | A | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-10-06 | Po | A | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-10-06 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | ||
2025-10-06 | Po | B | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-10-07 | Wt | A | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2025-10-07 | Wt | A | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-10-08 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-10-08 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-10-08 | Śr | B | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-10-08 | Śr | B | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-10-10 | Pi | A,B | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2025-10-10 | Pi | B | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-10-10 | Pi | B | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-10-13 | Po | 15:00 | 16:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-10-13 | Po | 16:45 | 18:15 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-10-14 | Wt | B | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-10-14 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-10-15 | Śr | B | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-10-15 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2025-10-15 | Śr | A | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-10-16 | Cz | B | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2025-10-16 | Cz | 12:10 | 14:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2025-10-16 | Cz | A | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2025-10-17 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2025-10-17 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2025-10-17 | Pi | A | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-10-17 | Pi | A | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-10-20 | Po | A | 10:45 | 12:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2025-10-20 | Po | 12:45 | 14:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | ||
2025-10-20 | Po | B | 14:45 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2025-10-20 | Po | A | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-10-20 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | ||
2025-10-20 | Po | B | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-10-21 | Wt | A | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2025-10-21 | Wt | A | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-10-22 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-10-22 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-10-22 | Śr | B | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-10-22 | Śr | B | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-10-24 | Pi | A,B | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2025-10-24 | Pi | B | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-10-24 | Pi | B | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-10-27 | Po | 15:00 | 16:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-10-27 | Po | 16:45 | 18:15 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-10-28 | Wt | B | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-10-28 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-10-29 | Śr | B | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-10-29 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2025-10-29 | Śr | A | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-10-30 | Cz | B | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2025-10-30 | Cz | 12:10 | 14:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2025-10-30 | Cz | A | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2025-10-31 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2025-10-31 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2025-10-31 | Pi | A | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-10-31 | Pi | A | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-11-03 | Po | A | 10:45 | 12:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2025-11-03 | Po | 12:45 | 14:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | ||
2025-11-03 | Po | B | 14:45 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2025-11-03 | Po | A | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-11-03 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | ||
2025-11-03 | Po | B | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-11-04 | Wt | A | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2025-11-04 | Wt | A | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-11-05 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-11-05 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-11-05 | Śr | B | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-11-05 | Śr | B | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-11-07 | Pi | A,B | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2025-11-07 | Pi | B | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-11-07 | Pi | B | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-11-12 | Śr | B | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-11-12 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2025-11-12 | Śr | A | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-11-13 | Cz | 15:00 | 16:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-11-13 | Cz | 16:45 | 18:15 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-11-14 | Pi | B | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-11-14 | Pi | A | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-11-17 | Po | A | 10:45 | 12:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2025-11-17 | Po | 12:45 | 14:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | ||
2025-11-17 | Po | B | 14:45 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2025-11-17 | Po | A | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-11-17 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | ||
2025-11-17 | Po | B | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-11-18 | Wt | A | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2025-11-18 | Wt | A | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-11-19 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-11-19 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-11-19 | Śr | B | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-11-19 | Śr | B | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-11-21 | Pi | A,B | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2025-11-21 | Pi | B | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-11-21 | Pi | B | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-11-24 | Po | 15:00 | 16:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-11-24 | Po | 16:45 | 18:15 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-11-25 | Wt | B | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-11-25 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-11-26 | Śr | B | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-11-26 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2025-11-26 | Śr | A | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-11-27 | Cz | B | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2025-11-27 | Cz | 12:10 | 14:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2025-11-27 | Cz | A | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2025-11-28 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2025-11-28 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2025-11-28 | Pi | A | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-11-28 | Pi | A | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-12-01 | Po | A | 10:45 | 12:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2025-12-01 | Po | 12:45 | 14:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | ||
2025-12-01 | Po | B | 14:45 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2025-12-01 | Po | A | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-12-01 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | ||
2025-12-01 | Po | B | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-12-02 | Wt | A | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2025-12-02 | Wt | A | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-12-03 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-12-03 | Śr | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-12-03 | Śr | B | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-12-03 | Śr | B | 16:45 | 19:00 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-12-05 | Pi | A,B | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2025-12-05 | Pi | B | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-12-05 | Pi | B | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-12-08 | Po | 15:00 | 16:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-12-08 | Po | 16:45 | 18:15 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-12-09 | Wt | B | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-12-09 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-12-10 | Śr | B | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-12-10 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2025-12-10 | Śr | A | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-12-11 | Cz | B | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2025-12-11 | Cz | 12:10 | 14:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2025-12-11 | Cz | A | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2025-12-12 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2025-12-12 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2025-12-12 | Pi | A | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-12-12 | Pi | A | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-12-15 | Po | A | 10:45 | 12:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2025-12-15 | Po | 12:45 | 14:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | ||
2025-12-15 | Po | B | 14:45 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2025-12-15 | Po | A | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-12-15 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | ||
2025-12-15 | Po | B | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2025-12-16 | Wt | A | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2025-12-17 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-12-19 | Pi | A,B | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2025-12-19 | Pi | B | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-12-19 | Pi | B | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2026-01-07 | Śr | B | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2026-01-07 | Śr | A | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2026-01-08 | Cz | B | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2026-01-08 | Cz | 12:10 | 14:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2026-01-08 | Cz | A | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2026-01-09 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2026-01-09 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2026-01-09 | Pi | A | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2026-01-09 | Pi | A | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2026-01-12 | Po | A | 10:45 | 12:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2026-01-12 | Po | 12:45 | 14:40 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | ||
2026-01-12 | Po | B | 14:45 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 106PK AS-54 | |
2026-01-12 | Po | A | 15:30 | 16:35 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2026-01-12 | Po | 16:40 | 18:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | ||
2026-01-12 | Po | B | 18:55 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 204PK AS-54 | |
2026-01-13 | Wt | A | 11:30 | 13:05 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
2026-01-14 | Śr | 08:00 | 09:35 | Technologie i metody przechowywania żywności ![]() |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2026-01-16 | Pi | A,B | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
2026-01-16 | Pi | B | 11:30 | 13:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2026-01-16 | Pi | B | 13:45 | 15:20 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2026-01-19 | Po | 15:00 | 16:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2026-01-19 | Po | 16:45 | 18:15 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2026-01-20 | Wt | B | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2026-01-20 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2026-01-21 | Śr | B | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2026-01-21 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2026-01-21 | Śr | A | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2026-01-22 | Cz | B | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2026-01-22 | Cz | 12:10 | 14:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2026-01-22 | Cz | A | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2026-01-23 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2026-01-23 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2026-01-23 | Pi | A | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2026-01-23 | Pi | A | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2026-01-26 | Po | 15:00 | 16:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2026-01-26 | Po | 16:45 | 18:15 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2026-01-27 | Wt | B | 13:40 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2026-01-27 | Wt | A | 16:45 | 19:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2026-01-28 | Śr | B | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2026-01-28 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2026-01-28 | Śr | A | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2026-01-29 | Cz | B | 09:55 | 12:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2026-01-29 | Cz | 12:10 | 14:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2026-01-29 | Cz | A | 14:25 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2026-01-30 | Pi | 11:30 | 12:55 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2026-01-30 | Pi | 13:00 | 14:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 106PK AS-54 | ||
2026-01-30 | Pi | A | 15:00 | 16:55 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych ![]() |
dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2026-01-30 | Pi | A | 17:00 | 18:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2026-02-02 | Po | 15:00 | 16:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 |
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-10-01 | Śr | A | 14:50 | 17:40 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | |
2025-10-01 | Śr | 11:30 | 14:35 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2025-10-01 | Śr | B | 08:10 | 11:15 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 |