Plan zajęć

31ŻCiD-NP 23/24

Żywienie człowieka i dietoterapia
niestacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr zimowy 2025/2026

UWAGA Plan w okresie 05.09.-01.10.2025 może ulec zmianie.
Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Sobota
  08:00 09:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 2LK AS-55 2025-10-18
  08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2025-11-15; 2025-12-13
  08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 105PK AS-54 2026-01-24
  08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2025-11-22
  08:10 11:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-12-06
  08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55 2025-10-04
  08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55 2025-10-25
  09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54 2026-01-10
  09:40 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2025-10-18
  10:00 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2026-01-31
  10:30 12:45 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2025-11-15; 2025-12-13
  11:20 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 2LK AS-55 2025-11-22
  11:20 13:35 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 105PK AS-54 2025-10-25
  11:20 13:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2026-01-10
  11:20 14:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 105PK AS-54 2025-12-06; 2026-01-24
  13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-11-15
  13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 8LK AS-55 2026-01-31
  13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 9LK AS-55 2025-11-22
  13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2025-12-13
  13:45 16:00 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 9LK AS-55 2025-10-25
  13:45 16:00 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2026-01-10
  15:00 16:30 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 105PK AS-54 2025-12-06; 2026-01-24
  15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-11-15
  16:40 18:10 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2025-10-25; 2025-11-22; 2025-12-06; 2025-12-13; 2026-01-24; 2026-01-31
  16:40 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2026-01-10
  18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2025-10-04; 2025-12-13
Niedziela
  08:00 09:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-10-05; 2025-11-16
  08:00 09:30 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2025-10-19
  08:00 10:15 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 8LK AS-55 2025-12-07
  08:00 11:00 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54 2026-01-11
  08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54 2025-12-14
  08:00 11:10 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 106PK AS-54 2025-10-26
  09:40 11:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-11-16
  09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54 2025-10-05
  09:40 12:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 1LK AS-55 2025-10-19
  10:15 12:30 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 2LK AS-55 2026-01-25
  10:25 12:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55 2025-12-07
  11:05 16:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54 2026-01-11
  11:15 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54 2025-10-26
  11:20 12:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 106PK AS-54 2025-12-14
  11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2025-10-05
  11:20 14:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54 2025-11-16; 2026-02-01
  12:35 14:50 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 10LK AS-55 2026-01-25
  13:00 17:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54 2025-12-14
  13:20 14:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 1LK AS-55 2025-10-19
  13:20 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-11-23
  13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55 2025-12-07
  15:00 17:15 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 105PK AS-54 2025-10-19
  15:00 17:15 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 8LK AS-55 2026-01-25
  15:00 18:00 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54 2025-11-16
  15:00 19:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54 2026-02-01
  15:00 19:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54 2025-10-05
  16:40 19:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2025-12-07
  16:40 19:50 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 2025-11-23
  17:20 19:35 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 10LK AS-55 2025-10-19
  17:30 19:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55 2026-01-25
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-10-04 So   08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2025-10-04 So   13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-04 So   15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-10-04 So   18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-05 Ni   08:00 09:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-10-05 Ni   09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54
2025-10-05 Ni   11:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-10-05 Ni   15:00 19:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-10-18 So   08:00 09:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 2LK AS-55
2025-10-18 So   09:40 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2025-10-18 So   13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-18 So   15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-10-19 Ni   08:00 09:30 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-19 Ni   09:40 12:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 1LK AS-55
2025-10-19 Ni   13:20 14:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 1LK AS-55
2025-10-19 Ni   15:00 17:15 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 105PK AS-54
2025-10-19 Ni   17:20 19:35 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 10LK AS-55
2025-10-25 So   08:55 11:10 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-10-25 So   11:20 13:35 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 105PK AS-54
2025-10-25 So   13:45 16:00 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 9LK AS-55
2025-10-25 So   16:40 18:10 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-26 Ni   08:00 11:10 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 106PK AS-54
2025-10-26 Ni   11:15 16:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-11-15 So   08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-15 So   10:30 12:45 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-11-15 So   13:20 14:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-15 So   15:00 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-11-16 Ni   08:00 09:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-11-16 Ni   09:40 11:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-11-16 Ni   11:20 14:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-11-16 Ni   15:00 18:00 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2025-11-22 So   08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-11-22 So   11:20 12:50 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 2LK AS-55
2025-11-22 So   13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 9LK AS-55
2025-11-22 So   16:40 18:10 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-11-23 Ni   13:20 16:30 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-11-23 Ni   16:40 19:50 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-12-06 So   08:10 11:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-12-06 So   11:20 14:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 105PK AS-54
2025-12-06 So   15:00 16:30 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 105PK AS-54
2025-12-06 So   16:40 18:10 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-12-07 Ni   08:00 10:15 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 8LK AS-55
2025-12-07 Ni   10:25 12:40 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-12-07 Ni   13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2025-12-07 Ni   16:40 19:40 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-12-13 So   08:00 10:15 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-13 So   10:30 12:45 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-12-13 So   13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-13 So   16:40 18:10 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-12-13 So   18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-12-14 Ni   08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54
2025-12-14 Ni   11:20 12:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 106PK AS-54
2025-12-14 Ni   13:00 17:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2026-01-10 So   09:40 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54
2026-01-10 So   11:20 13:35 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2026-01-10 So   13:45 16:00 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2026-01-10 So   16:40 18:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2026-01-11 Ni   08:00 11:00 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2026-01-11 Ni   11:05 16:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2026-01-24 So   08:00 11:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 105PK AS-54
2026-01-24 So   11:20 14:50 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 105PK AS-54
2026-01-24 So   15:00 16:30 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 105PK AS-54
2026-01-24 So   16:40 18:10 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2026-01-25 Ni   10:15 12:30 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 2LK AS-55
2026-01-25 Ni   12:35 14:50 Nowe rodzaje żywności - 1 Vacat 10LK AS-55
2026-01-25 Ni   15:00 17:15 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 8LK AS-55
2026-01-25 Ni   17:30 19:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2026-01-31 So   10:00 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2026-01-31 So   13:20 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 8LK AS-55
2026-01-31 So   16:40 18:10 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2026-02-01 Ni   11:20 14:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54
2026-02-01 Ni   15:00 19:30 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 105PK AS-54