| Termin |
Dzień |
PG |
Od |
Do |
Przedmiot |
RZ |
Nauczyciel |
Miejsce |
| 2025-12-14 |
Ni |
|
13:00 |
17:30 |
Dietoprofilaktyka |
|
dr inż. Bogna Latacz |
8PK AS-54 |
| 2025-12-14 |
Ni |
|
11:20 |
12:50 |
Dietoprofilaktyka |
|
dr inż. Bogna Latacz |
106PK AS-54 |
| 2025-12-14 |
Ni |
|
08:00 |
11:10 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
106PK AS-54 |
| 2025-12-13 |
So |
|
18:20 |
19:50 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
| 2025-12-13 |
So |
|
16:40 |
18:10 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
| 2025-12-13 |
So |
|
13:20 |
16:30 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
| 2025-12-13 |
So |
|
10:30 |
12:45 |
Technologie i metody przechowywania żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
| 2025-12-13 |
So |
|
08:00 |
10:15 |
Technologie i metody przechowywania żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
| 2025-12-07 |
Ni |
|
16:40 |
19:40 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
10LK AS-55 |
| 2025-12-07 |
Ni |
|
13:20 |
16:30 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
2LK AS-55 |
| 2025-12-07 |
Ni |
|
10:25 |
12:40 |
Opracowanie nowych produktów spożywczych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
| 2025-12-07 |
Ni |
|
08:00 |
10:15 |
Opracowanie nowych produktów spożywczych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
8LK AS-55 |
| 2025-12-06 |
So |
|
16:40 |
18:10 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
| 2025-12-06 |
So |
|
15:00 |
16:30 |
Żywienie zbiorowe |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
105PK AS-54 |
| 2025-12-06 |
So |
|
11:20 |
14:50 |
Żywienie zbiorowe |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
105PK AS-54 |
| 2025-12-06 |
So |
|
08:10 |
11:10 |
Prowadzenie małej firmy |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
| 2025-11-23 |
Ni |
|
16:40 |
19:50 |
Prowadzenie małej firmy |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
| 2025-11-23 |
Ni |
|
13:20 |
16:30 |
Prowadzenie małej firmy |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
| 2025-11-22 |
So |
|
16:40 |
18:10 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
| 2025-11-22 |
So |
|
13:20 |
16:30 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
9LK AS-55 |
| 2025-11-22 |
So |
|
11:20 |
12:50 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
2LK AS-55 |
| 2025-11-22 |
So |
|
08:00 |
11:10 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
10LK AS-55 |
| 2025-11-16 |
Ni |
|
15:00 |
18:00 |
Dietoprofilaktyka |
|
dr inż. Bogna Latacz |
105PK AS-54 |
| 2025-11-16 |
Ni |
|
11:20 |
14:50 |
Dietoprofilaktyka |
|
dr inż. Bogna Latacz |
105PK AS-54 |
| 2025-11-16 |
Ni |
|
09:40 |
11:10 |
Prowadzenie małej firmy |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
| 2025-11-16 |
Ni |
|
08:00 |
09:30 |
Prowadzenie małej firmy |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
| 2025-11-15 |
So |
|
15:00 |
18:10 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
10LK AS-55 |
| 2025-11-15 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
| 2025-11-15 |
So |
|
10:30 |
12:45 |
Technologie i metody przechowywania żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
| 2025-11-15 |
So |
|
08:00 |
10:15 |
Technologie i metody przechowywania żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
| 2025-10-26 |
Ni |
|
11:15 |
16:30 |
Dietoprofilaktyka |
|
dr inż. Bogna Latacz |
8PK AS-54 |
| 2025-10-26 |
Ni |
|
08:00 |
11:10 |
Dietoprofilaktyka |
|
dr inż. Bogna Latacz |
106PK AS-54 |
| 2025-10-25 |
So |
|
16:40 |
18:10 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
| 2025-10-25 |
So |
|
13:45 |
16:00 |
Nowe rodzaje żywności |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
9LK AS-55 |
| 2025-10-25 |
So |
|
11:20 |
13:35 |
Nowe rodzaje żywności |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
105PK AS-54 |
| 2025-10-25 |
So |
|
08:55 |
11:10 |
Opracowanie nowych produktów spożywczych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
9LK AS-55 |
| 2025-10-19 |
Ni |
|
17:20 |
19:35 |
Nowe rodzaje żywności |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
10LK AS-55 |
| 2025-10-19 |
Ni |
|
15:00 |
17:15 |
Nowe rodzaje żywności |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
105PK AS-54 |
| 2025-10-19 |
Ni |
|
13:20 |
14:50 |
Żywienie zbiorowe |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
1LK AS-55 |
| 2025-10-19 |
Ni |
|
09:40 |
12:50 |
Żywienie zbiorowe |
|
mgr Monika Kruszelnicka |
1LK AS-55 |
| 2025-10-19 |
Ni |
|
08:00 |
09:30 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
| 2025-10-18 |
So |
|
15:00 |
18:10 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
10LK AS-55 |
| 2025-10-18 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
| 2025-10-18 |
So |
|
09:40 |
12:50 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
| 2025-10-18 |
So |
|
08:00 |
09:30 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
2LK AS-55 |
| 2025-10-05 |
Ni |
|
15:00 |
19:30 |
Dietoprofilaktyka |
|
dr inż. Bogna Latacz |
8PK AS-54 |
| 2025-10-05 |
Ni |
|
11:20 |
14:50 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
10LK AS-55 |
| 2025-10-05 |
Ni |
|
09:40 |
11:10 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
106PK AS-54 |
| 2025-10-05 |
Ni |
|
08:00 |
09:30 |
Prowadzenie małej firmy |
|
doc. dr inż. Izabela Wojewoda |
106PK AS-54 |
| 2025-10-04 |
So |
|
18:20 |
19:50 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
| 2025-10-04 |
So |
|
15:00 |
18:10 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
10LK AS-55 |
| 2025-10-04 |
So |
|
13:20 |
14:50 |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
| 2025-10-04 |
So |
|
08:55 |
11:10 |
Opracowanie nowych produktów spożywczych |
|
dr inż. Jarosław Kliks |
2LK AS-55 |