Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Sobota | |||||||
08:00 | 09:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 2LK AS-55 | 2025-10-18 | ||
08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | 2025-11-15; 2025-12-13 | ||
08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 105PK AS-54 | 2026-01-24 | ||
08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | 2025-11-22 | ||
08:10 | 11:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | 2025-12-06 | ||
08:55 | 11:10 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | 2025-10-04 | ||
08:55 | 11:10 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | 2025-10-25 | ||
09:40 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | 2026-01-10 | ||
09:40 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | 2025-10-18 | ||
10:00 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | 2026-01-31 | ||
10:30 | 12:45 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | 2025-11-15; 2025-12-13 | ||
11:20 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 2LK AS-55 | 2025-11-22 | ||
11:20 | 13:35 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 105PK AS-54 | 2025-10-25 | ||
11:20 | 13:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | 2026-01-10 | ||
11:20 | 14:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 105PK AS-54 | 2025-12-06; 2026-01-24 | ||
13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-11-15 | ||
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 8LK AS-55 | 2026-01-31 | ||
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 9LK AS-55 | 2025-11-22 | ||
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | 2025-12-13 | ||
13:45 | 16:00 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 9LK AS-55 | 2025-10-25 | ||
13:45 | 16:00 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | 2026-01-10 | ||
15:00 | 16:30 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 105PK AS-54 | 2025-12-06; 2026-01-24 | ||
15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-11-15 | ||
16:40 | 18:10 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | 2025-10-25; 2025-11-22; 2025-12-06; 2025-12-13; 2026-01-24; 2026-01-31 | ||
16:40 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | 2026-01-10 | ||
18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | 2025-10-04; 2025-12-13 | ||
Niedziela | |||||||
08:00 | 09:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | 2025-10-05; 2025-11-16 | ||
08:00 | 09:30 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | 2025-10-19 | ||
08:00 | 10:15 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 8LK AS-55 | 2025-12-07 | ||
08:00 | 11:00 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | 2026-01-11 | ||
08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | 2025-12-14 | ||
08:00 | 11:10 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 106PK AS-54 | 2025-10-26 | ||
09:40 | 11:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | 2025-11-16 | ||
09:40 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | 2025-10-05 | ||
09:40 | 12:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 1LK AS-55 | 2025-10-19 | ||
10:15 | 12:30 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 2LK AS-55 | 2026-01-25 | ||
10:25 | 12:40 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | 2025-12-07 | ||
11:05 | 16:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | 2026-01-11 | ||
11:15 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | 2025-10-26 | ||
11:20 | 12:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 106PK AS-54 | 2025-12-14 | ||
11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | 2025-10-05 | ||
11:20 | 14:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | 2025-11-16; 2026-02-01 | ||
12:35 | 14:50 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 10LK AS-55 | 2026-01-25 | ||
13:00 | 17:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | 2025-12-14 | ||
13:20 | 14:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 1LK AS-55 | 2025-10-19 | ||
13:20 | 16:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | 2025-11-23 | ||
13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | 2025-12-07 | ||
15:00 | 17:15 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 105PK AS-54 | 2025-10-19 | ||
15:00 | 17:15 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 8LK AS-55 | 2026-01-25 | ||
15:00 | 18:00 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | 2025-11-16 | ||
15:00 | 19:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | 2026-02-01 | ||
15:00 | 19:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | 2025-10-05 | ||
16:40 | 19:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | 2025-12-07 | ||
16:40 | 19:50 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | 2025-11-23 | ||
17:20 | 19:35 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 10LK AS-55 | 2025-10-19 | ||
17:30 | 19:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | 2026-01-25 |
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-10-04 | So | 08:55 | 11:10 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | ||
2025-10-04 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-10-04 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | ||
2025-10-04 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-10-05 | Ni | 08:00 | 09:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-10-05 | Ni | 09:40 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | ||
2025-10-05 | Ni | 11:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | ||
2025-10-05 | Ni | 15:00 | 19:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | ||
2025-10-18 | So | 08:00 | 09:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 2LK AS-55 | ||
2025-10-18 | So | 09:40 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | ||
2025-10-18 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-10-18 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | ||
2025-10-19 | Ni | 08:00 | 09:30 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-10-19 | Ni | 09:40 | 12:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 1LK AS-55 | ||
2025-10-19 | Ni | 13:20 | 14:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 1LK AS-55 | ||
2025-10-19 | Ni | 15:00 | 17:15 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 105PK AS-54 | ||
2025-10-19 | Ni | 17:20 | 19:35 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 10LK AS-55 | ||
2025-10-25 | So | 08:55 | 11:10 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | ||
2025-10-25 | So | 11:20 | 13:35 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 105PK AS-54 | ||
2025-10-25 | So | 13:45 | 16:00 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 9LK AS-55 | ||
2025-10-25 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-10-26 | Ni | 08:00 | 11:10 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 106PK AS-54 | ||
2025-10-26 | Ni | 11:15 | 16:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | ||
2025-11-15 | So | 08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-11-15 | So | 10:30 | 12:45 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | ||
2025-11-15 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-11-15 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | ||
2025-11-16 | Ni | 08:00 | 09:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-11-16 | Ni | 09:40 | 11:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-11-16 | Ni | 11:20 | 14:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2025-11-16 | Ni | 15:00 | 18:00 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2025-11-22 | So | 08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | ||
2025-11-22 | So | 11:20 | 12:50 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 2LK AS-55 | ||
2025-11-22 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 9LK AS-55 | ||
2025-11-22 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-11-23 | Ni | 13:20 | 16:30 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-11-23 | Ni | 16:40 | 19:50 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-12-06 | So | 08:10 | 11:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-12-06 | So | 11:20 | 14:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 105PK AS-54 | ||
2025-12-06 | So | 15:00 | 16:30 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 105PK AS-54 | ||
2025-12-06 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-12-07 | Ni | 08:00 | 10:15 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 8LK AS-55 | ||
2025-12-07 | Ni | 10:25 | 12:40 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | ||
2025-12-07 | Ni | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | ||
2025-12-07 | Ni | 16:40 | 19:40 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | ||
2025-12-13 | So | 08:00 | 10:15 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-12-13 | So | 10:30 | 12:45 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | ||
2025-12-13 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-12-13 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-12-13 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-12-14 | Ni | 08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | ||
2025-12-14 | Ni | 11:20 | 12:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 106PK AS-54 | ||
2025-12-14 | Ni | 13:00 | 17:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | ||
2026-01-10 | So | 09:40 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | ||
2026-01-10 | So | 11:20 | 13:35 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2026-01-10 | So | 13:45 | 16:00 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | ||
2026-01-10 | So | 16:40 | 18:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2026-01-11 | Ni | 08:00 | 11:00 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2026-01-11 | Ni | 11:05 | 16:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2026-01-24 | So | 08:00 | 11:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 105PK AS-54 | ||
2026-01-24 | So | 11:20 | 14:50 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 105PK AS-54 | ||
2026-01-24 | So | 15:00 | 16:30 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 105PK AS-54 | ||
2026-01-24 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2026-01-25 | Ni | 10:15 | 12:30 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 2LK AS-55 | ||
2026-01-25 | Ni | 12:35 | 14:50 | Nowe rodzaje żywności | - 1 Vacat | 10LK AS-55 | ||
2026-01-25 | Ni | 15:00 | 17:15 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 8LK AS-55 | ||
2026-01-25 | Ni | 17:30 | 19:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | ||
2026-01-31 | So | 10:00 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | ||
2026-01-31 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 8LK AS-55 | ||
2026-01-31 | So | 16:40 | 18:10 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2026-02-01 | Ni | 11:20 | 14:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 | ||
2026-02-01 | Ni | 15:00 | 19:30 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 105PK AS-54 |