Plan zajęć

21ŻCiD-NP 24/25

Żywienie człowieka i dietoterapia
niestacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr zimowy 2025/2026

UWAGA Plan w okresie 05.09.-01.10.2025 może ulec zmianie.
Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Sobota
  08:00 09:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-12-13
  08:00 12:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55 2026-01-10; 2026-01-24
  08:10 11:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55 2025-10-25; 2025-11-22; 2025-12-06
  08:55 11:10 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55 2026-01-31
  09:40 12:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55 2025-10-04; 2025-10-18; 2025-12-13
  11:20 14:50 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55 2025-10-25; 2025-11-22; 2025-12-06
  11:20 14:50 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55 2026-01-31
  13:20 14:50 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55 2025-10-04
  13:20 14:50 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2026-01-24
  13:20 14:50 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54 2025-10-18; 2026-01-10
  13:20 16:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54 2025-12-13
  13:30 18:10 Biochemia dr Andżelina Michalska 9LK AS-55 2025-11-15
  15:00 16:30 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55 2025-10-04
  15:00 17:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2026-01-24
  15:00 18:10 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54 2025-10-18; 2026-01-10
  15:00 18:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55 2026-01-31
  15:00 18:10 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55 2025-10-25; 2025-11-22; 2025-12-06
  16:40 18:10 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54 2025-10-04
  16:40 19:40 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54 2025-12-13
  18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2025-10-18; 2025-10-25; 2025-11-15; 2025-11-22; 2025-12-06; 2026-01-10; 2026-01-24; 2026-01-31
  18:20 19:50 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54 2025-10-04
Niedziela
  08:00 09:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 8LK AS-55 2025-11-23; 2026-02-01
  08:00 09:30 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2025-10-05
  08:00 11:10 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54 2026-01-25
  09:40 11:10 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 8LK AS-55 2026-01-11
  09:40 12:50 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16; 2025-12-14
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
  09:40 12:50 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 8PK AS-54 2025-11-23; 2026-02-01
  11:20 13:35 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 8LK AS-55 2026-01-11
  11:20 15:10 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 8PK AS-54 2026-01-25
  13:00 15:15 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55 2026-02-01
  13:20 14:50 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16
  13:20 16:30 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2025-12-14
  13:45 16:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2026-01-11
  15:00 18:10 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2025-10-05; 2025-10-19; 2025-11-16
  15:15 17:30 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55 2026-01-25
  16:15 18:30 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 106PK AS-54 2026-01-11
  16:40 18:55 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2025-12-14
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-10-04 So   08:00 09:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2025-10-04 So   09:40 12:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2025-10-04 So   13:20 14:50 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-10-04 So   15:00 16:30 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-10-04 So   16:40 18:10 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54
2025-10-04 So   18:20 19:50 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54
2025-10-05 Ni   08:00 09:30 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-05 Ni   09:40 12:50 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
2025-10-05 Ni   13:20 14:50 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-05 Ni   15:00 18:10 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-10-18 So   08:00 09:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2025-10-18 So   09:40 12:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2025-10-18 So   13:20 14:50 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54
2025-10-18 So   15:00 18:10 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54
2025-10-18 So   18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-19 Ni   09:40 12:50 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
2025-10-19 Ni   13:20 14:50 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-19 Ni   15:00 18:10 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-10-25 So   08:10 11:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-10-25 So   11:20 14:50 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-10-25 So   15:00 18:10 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-10-25 So   18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-11-15 So   13:30 18:10 Biochemia dr Andżelina Michalska 9LK AS-55
2025-11-15 So   18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-11-16 Ni   09:40 12:50 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
2025-11-16 Ni   13:20 14:50 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-16 Ni   15:00 18:10 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-11-22 So   08:10 11:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-11-22 So   11:20 14:50 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-11-22 So   15:00 18:10 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-11-22 So   18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-11-23 Ni   08:00 09:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 8LK AS-55
2025-11-23 Ni   09:40 12:50 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 8PK AS-54
2025-12-06 So   08:10 11:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-12-06 So   11:20 14:50 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-12-06 So   15:00 18:10 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-12-06 So   18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-12-13 So   08:00 09:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2025-12-13 So   09:40 12:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2025-12-13 So   13:20 16:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-12-13 So   16:40 19:40 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-12-14 Ni   09:40 12:50 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK
2025-12-14 Ni   13:20 16:30 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-12-14 Ni   16:40 18:55 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2026-01-10 So   08:00 12:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2026-01-10 So   13:20 14:50 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54
2026-01-10 So   15:00 18:10 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 106PK AS-54
2026-01-10 So   18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2026-01-11 Ni   09:40 11:10 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 8LK AS-55
2026-01-11 Ni   11:20 13:35 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 8LK AS-55
2026-01-11 Ni   13:45 16:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2026-01-11 Ni   16:15 18:30 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 106PK AS-54
2026-01-24 So   08:00 12:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2026-01-24 So   13:20 14:50 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2026-01-24 So   15:00 17:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2026-01-24 So   18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2026-01-25 Ni   08:00 11:10 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2026-01-25 Ni   11:20 15:10 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 8PK AS-54
2026-01-25 Ni   15:15 17:30 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55
2026-01-31 So   08:55 11:10 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 1LK AS-55
2026-01-31 So   11:20 14:50 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2026-01-31 So   15:00 18:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2026-01-31 So   18:20 19:50 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2026-02-01 Ni   08:00 09:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 8LK AS-55
2026-02-01 Ni   09:40 12:50 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 8PK AS-54
2026-02-01 Ni   13:00 15:15 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55