Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-10-04 | So | 08:00 | 09:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 1LK AS-55 | ||
2025-10-04 | So | 09:40 | 12:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 1LK AS-55 | ||
2025-10-04 | So | 13:20 | 14:50 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | ||
2025-10-04 | So | 15:00 | 16:30 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
2025-10-04 | So | 16:40 | 18:10 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | ||
2025-10-04 | So | 18:20 | 19:50 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | ||
2025-10-05 | Ni | 08:00 | 09:30 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-10-05 | Ni | 09:40 | 12:50 | Biochemia | dr inż. Agnieszka Maj | |||
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK | ||||||||
2025-10-05 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-10-05 | Ni | 15:00 | 18:10 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | ||
2025-10-18 | So | 08:00 | 09:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 1LK AS-55 | ||
2025-10-18 | So | 09:40 | 12:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 1LK AS-55 | ||
2025-10-18 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | ||
2025-10-18 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | ||
2025-10-18 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-10-19 | Ni | 09:40 | 12:50 | Biochemia | dr inż. Agnieszka Maj | |||
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK | ||||||||
2025-10-19 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-10-19 | Ni | 15:00 | 18:10 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | ||
2025-10-25 | So | 08:10 | 11:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
2025-10-25 | So | 11:20 | 14:50 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | ||
2025-10-25 | So | 15:00 | 18:10 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | ||
2025-10-25 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-11-15 | So | 13:30 | 18:10 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 9LK AS-55 | ||
2025-11-15 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-11-16 | Ni | 09:40 | 12:50 | Biochemia | dr inż. Agnieszka Maj | |||
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK | ||||||||
2025-11-16 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-11-16 | Ni | 15:00 | 18:10 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | ||
2025-11-22 | So | 08:10 | 11:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
2025-11-22 | So | 11:20 | 14:50 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | ||
2025-11-22 | So | 15:00 | 18:10 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | ||
2025-11-22 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-11-23 | Ni | 08:00 | 09:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 8LK AS-55 | ||
2025-11-23 | Ni | 09:40 | 12:50 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 8PK AS-54 | ||
2025-12-06 | So | 08:10 | 11:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
2025-12-06 | So | 11:20 | 14:50 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | ||
2025-12-06 | So | 15:00 | 18:10 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | ||
2025-12-06 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-12-13 | So | 08:00 | 09:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 1LK AS-55 | ||
2025-12-13 | So | 09:40 | 12:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 1LK AS-55 | ||
2025-12-13 | So | 13:20 | 16:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2025-12-13 | So | 16:40 | 19:40 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2025-12-14 | Ni | 09:40 | 12:50 | Biochemia | dr inż. Agnieszka Maj | |||
w dniach 5.10.25 i 14.12.25 zajęcia w sali 2L w dniach 19.10.25 i 16.11.25 zajęcia w sali 8 LK | ||||||||
2025-12-14 | Ni | 13:20 | 16:30 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | ||
2025-12-14 | Ni | 16:40 | 18:55 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2026-01-10 | So | 08:00 | 12:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 1LK AS-55 | ||
2026-01-10 | So | 13:20 | 14:50 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | ||
2026-01-10 | So | 15:00 | 18:10 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 106PK AS-54 | ||
2026-01-10 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2026-01-11 | Ni | 09:40 | 11:10 | Biochemia | dr inż. Agnieszka Maj | 8LK AS-55 | ||
2026-01-11 | Ni | 11:20 | 13:35 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 8LK AS-55 | ||
2026-01-11 | Ni | 13:45 | 16:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2026-01-11 | Ni | 16:15 | 18:30 | Zasady pierwszej pomocy | dr Mateusz Ciepliński | 106PK AS-54 | ||
2026-01-24 | So | 08:00 | 12:50 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 1LK AS-55 | ||
2026-01-24 | So | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | ||
2026-01-24 | So | 15:00 | 17:15 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2026-01-24 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2026-01-25 | Ni | 08:00 | 11:10 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2026-01-25 | Ni | 11:20 | 15:10 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 8PK AS-54 | ||
2026-01-25 | Ni | 15:15 | 17:30 | Zasady pierwszej pomocy | dr Mateusz Ciepliński | 2LK AS-55 | ||
2026-01-31 | So | 08:55 | 11:10 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 1LK AS-55 | ||
2026-01-31 | So | 11:20 | 14:50 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
2026-01-31 | So | 15:00 | 18:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | ||
2026-01-31 | So | 18:20 | 19:50 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2026-02-01 | Ni | 08:00 | 09:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 8LK AS-55 | ||
2026-02-01 | Ni | 09:40 | 12:50 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 8PK AS-54 | ||
2026-02-01 | Ni | 13:00 | 15:15 | Zasady pierwszej pomocy | dr Mateusz Ciepliński | 2LK AS-55 |