Termin |
Dzień |
PG |
Od |
Do |
Przedmiot |
RZ |
Nauczyciel |
Miejsce |
2025-10-02 |
Cz |
|
16:45 |
19:45 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2025-10-03 |
Pi |
|
08:00 |
12:30 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2025-10-06 |
Po |
|
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-10-06 |
Po |
|
11:25 |
13:00 |
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-10-06 |
Po |
|
13:10 |
14:45 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-10-06 |
Po |
A |
15:00 |
18:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-10-07 |
Wt |
B |
08:00 |
11:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-10-07 |
Wt |
A |
08:00 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-10-07 |
Wt |
B |
11:30 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-10-08 |
Śr |
|
08:00 |
09:35 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
115 A-8 |
2025-10-09 |
Cz |
A |
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-10-09 |
Cz |
B |
11:30 |
14:45 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-10-14 |
Wt |
A |
08:00 |
10:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-10-14 |
Wt |
B |
11:00 |
13:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-10-15 |
Śr |
A |
09:30 |
13:45 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-10-15 |
Śr |
|
13:55 |
15:30 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-10-15 |
Śr |
B |
15:45 |
20:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-10-16 |
Cz |
|
16:45 |
19:45 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2025-10-17 |
Pi |
|
08:00 |
12:30 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2025-10-20 |
Po |
|
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-10-20 |
Po |
|
11:25 |
13:00 |
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-10-20 |
Po |
|
13:10 |
14:45 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-10-20 |
Po |
A |
15:00 |
18:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-10-21 |
Wt |
B |
08:00 |
11:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-10-21 |
Wt |
A |
08:00 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-10-21 |
Wt |
B |
11:30 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-10-22 |
Śr |
|
08:00 |
09:35 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
115 A-8 |
2025-10-23 |
Cz |
A |
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-10-23 |
Cz |
B |
11:30 |
14:45 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-10-24 |
Pi |
A |
08:35 |
12:20 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-10-24 |
Pi |
|
12:25 |
16:10 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2025-10-24 |
Pi |
B |
16:15 |
20:00 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-10-28 |
Wt |
A |
08:00 |
10:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-10-28 |
Wt |
B |
11:00 |
13:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-10-29 |
Śr |
A |
09:30 |
13:45 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-10-29 |
Śr |
|
13:55 |
15:30 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-10-29 |
Śr |
B |
15:45 |
20:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-10-30 |
Cz |
|
16:45 |
19:45 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2025-10-31 |
Pi |
|
08:00 |
12:30 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2025-11-03 |
Po |
|
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-11-03 |
Po |
|
11:25 |
13:00 |
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-11-03 |
Po |
|
13:10 |
14:45 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-11-03 |
Po |
A |
15:00 |
18:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-11-04 |
Wt |
B |
08:00 |
11:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-11-04 |
Wt |
A |
08:00 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-11-04 |
Wt |
B |
11:30 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-11-05 |
Śr |
|
08:00 |
09:35 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
115 A-8 |
2025-11-06 |
Cz |
A |
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-11-06 |
Cz |
B |
11:30 |
14:45 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-11-07 |
Pi |
A |
08:35 |
12:20 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-11-07 |
Pi |
|
12:25 |
16:10 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2025-11-07 |
Pi |
B |
16:15 |
20:00 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-11-14 |
Pi |
A |
08:00 |
10:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-11-14 |
Pi |
B |
11:00 |
13:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-11-17 |
Po |
|
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-11-17 |
Po |
|
11:25 |
13:00 |
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-11-17 |
Po |
|
13:10 |
14:45 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-11-17 |
Po |
A |
15:00 |
18:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-11-18 |
Wt |
B |
08:00 |
11:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-11-18 |
Wt |
A |
08:00 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-11-18 |
Wt |
B |
11:30 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-11-19 |
Śr |
|
08:00 |
09:35 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
115 A-8 |
2025-11-20 |
Cz |
A |
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-11-20 |
Cz |
B |
11:30 |
14:45 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-11-21 |
Pi |
A |
08:35 |
12:20 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-11-21 |
Pi |
|
12:25 |
16:10 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2025-11-21 |
Pi |
B |
16:15 |
20:00 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-11-25 |
Wt |
A |
08:00 |
10:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-11-25 |
Wt |
B |
11:00 |
13:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-11-26 |
Śr |
A |
09:30 |
13:45 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-11-26 |
Śr |
|
13:55 |
15:30 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-11-26 |
Śr |
B |
15:45 |
20:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-11-27 |
Cz |
|
16:45 |
19:45 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2025-11-28 |
Pi |
|
08:00 |
12:30 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2025-12-01 |
Po |
|
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-12-01 |
Po |
|
11:25 |
13:00 |
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-12-01 |
Po |
|
13:10 |
14:45 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-12-01 |
Po |
A |
15:00 |
18:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-12-02 |
Wt |
B |
08:00 |
11:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-12-02 |
Wt |
A |
08:00 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-12-02 |
Wt |
B |
11:30 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-12-03 |
Śr |
|
08:00 |
09:35 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
115 A-8 |
2025-12-04 |
Cz |
A |
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-12-04 |
Cz |
B |
11:30 |
14:45 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-12-05 |
Pi |
A |
08:35 |
12:20 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-12-05 |
Pi |
|
12:25 |
16:10 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2025-12-05 |
Pi |
B |
16:15 |
20:00 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-12-09 |
Wt |
A |
08:00 |
10:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-12-09 |
Wt |
B |
11:00 |
13:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-12-10 |
Śr |
A |
09:30 |
13:45 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-12-10 |
Śr |
|
13:55 |
15:30 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-12-10 |
Śr |
B |
15:45 |
20:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2025-12-11 |
Cz |
|
16:45 |
19:45 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2025-12-12 |
Pi |
|
08:00 |
12:30 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2025-12-15 |
Po |
|
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-12-15 |
Po |
|
11:25 |
13:00 |
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-12-15 |
Po |
|
13:10 |
14:45 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-12-15 |
Po |
A |
15:00 |
18:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-12-16 |
Wt |
B |
08:00 |
11:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-12-16 |
Wt |
A |
08:00 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-12-16 |
Wt |
B |
11:30 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-12-17 |
Śr |
|
08:00 |
09:35 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
115 A-8 |
2025-12-18 |
Cz |
A |
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-12-18 |
Cz |
B |
11:30 |
14:45 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2025-12-19 |
Pi |
A |
08:35 |
12:20 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-12-19 |
Pi |
|
12:25 |
16:10 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2025-12-19 |
Pi |
B |
16:15 |
20:00 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2026-01-07 |
Śr |
A |
08:00 |
10:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2026-01-07 |
Śr |
B |
11:00 |
13:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2026-01-08 |
Cz |
|
16:45 |
19:45 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2026-01-09 |
Pi |
|
08:00 |
12:30 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2026-01-12 |
Po |
|
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2026-01-12 |
Po |
|
11:25 |
13:00 |
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2026-01-12 |
Po |
|
13:10 |
14:45 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2026-01-12 |
Po |
A |
15:00 |
18:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2026-01-13 |
Wt |
B |
08:00 |
11:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2026-01-13 |
Wt |
A |
08:00 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2026-01-13 |
Wt |
B |
11:30 |
14:45 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2026-01-14 |
Śr |
|
08:00 |
09:35 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
115 A-8 |
2026-01-15 |
Cz |
A |
08:00 |
11:15 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2026-01-15 |
Cz |
B |
11:30 |
14:45 |
Biochemia |
|
dr Andżelina Michalska |
7LK AS-55 |
2026-01-16 |
Pi |
A |
08:35 |
12:20 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2026-01-16 |
Pi |
|
12:25 |
16:10 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2026-01-16 |
Pi |
B |
16:15 |
20:00 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2026-01-20 |
Wt |
A |
08:00 |
10:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2026-01-20 |
Wt |
B |
11:00 |
13:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2026-01-21 |
Śr |
A |
09:30 |
13:45 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2026-01-21 |
Śr |
|
13:55 |
15:30 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2026-01-21 |
Śr |
B |
15:45 |
20:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2026-01-22 |
Cz |
|
16:45 |
19:45 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2026-01-23 |
Pi |
|
08:00 |
12:30 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2026-01-27 |
Wt |
A |
08:00 |
10:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2026-01-27 |
Wt |
B |
11:00 |
13:50 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2026-01-28 |
Śr |
A |
09:30 |
13:45 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2026-01-28 |
Śr |
|
13:55 |
15:30 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2026-01-28 |
Śr |
B |
15:45 |
20:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra |
1LK AS-55 |
2026-01-29 |
Cz |
|
16:45 |
19:45 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |
2026-01-30 |
Pi |
|
08:00 |
12:30 |
Podstawy dietetyki |
|
dr inż. Anna Gawrońska |
105PK AS-54 |