Plan zajęć

21ŻCiD-SP 24/25

Żywienie człowieka i dietoterapia
stacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr zimowy 2025/2026

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Poniedziałek
  08:00 11:15 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 DP
  11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 DP
  13:10 14:45 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 DP
A 15:00 18:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 DP
Wtorek
A 08:00 10:50 Wychowanie fizyczne   DN
A 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 DP
B 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 DP
B 11:00 13:50 Wychowanie fizyczne   DN
B 11:30 14:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 DP
Środa
  08:00 09:35 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 115 A-8 DP
A 09:30 13:45 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55 2025-10-15; 2025-10-29; 2025-11-26; 2025-12-10; 2026-01-21; 2026-01-28
  13:55 15:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55 2025-10-15; 2025-10-29; 2025-11-26; 2025-12-10; 2026-01-21; 2026-01-28
B 15:45 20:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55 2025-10-15; 2025-10-29; 2025-11-26; 2025-12-10; 2026-01-21; 2026-01-28
Czwartek
A 08:00 11:15 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55 DP
B 11:30 14:45 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55 DP
  16:45 19:45 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54 DN
Piątek
  08:00 12:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54 DN
A 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55 2025-10-24; 2025-11-07; 2025-11-21; 2025-12-05; 2025-12-19; 2026-01-16
  12:25 16:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55 2025-10-24; 2025-11-07; 2025-11-21; 2025-12-05; 2025-12-19; 2026-01-16
B 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55 2025-10-24; 2025-11-07; 2025-11-21; 2025-12-05; 2025-12-19; 2026-01-16
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-10-02 Cz   16:45 19:45 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-10-03 Pi   08:00 12:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-10-06 Po   08:00 11:15 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-06 Po   11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-06 Po   13:10 14:45 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-06 Po A 15:00 18:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-10-07 Wt B 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-10-07 Wt A 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-07 Wt B 11:30 14:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-08 Śr   08:00 09:35 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 115 A-8
2025-10-09 Cz A 08:00 11:15 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-10-09 Cz B 11:30 14:45 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-10-14 Wt A 08:00 10:50 Wychowanie fizyczne  
2025-10-14 Wt B 11:00 13:50 Wychowanie fizyczne  
2025-10-15 Śr A 09:30 13:45 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-10-15 Śr   13:55 15:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-10-15 Śr B 15:45 20:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-10-16 Cz   16:45 19:45 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-10-17 Pi   08:00 12:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-10-20 Po   08:00 11:15 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-20 Po   11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-20 Po   13:10 14:45 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-10-20 Po A 15:00 18:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-10-21 Wt B 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-10-21 Wt A 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-21 Wt B 11:30 14:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-10-22 Śr   08:00 09:35 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 115 A-8
2025-10-23 Cz A 08:00 11:15 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-10-23 Cz B 11:30 14:45 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-10-24 Pi A 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-10-24 Pi   12:25 16:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-10-24 Pi B 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-10-28 Wt A 08:00 10:50 Wychowanie fizyczne  
2025-10-28 Wt B 11:00 13:50 Wychowanie fizyczne  
2025-10-29 Śr A 09:30 13:45 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-10-29 Śr   13:55 15:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-10-29 Śr B 15:45 20:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-10-30 Cz   16:45 19:45 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-10-31 Pi   08:00 12:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-11-03 Po   08:00 11:15 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-03 Po   11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-03 Po   13:10 14:45 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-03 Po A 15:00 18:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-11-04 Wt B 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-11-04 Wt A 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-11-04 Wt B 11:30 14:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-11-05 Śr   08:00 09:35 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 115 A-8
2025-11-06 Cz A 08:00 11:15 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-11-06 Cz B 11:30 14:45 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-11-07 Pi A 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-11-07 Pi   12:25 16:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-11-07 Pi B 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-11-14 Pi A 08:00 10:50 Wychowanie fizyczne  
2025-11-14 Pi B 11:00 13:50 Wychowanie fizyczne  
2025-11-17 Po   08:00 11:15 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-17 Po   11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-17 Po   13:10 14:45 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-11-17 Po A 15:00 18:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-11-18 Wt B 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-11-18 Wt A 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-11-18 Wt B 11:30 14:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-11-19 Śr   08:00 09:35 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 115 A-8
2025-11-20 Cz A 08:00 11:15 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-11-20 Cz B 11:30 14:45 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-11-21 Pi A 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-11-21 Pi   12:25 16:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-11-21 Pi B 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-11-25 Wt A 08:00 10:50 Wychowanie fizyczne  
2025-11-25 Wt B 11:00 13:50 Wychowanie fizyczne  
2025-11-26 Śr A 09:30 13:45 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-11-26 Śr   13:55 15:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-11-26 Śr B 15:45 20:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-11-27 Cz   16:45 19:45 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-11-28 Pi   08:00 12:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-12-01 Po   08:00 11:15 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-01 Po   11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-01 Po   13:10 14:45 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-01 Po A 15:00 18:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-12-02 Wt B 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-12-02 Wt A 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-12-02 Wt B 11:30 14:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-12-03 Śr   08:00 09:35 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 115 A-8
2025-12-04 Cz A 08:00 11:15 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-12-04 Cz B 11:30 14:45 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-12-05 Pi A 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-12-05 Pi   12:25 16:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-12-05 Pi B 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-12-09 Wt A 08:00 10:50 Wychowanie fizyczne  
2025-12-09 Wt B 11:00 13:50 Wychowanie fizyczne  
2025-12-10 Śr A 09:30 13:45 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-12-10 Śr   13:55 15:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-12-10 Śr B 15:45 20:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-12-11 Cz   16:45 19:45 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-12-12 Pi   08:00 12:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2025-12-15 Po   08:00 11:15 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-15 Po   11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-15 Po   13:10 14:45 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-12-15 Po A 15:00 18:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-12-16 Wt B 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-12-16 Wt A 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-12-16 Wt B 11:30 14:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-12-17 Śr   08:00 09:35 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 115 A-8
2025-12-18 Cz A 08:00 11:15 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-12-18 Cz B 11:30 14:45 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2025-12-19 Pi A 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-12-19 Pi   12:25 16:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-12-19 Pi B 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2026-01-07 Śr A 08:00 10:50 Wychowanie fizyczne  
2026-01-07 Śr B 11:00 13:50 Wychowanie fizyczne  
2026-01-08 Cz   16:45 19:45 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2026-01-09 Pi   08:00 12:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2026-01-12 Po   08:00 11:15 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2026-01-12 Po   11:25 13:00 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2026-01-12 Po   13:10 14:45 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2026-01-12 Po A 15:00 18:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2026-01-13 Wt B 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2026-01-13 Wt A 08:00 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2026-01-13 Wt B 11:30 14:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2026-01-14 Śr   08:00 09:35 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 115 A-8
2026-01-15 Cz A 08:00 11:15 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2026-01-15 Cz B 11:30 14:45 Biochemia dr Andżelina Michalska 7LK AS-55
2026-01-16 Pi A 08:35 12:20 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2026-01-16 Pi   12:25 16:10 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2026-01-16 Pi B 16:15 20:00 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2026-01-20 Wt A 08:00 10:50 Wychowanie fizyczne  
2026-01-20 Wt B 11:00 13:50 Wychowanie fizyczne  
2026-01-21 Śr A 09:30 13:45 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2026-01-21 Śr   13:55 15:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2026-01-21 Śr B 15:45 20:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2026-01-22 Cz   16:45 19:45 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2026-01-23 Pi   08:00 12:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2026-01-27 Wt A 08:00 10:50 Wychowanie fizyczne  
2026-01-27 Wt B 11:00 13:50 Wychowanie fizyczne  
2026-01-28 Śr A 09:30 13:45 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2026-01-28 Śr   13:55 15:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2026-01-28 Śr B 15:45 20:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2026-01-29 Cz   16:45 19:45 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2026-01-30 Pi   08:00 12:30 Podstawy dietetyki dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2025-10-01 Śr B 15:45 20:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-10-01 Śr   13:55 15:30 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55
2025-10-01 Śr A 09:30 13:45 Żywienie człowieka w ontogenezie dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra 1LK AS-55