Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
| PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce | Terminy |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Poniedziałek | |||||||
| 08:00 | 11:15 | Biochemia |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | DP | ||
| 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | DP | ||
| 13:10 | 14:45 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | DP | ||
| A | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | DP | |
| Wtorek | |||||||
| A | 08:00 | 10:50 | Wychowanie fizyczne | DN | |||
| A | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | DP | |
| B | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | DP | |
| B | 11:00 | 13:50 | Wychowanie fizyczne | DN | |||
| B | 11:30 | 14:45 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | DP | |
| Środa | |||||||
| 08:00 | 09:35 | Zasady pierwszej pomocy |
dr Mateusz Ciepliński | 115 A-8 | DP | ||
| A | 09:30 | 13:45 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | 2025-12-10; 2026-01-21; 2026-01-28 | |
| 13:55 | 15:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | 2025-12-10; 2026-01-21; 2026-01-28 | ||
| B | 15:45 | 20:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | 2025-12-10; 2026-01-21; 2026-01-28 | |
| Czwartek | |||||||
| A | 08:00 | 11:15 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | DP | |
| B | 11:30 | 14:45 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | DP | |
| 16:45 | 19:45 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | DN | ||
| Piątek | |||||||
| 08:00 | 12:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | DN | ||
| A | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | DP | |
| 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | DP | ||
| B | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | DP | |
| Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2025-11-17 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-11-17 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-11-17 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-11-17 | Po | A | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-11-18 | Wt | B | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-11-18 | Wt | A | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-11-18 | Wt | B | 11:30 | 14:45 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-11-19 | Śr | 08:00 | 09:35 | Zasady pierwszej pomocy |
dr Mateusz Ciepliński | 115 A-8 | ||
| 2025-11-20 | Cz | A | 08:00 | 11:15 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-11-20 | Cz | B | 11:30 | 14:45 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-11-21 | Pi | A | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2025-11-21 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
| 2025-11-21 | Pi | B | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2025-11-25 | Wt | A | 08:00 | 10:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2025-11-25 | Wt | B | 11:00 | 13:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2025-11-27 | Cz | 16:45 | 19:45 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2025-11-28 | Pi | 08:00 | 12:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2025-12-01 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-12-01 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-12-01 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-12-01 | Po | A | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-12-02 | Wt | B | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-12-02 | Wt | A | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-12-02 | Wt | B | 11:30 | 14:45 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-12-03 | Śr | 08:00 | 09:35 | Zasady pierwszej pomocy |
dr Mateusz Ciepliński | 115 A-8 | ||
| 2025-12-04 | Cz | A | 08:00 | 11:15 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-12-04 | Cz | B | 11:30 | 14:45 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-12-05 | Pi | A | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2025-12-05 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
| 2025-12-05 | Pi | B | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2025-12-09 | Wt | A | 08:00 | 10:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2025-12-09 | Wt | B | 11:00 | 13:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2025-12-10 | Śr | A | 09:30 | 13:45 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2025-12-10 | Śr | 13:55 | 15:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | ||
| 2025-12-10 | Śr | B | 15:45 | 20:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2025-12-11 | Cz | 16:45 | 19:45 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2025-12-12 | Pi | 08:00 | 12:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2025-12-15 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-12-15 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-12-15 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-12-15 | Po | A | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-12-16 | Wt | B | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-12-16 | Wt | A | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-12-16 | Wt | B | 11:30 | 14:45 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-12-17 | Śr | 08:00 | 09:35 | Zasady pierwszej pomocy |
dr Mateusz Ciepliński | 115 A-8 | ||
| 2025-12-18 | Cz | A | 08:00 | 11:15 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-12-18 | Cz | B | 11:30 | 14:45 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-12-19 | Pi | A | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2025-12-19 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
| 2025-12-19 | Pi | B | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2026-01-07 | Śr | A | 08:00 | 10:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2026-01-07 | Śr | B | 11:00 | 13:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2026-01-08 | Cz | 16:45 | 19:45 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2026-01-09 | Pi | 08:00 | 12:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2026-01-12 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2026-01-12 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2026-01-12 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2026-01-12 | Po | A | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2026-01-13 | Wt | B | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2026-01-13 | Wt | A | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2026-01-13 | Wt | B | 11:30 | 14:45 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2026-01-14 | Śr | 08:00 | 09:35 | Zasady pierwszej pomocy |
dr Mateusz Ciepliński | 115 A-8 | ||
| 2026-01-15 | Cz | A | 08:00 | 11:15 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2026-01-15 | Cz | B | 11:30 | 14:45 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2026-01-16 | Pi | A | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2026-01-16 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
| 2026-01-16 | Pi | B | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2026-01-20 | Wt | A | 08:00 | 10:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2026-01-20 | Wt | B | 11:00 | 13:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2026-01-21 | Śr | A | 09:30 | 13:45 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2026-01-21 | Śr | 13:55 | 15:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | ||
| 2026-01-21 | Śr | B | 15:45 | 20:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2026-01-22 | Cz | 16:45 | 19:45 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2026-01-23 | Pi | 08:00 | 12:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2026-01-27 | Wt | A | 08:00 | 10:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2026-01-27 | Wt | B | 11:00 | 13:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2026-01-28 | Śr | A | 09:30 | 13:45 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2026-01-28 | Śr | 13:55 | 15:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | ||
| 2026-01-28 | Śr | B | 15:45 | 20:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2026-01-29 | Cz | 16:45 | 19:45 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2026-01-30 | Pi | 08:00 | 12:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 |
| Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2025-11-14 | Pi | B | 11:00 | 13:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2025-11-14 | Pi | A | 08:00 | 10:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2025-11-12 | Śr | B | 13:00 | 17:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | ||
| 2025-11-07 | Pi | B | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2025-11-07 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
| 2025-11-07 | Pi | A | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2025-11-06 | Cz | B | 11:30 | 14:45 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-11-06 | Cz | A | 08:00 | 11:15 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-11-05 | Śr | 08:00 | 09:35 | Zasady pierwszej pomocy |
dr Mateusz Ciepliński | 115 A-8 | ||
| 2025-11-04 | Wt | B | 11:30 | 14:45 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-11-04 | Wt | A | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-11-04 | Wt | B | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-11-03 | Po | A | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-11-03 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-11-03 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-11-03 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-10-31 | Pi | A | 15:05 | 19:45 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | ||
| 2025-10-31 | Pi | 13:00 | 15:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | |||
| 2025-10-31 | Pi | 08:00 | 12:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2025-10-30 | Cz | 16:45 | 19:45 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2025-10-29 | Śr | B | 15:45 | 20:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2025-10-29 | Śr | 13:55 | 15:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | ||
| 2025-10-29 | Śr | A | 09:30 | 13:45 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2025-10-28 | Wt | B | 11:00 | 13:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2025-10-28 | Wt | A | 08:00 | 10:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2025-10-24 | Pi | B | 16:15 | 20:00 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2025-10-24 | Pi | 12:25 | 16:10 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
| 2025-10-24 | Pi | A | 08:35 | 12:20 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 10LK AS-55 | |
| 2025-10-23 | Cz | B | 11:30 | 14:45 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-10-23 | Cz | A | 08:00 | 11:15 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-10-22 | Śr | 08:00 | 09:35 | Zasady pierwszej pomocy |
dr Mateusz Ciepliński | 115 A-8 | ||
| 2025-10-21 | Wt | B | 11:30 | 14:45 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-10-21 | Wt | A | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-10-21 | Wt | B | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-10-20 | Po | A | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-10-20 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-10-20 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-10-20 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-10-17 | Pi | 08:00 | 12:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2025-10-16 | Cz | 16:45 | 19:45 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2025-10-15 | Śr | B | 15:45 | 20:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2025-10-15 | Śr | 13:55 | 15:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | ||
| 2025-10-15 | Śr | A | 09:30 | 13:45 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2025-10-14 | Wt | B | 11:00 | 13:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2025-10-14 | Wt | A | 08:00 | 10:50 | Wychowanie fizyczne | |||
| 2025-10-09 | Cz | B | 11:30 | 14:45 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-10-09 | Cz | A | 08:00 | 11:15 | Biochemia | dr Andżelina Michalska | 7LK AS-55 | |
| 2025-10-08 | Śr | 08:00 | 09:35 | Zasady pierwszej pomocy |
dr Mateusz Ciepliński | 115 A-8 | ||
| 2025-10-07 | Wt | B | 11:30 | 14:45 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-10-07 | Wt | A | 08:00 | 11:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | |
| 2025-10-07 | Wt | B | 08:00 | 11:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-10-06 | Po | A | 15:00 | 18:15 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | |
| 2025-10-06 | Po | 13:10 | 14:45 | Chemia żywności |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-10-06 | Po | 11:25 | 13:00 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-10-06 | Po | 08:00 | 11:15 | Biochemia |
dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
| 2025-10-03 | Pi | 08:00 | 12:30 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2025-10-02 | Cz | 16:45 | 19:45 | Podstawy dietetyki | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
| 2025-10-01 | Śr | B | 15:45 | 20:00 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | |
| 2025-10-01 | Śr | 13:55 | 15:30 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 | ||
| 2025-10-01 | Śr | A | 09:30 | 13:45 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr n. med. Dorota Mickiewicz-Góra | 1LK AS-55 |