Plan zajęć

31ŻCiD-SP 22/23

Żywienie człowieka i dietoterapia
stacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr zimowy 2024/2025

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Poniedziałek
A 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55 DP
A 08:00 11:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2024-11-25; 2024-12-09
A 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55 DP
  11:05 14:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55 2024-11-25; 2024-12-09
  11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 DP
  13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 DP
B 14:10 17:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 2024-11-25; 2024-12-09
B 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55 DP
B 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55 DP
Wtorek
A 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2024-12-03
B 09:30 11:00 Język obcy mgr Beata Łapanowska 113 A-20 D
  11:30 14:45 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54 2024-12-03
A 11:40 14:30 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 16 A-5 DN
A 15:00 16:30 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8 2024-11-26
B 15:00 18:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55 2024-12-03
  16:45 18:15 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8 DN
B 18:30 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8 2024-11-26
  18:30 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8 2024-12-10; 2025-01-21
Środa
A 08:00 10:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54 DN
A 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55 2024-12-04; 2024-12-18
  11:00 13:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 104PK AS-54 DN
  13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 2024-12-04; 2024-12-18
B 14:00 16:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54 DN
B 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55 2024-12-04; 2024-12-18
Czwartek
  08:15 10:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 DN
  10:15 11:20 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54 DN
  11:30 13:05 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 104PK AS-54 DP
A 11:30 14:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54 DN
A 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55 DP
B 14:30 17:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54 DN
B 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55 DP
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2024-11-21 Cz   11:30 13:05 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 104PK AS-54
2024-11-21 Cz A 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-11-21 Cz B 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2024-11-25 Po A 08:00 11:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-11-25 Po   11:05 14:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2024-11-25 Po B 14:10 17:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-11-26 Wt B 09:30 11:00 Język obcy mgr Beata Łapanowska 113 A-20
2024-11-26 Wt A 11:40 14:30 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 16 A-5
2024-11-26 Wt A 15:00 16:30 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8
2024-11-26 Wt   16:45 18:15 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8
2024-11-26 Wt B 18:30 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8
2024-11-27 Śr A 08:00 10:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2024-11-27 Śr   11:00 13:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 104PK AS-54
2024-11-27 Śr B 14:00 16:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2024-11-28 Cz   08:15 10:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2024-11-28 Cz   10:15 11:20 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2024-11-28 Cz A 11:30 14:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2024-11-28 Cz B 14:30 17:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2024-12-02 Po A 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2024-12-02 Po A 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2024-12-02 Po   11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2024-12-02 Po   13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2024-12-02 Po B 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2024-12-02 Po B 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2024-12-03 Wt A 08:00 11:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2024-12-03 Wt B 09:30 11:00 Język obcy mgr Beata Łapanowska 113 A-20
2024-12-03 Wt   11:30 14:45 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 105PK AS-54
2024-12-03 Wt B 15:00 18:15 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Anna Gawrońska 10LK AS-55
2024-12-04 Śr A 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2024-12-04 Śr   13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2024-12-04 Śr B 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2024-12-05 Cz   11:30 13:05 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 104PK AS-54
2024-12-05 Cz A 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-12-05 Cz B 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2024-12-09 Po A 08:00 11:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-12-09 Po   11:05 14:05 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 2LK AS-55
2024-12-09 Po B 14:10 17:10 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-12-10 Wt B 09:30 11:00 Język obcy mgr Beata Łapanowska 113 A-20
2024-12-10 Wt A 11:40 14:30 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 16 A-5
2024-12-10 Wt   16:45 18:15 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8
2024-12-10 Wt   18:30 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8
2024-12-11 Śr A 08:00 10:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2024-12-11 Śr   11:00 13:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 104PK AS-54
2024-12-11 Śr B 14:00 16:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2024-12-12 Cz   08:15 10:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2024-12-12 Cz   10:15 11:20 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2024-12-12 Cz A 11:30 14:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2024-12-12 Cz B 14:30 17:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2024-12-16 Po A 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2024-12-16 Po A 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2024-12-16 Po   11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2024-12-16 Po   13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2024-12-16 Po B 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2024-12-16 Po B 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2024-12-17 Wt B 09:30 11:00 Język obcy mgr Beata Łapanowska 113 A-20
2024-12-18 Śr A 09:45 13:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2024-12-18 Śr   13:15 16:30 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2024-12-18 Śr B 16:45 20:00 Podstawy technologii surowców zwierzęcych dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2024-12-19 Cz   11:30 13:05 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 104PK AS-54
2024-12-19 Cz A 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2024-12-19 Cz B 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-01-08 Śr A 08:00 10:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-01-08 Śr   11:00 13:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 104PK AS-54
2025-01-08 Śr B 14:00 16:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-01-09 Cz   08:15 10:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-01-09 Cz   10:15 11:20 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-01-09 Cz A 11:30 14:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-01-09 Cz B 14:30 17:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-01-13 Po A 08:00 09:35 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 10LK AS-55
2025-01-13 Po A 09:45 11:20 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2025-01-13 Po   11:30 13:05 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-01-13 Po   13:15 14:50 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-01-13 Po B 15:00 16:35 Nowe rodzaje żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2025-01-13 Po B 16:45 18:20 Technologie i metody przechowywania żywności dr inż. Agnieszka Maj 1LK AS-55
2025-01-14 Wt B 09:30 11:00 Język obcy mgr Beata Łapanowska 113 A-20
2025-01-16 Cz   11:30 13:05 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 104PK AS-54
2025-01-16 Cz A 13:10 14:45 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 10LK AS-55
2025-01-16 Cz B 14:50 16:25 Opracowanie nowych produktów spożywczych dr inż. Jarosław Kliks 9LK AS-55
2025-01-21 Wt B 09:30 11:00 Język obcy mgr Beata Łapanowska 113 A-20
2025-01-21 Wt A 11:40 14:30 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 16 A-5
2025-01-21 Wt   16:45 18:15 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8
2025-01-21 Wt   18:30 20:00 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8
2025-01-22 Śr A 08:00 10:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-01-22 Śr   11:00 13:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 104PK AS-54
2025-01-22 Śr B 14:00 16:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-01-23 Cz   08:15 10:10 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-01-23 Cz   10:15 11:20 Prowadzenie małej firmy doc. dr inż. Izabela Wojewoda 106PK AS-54
2025-01-23 Cz A 11:30 14:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-01-23 Cz B 14:30 17:20 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-01-28 Wt B 09:30 11:00 Język obcy mgr Beata Łapanowska 113 A-20
2025-01-28 Wt A 11:40 14:30 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 16 A-5
2025-01-28 Wt   16:45 18:15 Żywienie zbiorowe mgr Monika Kruszelnicka 115 A-8
2025-01-29 Śr A 08:00 10:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54
2025-01-29 Śr   11:00 13:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 104PK AS-54
2025-01-29 Śr B 14:00 16:50 Dietoprofilaktyka dr inż. Bogna Latacz 8PK AS-54