Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek | |||||||
A | 08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | DP | |
A | 08:00 | 11:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | 2024-11-25; 2024-12-09 | |
A | 09:45 | 11:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | DP | |
11:05 | 14:05 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | 2024-11-25; 2024-12-09 | ||
11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | DP | ||
13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | DP | ||
B | 14:10 | 17:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | 2024-11-25; 2024-12-09 | |
B | 15:00 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | DP | |
B | 16:45 | 18:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | DP | |
Wtorek | |||||||
A | 08:00 | 11:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | 2024-12-03 | |
B | 09:30 | 11:00 | Język obcy | mgr Beata Łapanowska | 113 A-20 | D | |
11:30 | 14:45 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | 2024-12-03 | ||
A | 11:40 | 14:30 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 16 A-5 | DN | |
A | 15:00 | 16:30 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | 2024-11-26 | |
B | 15:00 | 18:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | 2024-12-03 | |
16:45 | 18:15 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | DN | ||
B | 18:30 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | 2024-11-26 | |
18:30 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | 2024-12-10; 2025-01-21 | ||
Środa | |||||||
A | 08:00 | 10:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | DN | |
A | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | 2024-12-04; 2024-12-18 | |
11:00 | 13:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 104PK AS-54 | DN | ||
13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | 2024-12-04; 2024-12-18 | ||
B | 14:00 | 16:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | DN | |
B | 16:45 | 20:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | 2024-12-04; 2024-12-18 | |
Czwartek | |||||||
08:15 | 10:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | DN | ||
10:15 | 11:20 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | DN | ||
11:30 | 13:05 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 104PK AS-54 | DP | ||
A | 11:30 | 14:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | DN | |
A | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | DP | |
B | 14:30 | 17:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | DN | |
B | 14:50 | 16:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | DP |
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-21 | Cz | 11:30 | 13:05 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 104PK AS-54 | ||
2024-11-21 | Cz | A | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-11-21 | Cz | B | 14:50 | 16:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2024-11-25 | Po | A | 08:00 | 11:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-11-25 | Po | 11:05 | 14:05 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | ||
2024-11-25 | Po | B | 14:10 | 17:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-11-26 | Wt | B | 09:30 | 11:00 | Język obcy | mgr Beata Łapanowska | 113 A-20 | |
2024-11-26 | Wt | A | 11:40 | 14:30 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 16 A-5 | |
2024-11-26 | Wt | A | 15:00 | 16:30 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | |
2024-11-26 | Wt | 16:45 | 18:15 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | ||
2024-11-26 | Wt | B | 18:30 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | |
2024-11-27 | Śr | A | 08:00 | 10:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2024-11-27 | Śr | 11:00 | 13:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 104PK AS-54 | ||
2024-11-27 | Śr | B | 14:00 | 16:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2024-11-28 | Cz | 08:15 | 10:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2024-11-28 | Cz | 10:15 | 11:20 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2024-11-28 | Cz | A | 11:30 | 14:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2024-11-28 | Cz | B | 14:30 | 17:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2024-12-02 | Po | A | 08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2024-12-02 | Po | A | 09:45 | 11:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2024-12-02 | Po | 11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2024-12-02 | Po | 13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2024-12-02 | Po | B | 15:00 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2024-12-02 | Po | B | 16:45 | 18:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2024-12-03 | Wt | A | 08:00 | 11:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2024-12-03 | Wt | B | 09:30 | 11:00 | Język obcy | mgr Beata Łapanowska | 113 A-20 | |
2024-12-03 | Wt | 11:30 | 14:45 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 105PK AS-54 | ||
2024-12-03 | Wt | B | 15:00 | 18:15 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Anna Gawrońska | 10LK AS-55 | |
2024-12-04 | Śr | A | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2024-12-04 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2024-12-04 | Śr | B | 16:45 | 20:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2024-12-05 | Cz | 11:30 | 13:05 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 104PK AS-54 | ||
2024-12-05 | Cz | A | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-12-05 | Cz | B | 14:50 | 16:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2024-12-09 | Po | A | 08:00 | 11:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-12-09 | Po | 11:05 | 14:05 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 2LK AS-55 | ||
2024-12-09 | Po | B | 14:10 | 17:10 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-12-10 | Wt | B | 09:30 | 11:00 | Język obcy | mgr Beata Łapanowska | 113 A-20 | |
2024-12-10 | Wt | A | 11:40 | 14:30 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 16 A-5 | |
2024-12-10 | Wt | 16:45 | 18:15 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | ||
2024-12-10 | Wt | 18:30 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | ||
2024-12-11 | Śr | A | 08:00 | 10:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2024-12-11 | Śr | 11:00 | 13:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 104PK AS-54 | ||
2024-12-11 | Śr | B | 14:00 | 16:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2024-12-12 | Cz | 08:15 | 10:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2024-12-12 | Cz | 10:15 | 11:20 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2024-12-12 | Cz | A | 11:30 | 14:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2024-12-12 | Cz | B | 14:30 | 17:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2024-12-16 | Po | A | 08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2024-12-16 | Po | A | 09:45 | 11:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2024-12-16 | Po | 11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2024-12-16 | Po | 13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2024-12-16 | Po | B | 15:00 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2024-12-16 | Po | B | 16:45 | 18:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2024-12-17 | Wt | B | 09:30 | 11:00 | Język obcy | mgr Beata Łapanowska | 113 A-20 | |
2024-12-18 | Śr | A | 09:45 | 13:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2024-12-18 | Śr | 13:15 | 16:30 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2024-12-18 | Śr | B | 16:45 | 20:00 | Podstawy technologii surowców zwierzęcych | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2024-12-19 | Cz | 11:30 | 13:05 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 104PK AS-54 | ||
2024-12-19 | Cz | A | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2024-12-19 | Cz | B | 14:50 | 16:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-01-08 | Śr | A | 08:00 | 10:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-01-08 | Śr | 11:00 | 13:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 104PK AS-54 | ||
2025-01-08 | Śr | B | 14:00 | 16:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-01-09 | Cz | 08:15 | 10:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-01-09 | Cz | 10:15 | 11:20 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-01-09 | Cz | A | 11:30 | 14:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-01-09 | Cz | B | 14:30 | 17:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-01-13 | Po | A | 08:00 | 09:35 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 10LK AS-55 | |
2025-01-13 | Po | A | 09:45 | 11:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2025-01-13 | Po | 11:30 | 13:05 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-01-13 | Po | 13:15 | 14:50 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 2LK AS-55 | ||
2025-01-13 | Po | B | 15:00 | 16:35 | Nowe rodzaje żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2025-01-13 | Po | B | 16:45 | 18:20 | Technologie i metody przechowywania żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 1LK AS-55 | |
2025-01-14 | Wt | B | 09:30 | 11:00 | Język obcy | mgr Beata Łapanowska | 113 A-20 | |
2025-01-16 | Cz | 11:30 | 13:05 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 104PK AS-54 | ||
2025-01-16 | Cz | A | 13:10 | 14:45 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 10LK AS-55 | |
2025-01-16 | Cz | B | 14:50 | 16:25 | Opracowanie nowych produktów spożywczych | dr inż. Jarosław Kliks | 9LK AS-55 | |
2025-01-21 | Wt | B | 09:30 | 11:00 | Język obcy | mgr Beata Łapanowska | 113 A-20 | |
2025-01-21 | Wt | A | 11:40 | 14:30 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 16 A-5 | |
2025-01-21 | Wt | 16:45 | 18:15 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | ||
2025-01-21 | Wt | 18:30 | 20:00 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | ||
2025-01-22 | Śr | A | 08:00 | 10:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-01-22 | Śr | 11:00 | 13:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 104PK AS-54 | ||
2025-01-22 | Śr | B | 14:00 | 16:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-01-23 | Cz | 08:15 | 10:10 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-01-23 | Cz | 10:15 | 11:20 | Prowadzenie małej firmy | doc. dr inż. Izabela Wojewoda | 106PK AS-54 | ||
2025-01-23 | Cz | A | 11:30 | 14:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-01-23 | Cz | B | 14:30 | 17:20 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-01-28 | Wt | B | 09:30 | 11:00 | Język obcy | mgr Beata Łapanowska | 113 A-20 | |
2025-01-28 | Wt | A | 11:40 | 14:30 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 16 A-5 | |
2025-01-28 | Wt | 16:45 | 18:15 | Żywienie zbiorowe | mgr Monika Kruszelnicka | 115 A-8 | ||
2025-01-29 | Śr | A | 08:00 | 10:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 | |
2025-01-29 | Śr | 11:00 | 13:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 104PK AS-54 | ||
2025-01-29 | Śr | B | 14:00 | 16:50 | Dietoprofilaktyka | dr inż. Bogna Latacz | 8PK AS-54 |