Termin |
Dzień |
PG |
Od |
Do |
Przedmiot |
RZ |
Nauczyciel |
Miejsce |
2024-11-21 |
Cz |
A |
08:00 |
10:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2024-11-21 |
Cz |
|
10:15 |
11:50 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
2LK AS-55 |
2024-11-21 |
Cz |
B |
12:00 |
14:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2024-11-22 |
Pi |
A |
08:00 |
11:15 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2024-11-22 |
Pi |
|
11:30 |
14:45 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2024-11-22 |
Pi |
B |
15:00 |
18:15 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2024-11-25 |
Po |
|
09:30 |
12:20 |
Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem |
|
dr inż. Halina Bartkiewicz |
108 A-29 |
2024-11-25 |
Po |
|
12:30 |
13:55 |
Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem |
|
dr inż. Halina Bartkiewicz |
108 A-29 |
2024-11-26 |
Wt |
A |
08:10 |
11:00 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2024-11-26 |
Wt |
B |
11:30 |
14:20 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2024-11-27 |
Śr |
A |
09:45 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2024-11-27 |
Śr |
B |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2024-11-28 |
Cz |
A |
08:00 |
10:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2024-11-28 |
Cz |
|
10:15 |
11:40 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
2LK AS-55 |
2024-11-28 |
Cz |
B |
12:00 |
14:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2024-11-29 |
Pi |
|
15:00 |
18:45 |
Zarys chorob dietozależnych |
|
dr n. med. Bożena Mospan |
104PK AS-54 |
2024-12-02 |
Po |
B |
13:15 |
16:30 |
Biochemia |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
7LK AS-55 |
2024-12-02 |
Po |
A |
16:45 |
20:00 |
Biochemia |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
7LK AS-55 |
2024-12-03 |
Wt |
A |
08:00 |
11:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2024-12-03 |
Wt |
|
11:25 |
13:00 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2024-12-03 |
Wt |
|
13:10 |
16:40 |
Biochemia |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2024-12-03 |
Wt |
B |
16:45 |
20:00 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2024-12-04 |
Śr |
|
08:00 |
09:35 |
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
3PK AS-54 |
2024-12-04 |
Śr |
A |
09:45 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2024-12-04 |
Śr |
B |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2024-12-05 |
Cz |
A |
08:00 |
10:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2024-12-05 |
Cz |
|
10:15 |
11:50 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
2LK AS-55 |
2024-12-05 |
Cz |
B |
12:00 |
14:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2024-12-06 |
Pi |
A |
08:00 |
11:15 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2024-12-06 |
Pi |
|
11:30 |
14:45 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2024-12-06 |
Pi |
B |
15:00 |
18:15 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2024-12-09 |
Po |
|
09:30 |
12:20 |
Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem |
|
dr inż. Halina Bartkiewicz |
108 A-29 |
2024-12-09 |
Po |
|
12:30 |
13:55 |
Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem |
|
dr inż. Halina Bartkiewicz |
108 A-29 |
2024-12-10 |
Wt |
A |
08:10 |
11:00 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2024-12-10 |
Wt |
B |
11:30 |
14:20 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2024-12-11 |
Śr |
A |
09:45 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2024-12-11 |
Śr |
B |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2024-12-12 |
Cz |
A |
08:00 |
10:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2024-12-12 |
Cz |
|
10:15 |
11:40 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
2LK AS-55 |
2024-12-12 |
Cz |
B |
12:00 |
14:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2024-12-13 |
Pi |
|
15:00 |
18:45 |
Zarys chorob dietozależnych |
|
dr n. med. Bożena Mospan |
104PK AS-54 |
2024-12-16 |
Po |
B |
13:15 |
16:30 |
Biochemia |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
7LK AS-55 |
2024-12-16 |
Po |
A |
16:45 |
20:00 |
Biochemia |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
7LK AS-55 |
2024-12-17 |
Wt |
A |
08:00 |
11:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2024-12-17 |
Wt |
|
11:25 |
13:00 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2024-12-17 |
Wt |
|
13:10 |
16:40 |
Biochemia |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2024-12-17 |
Wt |
B |
16:45 |
20:00 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2024-12-18 |
Śr |
|
08:00 |
09:35 |
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
3PK AS-54 |
2024-12-18 |
Śr |
A |
09:45 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2024-12-18 |
Śr |
B |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2024-12-19 |
Cz |
A |
08:00 |
10:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2024-12-19 |
Cz |
|
10:15 |
11:50 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
2LK AS-55 |
2024-12-19 |
Cz |
B |
12:00 |
14:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2024-12-20 |
Pi |
A |
08:00 |
11:15 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2024-12-20 |
Pi |
|
11:30 |
14:45 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2024-12-20 |
Pi |
B |
15:00 |
18:15 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-01-07 |
Wt |
|
09:30 |
12:20 |
Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem |
|
dr inż. Halina Bartkiewicz |
108 A-29 |
2025-01-07 |
Wt |
|
12:30 |
13:55 |
Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem |
|
dr inż. Halina Bartkiewicz |
108 A-29 |
2025-01-08 |
Śr |
A |
09:45 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-01-08 |
Śr |
B |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-01-09 |
Cz |
A |
08:00 |
10:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2025-01-09 |
Cz |
|
10:15 |
11:40 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
2LK AS-55 |
2025-01-09 |
Cz |
B |
12:00 |
14:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2025-01-10 |
Pi |
|
15:00 |
18:45 |
Zarys chorob dietozależnych |
|
dr n. med. Bożena Mospan |
104PK AS-54 |
2025-01-13 |
Po |
B |
13:15 |
16:30 |
Biochemia |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
7LK AS-55 |
2025-01-13 |
Po |
A |
16:45 |
20:00 |
Biochemia |
|
dr Justyna Korycka - Korwek |
7LK AS-55 |
2025-01-14 |
Wt |
A |
08:00 |
11:15 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-01-14 |
Wt |
|
11:25 |
13:00 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-01-14 |
Wt |
|
13:10 |
16:40 |
Biochemia |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
2LK AS-55 |
2025-01-14 |
Wt |
B |
16:45 |
20:00 |
Chemia żywności |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
9LK AS-55 |
2025-01-15 |
Śr |
|
08:00 |
09:35 |
Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych |
|
dr inż. Agnieszka Maj |
3PK AS-54 |
2025-01-15 |
Śr |
A |
09:45 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-01-15 |
Śr |
B |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-01-16 |
Cz |
A |
08:00 |
10:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2025-01-16 |
Cz |
|
10:15 |
11:50 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
2LK AS-55 |
2025-01-16 |
Cz |
B |
12:00 |
14:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2025-01-17 |
Pi |
A |
08:00 |
11:15 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-01-17 |
Pi |
|
11:30 |
14:45 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
2LK AS-55 |
2025-01-17 |
Pi |
B |
15:00 |
18:15 |
Ogólna technologia żywności |
|
dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ |
10LK AS-55 |
2025-01-20 |
Po |
|
09:30 |
12:20 |
Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem |
|
dr inż. Halina Bartkiewicz |
108 A-29 |
2025-01-20 |
Po |
|
12:30 |
13:55 |
Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem |
|
dr inż. Halina Bartkiewicz |
108 A-29 |
2025-01-21 |
Wt |
A |
08:10 |
11:00 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-01-21 |
Wt |
B |
11:30 |
14:20 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-01-22 |
Śr |
A |
09:45 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-01-22 |
Śr |
B |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-01-23 |
Cz |
A |
08:00 |
10:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2025-01-23 |
Cz |
|
10:15 |
11:40 |
Zasady pierwszej pomocy |
|
dr Mateusz Ciepliński |
2LK AS-55 |
2025-01-23 |
Cz |
B |
12:00 |
14:00 |
Żywienie człowieka w ontogenezie |
|
dr Mateusz Ciepliński |
1LK AS-55 |
2025-01-24 |
Pi |
|
15:00 |
18:45 |
Zarys chorob dietozależnych |
|
dr n. med. Bożena Mospan |
104PK AS-54 |
2025-01-27 |
Po |
|
09:30 |
12:20 |
Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem |
|
dr inż. Halina Bartkiewicz |
108 A-29 |
2025-01-27 |
Po |
|
12:30 |
13:55 |
Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem |
|
dr inż. Halina Bartkiewicz |
108 A-29 |
2025-01-28 |
Wt |
A |
08:10 |
11:00 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-01-28 |
Wt |
B |
11:30 |
14:20 |
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
2025-01-29 |
Śr |
A |
09:45 |
11:15 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-01-29 |
Śr |
B |
11:30 |
13:00 |
Język obcy |
|
mgr Małgorzata Szeląg |
204PK AS-54 |
2025-01-30 |
Cz |
|
15:00 |
18:45 |
Zarys chorob dietozależnych |
|
dr n. med. Bożena Mospan |
104PK AS-54 |