Plan zajęć

21ŻCiD-SP 23/24

Żywienie człowieka i dietoterapia
stacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr zimowy 2024/2025

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Poniedziałek
  09:30 12:20 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29 DN
  12:30 13:55 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29 DN
B 13:15 16:30 Biochemia dr Justyna Korycka - Korwek 7LK AS-55 DP
A 16:45 20:00 Biochemia dr Justyna Korycka - Korwek 7LK AS-55 DP
Wtorek
A 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 DP
A 08:10 11:00 Wychowanie fizyczne   DN
  11:25 13:00 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 DP
B 11:30 14:20 Wychowanie fizyczne   DN
  13:10 16:40 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55 DP
B 16:45 20:00 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 DP
Środa
  08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54 DP
A 09:45 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 D
B 11:30 13:00 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 D
Czwartek
A 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55 D
  10:15 11:40 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55 DN
  10:15 11:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55 DP
B 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55 D
Piątek
A 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55 DP
  11:30 14:45 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55 DP
B 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55 DP
  15:00 18:45 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54 DN
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2024-11-21 Cz A 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2024-11-21 Cz   10:15 11:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55
2024-11-21 Cz B 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2024-11-22 Pi A 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2024-11-22 Pi   11:30 14:45 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2024-11-22 Pi B 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2024-11-25 Po   09:30 12:20 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29
2024-11-25 Po   12:30 13:55 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29
2024-11-26 Wt A 08:10 11:00 Wychowanie fizyczne  
2024-11-26 Wt B 11:30 14:20 Wychowanie fizyczne  
2024-11-27 Śr A 09:45 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-11-27 Śr B 11:30 13:00 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-11-28 Cz A 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2024-11-28 Cz   10:15 11:40 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55
2024-11-28 Cz B 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2024-11-29 Pi   15:00 18:45 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54
2024-12-02 Po B 13:15 16:30 Biochemia dr Justyna Korycka - Korwek 7LK AS-55
2024-12-02 Po A 16:45 20:00 Biochemia dr Justyna Korycka - Korwek 7LK AS-55
2024-12-03 Wt A 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-12-03 Wt   11:25 13:00 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2024-12-03 Wt   13:10 16:40 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2024-12-03 Wt B 16:45 20:00 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-12-04 Śr   08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2024-12-04 Śr A 09:45 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-04 Śr B 11:30 13:00 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-05 Cz A 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2024-12-05 Cz   10:15 11:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55
2024-12-05 Cz B 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2024-12-06 Pi A 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2024-12-06 Pi   11:30 14:45 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2024-12-06 Pi B 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2024-12-09 Po   09:30 12:20 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29
2024-12-09 Po   12:30 13:55 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29
2024-12-10 Wt A 08:10 11:00 Wychowanie fizyczne  
2024-12-10 Wt B 11:30 14:20 Wychowanie fizyczne  
2024-12-11 Śr A 09:45 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-11 Śr B 11:30 13:00 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-12 Cz A 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2024-12-12 Cz   10:15 11:40 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55
2024-12-12 Cz B 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2024-12-13 Pi   15:00 18:45 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54
2024-12-16 Po B 13:15 16:30 Biochemia dr Justyna Korycka - Korwek 7LK AS-55
2024-12-16 Po A 16:45 20:00 Biochemia dr Justyna Korycka - Korwek 7LK AS-55
2024-12-17 Wt A 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-12-17 Wt   11:25 13:00 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2024-12-17 Wt   13:10 16:40 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2024-12-17 Wt B 16:45 20:00 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-12-18 Śr   08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2024-12-18 Śr A 09:45 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-18 Śr B 11:30 13:00 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-19 Cz A 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2024-12-19 Cz   10:15 11:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55
2024-12-19 Cz B 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2024-12-20 Pi A 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2024-12-20 Pi   11:30 14:45 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2024-12-20 Pi B 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-01-07 Wt   09:30 12:20 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29
2025-01-07 Wt   12:30 13:55 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29
2025-01-08 Śr A 09:45 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-08 Śr B 11:30 13:00 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-09 Cz A 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2025-01-09 Cz   10:15 11:40 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55
2025-01-09 Cz B 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2025-01-10 Pi   15:00 18:45 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54
2025-01-13 Po B 13:15 16:30 Biochemia dr Justyna Korycka - Korwek 7LK AS-55
2025-01-13 Po A 16:45 20:00 Biochemia dr Justyna Korycka - Korwek 7LK AS-55
2025-01-14 Wt A 08:00 11:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-01-14 Wt   11:25 13:00 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-01-14 Wt   13:10 16:40 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 2LK AS-55
2025-01-14 Wt B 16:45 20:00 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-01-15 Śr   08:00 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2025-01-15 Śr A 09:45 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-15 Śr B 11:30 13:00 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-16 Cz A 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2025-01-16 Cz   10:15 11:50 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55
2025-01-16 Cz B 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2025-01-17 Pi A 08:00 11:15 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-01-17 Pi   11:30 14:45 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-01-17 Pi B 15:00 18:15 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 10LK AS-55
2025-01-20 Po   09:30 12:20 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29
2025-01-20 Po   12:30 13:55 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29
2025-01-21 Wt A 08:10 11:00 Wychowanie fizyczne  
2025-01-21 Wt B 11:30 14:20 Wychowanie fizyczne  
2025-01-22 Śr A 09:45 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-22 Śr B 11:30 13:00 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-23 Cz A 08:00 10:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2025-01-23 Cz   10:15 11:40 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 2LK AS-55
2025-01-23 Cz B 12:00 14:00 Żywienie człowieka w ontogenezie dr Mateusz Ciepliński 1LK AS-55
2025-01-24 Pi   15:00 18:45 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54
2025-01-27 Po   09:30 12:20 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29
2025-01-27 Po   12:30 13:55 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 108 A-29
2025-01-28 Wt A 08:10 11:00 Wychowanie fizyczne  
2025-01-28 Wt B 11:30 14:20 Wychowanie fizyczne  
2025-01-29 Śr A 09:45 11:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-29 Śr B 11:30 13:00 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-30 Cz   15:00 18:45 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54