Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2024-11-23 | So | 08:00 | 12:30 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
2024-11-23 | So | 12:35 | 17:05 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 9LK AS-55 | ||
2024-11-24 | Ni | 13:00 | 16:00 | Zarys chorob dietozależnych | dr n. med. Bożena Mospan | 104PK AS-54 | ||
2024-11-24 | Ni | 18:35 | 20:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2024-11-30 | So | 08:00 | 11:10 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 101PK AS-54 | ||
2024-11-30 | So | 11:20 | 13:05 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 101PK AS-54 | ||
2024-11-30 | So | 13:20 | 16:30 | Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem | dr inż. Halina Bartkiewicz | 106PK AS-54 | ||
2024-11-30 | So | 16:40 | 18:10 | Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem | dr inż. Halina Bartkiewicz | 106PK AS-54 | ||
2024-12-01 | Ni | 08:00 | 09:30 | Biochemia | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2024-12-01 | Ni | 09:40 | 11:15 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2024-12-01 | Ni | 11:20 | 13:15 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2024-12-01 | Ni | 13:20 | 16:30 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | ||
2024-12-07 | So | 08:00 | 11:10 | Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem | dr inż. Halina Bartkiewicz | 106PK AS-54 | ||
2024-12-07 | So | 11:20 | 12:50 | Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem | dr inż. Halina Bartkiewicz | 106PK AS-54 | ||
2024-12-07 | So | 13:00 | 17:30 | Biochemia | dr Andżelina Łopińska | 7LK AS-55 | ||
2024-12-08 | Ni | 13:00 | 16:00 | Zarys chorob dietozależnych | dr n. med. Bożena Mospan | 104PK AS-54 | ||
2024-12-08 | Ni | 18:35 | 20:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2024-12-14 | So | 08:00 | 11:10 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 101PK AS-54 | ||
2024-12-14 | So | 11:20 | 13:05 | Żywienie człowieka w ontogenezie | dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ | 101PK AS-54 | ||
2024-12-14 | So | 13:20 | 15:35 | Zasady pierwszej pomocy | dr Mateusz Ciepliński | 106PK AS-54 | ||
2024-12-15 | Ni | 12:30 | 13:15 | Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem | dr inż. Halina Bartkiewicz | 106PK AS-54 | ||
2024-12-15 | Ni | 13:20 | 14:50 | Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem | dr inż. Halina Bartkiewicz | 106PK AS-54 | ||
2024-12-15 | Ni | 15:00 | 18:10 | Biochemia | dr Andżelina Łopińska | 1LK AS-55 | ||
2024-12-15 | Ni | 18:35 | 20:15 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-01-11 | So | 11:20 | 14:50 | Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem | dr inż. Halina Bartkiewicz | 106PK AS-54 | ||
2025-01-11 | So | 15:00 | 16:30 | Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem | dr inż. Halina Bartkiewicz | 106PK AS-54 | ||
2025-01-12 | Ni | 07:55 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2025-01-12 | Ni | 09:40 | 11:10 | Biochemia | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2025-01-12 | Ni | 11:20 | 12:50 | Biochemia | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2025-01-12 | Ni | 13:40 | 18:10 | Zarys chorob dietozależnych | dr n. med. Bożena Mospan | 104PK AS-54 | ||
2025-01-12 | Ni | 19:05 | 20:45 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 | ||
2025-01-25 | So | 08:00 | 12:30 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
2025-01-25 | So | 12:35 | 17:05 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 9LK AS-55 | ||
2025-01-25 | So | 17:15 | 18:45 | Ogólna technologia żywności | dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ | 2LK AS-55 | ||
2025-01-26 | Ni | 07:55 | 09:35 | Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2025-01-26 | Ni | 09:40 | 11:10 | Biochemia | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2025-01-26 | Ni | 11:20 | 12:50 | Biochemia | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2025-01-26 | Ni | 13:20 | 14:50 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 3PK AS-54 | ||
2025-01-26 | Ni | 15:00 | 16:30 | Chemia żywności | dr inż. Agnieszka Maj | 9LK AS-55 | ||
2025-01-26 | Ni | 19:05 | 20:45 | Język obcy | mgr Małgorzata Szeląg | 204PK AS-54 |