Plan zajęć

21ŻCiD-NP 23/24

Żywienie człowieka i dietoterapia
niestacjonarne / pierwszego stopnia z tyt. inżyniera
semestr zimowy 2024/2025

Filtr:

Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.

PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce Terminy
Sobota
  08:00 11:10 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 101PK AS-54 2024-11-30; 2024-12-14
  08:00 11:10 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54 2024-12-07
  08:00 12:30 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55 2024-11-23; 2025-01-25
  11:20 12:50 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54 2024-12-07
  11:20 13:05 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 101PK AS-54 2024-11-30; 2024-12-14
  11:20 14:50 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54 2025-01-11
  12:35 17:05 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55 2024-11-23; 2025-01-25
  13:00 17:30 Biochemia dr Andżelina Łopińska 7LK AS-55 2024-12-07
  13:20 15:35 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 106PK AS-54 2024-12-14
  13:20 16:30 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54 2024-11-30
  15:00 16:30 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54 2025-01-11
  16:40 18:10 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54 2024-11-30
  17:15 18:45 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55 2025-01-25
Niedziela
  07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54 2025-01-12; 2025-01-26
  08:00 09:30 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54 2024-12-01
  09:40 11:10 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54 2025-01-12; 2025-01-26
  09:40 11:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54 2024-12-01
  11:20 12:50 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54 2025-01-12; 2025-01-26
  11:20 13:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54 2024-12-01
  12:30 13:15 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54 2024-12-15
  13:00 16:00 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54 2024-11-24; 2024-12-08
  13:20 14:50 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54 2025-01-26
  13:20 14:50 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54 2024-12-15
  13:20 16:30 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2024-12-01
  13:40 18:10 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54 2025-01-12
  15:00 16:30 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55 2025-01-26
  15:00 18:10 Biochemia dr Andżelina Łopińska 1LK AS-55 2024-12-15
  18:35 20:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2024-11-24; 2024-12-08; 2024-12-15
  19:05 20:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54 2025-01-12; 2025-01-26
Termin Dzień PG Od Do Przedmiot RZ Nauczyciel Miejsce
2024-11-23 So   08:00 12:30 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2024-11-23 So   12:35 17:05 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55
2024-11-24 Ni   13:00 16:00 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54
2024-11-24 Ni   18:35 20:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-11-30 So   08:00 11:10 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 101PK AS-54
2024-11-30 So   11:20 13:05 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 101PK AS-54
2024-11-30 So   13:20 16:30 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54
2024-11-30 So   16:40 18:10 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54
2024-12-01 Ni   08:00 09:30 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2024-12-01 Ni   09:40 11:15 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2024-12-01 Ni   11:20 13:15 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2024-12-01 Ni   13:20 16:30 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2024-12-07 So   08:00 11:10 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54
2024-12-07 So   11:20 12:50 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54
2024-12-07 So   13:00 17:30 Biochemia dr Andżelina Łopińska 7LK AS-55
2024-12-08 Ni   13:00 16:00 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54
2024-12-08 Ni   18:35 20:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2024-12-14 So   08:00 11:10 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 101PK AS-54
2024-12-14 So   11:20 13:05 Żywienie człowieka w ontogenezie dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ 101PK AS-54
2024-12-14 So   13:20 15:35 Zasady pierwszej pomocy dr Mateusz Ciepliński 106PK AS-54
2024-12-15 Ni   12:30 13:15 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54
2024-12-15 Ni   13:20 14:50 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54
2024-12-15 Ni   15:00 18:10 Biochemia dr Andżelina Łopińska 1LK AS-55
2024-12-15 Ni   18:35 20:15 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-11 So   11:20 14:50 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54
2025-01-11 So   15:00 16:30 Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem dr inż. Halina Bartkiewicz 106PK AS-54
2025-01-12 Ni   07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2025-01-12 Ni   09:40 11:10 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2025-01-12 Ni   11:20 12:50 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2025-01-12 Ni   13:40 18:10 Zarys chorob dietozależnych dr n. med. Bożena Mospan 104PK AS-54
2025-01-12 Ni   19:05 20:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54
2025-01-25 So   08:00 12:30 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-01-25 So   12:35 17:05 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 9LK AS-55
2025-01-25 So   17:15 18:45 Ogólna technologia żywności dr hab. inż. Tomasz Zięba, prof. UZ 2LK AS-55
2025-01-26 Ni   07:55 09:35 Charakterystyka poszczególnych grup produktów spożywczych dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2025-01-26 Ni   09:40 11:10 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2025-01-26 Ni   11:20 12:50 Biochemia dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2025-01-26 Ni   13:20 14:50 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 3PK AS-54
2025-01-26 Ni   15:00 16:30 Chemia żywności dr inż. Agnieszka Maj 9LK AS-55
2025-01-26 Ni   19:05 20:45 Język obcy mgr Małgorzata Szeląg 204PK AS-54