Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ), - zajęcia prowadzone zdalnie.
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-06-15 | Ni | 09:00 | 18:00 | Sommelierstwo | mgr Kinga Kowalewska - Koziarska | |||
zajęcia na Winnicy Kinga | ||||||||
2025-06-14 | So | 13:00 | 15:15 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Jarosław Kliks | |||
2025-06-14 | So | 09:00 | 12:45 | Obrót produktami winiarskimi | mgr Krzysztof Fedorowicz | |||
Winnica Samorządowa Zabór | ||||||||
2025-05-25 | Ni | B | 11:46 | 19:16 | Fizjologia smaku | dr Sylwia Bonin | ||
laboratorium Kalsk | ||||||||
2025-05-25 | Ni | 08:00 | 11:45 | Fizjologia smaku | dr hab. Piotr Siermontowski | |||
Pałac Kalsk | ||||||||
2025-05-24 | So | 15:31 | 19:16 | Fizjologia smaku | dr hab. Piotr Siermontowski | |||
Pałac Kalsk | ||||||||
2025-05-24 | So | A | 08:00 | 15:30 | Fizjologia smaku | dr Sylwia Bonin | ||
Laboratorium Kalsk | ||||||||
2025-04-27 | Ni | 09:00 | 12:00 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Jarosław Kliks | |||
2025-04-26 | So | 15:31 | 19:15 | Obrót produktami winiarskimi | mgr inż. Bartosz Kucuń | |||
2025-04-26 | So | 08:00 | 15:30 | Przechowalnictwo winogron i wina | dr hab. inż. Ireneusz Ochmian | |||
Pałac Kalsk | ||||||||
2025-03-30 | Ni | 09:00 | 16:30 | Nowe kierunki w technologii winiarskiej | dr Sylwia Bonin | |||
Pałac Kalsk | ||||||||
2025-03-29 | So | 17:00 | 19:15 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Jarosław Kliks | |||
2025-03-29 | So | 12:46 | 16:30 | Ekonomia i marketing w winiarstwie | mgr Michał Macewicz | |||
zajęcia na winnicy - Górzykowo | ||||||||
2025-03-29 | So | 09:00 | 12:45 | Ekonomia i marketing w winiarstwie | mgr Michał Macewicz | |||
zajęcia na winnicy - Górzykowo | ||||||||
2025-03-02 | Ni | B | 12:55 | 21:00 | Analiza instrumentalna i sensoryczna wina | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
Kalsk 122 | ||||||||
2025-03-01 | So | A | 08:00 | 19:15 | Analiza instrumentlna i sensoryczna wina | dr Justyna Korycka - Korwek | ||
Kalsk 122 |