Legenda: PG - Pogrupy. RZ - rodzaj zajęć. - zajęcia bezpośrednie (na terenie UZ),
- zajęcia prowadzone zdalnie.
PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce | Terminy |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Sobota | |||||||
A | 08:00 | 15:30 | Fizjologia smaku | dr Sylwia Bonin | 2025-05-24 | ||
Laboratorium Kalsk | |||||||
08:00 | 15:30 | Przechowalnictwo winogron i wina | dr hab. inż. Ireneusz Ochmian | 2025-04-26 | |||
Pałac Kalsk | |||||||
09:00 | 12:45 | Obrót produktami winiarskimi | mgr Krzysztof Fedorowicz | 2025-06-14 | |||
Winnica Samorządowa Zabór | |||||||
13:00 | 15:15 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Jarosław Kliks | 2025-06-14 | |||
15:31 | 19:15 | Obrót produktami winiarskimi | mgr inż. Bartosz Kucuń | 2025-04-26 | |||
15:31 | 19:16 | Fizjologia smaku | dr hab. Piotr Siermontowski | 2025-05-24 | |||
Pałac Kalsk | |||||||
Niedziela | |||||||
08:00 | 11:45 | Fizjologia smaku | dr hab. Piotr Siermontowski | 2025-05-25 | |||
Pałac Kalsk | |||||||
09:00 | 12:00 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Jarosław Kliks | 2025-04-27 | |||
09:00 | 18:00 | Sommelierstwo | mgr Kinga Kowalewska - Koziarska | 2025-06-15 | |||
zajęcia na Winnicy Kinga | |||||||
B | 11:46 | 19:16 | Fizjologia smaku | dr Sylwia Bonin | 2025-05-25 | ||
laboratorium Kalsk |
Termin | Dzień | PG | Od | Do | Przedmiot | RZ | Nauczyciel | Miejsce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-04-26 | So | 08:00 | 15:30 | Przechowalnictwo winogron i wina | dr hab. inż. Ireneusz Ochmian | |||
Pałac Kalsk | ||||||||
2025-04-26 | So | 15:31 | 19:15 | Obrót produktami winiarskimi | mgr inż. Bartosz Kucuń | |||
2025-04-27 | Ni | 09:00 | 12:00 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Jarosław Kliks | |||
2025-05-24 | So | A | 08:00 | 15:30 | Fizjologia smaku | dr Sylwia Bonin | ||
Laboratorium Kalsk | ||||||||
2025-05-24 | So | 15:31 | 19:16 | Fizjologia smaku | dr hab. Piotr Siermontowski | |||
Pałac Kalsk | ||||||||
2025-05-25 | Ni | 08:00 | 11:45 | Fizjologia smaku | dr hab. Piotr Siermontowski | |||
Pałac Kalsk | ||||||||
2025-05-25 | Ni | B | 11:46 | 19:16 | Fizjologia smaku | dr Sylwia Bonin | ||
laboratorium Kalsk | ||||||||
2025-06-14 | So | 09:00 | 12:45 | Obrót produktami winiarskimi | mgr Krzysztof Fedorowicz | |||
Winnica Samorządowa Zabór | ||||||||
2025-06-14 | So | 13:00 | 15:15 | Seminarium dyplomowe | dr inż. Jarosław Kliks | |||
2025-06-15 | Ni | 09:00 | 18:00 | Sommelierstwo | mgr Kinga Kowalewska - Koziarska | |||
zajęcia na Winnicy Kinga |